418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Én kellemesen csalódtam a DickerMax-ban. Szerintem nagyon jó TD, sokkal több előnye van egy SU-100Y-hoz képest. A SU-122-44-el nem mentem a szóráskép-nerf óta még, úgyhogy nem tudom, mennyit romlott, de előtte egyik kedvenc prémium tankom volt. Az a DPM nagyon beteg.

Egyikkel sem jársz rosszul, döntsd el, hogy 1 jó tank kell, vagy 2. :)
  • malystryx3
    Srácok, az FV4202 cseréje az a mostani 9.9-ben lesz, vagy eltolják a 9.10-re? Utóbbi esetben akkor elkezdem kihúzni, nagyon tetszik a tank, de ha most jön, neki sem állok... Előre is köszi.
  • TiborTamas
    Nagyon hasonló a két tank, lényeges különbség csak a lövegeknél van. Döntsd el, hogy neked a gyors töltés/szűkülés a fontosabb kisebb pennel és sebzéssel, vagy fordítva. Nekem mindkettő tetszett, de azért szerintem a WZ-120 a szóráskép-nerf után többet romlott, mint a T-54. Mindkettőt tudom ajánlani, de ha választani kellene, én a T-54-et választanám.
  • AlucardHuN
    Ohh bocs, én a mediumra gondoltam. De ha már a light, én pl amiatt nem mertem a leonál tovább menni, mert az nem tetszett. Legalábbis tapasztalataim szerint "gyenge" könnyű tank.
  • lexlutor
    onmagaban nem lenne ez rossz, en szerettem, de a tobbi t7 lighthoz kepest a fasorban sincs..
  • AlucardHuN
    Annyira nem vészes hogy át kell ugrani, de valahogy értem az ellenszenvet. Túlzottan sniper és support, ha egyszer valami a közelébe kerül akkor már probléma van. Átütése az oké de annyira kicsit sebez hogy tipikus medium harcra annyira nem jó, főleg nem csiki csukira. Ráadásul azt nem értem hogy a hasonló kaliberű brit lövegek 150-et sebeznek, a híres neves párduc meg csak 135-öt.
  • TuskoMobile
    test server
  • oneal1
    T54 vagy wz120?

Csak rövid érvekre ill ellenérvekre lennék kíváncsi! :)

köszi!!
  • lexlutor
    van most tesztszerver, szerintem probald ki.
    nekem csak su100y-m van, de nem tartom kihagyhatatlannak. nem rossz,de nem is jo igazabol.
    nagy, lomha, loves nelkul is messzirol spottolodik. emelle a pancelja is kb disz rajta. ugyhogy jo masodik vonalba valo.
    de ehhez van egy jo kis pontatlan orosz agyu, viszonylag alacsony rofal.
    az alfa az szep ha betalal.

nem tudom milyen nemet tankot akarsz meg venni su100 melle, de su122-44nel szerintem sokkal jobban jarsz onmagaban is.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.28. 10:14:03
  • R3nton
    Arról a pantherről én csak szart hallottam, úgyhogy én kapásból átugrottam 100 000 free xp-vel. Annyira akkor nem lehet olyan fun, ha a játékosok 99%-a utálta. Egyébként meg tier8ban szerintem a RU az egyik legjobb spotter és német.
  • lexlutor
    azert egy fel ev utan a legsotetebbek is megtanuljak, h csak pattognak rola.
  • DasIsFuck
    Egy a t6.os td packet mennyire bánnék meg?(Su100y,Dickermax)
    Su 100-at biztos vagyok, hogy nem bánnám meg, de zavarna, ha most sem vennék német prémet, viszont a dmax meg önmagában nem annyira kellene...

Persze a su-122-44 lenne a legjobb, de akkor mellé nem férne be német tank és 20 eurótól többet nem költenék most erre.
    (
  • TuskoMobile
    Ma kilőttem egy lövéssel egy jt-t azt írta "nice" xD
    vissza írtam neki: sry i makeing mission
  • Solten
    "when it's done it's done"

Ja jo, ezeknel ez min. 2 ev.
  • András77
    Hogy fogom így megcsinálni a 12e összesített eredményt a bélával, ha minden retardált HE-t lő?
  • SzocsA
    Mit csináljak a mikrolaggokkal? megyek full sebességgel, megállok és vagy még 10méterrel arrébb tesz. Fedezékből előre-hátra mozgás közben is belaggol.
    mód miatt csinálja?
  • AlucardHuN
    Akkor nem teszed fel az autoloadert.
  • DasIsFuck
    Ez a S.P.I.C a wg szégyene, kiveszik az eggyik legfunabb német tankot és behoznak egy alapjáraton gyenge, de mindenképp egy unalmas nulla tankot.
    Mivel német tank, így törekednek arra, hogy op semmiképp ne legyen, de leginkább ne legyen semmi olyan tulajdonsága ami miatt megérné játszani vele.
    Lassú is lesz és kicsi a látótávja, szóval scout tankot továbbra sem kapnak a németek 7-es szintre, de egy jóval rosszabb dmg tankot igen, mint a jenlegi.(3 mp-ként lősz 240-et 3X, hogy aztán 20mp-ig tölts...S.Z.A.R.)
  • DasIsFuck
    a vk-n jóval kisebb, ezt kb csak az nem találja el aki nem akarja.
  • vasasgabri
    Nekem elég nehezen megy az arty része igaz csak amerikai 6-os van.
  • yossarianHUN
    Egyébként meg boldogan vállalom, hogy megcsinálom tökéletesre a négy másik ággal az IM-eket, ha cserébe nem cseszik szét az artyk minden második csatámat.
  • Sunsetjoy
    Mire ebből lesz valami ("when it's done it's done" - "kész lesz majd, ha kész lesz"), addigra simán elértél/megcsináltál minden küldetést, amire képesnek érzi magát az ember ebben az IM-történetben :D
  • vasasgabri
    Köszönöm! Ez akkor jó is meg nem is. Ha ellene vagy jó, de ha küldihez kell?
  • Sunsetjoy
    Az arty most különféle változtatások tesztjein fog átesni, részben újrabalanszolják, néhány új stuffot beraknak (lehet hogy sztem integrálni fogják a battleassistantot, változni fog az accuracy vagy a damage/pen). Ugyanakkor próbálják kevésbé irritálóvá tenni a többieknek, pl. időzítőt kapnak, nem lehet egylövésezni artikkal, "felvillan" az a négyzet, ahonnan lő az arty, stb.
  • vasasgabri
    Ez magyarul mit is jelent? Angolból felmentésem volt. Nekünk még az orosz volt kötelező.
  • yossarianHUN
    Az a "soha az életben" is lehet. Sokszor már az is volt. Mondjuk talán most meg is csinálják, mert félnek, hogy az AW rálép a tökeikre. Sajnos ilyesfajta motivációk nélkül a kisujjukat se mozdítanák.
  • lexlutor
    ez tul szep, h igaz legyen...

mondjuk a when its done.. az 1-3 ev is lehet :P
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.27. 19:26:38
  • yossarianHUN
    Strom announced officially: artillery will undergo a test of changes (a prototype for an overhaul was already decided upon). There will be both a rebalance of vehicles and the addition of new features. The goal is to make the class more comfortable but less irritating for others (it will include timers, removal of oneshots, artillery "lighting up" the square from where it is shooting). ETA: "when it's done it's done"
  • lexlutor
    nerfnek semmi ertelme. utana ugyis az jon ki, h alultelejsitenek es szepen visszabuffoljak oket.
    a koncepciot kene atdolgozni.. de ugye ahhoz dolgozni is kene, nem lehet copy-pastel megoldni vagy egy csodas hd skinnel..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.27. 15:51:18
  • yossarianHUN
    Feltehetőleg nerfelést.
  • András77
    Adott +1 garázshelyet, ha már volt tog2-d.
  • walert
    az artyk átdolgozása nerfelést vagy buffolást jelent?
  • lexlutor
    meg kellene, azt irtak.
  • walert
    Mi ez a 6 tank domination modban testen ? Ebben a hónapban véget ér a dom mod az EU szerveren? Vagy új tankokkal bűvűl?
  • suba53
    Ebben nem vagyok biztos, most hogy így számolgattam.
    Lehet hogy adott egy garázshelyet. Ha megmarad, az is valami.
  • Myke28
    Egyetértek veled,teszten szinte mindig van 2db marha nehéz meglőni ,néha még oldalról ill. a kupola is kemény.Fuck op shit.
    A másik meg ez az SPic vagy mi a szösz bki mindent meglő a kurva he-vel.
  • yossarianHUN
    Nagyon magabiztosan leírod előre már sokadszor azt a Mäuschent, azért várjuk ki a végét. Átlag Pistikének az is nehézséget okoz, hogy az LFP-t lője az UFP helyett, kupola meg a VK-n is volt, és nem is olyan erős, mint amilyen a kisegérnek lesz. Plusz rohadt magas lesz, úgyhogy egy laposabb tankból kb. rá se fogsz látni.
  • Master91
    Ezek tényleg buzik.
  • Angelus1991ster
    Még jó, hogy megcsináltad :D Kiveszik az egyetlen olyan tankot aminek van páncélja azon a szinten.
    Maüschen szép és jó lesz, de az a kupolája lesz a halála.
  • Pares