418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
4-től indul, 5-6-7 lesz a min. Szóval 5-ös. -
Angelus1991ster #345476 Tier V-ös. -
yossarianHUN #345475 A T28C küldetésekhez minimum ötös, vagy hatos tank kell? -
2044 DPM a 128-assal, míg 2300 a 150-essel. Utóbbira ráférne egy nerf, különben nagyon bébifókavadász lesz a kis occó' kínai egér. -
Így jártatok-e már a 8 bittel? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #345472
-
Angelus1991ster #345471 http://ftr.wot-news.com/2015/02/07/straight-outta-supertest-mauschen-with-128cm/ -
foxbat88fx #345470 jaja :D -
AlphaLion klántársam egy gyönyörű MODPACK-ot állított össze! Érdemes megnéznetek! Nagyon szép csomag!
-
Teljes a T28 családfád :D :D -
Toweliee #345467 Köszi, hogy írtál. A német medeket nem úgy használom, mint a type-ot pl, ritkán lövök mozgás közben velük. -
foxbat88fx #345466 gyááááááááá 
Simulacrum #345465 Grat! Egyik célom ennek a medálnak a megszerzése, de pl. most is, igaz meddel voltam, de lelopta a saját artynk a harmadik arty killt előlem, ezért nehéz. -
András77 #345464 Az biztos, hogy szinte ízlés kérdése, mit teszel fel, mert az álca is meg a javítás is hasznos. Az álcával egy gondot látok, amit már többen feszegettek, hogy lövés után gyakorlatilag nincs álcája a tanknak, annyira lecsökken. Az álca skill sem segít ilyenkor, mert ha kicsi az alap álca (átmenetileg, lövés után), akkor hiába fullos az álca skilled, effektíven mégis alig van hatása. Lőni meg mindenki lő és az álca ilyenkor nagyon keveset segít, bokrok inkább (ha tartjuk az előírt távolságot) meg persze a biztonságos távolság, ahonnan már lehet felfedezés nélkül lőni. Ha viszont közelebb vagy és nincs bokor sem, akkor az álca nem segít sokat, főleg nem komolyabb tankokon, ahol már az ellenfél is úgy indul, hogy 400+ látótávja van.
A javítás viszont ott van mindig, ha láncot kell feltenni. Nagyobb tankon már illik tűzoltót is rakni, tehát nem lehet nagy javítót, amiből az következik, hogy szorult helyzetben csak egyszer lehet láncot feltenni kis javítóval, másodszor már skillből kell megoldani. Sőt én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem javítok szívesen láncot, mert ha később sérül valami, akkor ott jól jönne a kis javító.
A skill sorodban én egy hibát látok csak, amit 5.-nek betehetsz (bár jobb lenne, ha 100% lenne ez a kettő) lövésznek pillanatkép és vezetőnek sima utazás, ezek az együttműködő skillek a függőleges stabilizátorral, abszolút must-to-have egy med tankon, de én pl nehezekre is teszem, mert nem csak a klasszikus értelemben vett terepen mozgásnál van szerepe, ha nem városi harcban, sarok mögül kimozgásnál is.
A parancsnoknak tudsz látótáv növelést adni, a rádiósnak meg a töltőnek meg nincs több értelmes olyan képessége, ami egyből hatásos lenne, nem csak 100%-on. Ha át tudod őket képezni, akkor mehet nekik tűzoltás, ha nem, akkor a töltőnek előérzet (ha használsz vegyesen több lőszer típust, akkor néha segíthet) vagy adrenalin rush-t (ez volt pár tankomon, de annyira ritkán tud segíteni, hogy szinte mintha ott se lenne, de jobb híján mehet ez is). A rádiósnak meg tényleg passz, mindegyik gagyi, de tényleg. Maradhat a tűzoltás, jobb híján.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 10:18:14 -
R3nton #345463 Hű milyen medált lőttem :D
-
Toweliee #345462 6. érzék mindenképp, a töltőnek bizt. elhelyezés. A többiről megoszlanak a vélemények, én álcát rakok mostmár minden medemre leghamarabb. -
Phara #345461 Én meg pont az 1. Skillt akartam megkérdezni náluk.Érdemes először nekik is az álcát vagy inkább ilyen speciális,mint 6. érzék és biztonságos elhelyezés,sima utazás stb? -
Toweliee #345460 Német médium legénységét hogyan osztanátok el (mi legyen az 5. skill? esetleg átképzés?)
-
foxbat88fx #345459 orosz szerveren több mint 1000 játékosnak megvan már az object :) -
Tobben huzzak az accot. Vagy valami del-koreai. -
Gyuszopapa #345457 Most ezt komolyan írtad?Mert elég viccesnek találom.Senki nem írt aranylőszerről,itt arról volt szó hogy egy 7-es HT belövi a tetejét.Ja mert a többi 9-es HT csak úgy száguldozik hogy csak no.
Ja hogy gold-al nem lövik át az engem nem érint én nem lövök azzal.Azért nem olyan hülyék a játékosok azon a szinten ám,szépen besorakoznak mögé ha kimész leláncolni vissza már nem kell menned főleg nem egy HT-val.
Ki beszél itt IS-7-ről,forogd le egy másik 9-es HT-val sok siker hozzá.
Ja kedvenc tank persze nem tetszene ha vissza nerfelnék. -
yossarianHUN #345456 Most találkoztam egy ürgével, aki állítólag már majdnem kész az Obi 260 missziókkal. Azért durva emberkék vannak a világban. Vajon csinált mást is a wotozáson kívül az utóbbi hetekben? -
R3nton #345455 Adom. Nagyjából ilyesminek kéne lennie egy heavy tanknak szerintem. Egyébként aranylőszerrel a torony lőhető, szerencsére sok a hülye és a testet próbálják lőni. Nekem jól teljesített most, egy fontos küldetést hozott le. -
kabaré már ez az arty téma.... -
Megamax #345453 Most komolyan azért megy a vita mert végre van egy tank amit nem lehet "skillel" áttloni (a premium loszert értem alatta)
Ha jon feléd vagy spotolod szép csendben és megvárod hogy a mogottedlévo leláncolja és a tobbiek széttlovik.
Vagy te láncolod le és elhuzol onnan ha nincs idod célozni a kupoláját vagy a tobbi gyengepontot. Nekem a kedvenc tankom foleg mikor betoltik a "skillt" és még azzal is pattannak. A másik dolog ez egy tetu lassú tank , oldalpáncélja eg szem sincs neki HL lovedékek ugyanugy sembzik mint a tobbi tankot csak ezzel még elmenekulni sem lehet. Arty kedvence a nagy motortér miatt meg a lassúsága. Ha szemtol szemben vagy vele simánn még egy IS7 is korbeforogja nemhogy egy gyorsabb medium. -
Hassel74 #345452 Elmehet most már minden bokorbuzi a picsába...
lammaer #345451 Viszont otthon a 9 éves nagyfiammal szállóige lett belőle... nálunk is megy a Rivankázás ha a kissebbek közül vmelyik hisztizik :) -
Gyuszopapa #345450 Most azt is számítsátok bele hogy a VK nem egyedül jön meg közben spammel az arty mert ugyebár fel leszel spottolva és téged fog lőnni nem a láthatatlan hátul campingezőket.Ja ha sárgánál jobb játékos jön vele akkor 90% arannyal spammel (nehogy már csak a páncél legyen OP).
Tapasztalat mert ST-I-vel majdnem minden csatában találkozok VK-val.
Nem egy csatát láttam ahol egy fogyatékos jött VK-val és látott és győzött mert nem bírtak a páncéljával.Elég csak megnézni a páncélhasználati hányadost a járműveknél máris meg lehet állapítani mivel nem bírnak,főleg a szobanövények. -
yossarianHUN #345449 Igen, 276 pennel. Egyébként azzal is csak közelről érdemes próbálkozni, mert messziről nagyon könnyű a torony oldalát eltalálni, ha meg túlságosan középre megy a lövés, ott a lövegpajzs (ami a képen úgy látom nincs rajta), ami automatikusan benyeli. -
Userx2 #345448 Ft1 276 pennel? -
lexlutor #345447 ez szerintem csak random.
en most mentem hoszzu ido utan vele, elso loves kb 350m-rol kampinovkan kv1s one shot max hprol, nem ammorack.
aztan vegig ez ment. menetbol a mezo kozeperol a szikla mogul kilogo vk-p , stb.. 5 kill
a hatodikat elloptak.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.06. 22:53:10 -
yossarianHUN #345446 Na igen, az A1 az, ami ezentúl nem lesz, nem csak ezen a tankon, de másokon sem. -
yossarianHUN #345445 Valószínűleg a globális HE nerf tett be annak is. -
Userx2 #345444 vk-4502-p-ausf-b-weak-spots nem tudom ez segít-e a vitában, de hajrá. :-) -
Angelus1991ster #345443 De a könnyen szerezhető örömök tankja vagy valami ilyesmi. Szerintem nerfelték. Az elején amikor megvettem, akkor régi KV-1S-eket egyből kivégezte szemből. Ma már csak az ARL 44-eket eszi meg. -
yossarianHUN #345442 Na a KV-2-t viszont sosem szerettem. Hatalmas, lomha, papír doboz, az ágyúját meg hiába istenítik az egekbe, nekem mindig baromi rapszodikusan sebzett, többnyire még weak spotra is 300 körülieket. Ez meg 20 másodperces töltés mellett nekem nem pálya. -
Angelus1991ster #345441 Jó kis tier 10-es harckocsi, de valahogy én is meguntam a felső szinteket.
Talán a KV-2 okozta fun élmény is közrejátszik.
-
yossarianHUN #345440 A tízes angolok cseréjéről szerintem még hónapokig nem fogunk hallani. Ezt mutatja az is, hogy azokat már több mint fél éve bejelentették, és még a modelljük sincs sehol, miközben ez a Mäuschen egy-két hónap alatt elkészült gyakorlatilag készre. Valószínűleg úgy ítélik meg, hogy az angol ág nem elég népszerű az ütemterv szerinti munkához. -
lexlutor #345439 en igazabol azt nem ertem miert lett pont most olyan surgos, amikor vagy 3 evig gyakorlatilag a motor+ammorack es mostanaban a front erositesen kivul hozza sem nyultak a vk-hoz. nem hiszem h hirtelen ennyire felulteljesitene, avval a fos toronnyal.
plane hogy a 10es angol med csere mar honapok ota nyomokban sem fedezheto fel..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.06. 22:40:02 -
yossarianHUN #345438 Nekem az E-100-on elég jól muzsikál.