418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Nálam 1285 átlag sebzés után 1980-as wn8-at mutat az SP.

Ha csak nem full arannyal használod akkor ez korrekt.
  • campernoob
    A "biztos kéz" és a Comet lecsapott...
    3,6 k dmg. 1409 baseexp Ace Top Gun
    http://wotreplays.com/site/1942648#karelia-campernoob76-comet
  • besti
    Érdekes, ennyire nem játszanak a tier X-es TDkkel? 4k+ már Foch-hoz is elég - ez a tier IX heavy tankok közelharci ásza.
  • joe662
    gif

• Antimat
    Jó volt :)) Ma én is bekerültem erre a pályára E100-zal. Nekem nem volt ilyen szerencsém, 2 nagy arty volt...
  • Antimat
    Azért még jó az öreg a háznál.
    Mentem E5-tel, T57H-val, E100-zal, IS7-tel, 50B-vel, de ezzel lett meg a küldi végül.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Így ez egy nettó 400k-s kör lett, nem is rossz :))
  • Userx2
    Olyan sokat nem kell sebezni egy E4 ászhoz.
  • András77
    Soha, a WG-nek nagyon is megfelelő, ha a csaták kredit igénye magas.

Másnál is szaggat a kapcsolat? Játszhatatlan időről időre és a garázsban is error-t mutat a server gyakran.
  • Master91
    fattyú wg mikor fog tenni az ellen hogy a köcsög tier7-8 csíra light tankosok ne arannyal spammeljék szét a csatát és aztán top 3 dmg-erek legyenek ?
  • Pales27
    nem
  • tutyimutyi2
    hogyha a stugnál a töltőnek rádiós képességet adok akkor ha elérek a jgpanterig ahol ketté válik a rádiós meg a töltő akkor a töltőmről lekerül a rádiós skill és amekkora százalékon volt akkora százalékú töltős skillt tehetek rá?
  • TiborTamas
    Ezt az oldalt én is néztem, de ki is van írva, hogy ezek még május 12-i adatok.

Igen, a prémium lőszerrel elég könnyen befolyásolható pozitív irányba, de igazából ez az összes többi rating-re is igaz, így továbbra is ez marad a legjobb alternatíva. Sokszor engem is felhúznak, amikor sokadjára is azzal spamelnek szét, de ez van, megtehetik, mert a játék része és ezen nem tudok változtatni, pedig én is jobban örülnék, ha visszahoznák a régi rendszert. Már több mint 2 hónapja nem lőttem egy darab prémium lőszert sem (mondjuk előtte is keveset), és azért nagyjából így is tudom tartani a jelenlegi szintemet, szóval megvagyok/lennék nélküle.
  • lacibacsi
    Akkor várunk...
  • András77
    Nekem az a gyanús, hogy a hivatalos honlapot nézve én nem látok semmiféle növekedést. Nemtom hogy a target dmg oldal honnan vette vagy miért ez a nagy változás, az is furcsa, hogy már nem ír ki elvárt frag mennyiséget, pedig az elég jelentősen befolyásolja a kapott wn8 értéket.

wn8 expected .... lista

Szinte biztosan kijelenthető, hogy hibás a target dmg oldal. Én egyébként őt szoktam megnézni: epic játékos ha arra vagyok kíváncsi, hogy mit lehet egy tankból nagyjából kihozni. Nagyon sok tankja van, rengeteg csatája és brutál statja. Mondjuk arannyal nem spórol, mert már kerültem vele össze párszor Csak egy példa, csinál 4e sebzést a t57heavy-vel és az elvárt szintje lenne 5575? Vicc, ez nem lehet komoly, ez biztosan kijelenthető.

Nekem nem tetszik sok minden a wn8-ban, a legjobb mérés de mégis többször félrevezetett már és már jó ideje csak arra használom, hogy megnézzem, mit lehet kb kihozni egy tankból, hogy tudjam, hogy sz.r vagyok-e vele vagy elfogadható.

Csak egy példa, az SP-ben én nem lövök aranyat, nagyon ritkán, mert a kredit kereső tankom. Így összehoztam 1300 körüli sebzést, ami nem nevezhető persze jónak, de azért ha azt nézzük, hogy 170pen és egy dög lassú tank, akkor talán elfogadható. A wn8 meg azt mondja az SP-re, hogy én qrva szarul megyek vele, mert a sok arany spammer feltornássza az elvárt értéket. Ismerek pár játékost, akiknek 1600-1700 átlagsebzése van, de normál lőszert talán nem is visznek magukkal, köpik nagyon keményen az aranyat belőle. Tehát gyakorlatilag 2-3 plusz sebző lövés, ami tényleg nem gond az arany lőszernek (250 pen vs 170) és durván +1000 wn8-t ad, mert az egész elvárt szint rendszer exponenciális görbét mutat, feljebb már elég plusz 1-2 lövés és azt komolyan jutalmazza, a sok statpadder meg arannyal meg is oldja.

A kérdés persze, hogy ez így mennyit ér és mennyire használható. Jó, egy aranyat köpő SP veszélyesebb, mint egy sima, de mégis, ha valaki ezzel feltolja a statját keményen, aztán ha nem tud aranyat köpni, akkor megállt a tudomány.

Az arany lőszer hatása sokkal nagyobb az értékre, mint sokan hiszik, mert nem lineáris az elvárt szint görbéje... plusz 1-2 lövés már komolyan megdobja, innentől válik komolytalanná, szvsz
  • TiborTamas
    Én úgy tudom, hogy próbálkozás már van/volt rá, de egyelőre nem megbízható. Reméljük ez az új feature, ami írja csata közben, ha kaptál assited dmg-t, majd segít a modkészítőknek rendesen megcsinálni.
  • TiborTamas
    Ezeket az elvárt sebzéseket visszamenőleg is bevezetik vajon? Amúgy szerintem is eléggé feltolták őket. Lehet nem sok kék vagy jobb játékos maradna a mostani színskálával mérve. :)
  • lacibacsi
    Spotsebzés számláló mod (amelyik normálisan számol) létezik? Köszi.
  • bornofakone
    Mondjuk ja, ha az RNG nincs az emberrel, akármit lehet csinálni...:D Csak azért kaptam fel hirtelen a fejem, mert vk-n pont a tornyot kell lőni, kupolát, és a mantlet melletti függőleges részeket. De a stock torony meg annyira papír, h azt sima AP-val is be lehet vágni 9-s tankokkal is, sőt akár 8-sal is. 300 penes gunnak nem szabadna h gondot okozzon...de igen, a fránya RNG :D
  • besti
    Olyan max. 150 méter lehetett és döntően a mantlet mellé céloztam, full beszűkülve lőttem. Viszont elég kicsi az a rész, a Foch 155 sem egy lézerágyú és az RNG sem volt velünk.
    Van egy olyan érzésem, hogy a 150 mm fölötti TD ágyúk szórásképe rosszabb (kevesebb megy középre), mint a kisebb gunoknál - függetlenül attól, mennyi papíron a pontossága. Ez alól csak a BL-10 a kivétel :)
  • bornofakone
    stock tornyos vk-t 3 tárból?! WAT?! Milyen távolról lövöldözted te azt a vk-t foch-al? Csak mert a torony miatt lazán kilehet nyírni, sőt 1 300 penes ágyúval a top tornyot is be lehet lőni szemből, a mantlet mellett igen szépen (persze nem 3-400 méterről)
  • besti
    Tessék!
    Elég sokan mentek a hegyre, így úgy voltam vele f@szom se mászik 3 percig fel aztán 2 percig le - irány keresztül, ha már nincs arty. Kiderült, az igen trükkös enemy mind a bázison kempel, így kitettem nekik az E100-at - ezért lehetett felderítő medál is. Csata közben már láttam a blokkolt sebzés számlálón, hogy megvan, nem is kell megölteni magam.
    Látszik itt is E100 alap lövedéke szépen viszi másik E100 hasát, VK-t meg sem próbálom arany nélkül.... Kissé túlbuffolták.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.06.09. 11:48:01
  • Antimat
    Egy replay-t adnál, ha van? Érdekel az az ezüst kukker medál :)
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.06.09. 11:40:18
  • besti
    A VK nagy előnye, hogy közelharcban is erős (tegnap a stock tornyos VK-t 3! Foch 155 tárból tudtam kilőni, úgy, hogy harmadjára szégyenszemre aranyat töltöttem) - a Mauschen távolról lehet jó. Olyan szituban, mint nekem lentebb az E100 - nincs arty és 300+ méterről lőnek (akkor jöhet arany is).

IM miatt ami jobban aggaszt az a bokrok és jól bevált szpotter/TD helyek felszámolása - light és TD egyre nehezebb lesz (light már most is közelít a Mission: Impossible-höz).
  • joe662
    Az mi a tetejèn?Elfelejtettèk berakni a szemetesvödröt?
  • András77
    Mesteri az időzítésük, hogy kiszedik az egyetlen tankot, amivel belátható időn belül meg lehet csinálni a 3x pattintást. Persze, sikerült már t29,t32 meg E75-el, csak kb 100-150 csatából 1x. A béla meg 20 csatából 1x, azért nagyon nem mindegy.

Elméletben 2000hp-ja lesz a kis mausnak, úgyhogy talán nem esélytelen vele a 3x pattintás, de a púp a tetején tényleg egy nagy kérdőjel, hogy milyen páncélt tesznek oda. Az eddigi adatok alapján nem lesz könnyű belőni, de persze ez még változhat.

Szerintem a WG el van varázsolva és a teljes statisztikát nézték, amikor az IM küldetést kitalálták, pedig csak azután kéne nézniük, hogy bejöttek az arany lőszerek.

Ez nem lenne annyira g.ci küldetés elméletben szigorúan, ha nem lenne arany spam, de beszédes látni, ahogy az első lepattanó után jön az arany lőszer. Ja, meg ha több tank lenne, amivel neki lehetne futni értelmesen a küldetésnek, nem csak egyedül a béla.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.09. 11:27:54
  • besti
    Mondjuk akkor marad a jó "öreg" E100 :) A képösszeállítás címe: Ha nincs arty Malinovkán (avagy tegyük oda nekik a vasat)
  • popey8
    Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster. -.-
  • SzocsA
    Olvastam a csata betöltésekor, hogy ha valamilyen módot használsz bannolhatják az accodat. már nem emlékszek pontosan a szövegre.
    Fel akarom tenni a hit zone módpakkot van egy küldi aminél hasznát venném, egy szinttel magasabb tankot kéne kigyújtanom kétszer.
    Milyen módpakkokra gondoltak, melyikeket lehet használni? A hit zonet feltehetem?
  • besti
    R.I.P 3x HP küldi. Szerencse, hogy TomDantes ezt már nem láthatja :)
  • Master91
    Vajon IS átlövi?
  • kekksz
    Azt nevezem kupolának.
  • ToCsEk

• Pales27
    nekem 12k blokkolt a rekord, úgy hogy full hpval végeztem persze nem az volt a küldi
  • Simulacrum
    Nem gondoltam, hogy lesz valaha még arty tank ászom. Már csak pár csata és örökre megszabadulok ettől a géptől és soha többet tüzérkedés. Undorító és unalmas. Ilyen lövést, mint az első egyszerűen nem engednék meg semmilyen körülmények között.

Lorr 155 tank ász
  • lammaer
    Maximálisan jó dolog ez a plecsnizés, végre látszik ha megy jól a spot meg az assist.
    Persze zsigerből szidni a WGt, az megy :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.09. 08:57:32
  • patchaou
    Verjem bele a zwackosokba is, tepike csak úgy szórta belém a goldot...
  • patchaou
    8 órája tolom és még mindig nem jött össze. De vagy megcsinálom, vagy a mentő visz el, innen most már magamtól nem állok fel. Aztán amint befejeztem a másik melót többet a wot közelébe sem jövök, inkább éhendöglök.
  • patchaou
    Húúú b+ nem találok szavakat... csata végén amikor egyedül maradtam megkértem az enemyt hogy pattogjanak egy kicsit a misszióhoz. Egy lila és egy kék rá is állt, szépen pattogtak, még abba is beleegyeztek közben hogy megszerzem rajtuk a maradék hp-t ami kell. Erre b+ odajön egy sárga low szar geci és arannyal kilő...
    Beelőztél, másik accon bélával 9070-et pattintottam XD
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.09. 02:39:33
  • joe662
    Egy kissé túlteljesítettem a tervet
    Ezzel meglett volna az obj260is.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.09. 00:19:34
  • popey8
    Ez big fail. E4-nek nincs HEAT-je, APCR a goldja...