418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    R3nton

Parancsolj: (kérek egy nagy köszönömöt, mert nem lehetett copy paste módon kiszedni )
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

LT-11: 12 sebző lövés veled azonos vagy nagyobb tierű járműbe, second: 2500 damage
    LT-12: spotolj ellenséget és 3000 assziszt sebzésig mutasd úgy, hogy te nem látszol, second: éld túl és nyerj
    LT-15: saját és assziszt sebzésből csinálj 8000-et, lehet trackeléses assziszt is, second: éld túl

MT-15: 4000 sebzés páncélvadászokba, second: éld túl és nyerj

HT-15: okozott, elnszevedett és blokkolt legyen 14000, second: nyerj

TD-15: 8000-et sebezz second: 5 kill

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.09. 13:28:45
  • popey8
    Nekem elég jól szuperál és közel sem olyan rossz, amilyennek lefested. Kár elvenni tőle más kedvét, szerintem érdemes kipróbálni legalább, már csak a nagyon jó löveg miatt is. Sokkal jobban bejött nekem, mint az E5. Sosem ülök vele a frontvonal mögött 300 méterre, mindig közel vagyok az ellenhez. Persze nem élek vele annyi ideig, mint egy IS-7-tel vagy E-100-al, de a dmg így is megvan. Ammorack szinte soha, gyulladni meg alig szokott. 84 csata alatt 2743 az átlagom vele, szomorú, de jobb mint a legtöbb heavyvel. Sidescrape sem olyan vészes, nem egy IS-7, de a lánc benyel azért jópárat.
  • yossarianHUN
    Az Obsydian szerintem pont azt csinálja jól, amit a WG rosszul. Azaz dióhéjban tanultak a WoT hibáiból, és a WG-vel ellentétben ők tényleg érdemben foglalkoznak a játékosok javaslataival. Például ők kapásból felismerték, hogy nem kellenek a játékba olyan balanszolhatatlan gépek, mint a Csillagromboló vagy a tízes Tróger, hogy az artyk jelenlegi formájukban teljesen gamebreakerek, hogy nem ígérgetnek olyasmit, amit nem tudnak megtartani, satöbbi satöbbi. Erre persze joggal lehetne mondani, hogy de hát szegény WG-nek a saját útját kellett taposnia, ők meg most már könnyen okosak utólag, csak épp az okos ember más kárából tanul, a WG meg a sajátjából sem, mert így öt év után még mindig ugyanott tartunk, ahol.
    Na de majd három hét múlva majd már első kézi tapasztalatokkal a hátam mögött mondhatom meg a tutit:)
  • Angelus1991ster
    Nemcsak leszarják, hanem alkalmatlanok a wot-hoz.
    Mert mondjuk ki, lehetne ezt jobban csinálni, hozzártőkkel. Itt nem az AW készítőire gondolok, mert ők a szargaming modellt követik.
    De sajnos a wot gyarmati státuszban van. Jelenleg a WoWs és WoT Generals élvez elsőbbséget. Utóbbinak létjogosultságát sem értem.

Az csak ilyen érdekes kiegészítőnek menne el a WoT-ban.
  • yossarianHUN
    Nem tesz semmit, én már csak azért imádkozom, hogy a Chieftain megérje azt az öt millát, amit erre az ócskavasra költöttem. Megint.
  • R3nton
    Nem jöttek meg még az adatok :D Mintha vitorlással hajóznának és eltévedtek valamerre :D
  • yossarianHUN
    Egyszerűen csak leszarják. Gondolom kevesen játszanak a britekkel. Ja, hogy HD Type 58-ra meg egyéb kínai vackokra van kapacitás? Meg a Mäuschent is összedobták 2 hónap alatt? Nem jöttek még meg az adatok a kiküldött csapattól akik a Bovingtoni Chieftaint vizsgálják? Milyen adatok kellenek, drágaság? Mellbőség, vércsoport? Vagy a Mäuschen modellt milyen lézeres páncélmérési adatok alapján rakták össze? És a tízes heavyk közül hánynak van történelmileg pontos védettsége, hogy ilyen überhájtekk cuccokkal kell páncélvastagságot mérni azon a szerencsétlen Chieftain-en? Legalább megmondanák nyíltan hogy szarnak rá, ne kamuznának ilyen hülyeségeket, hogy Bovington, meg páncélmérés...
  • Sunsetjoy
    1, mindig jól szórakozom a tankismertetőiden
    2, kösz, hogy anno előttem jártál a brit heavy ágon, és megkíméltél a T8 és feletti tankoktól :)
  • R3nton
    Megkérhetek valakit, akinek lent van a tesztszerver, megnézne nekem 6 db küldetést?!! obj260 küldi mind a 6: LT11, LT12, LT15, MT15, HT15, TD15

Köszi! Ezek hiányoznak még
  • Angelus1991ster
    Ritka nagy kacat egy szó mint száz, de sebaj, lesz ideje pihengetni a garázsban addig a 2-3 évig, amíg a WG megszüli a Chieftain modellt.-

t8-as FV4202 már hd modellje bennt csücsül a kilensben. Ha ezt a tankot nem képesek megcsinálni, akkor az EU ággal mi lehet.
  • yossarianHUN
    Így a visszavétele után továbbra is fenntartom, hogy ez az FV215b egy szutyok. 10-es heavyvel nekem ne kelljen 400 méterrel a frontvonal mögött reszketni, nehogy felspottoljanak, mert azon nyomban szétrámolnak mint floki a lábtörlőt, az arty meg erotikus nyögdécselés kíséretében overmatcheli az istálló méretű motorháztetőt, amit még a torony se véd. Arról nem is beszélve, hogy ezt meg se lehet csinálni, max elméleti síkon, mert a pályák 95%-án a harcérintkezés távolsága 300 méter alatt van.

Aki nem hülye, az röhögve belő mindenütt, pattintásra egyedül az UFP és a torony képes, de előbbinél nettó gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy az ember egy kéttenyérnyi lemezt lövöldözzön egy hosszúszárnyú bálna méretű, mindenhol máshol abszolút papír tankon, a toronyt illetőleg meg sok sikert kívánok ahhoz, hogy úgy dugd ki, hogy semmi ne látsszon közben a tank testéből, mert ha csak egy hangyafasznyi részecske is kibukkan a fedezék mögül, mérget vehetsz rá, hogy a tornyodat magasról leszarva szénné lövi minden, legalább kétjegyű IQ-val rendelkező ellenfél.

A hátsótorony jó lehet egy olyan tanknál, aminek nem taknyos papírzsepikből hajtogatták az oldalát, ennek viszont se oldalpáncélzata, se frontpáncélzata, se semmipáncélzata, úgyhogy minden egyes fedezék mögül kihajtás olyan érzés, mintha a pöcsödet dugnád a fa odvába, hogy megtudhasd van-e benne darázsfészek. Vagy, hárdkór ravasz módon kitolathatsz rükvercben, és akkor a seggét lövik széjjel. Vagy, megpróbálhatsz sidescrapelni, és akkor az oldalát. Vagy megpróbálhatsz hulldownozni, és ha az ötszáznegyvenedik próbálkozásra meg tudod oldani, hogy a tank testéből az ellenség semmit ne lásson, akkor van ez.

Ritka nagy kacat egy szó mint száz, de sebaj, lesz ideje pihengetni a garázsban addig a 2-3 évig, amíg a WG megszüli a Chieftain modellt.
  • Sherman0070
    Nem vagyok "arcade noob" ;) Realisticban tolom szóval ezen nem kell aggódnom ;)
  • Toweliee
    Gyere velem szakaszba (kivéve ha elkrod a szerencsém :))
  • DasIsFuck
    Ez a 4-es francia td....

VALAMI ESZMÉLETLEN BRUTÁL JÓ VEZETNI...XD

És valami kegyetlen epikus kinézete van...:)
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.09. 12:12:26
  • McFrost
    Szívesen, részemről a megtiszteltetés!
  • lexlutor
    majd amikro zsinorba adja a dominationokat, meg a repterfogalalosakat, amjd hullik ott is hajad, csak varjal :)
  • Sherman0070
    Nekem 30 meccsből 9 win... Inkább WT-zek ott legalább nincs RNG a repcsiknél :D
  • lexlutor
    3 ora alatt sikerult a maradek 8 gyozelmet megcsinalni.. 3 ora.. hetvegi vegleny mocsok okadek teamek..
  • Avenger93
    Értem, köszi
  • GabeE3e
    Az új HD kliens az ugyanaz mint a jelenlegi normál verzió, az SD-ben pedig egyik tank sem kap HD textúrát.
  • lexlutor
    sd-nek butitott grafikaja lesz, h a sok nyomorul pusztai orosz-ork, az abakuszara ne kelljen a hd-t letolteni, es aztan butitani, mert ott meg az a 3G kulonbseg is szamit..
  • lammaer
    És mennyit mentél a sima cromwellel és mennyit az újjal?
  • Avenger93
    Tulajdonképpen mi lesz a látható különbség a a HD és az SD kliens között? Rosszabb lesz a grafika a mostaninál vagy akkor a jelenlegi melyiknek felel meg?
  • R3nton
    Azt vártam, hogy ugyanolyan WR-t megyek vele, mint a nem prémiummal...
  • lammaer
    Ez most a tank vagy a játékosok hibája?

Tudni kéne dolgok közt különbséget tenni... vagy mit vártál: megveeszed a trendi prémiumtankot és hirtelen mindenki jól kezd el játszani a wotba?

Amúgymeg nem is értem minek dobsz ki pénzt egy cromwell prémiumra, amikor a sima cromwell - ahogy irtátok - ugyanolyan jó játékélmény, és gondolom farmtankod már van elég...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.09. 11:23:45
  • Sherman0070
    Akkor csak annyit tudok mondani hogy teszt szeró érthetetlen okok miatt mindig 6GB felett van.
  • Angelus1991ster
    Ezek 9.6 idején kész voltak.
  • mordawn
    De a HD második körben még közel 3 gigát le fog tölteni.
  • Sherman0070
    Érdekes, a HD és SD quality között 30MB különbség van.
  • Sherman0070
    Azért az a 10HD tank sok erőfeszítésbe telt szóval hagy békén őket

2020-ra Bigworld 3.0 confirmed?
  • Angelus1991ster
    Jaj szargaming de imádom, hogy hamvadnának porrá a mocskos buzik.
    Le kell tölteni 6gb-nyi 9.8-as public lószart, hogy megnézhessem pár sornyi adatot. Mert alsóbbrendűek ahhoz, hogy kiírják a az IM-et érintő változásokat.
  • popey8
    Szeretném itt is megköszönni Frostpapának és Towelieenek, h E-25-tel segítettek a T28 TD-14 küldiben. T10-ben kb. 15 csatát mentem és 1x a közelében is voltam, de egy general chatről összeszedett elég alacsony WN8-ú tag nem volt képes 268-al 1k-t sem sebezni, míg én meg egy másik arc kb. 10k-t sebeztünk E3-al és 263-al. A lényeg, h már a hajam is égnek állt a külditől, a játéktól, a "randomtól" stb. és erre a 3 E-25-tel 2. vagy 3. csatára sikerült.

Szal, köszi még1x Frostpapa és Toweliee. Saved my day:)
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.09. 10:45:58
  • joe662
    Ugye,hogy ugye,amikor nem Rambozzuk el
  • Lucifer001
    Szerintem leszek .
    Még két ízelítő

• Simulacrum
    Én azt mondom gyenge csapatok ide vagy oda, jó tankkal lehet élvezetes köröket futni így is. Első köröm ezzel a kicsikével. Úgy érzem meg fogjuk kedvelni egymást. Igazi kaján mosolyt csal az arcra, mikor bedurrantasz a klikkelőknek.

• R3nton
    szenzációs, ilyenkor szokott elmenni a kedvem a játéktól...
  • mordawn
    Akit érdekel az ilyesmi: már van 9.8 tesztszerver.
    Amcsi és orosz oldalon kint az infó, csak eu-ra felejtették kitenni. Jó nagy csomag, HD kliens esetében 6071 + 3414 megát szed le.

A küldetések sok esetben lényegesen egyszerűbbek lettek, például az Object 260 / TD-14: már csak 35% sebzés kell. A szakaszos küldetéseket már egyedül is meg lehet csinálni.
  • joe662
    Az szép Lulu
    Du,este leszel?
  • joe662
    Öööö a fele
  • Mardel
    5x xp event van, a sok siemka ilyenkor tudja kiszenvedni az xp mennyiseget a nagyobb tankjara.

Ilyenkor nalam altalanosan melyrepulesbe megy a wr.

Tegnap stug3, t34, amx 1357-el mentem.

Stuggal zsinorban 7 buko utan mentem amxel nagyok koze, 3 win.

Az mm meg olyan kegyes volt a stugommal hogy a csapatom 80%a piros volt a maradek narancs, ellenfelnel mev 6-7 zold meg par citrom.

A pirosaink lemmingeztek, keptelenek voltak ures bazist elfoglalni mig en resetelni probltam a mienket. Akkor epp 1500 korul sebeztem de dontetlen lett mert 4en is foglaltak es nem tudtam azt megloni aki elsonek ert a cap korba.

A maradek csataban beraktak tier7be 8db 7-es nehezek ellen.