418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    AZ új (ideiglenes) domination módban lehet őket használni. Gyakorlatilag egy CTF a WoT-ban.
  • TiborTamas
    Nincs köze hozzá. A megadott minimum és maximum értékek között random változik minden egyes lövésnél. Egyedül az AP és APCR lövedékek átütésében van még egy távolságtól függő csökkenés. A Wiki-ben tudsz erről olvasni, ahogy minden másról is a játékmechanikával kapcsolatban.
  • popey8
    Totálisan melléfogtatok :D
  • walert
    Igaz, hogy a legénység képzettsége befolyásolja a kiosztott sebzés mértékét és a páncélátütés nagyságát? Ott van ugye, a lövedéknél, hogy a sebzés x-y között, meg átlagos átütésnél is egy kisebbtől a nagyobbig. Barátommal teszteltük az IS 8-ast, ugyanazon ágyúval, ugyanarra a pontra löttünk egymásra mindketten, ugyanakkora távolságból, de én mindíg kb 20%-al többet sebeztem belé, mint ő énbelém. Ezt azzal tudtuk le, hogy mivel a legénységem fejlettebb volt, több csata után a képzettség függvényében nő az átütés és dmg nagysága, de akkor ez igaz lenne a ventire, biára és kajára is.

Ennek hol lehet utánaolvasni, hogy mennyivel javítja ezen értékeket a legénységi képzetség?
  • csn tamás
    Sziasztok! Több mint egy hónap kihagyás után ismét előkapartam a játékot. Segítsetek, miért kaptunk 3 db X-es tankot? Köszönöm
  • Master91
    ha van zoom modod, óvatosan zoomolj ki

nekem van 1-2 tereptárgy ami eltűnik, addig zoomolok ki amíg látom őket

tegnap csináltam meg, szerencsére jó pályát is kaptam hozzá
  • popey8
    A torkolattűz és a tracer (magyarul nyomjelző) nem ugyanaz :) Szerintem létezik az általad leírt probléma, én is jártam már így párszor, de nagyobb részben az van, h rossz helyen keresgélsz.
  • Bughead123
    Van ez az arty feladat hogy 2 ellenséges artyt meg kéne ölni, próbálok counterezni viszont soha nem látom a torkolattüzet( azt a csíkot mikor lönek), lehetséges hogy azért nem látom mert nem zoomolok be egyáltalán hogy nagyob területet lássak be és így nem rajzolja ki a játék ?
  • TiborTamas
    Még mindig nincs.
  • rudii
    Csúzli! :D Ma ez a szép bónusz kód lesz kisorsolva a nézők között este! ;) Ami tartalmaz: Tier 3 T-127 + 1 garage slot + 3 nap prémium + 300 gold! Gyertek és süljünk együtt a tankokba akarok mondani a szobába. :D
    Live Stream
  • AlucardHuN
    Az a szomorú hogy ez rohadtul igaz. :D
  • voivod32
    Az engem is érdekelne.
  • patchaou
    létezik már valamiféle normális spot dmg számláló? És ha igen hol?
  • bornofakone
    a vodkás, kurvás résznél tutira illetve mikor annyira bekokóztak és bebasztak, h elloptak 1 tigrist és serb tartotta a farkát + dirigált :DDD
    (beteg ember fantáziája határtalan :DDD)
  • Lunki88
    Szerintem néhol tuti magukra ismernének a WG-nél ha látnák ezt a videót.
  • bornofakone
    Kedvenc részem: "They wanted tactical play, we've given them autoloaders"
    :DDDDDDDDD

Jók ezek a videók :D
  • Lucifer001
    Szia

Köszönöm neked , és campernoobnak a tegnapi szakaszozást . Jól éreztem magam :) De sajnos az időjárás miatt el el ment egy pillanatra az áram , és mivel így elköszönni sem tudtam ezt most pótolom . SZIASZTOK
    Még egyszer köszi , és ne haragudjatok , ha sokáig vártatok vissza . Nincs itthon generátorom :D Majd folytatjuk
  • TiborTamas
    Mucsit én is támogatnám :D
  • Gyuszopapa
    Na ezt megcsinálhatná valaki.
  • AlucardHuN
    Komolytalanok vagytok, erre a nemes feladatra mucsi a legméltóbb :D

Kiütnek lövészt/töltőt: Kicsapta? Ó a fa****** azt... xD
  • voivod32
    Esetleg Győzike: "Rrrrrááááák!!!! Leesett a laanctalp! Hát ezt köll csináálnieee?! "
  • Pityu0
    nem számítottam rá 9630 felfogott 2612 sebzés
  • yossarianHUN
    Hát ez arany

• joe662
    Parancsnok:Steiner Kristóf
    "Jaaaj ellőtték azt a kis bigyót amin keresztül kilátok most mi lesz?
    -Valaki csinálja meg,addig összedobok egy vegánburgert"
  • yossarianHUN
    Pákón kívül más szóba sem jöhet.
  • Angelus1991ster
    Ott a kis finom Olgácska, amúgy is sokat beszél.

Magyar hang ( plusz a többi országé is ) is jöhetne már. Nem lenne rossz, ha egy-két hazai szinkronizáló színészt megfizetnék, hogy olvason fel egy a5-ös papírra elegendő szöveget.
    Melyik szinkronizáló színészt javasolnátok WoT legénység hangnak?
  • Lunki88
    Gratula! Gondolom most nagy az öröm hogy sikerült. :) Replay jöhet.
  • Pityu0

Utoljára szerkesztette: Pityu0, 2015.06.14. 22:59:51
  • yossarianHUN
    Aztarohadt, de nagylelkűek ezek. Ja, hogy az alfa fázisban lévő AW-ban alapból benne van? Úristen, vajon hogy csinálták...
  • Lunki88
    Arra is sajnálják a pénzt. Kevesebb jutna a táncoslányokra. :)
  • lexlutor
    ehhheee..

- It's "completely possible" WG will introduce female voiceover for female crewmembers;

• TiborTamas
    Ott nem kapsz semmit.
  • Pales27
    ha saját maguk spottolják amit lőnek a spotter nem kap semmit
  • Master91
    amiből kapsz te is kicsit
  • lexlutor
    ezeket a reserv szarokat nem lehet kikapcsolni?
    miota bekapcsoltam csak vesztek.
  • Pales27
    F1 nem olyan rossz, de E7nél a G7ben lévők maguknak szpottolják
  • voivod32
    Ezelőtt két meccsel 165 sebzés kellett volna, a teljesítéshez,de befoglalt a csapat, most bőven megvolt, erre az utolsó pillanatokban kinyír egy stock E75. De kizárólag azért bírt kinyírni, mert stock volt, az első lövése, ugyanis mellément, és a nagy löveggel, már nem lett volna ideje újratölteni.
  • Master91
    Ahhoz azé össze kell hogy álljon jó pár dolog. Pl. több heavy akik verekednek a halál úton (d7-g7)

Ha innen meg forró lett a talaj még mindig lehet rohangálni ide-oda

Lehet kicsit túlzás volt a 4k, de 3k-m volt színtisztán emlékszem.
  • TiborTamas
    Sehol, esetleg láncolással összejöhet. :)
  • Pales27
    himmelsen hol van az a hely ahonnét 4k spot dmget lehet összeszedni?