418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #418197 Így , hogy most ennyire bejött ez a szakma visszaléptem , hogy kiváltsam az Excalibur " Blokk - 14 " es küldit . Ahhoz , hogy kiválthassam Kitüntetéssel kell teljesíteni . Hát nagyon úgy néz ki , hogy sikerülni fog :) Obj-260 " HT-12 " küldetést is ki akarom váltani . most utolsó csatában 2 lövés hiányzott , hogy sikerüljön . Életerő 3x blokkold , éld túl , sebezz 3K . A sebzés nem sikerült . Képeket hova lehet feltölteni ????
Volt egy valamivel több mint 7 K blokkolás is :)
-
Plata #418196 Sajna nekem Vk nincs meg. -
Lucifer001 #418195 Vicc , de mentem még egy kanyart . Sikerült . 4 egymást követő csata :) -
Lucifer001 #418194 Blokk 12 konkrétan 20 perc alatt meglett . 3 egymást követő csata . Még lehet gurulok egy kört , hátha meglesz " Kitüntetéssel "
-
Plata #418193 Nem csinálnád meg helyettem az egészet? 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.09. 08:54:00 -
Lucifer001 #418192 Obj 279 Blokk 2, és 12 küldetést , VK 4502 vel könnyedén megcsináltam . Hátha valakinek ezzel van nehézsége . -
Plata #418191 Győzelem!
Csata: Airfield
Járművek: M40/M43
Szerzett tapasztalat: 1 799
Kapott Battle Pass pontok: 7
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 51 390
Csatában elért kitüntetések: Gore medál, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 5 139
Rám jött Leo a bázison,mint kiderült könnyen tanul,elsőre megértette a fekszik parancsot.
-
Plata #418190 Mentem egy kört CS-63-al.
Nem tudom miért mondják hogy ez a tank szar.
Egyszerűen mesésen lő.
Leopard1-et 566 méterről elkapta,StrV103B-t is majdnem 500 méterről kilőttem.Ugyanott dekkolt mint leo,csak közben közelebb mentem.Ami durva volt hogy a pálya közepén találkoztam Kranvagennel,egy lövése betalált,de csúnyán rácseszett 97 méterről szemből a tornyán keresztül be ment minden lövésem.Na és még menet közben egy 60Tp-be is bele eresztettem robogás közben. -
Plata #418189 Ha tudtam volna hogy a heavy tankokkal a spotolás ilyen jól hoz,akkor már rég csak spotoltam volna vele.
Győzelem!
Csata: Westfield
Járművek: Kranvagn
Szerzett tapasztalat: 3 730 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 54
Megszerzett kötvények: 7
Szerzett kredit: 178 905
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Golyóálló, Felderítő, Tüzelj és ölj, Pascucci medál, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Leszerelő készlet (1x)
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 17 891 -
lammaer #418188 Mivel már rég nem otrt van a központ, nem fog bezárni. Öngyilkosságot egyik cég sem követne el. -
Plata #418187 Lehet hogy leáll a WoT?
Bezár a Wargaming orosz és fehérorosz irodája.
Link. -
Plata #418186 Megpróbáltam még táras svéd istenverésével a láncolós küldit.
Mázlim volt.Majdnem összejött.
Lakeville-t kaptam.
De csak majdnem,E100 kran 121b meg a franc tudja mi jöttek felém,én értem hamarabb a szorosba és jőttek felénk négyen,Kranvagn jött elől e100 mögötte és mellette 121b,jött Kran és ahogy megláttam az első görgőjét lőttem és láss csodát láncoltam,egyből ráküldtem még egyet nehogy javítsa és elpucoljon,erre ammorack-ot kapott és megöltem.
Hogy a bánatos istenbe lehet kranvagennek ammorack attól ha a legelső cseszett görgőt lövöm?
Na persze az e100 meg 121b meg asszem obj268v4 elhúzott a vérbe.Nem maradt mit láncolni.
Ha tudom hogy krant lehet első görgőnél ammorackelni akkor én nem dugom ki az elejét. -
Plata #418185 Panther 2-vel és Panther/M10-el próbálom német gyujtogatós küldit.
Nem megy.
Gondoltam le duplázom a Leo-t.
Győzelem!
Csata: Highway
Járművek: Leopard 1
Szerzett tapasztalat: 2 554 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 6
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 47 676
Csatában elért kitüntetések: Tüzelj és ölj, Zúzó, Gyújtogató, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 4 768
Két kicseszett tankot gyújtottam ki,de mind a kettő kissebb volt mint a tankom.
Küldiben meg azonos szintű vagy nagyobb szintűt kellene gyújtani. -
Plata #418184 Ó hogy a jó édes.
Én meg szopok azzal hogy távoli célpontokra vadászok.
Köszi a segítséget.
Már azon gondolkoztam hogy előveszem a CS-63-at és azzal sniperkedek 500 méterről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.04. 18:08:39 -
Desmodromic #418183 Kevesebb, mint 100 méterről kell. Nem sikerült a fordítás, a küldi neve tűzközelben. -
Plata #418182 Tudnátok segíteni nekem?
Van a Szövetség 13 küldi,lőjek ki két tankot 100 méterről vagy messzebbről.
Kilőttem amerikai tankkal p44-et meg M40-et,a p44 több mint 400 méter volt,az m40 meg kicseszett messze.
De hiába egyiket sem írta jóvá.A sebzést számolta a killt nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.04. 17:21:05 -
Plata #418181 Meg csinálthatnák már rendesen a küldetéskijelzőt.
Csatában azt mutatta hogy a küldetésem kb háromnegyed részben van kész.
Vége csatának erre be adja hogy a küldetést kitüntetéssel kész.
Már csak 1 lőszerem volt kicseszett csatában és tök ráfeszültem hogy hátha meg lesz de végig csak 70-75% körül jártam.
Csata után meg benyögi hogy kitüntetéssel kész,hát az anyádat.Ha ezt tudom nem görcsölök rá ennyire.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #418180 T8 angol franc tudja mi a neve light tankkal sikerült.nem kitüntetéssel de sikerült,nagy nehezen. -
R3nton #418179 ja meg van ez a prém amerikai t92 azzal is jól lehet spotolni -
R3nton #418178 erre a küldire szerintem vagy a gsor jó vagy a manticore -
Plata #418177 Nem azt mondtam FV-vel csináld,azt mondtam a JpzE100 jobb mint az FV.
Nekem van egy küldim 4 tankot spotoljak és a csapattársak sebezzenek is bele,nem megy.
Sosincs arty a csapatban ha megpróbálom,az agyhalott gyökerek meg nem sebzik azt amit spotolok,10-12 tankot spotolok fel és max 2-3 sebzés jön össze,vagy van a csapatban 3-4 light is.
Amerikai angol lengyel tankkal lehet megcsinálni,gondoltam megyek egy kört Cs-63-al,turbó módban jó spotolni.
Hát cseszettül nem jött össze T9-10 csatába kerültem,egy rakás light tankkal.De elsőként értem el a pálya közepén Abbey-be.
Spotolni nem tudtam,de veszett jó volt,három oldalra tudtam lőni,olyan 400-500 méterről kilőttem badger-t,sebeztem leo1-et is7-et,a térkép másik oldalán kilőttem E75-öt meg sebeztem GSOR-t,de nem rá lőttem,csak bemászott a képbe.JpzE100-ra lőttem vóna.
Végül mikor már csak ketten maradtak,át kapcsoltam turbó módra és elmentem a bázisra ahol megtaláltam char future-t a bázis mögött,nem lőttem bele,71 kilóméterrel telibecsaptam az elég volt.
Szerintem a CS-63 ágyúja jobb mint a Leo1 ágyúja.Sajnos a páncélja elég vacak,de ha tud láthatatlanul sniperkedni akkor isteni jó.
Főleg hogy Leo1 7,6 másodperc alatt tölt nekem,a Cs-63 meg 6.4 másodperc.
Jah és még annyit a spotolós küldihez,folyton városi pályát kapok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.03. 11:41:31 -
R3nton #418176 Csak az más nemzet. Sebzős küldiket a blokkban vagy mi a neve, én vagy az E50M-el vagy a Leopard1el csináltam. Mondjuk leo1 full arany apcr, meg ilyenkor csoki nagy fogyócikkek. Volt hogy még direktívát is raktam be. Meg bond vagy jutalom felszerelés végig. Csak így lehet... -
Plata #418175 Ha olyan küldi van amiben sokat kell sebezni én azt veszem elő.
Jobb mint Fv.
Csak hát lassú tényleg.
Ha olyan a szitu nem is lát semmit. -
R3nton #418174 Áh, túl lassú -
Jgpze100 goldammo a baratod. ;) -
Plata #418172 Basszus de jó csatát mentem Alpine Tiger-el.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: WZ-111 Alpine Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 785 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 73 167
Csatában elért kitüntetések: Golyóálló, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Tök egyedül előrementem a hágóban az ellenségig.És ott volt hat ellenséges tank,a csata végéig fel tudtam őket tartani és nem haltam meg,cserébe én lettem a legtöbbet sebző mindkét csapatban.
Udes16 Emil2 sem tudott kilőni,Udes-be 1116-ot sebeztem az emil 2-t kilőttem.
Jah és nem sajnálták rólam a goldot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.30. 15:55:25 -
R3nton #418171 papíron 20-ból 4 eredetileg ugye, de mindig vissza lehet állítani, tehát technikailag 19-ből 3 -
Plata #418170 Jaaa:
Úgy az más,19-ből három,háát a jó édes mamuskájukat. -
R3nton #418169 Tier8tól felfelé kell. 19 meccsből 3 high caliber, azért az kemény szerintem, de lehet, hogy ha jól jön ki akkor meglehet...Ki kell szedni azt a kpz50-t a bondshopból :D 20k bond. Vagy talán a skorpióval -
Plata #418168 Németeknek nincs tierlimites prém tankjuk?
Azzal meg lehet csinálnia high kalibert.
Ha van. -
R3nton #418167 Én nem régen fejeztem be. 53%-os winratem van, szóval messze vagyok az unikum játékosoktól. Ha kell esetleg valamelyikhez segítség, akkor itt is felteheted a kérdést.
Elöljáróban annyit, hogy nagy valószínűséggel 3 küldit skippelni kell majd. Németeknél a high caliberes nagyon durva. Allaincenál és coalitionnál pedig a modul sérüléses lehetetlen. Szóval szerintem minimum 3 order kell, hogy végig tudd vinni.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2022.03.29. 19:00:52 -
Lucifer001 #418166 Köszi. Faterosra fel vagyok íratkozva ;) -
Tankelit ajánlotta egy vidiben, YT-on megtalálod, ha érdekelnek a részletek.
Personal mission oldal -
Lucifer001 #418164 Tudtok olyan oldalt ajánlani , ahol az obj 279 (e) küldikkel kapcsolatban látnak el jó tanácsokkal , tippekkel ? Melyik tankkal érdemes próbálkozni stb . Néha néha 1-2 megcsinálnék . -
Plata #418163 Győzelem!
Csata: Overlord
Járművek: Object 705A
Szerzett tapasztalat: 1 896 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 22
Megszerzett kötvények: 7
Szerzett kredit: 34 727
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Megszálló, Párbajozó, Felderítő, Tüzelj és ölj, Isten keze, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály" -
Plata #418162 Ma olyan csatában voltam amilyet rég láttam,15 lövést adtam le,mindet beszűkülve lőttem gondosan becélozva,15 lövésből 6 talált és 3 sebzett.Svéd köcsög olyan látványosan lőtt mellé egész tárakat hogy azt hittem káprázik a szemem. -
Plata #418161 Győzelem!
Csata: Empire's Border
Járművek: Object 703 Version II
Szerzett tapasztalat: 3 977 (x4 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 32
Szerzett kredit: 116 615
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Dumitru medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Ezt nevezem vicces csatának,az arty engem pécézett ki,de rácsesztek,beértem a bázisukra és mind kinyírtam.
-
viper07 #418160 Az én Boroskólámban megbuggyant a bor, azt hiszem. Direkt mértem a lövéseim sebzését, az utolsó 20 lövésem sebzése - csak azokat számoltam amelyek nem voltak kill -ek - mind 345 Damage alatt voltak, érdekes módon amiket kapok azok nagy része pedig 400 körüli. Feltűnt az aránytalanság de nagyon. Más is van így? -
Nekem lassan már csak az ilyen baromságok dobják fel a játékot. :D Gondoltam utánanézek hogyan kell ezt a hangmodot csinálni, alapanyagom volt hozzá bőven a klánfőnök TS-ről felvett aranyköpéseiből. :) (A videó egy random replay-ből van amúgy, nem én játszottam. ) Hát íme:
-
Plata #418158 Hát próbálgatom,nem szoktam meg,a legénység még csak 95%,de az összes unio küldi kész lett,igaz nem kitüntetésel de kész lett basszus.