418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• McFrost
    Szép dara volt, T34eket genyó módon leloptad :D
  • Tarathiel2
    Szokásuk sajna, és még le is lőnek, de persze csak akkor ha papírtankban ülsz. Egy kempelő obj140-et vagy heavyt valahogy nincs merszük osztani...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 17:46:24
  • madmanic
    Ez milyen új szokás, hogy citromsárga polak csírák már csata elején reportolgatnak, mert nem arra megyek amerre a parányi agyukban elképzelték..?
  • madmanic
    +1 :D
  • GabeE3e
    Hú ha, mentem egy elég jó kört, pedig 160-as pingem volt végig :)

Replay:Replay

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.05. 17:27:49
  • dezs
    Sajna nem bírom.
  • Tarathiel2
    Kreditért visszaveheted ha egyszer megvolt, nem? Ha nem, akkor meg ticket a supportnak.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 16:52:47
  • Negritis
    igen, emiatt mondom hogy macerás

valamint ha "hasonló" csapatokat akarnak akkor azért el tud húzódni 1-1 sorsolás kihaltabb időpontban főleg ha tényleg MM alapú lesz

szóval ott majd azon megy a hiszti, hogy 5 percig vártam hogy az arty 2 perc után kiszedjen (mert hiába lesz 2 arty mondjuk ugyanúgy azt fogja érezni a qQ huszár hogy csak rájuk utaznak)
  • Oddball29
    Nem tudom, nem kérdezősködtem erről. Én már a Stug után leálltam.
  • dezs
    Üdv 1 kérdés prémium tank vissza igényelhető törlés esetén ?
  • lammaer
    Sztem is jól hangzik, kiváncsi vagyok mennyire jön össze, mennyire kell majd várni hogy össze tudjon rakni ilyen igazságos meccseket a gép.

Mondjuk a skill alapú MMnél azért odaírták hogy belső-titkos módszerük lesz (tehát nem lesz nyilvánvaló hogy ki milyen skilles), szóval lehet majd sírni hogy biztos csalt a gép ha véletlenül lesz egy 15-2-es meccs :)

• Simulacrum
    És mennyire megy ez "csalás" nélkül? Mármint az orosz videóra értem, amiben egyszerre kerültek csatába a klán tagjai és egymást lőtték lepattanókkal.
  • Oddball29
    Már nekünk is van kettő. Kb. T-62A tempóban megy.
  • Simulacrum
    Na úgy látom nagy klánok lilái már az EU-n is összelövöldözték maguknak az Objectet.

• Negritis
    papíron szépen hangzik, de azért nem venném készpénznek
    legalábbis az MM alapú sorsolást
  • técs
    Ha beírsz a generál chatbe, ott mindig vannak akik az IM-hez keresnek szakasz társakat. Én is így csináltam meg 3 csatából 3 küldit, pedig nem is hajtok a reard tankokért, csak gondoltam miért ne. Ég és föld a különbség a szakaszos és solo teljesítmény meg játék élmény között is.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Bár tudom, hogy itt senki sem artyzik, nem jönne valaki mellém küldetést csinálni egy 6-os artyval?

Ingame nevem: Miert
  • Oddball29
    Azzal sztem csak trollkodik az EFE kláncsaládnál. Ettől független egy M50 Super Sherman az minden további nélkül beférne.
  • yossarianHUN
    Az mondjuk várható, a Merkavák SS közbenjárása nélkül is elég népes családot tennének ki.
  • Pares
    +SS saját elmondása szerint óriási rajongója Izraelnek (), szóval a csehszlovák mellett várható az izraeli tankokért való lobbizás is...
  • Toweliee
    Köszi!
  • yossarianHUN
    10,5.
  • Toweliee
    A VK4502A-t melyik löveggel kell használni, 10,5 vagy 8,8?
  • Sunsetjoy
    Valahogy úgy lehet, mint Oddball mondja, olyasmi mint amit a WG EU hivatalos honlapon 1-2 napokkal később raknak ki... content. :) Végülis az FTR-en is ezt nyomatta, számos forrásból gyúrt össze egy blogra való kontentözönt.

Nem fejlesztő-környezetben, hanem részben történelmi kutató lesz mellette vagy mi.
  • yossarianHUN
    Ja nem, téves riasztás, közben én is elolvastam az irományukat.
  • yossarianHUN
    Ez komoly? +/- 1 tieres MM lesz? Na máris nem vágyom annyira az AW-ba.
  • Count Adyn
    Inkább reklámarc kb:D
  • técs
    Izé, benéztem. Csak a táblázatot néztem, az alapján írtam amit írtam, csak később olvastam el, de a lényeg hogy itt a leírtak alapján nem kell 10 csatából 6-t +2 tierben szopnod.
  • Angelus1991ster
    Megcsinálták, csak kurvalusták a WoT-ba is betenni. WoWs-ban alapból bennt van a többlöveges írányítás.
  • técs
    Ez inkább +-1 tier így jön ki a 2 tier mm spread
  • Oddball29
    És az mit jelent madzsarhonban? Felelős szerkesztő?
  • yossarianHUN
    És az pontosan mit csinál? Mert lassan kezd az a rossz érzésem lenni, hogy a végén komolyan kell vennünk Lammaer poénos megjegyzését. Nem látnék szívesen egy olyan embert az AW fejlesztői berkeiben, aki folyamatosan az artyk mellett lobbizott, és két kézzel tapsikolt a gyönyörűségtől, mikor felmerült, hogy behoznak egy 400 miliméteres tarackkal szerelt T10 artyt a játékba. Nem örülnék ha elintézné, hogy ott is ugyanilyen balanszolatlan szarok legyenek.
  • Sunsetjoy
    AW-nél nem holmi "besegítő státusszal" szúrták ki a szemét, kontentmenedzser pozíciót kapott :) Ő is úgy lehet, mint sokan mások a versenyszférában, ahol több pénz van, oda megy.
  • yossarianHUN
    Ez meg megint egy balanszolási rémálom lenne szerintem. A kisebb tornyok ágyúi vagy nem ütnek át semmit, és akkor használhatatlanok, vagy igen, és akkor rohadt OP lesz a tank. Arról nem is beszélve, hogy a kis tornyok mind-mind jó zsíros weakspotok lesznek, bár amennyire tudom, a tank maga is 100 mm körüli páncélzattal rendelkezik. Ebből a "egyik oldalról rohadt erős, másikról totál nulla" koncepcióból nem lehet normálisan balanszolt gépet kihozni, ahogy ezt a WT E-100 bizonyította.
  • yossarianHUN
    Én akitől olvastam eddig AW alfa tapasztalatokat, mind azt írta, hogy ugyanúgy (egyeseknél jobban) megy, mint a WoT, mérföldekkel jobb látvány mellett. És igen, ez még alfa, ergo szinte nulla optimalizáció mellett. Ha ez az éles verziónál is igaz lesz, és igaz, hogy normálisabb lesz az arty-koncepció, engem megvettek kilóra.
  • DantesHUN
    Naná, meglehetne csinálni, de meg is csinálják?
  • Nazarov77
    legutolsó amit hallottam kérdezz felelekbe, valaki kérdezte mi lesz a japán heavykben különlegesség, és erre mondta Storm hogy több lövegtorony például.
    Nem lenne egy agysebészet megcsinálni, annyi lenne az egész mechanikailag mint a WTbe, összes torony nézzen oda ahol a célkereszt van, legyen egy gomb amivel kapcsolgatni lehet a lövegek között azt kész, nehogy már 2015be ne tudjanak ennyit megcsinálni és mivel itt az új konkurencia, szerintem az lenne a minimum ha belehúznának az új dolgok megvalósításába.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.05. 13:21:20
  • Solten
    Optimalizalva van csak szar es koros az engine, a WG megtette a magaet ennyit tudnak kihozni belole. Az AW szarabbul fut na de az meg meg nincs optimalizalva :)
  • DantesHUN
    A több lövegtorony érdekes lenne, de nem azt mondták ,hogy nem csinálják meg?
  • Nazarov77
    több lövegtorony használat például? És nem csak nagy tierben, hanem kisebbekbe is lesz bazi nagy tankjuk.
    És pl dizájn szempontjából is értem eredetinek, sokkal különbek mint a 20. T-54 / T-34 vagy éppen 105mm L7 ágyús medium klón.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.05. 13:18:04