418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Nem. Így tippelem, 200 ezer xp alatt nemigazán lenne Tier 11-től.
    De még a tier 15 is kérdéses.
    Tier 13-ban mi lehet Abrams?

Ha az EU tankokkal még mindig pöcsölni fognak és az AW előretör, akkor esélyes a modern éra tankág.
  • yossarianHUN
    Nem hiszem, ennyire még ők sem hülyék, hogy a saját terepén próbálják megfogn az AW-t. Az AW-ban eleve lesz egy működő, dögös fizika, a WoT-nál mérföldekkel szebb grafika, jobb optimalizáltság, fejlettebb MM, és átdolgozott arty, bár ezutóbbi még ugye nem tudjuk mit takar, úgyhogy csak zárójelben a végére.
    Ennek fényében a WoT egyedüli fegyvertényei a megszokás (ezt szeretem, miért állnék át más tankos játékra), és a saját, 20. század elejéről/közepéről származó tankjai lesznek, meg persze a kismillió elmebeteg misszió, amit majd kétségbeesésükben csőstül fognak kifosni. Ha modern tankokat kezdenének kinyomni, ezzel bemászva az AW ringjébe, az első körben csattannának a földön, és ezt szerintem ők is tudják.
  • popey8
    "Nem lenne olyan sok xp."

Amiket leírtál az neked nem sok?
  • Angelus1991ster
    Nem lenne olyan sok xp. Tier 9 és Tier 10 xp-ben hasonlók.

Tier 11 lenne kb. 250-310 ezer xp és 9 millió kredit körül.
    Tier 12 lenne kb. 300-360 ezer xp és 12 millió kredit körül.
    Tier 13 lenne kb. 350-410 ezer xp és 16 millió kredit körül.
    Tier 14 lenne kb. 380-450 ezer xp és 18 millió kredit körül.
    Tier 15 lenne kb. 460-500 ezer xp és 21 millió kredit körül.
  • Count Adyn
    Nekem az éld tul a csatát kitétel szokott nehezemre esni főleg lighttal kap el az adrenalin és a sebesség a halálba visz:D
  • lexlutor
    gondolom nem fogjak olbetett kezzel nezni, h kijon az AW majd.
  • Kryon
    Akkor előtte az MM-el is csináljanak valamit, mert csúnya dolgok jönnének...

Illetve ha t11-t15 a jelenlegi arányban emelkedik tovább a tankok ára és xp szükséglete, akkor meghajlok az előtt akinek 15-öse lesz. :D
  • davidbog
    Ah balfaszok. Lehet eleve így kellett volna kiadni, nem pedig aktív küldetések alatt módosítgatni a feltételeket. Már várom a beígért nerfet is a reward tankokra.
  • lexlutor
    - Smoothbore guns and modern tanks in WoT? Storm: "I cannot answer that. For obvious reasons." - szerintem ezek gozerovel dolgoznak a hatterban a t11-t15on :)
  • Angelus1991ster
    Szakasz küldetések még elmennek. De más küldetések. Pl.: Végezz 3 meddel- idegesítőek.
  • lexlutor
    mondjuk nekem a gyujtsd fel kuldetes elegge faj, kar h kimarad a szorasbol..
  • lammaer
    Rohadt szemét wargaming....:)
  • Simulacrum
    A poén az, hogy jó szakasztársakkal a szakaszosak voltak a legkönnyebb küldetések, mondom ezt úgy, hogy ezen kívül alig játszottam szakaszban előtte.
  • voivod32
    Véletlen volt! Én nem akartam, nem azért basztam bele az amx 12t-be fiery sailenten, IS-2-vel, mert a hátam mögött kempelt egy bokorban, miközben engem agyon spotoltak, de nem volt kire visszalőni, és 2-10 volt az állás!
  • Tarathiel2
    Miért kék a neved, akarsz róla beszélni?
  • voivod32
    Nah. most meg... Igaz, ez csak tier 2...
  • lammaer
    Tegnap volt eltekerve
  • Mardel
    Gépet kifújtma kompresszorral. VGA-t újrapasztáztam, ventillátora kapott egy kis műszerolajat, most max 80 fokos wot alatt.
  • voivod32
    Az a mocskos tetves szarrágó wg megint megtekerte azt a kibaszott potmétert! Tegnap 2800 wn8 50 meccsből, ma meg elfelejtettem játszani? 10-ből 8 lövés mellémegy, T25/2 seggéről pattanok 50 méterről t34-EL , MEG ILYENEK?! hÁT A KURVA ANYJUKAT!
  • yossarianHUN
    Evilly confirms: in 9.8, current platoon individual missions missions will be soloable.
    Missions that are RNG dependent will be reduced as well, the only one that will stay will be the one where you have to set enemy tanks on fire.

Jó hír az IM-huszároknak. Ha nagyon szimplifájolva lesznek, lehet, hogy még én is újra elkezdek foglalkozni velük.
  • ROMOTO
    Na nem eu, ott nincs annyi gyopár :p
  • Toweliee
    Ilyet kikapcsolt monitorral csinálok

• Tarathiel2
    Top 5-ben mondjuk nem nehéz végezni, elvégre a bottom 5 (vagy akár 8-10) tele van 0-t sebző afkolókkal, botokkal és hasonló véglényekkel...
  • Simulacrum
    statpadder
  • voivod32
    Azt mennyire szeretem, amikor lövök egy távolabbi célpontra, és miközben repül a lövedék, lemegy a spot a célpontról, a lövedék, pedig elszáll az égbe, vagy 80 méterrel előtte csapódik be a földbe. Ilyenkor mi van?! Lemegy a célravezető lézer róla , vagy mi a fasz?! Kibaszott életszerű. Az előbbi meccsemen 3 ilyen volt.
  • Tarathiel2
    Rossz helyre születtél, örüljél a chinukai-nak.
  • Pares
    Na, ne szerénykedj, 2194, nem 49...
  • ROMOTO
    Én középszar játékosként tier 10 ben kb a csaták felénél a top 5 ben végzek, 9 tierben korántsem, szal pár sebzéssel még az xp is jobban jön (na szerón tolom Alfonz nick, hogy korrekt legyen) szal sztem egy bolondbiztos farmgép, fcm- el sokkal többet kell teljesíteni hogy ilyen hatékony legyen. Jó hogy a legénység egy ideje 4+ skilles, de ez kb. minden 8 prémtulajról elmondható...
  • yossarianHUN
    You must be new here...
  • yossarianHUN
    LOL

Ezt így a zöldre festett, japó prém Tigris mellé?

• besti
    Apropó T34. Nekünk nem lesz T34 maraton? Az RU meg talán az US szerveren is volt most nemrég. Nem igazán érteném ha EU-n nem lenne.
  • lammaer
  • GabeE3e
    T49: 2149xp - Eddigi legtöbb base xp-s kör,amit futottam.

Replay:Replay
  • patchaou
    Valakinek farmolás egy GTA V kulcsért?
  • lammaer
    Na azé annyira nem jó, de hát tudjuk hogy van, vannak emberek akik esténként pihenésképpen a mellbimbójuknál fogva lógatják fell magukat pár percre.... :)

Ingyér sztem korrekt ajándék volt annó WGtől, amikor harcolok a prémek ellen a T34 van olyan jó mint bármelyik más T8 prémes. Tény hogy speciálisan kell használni, szemben az all around tankokkal, de azért egy átlagos játékosnak az nem szabad hogy gondot okozzon.
  • Kryon
    Sok függ attól ki mit szeret/szokott meg. Medeseknek elhiszem, hogy szenvedés a T34, de én például meddel nem tudok játszani, inkább HT és TD, a T34 pedig valahol kettő az egyben ilyen szempontból, azért is tetszik. Megszoktam a lassú tankokat, 112-t már szinte versenyautónak érzem. Nekem a francia kartondobozok lennének szenvedősek.
  • Simulacrum
    Abban egyetértek R3ntonnal, hogy nem élvezet vele a játék (főleg egy medes számára), de a pénzt tényleg hozza és valóban megoldható vele a T10, én se bánom, ha odakerülök vele. Nekem egy CDC sokkal jobban kézre állna, de ez volt ingyen sajnos, nem a francia.
  • Forolto
    mennyire vagyok t34 fan az abból adódik,hogy az egyik accountomra ingyen megkaptam a másikra megvettem.:) Én nem bánom a t10-et,Van HP sebezni.:)
    Pont ez a lényeg abban a tankban,a szél is átviszi igy jobban rejtegeted,igy t10-ben se csinálsz mást rejtegeted.Lassúsága miatt ugyse te leszel a frontvonalon,igy van esélyed átgondolni hova is mész.Persze vannak helyzetek,mikor a medek lerohannak,de akkor már a csapat nagyrészének halottnak kell lenni.Egyedül mászkálni vele t8-ban is életveszély.
  • R3nton
    Én is ingyen kaptam. Jól van örülök, hogy te ilyen pro vagy. Amúgy 1600 felett van vele az átlagsebzésem, ha jól emlékszem. Valahogy mégse szeretek bc25-ök T-62a-k és Jgdpze100-ak között játszani, ja bocs a WTE-100-t elfeljtettem. Mindig vannak mazochisták :D Egyébként kisebb tierben könnyebb többet sebezni. Lehet, hogy nagyobb tierben több a HP, de 2x kell megtalálnia egy 10-es TD-nek. És akkor még a 10es artyk szóba se jöttek, de minden elismerésem, aki t34el t10ben szeret játszani. Sőt akár várom este platoonozásal, én jövök t10 meddel és te vagy aki akar jöhet t34el majd meglátjuk 15 csata után mi lesz erről a véleményed :D
  • Count Adyn
    Nah meglett a Master badge ezzel is, a végén érdekes volt ahogy átlövök kétszer az artin a semmibe és nem vonodik le a lövedék wtf:D
    T57 heavy Replay