418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #358424 Nem rosszak ezek a csatamódok egyáltalán. Kicsit felpezsdítik a játékot. Mindenki mindenki ellen se volt rossz, ott is lehetett győzni 11-13k sebzéssel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár én inkább a Történelmi PvE módot szeretném és várom. (3-4-5-7 fős csapat egy rakat (25-50-100-250 db) npc/MI/AI/bot játékos ellen) -
Igy hogyan B+ 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az xvm alapján nem adtam magunknak sok esélyt
-
Leginkább ezek a módok tudod mire valók? Kapnak a kezdők/haladók legénységet, 100-as major skill és némi tanulható skill plusszal, némi játékkal az elsőt (mondjuk legénységxp hétvégén) simán lehet felesre-fullosra rakni. Akiknek már eleve áll, vagy állhatna az előforduló T10-es tank a garázsában, az már több kocsmányi legénységgel rendelkezik, nem ilyeneket kell "grindelni".
Pláne, hogy a korábbi módban, a sztílhuntnál kényszerített 1v1 volt (ha szakasz nélkül mentél), olykor összebeszélő, vagy tankokat kipécéző párosokkal (nem szakasztársak voltak), akik még akkor sem lőttek egymásra, amikor megtehették volna. Ha nem te voltál az első- ami ugye nem olyan nagyon gyakori, átlagos játékosnál sem - vesztettél. Ebben az esetben szar xp, szar pénz.
Most a domination esetében mintha egy lepkefinggal jobb lenne a helyzet pláne hogy nem deathmatch, hanem domination (hogy multis-fps hasonlattal éljek), így előfordulhat némi kooperáció. Előfordulhat. Mert az, hogy minden játékosnak odaadják, az csúnyán meglátszik a módban előforduló fazonoknál... így 5 meccsből (ennyit mentem eddig) 0 win.
Nagyon nem grindelésre való mód, értelmes legénység-xp vagy kicsivel jobb pénz nélkül. Anno a századcsata jobban tejelt, sőt talán még a rally-chaffee meg a focis mód is.
-
MrSnail #358421 Személyes véleményem, h minden tankot érdemes teljesen kifullozni. Én inkább grindelek tovább egy hetet vagy többet, mint, hogy egy félig meddig alap tankkal szenvedjek... persze ez attól is függ,h van e prém fiók és mennyit játszol. -
SP I C-re érdemes kifejleszteni a modulokat, vagy gyűjtsem az xp-t a ru251-re? -
Szerintem nagyobb változtatások majd akkor jönnek ha kidobják az Armoredet,sok játékos átmegy..meg ha csak a kipróbálás idejére is,de az náluk érzékelhető csökkenést eredményez. -
Angelus1991ster #358418 KV-4 és T-34 tankok HD modelljei kompatibilisek a PC verzióéval vajon?
" Saját játékukhoz nem is értenek" - de nem is játszanak vele.
Az új Domination módnak is mi értelme , a medál megszerzésén kívűl? Legénység fejlesztést is kispórolták. Pixel mód küldetéseihez hasonlót betehettek volna.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.29. 11:45:14 -
Ha a fejlesztésekhez és a saját játékukhoz nem is értenek, a lóvéhoz nagyon. Tudják ők hogy mit csinálnak szerintem. -
Pedig, ha logikusan gondolkodunk most kéne változtassanak, amíg van pénz, h megtartsák a játékosokat. Hiszen ha most nem változtatnak, mert sok a bevételük, akkor kevesebb bevételnél meg azért nem fognak, mert már nem lesz miből. -
xbox-ra jóval könnyebb normálisan megírni, mint az ezernyi hardverből és más op rendszerekből összetákolt pck-re -
XBOX-nak sajatos API-ja van, a gyengebb hardveren is jol fut es szebb a PC-nel. Ez megvaltozik a DX12-vel, de ebben az evszazadban nem valoszinu hogy megcsinaljak a DX12-es verziot PC-re.
Amugy ha a devek megcsinaljak a billentyu-eger tamogatast XBOX-ra akkor valtok :) Gagyi kontrollerrel keptelen vagyok focin meg marion kivul barmit is iranyitani (vagyis kepes vagyok de precizios celzashoz eger kell nem ilyen kontroller+aimbot fos).
Ja es az XBOX verziot kulon tehetseges csapat fejleszti nem ezek a degeneraltak. -
Olyan 2:35-2:40-nél letapossa a füvet. Mivan??? Szerintem ezt a configot ha belőtték Xbox-ra, egy komoly gamer PC -is simán tudná szerintem sőt.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.07.29. 09:40:24 -
Hát Xboxon pont hogy nem. Ezt hittem először is. Megnéztem a gameplayt, az XboxOne-ost és tényleg így néz ki. Igaz, Xboxon semmi nem fut a háttérben csak egy szájba kúrt játék...így könnyebb fel lőni a grafikát... -
A betanult képességek elvileg akkor is működnek. TP-t legjobban jó játéékkal lehet gyűjteni XD. A prémium fiók megéri és ha jól vagy eleresztve akkor a szabad tp átváltása arannyal is egy jó opció lehet. -
Par kepkocka volt volt ingame footage, kulsos ceggel csinaltatjak az introkat/trailereket mint a PC-s verzio eseteben.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.07.29. 09:06:33 -
vedoom666 #358409 Sziasztok! Meglévő legénységémet átraktam egy másik tankba,és már 2db betanult 100%-os képességük van.Viszont amikor átraktam a másik tankba a képesség lecsökkent 80%-ra. Ilyenkor ez mit jelent? Nem működik a 2db betanult képesség amíg nem lesz újra 100%-os a legénységem? A másik kérdésem az lenne,hogy ki szeretném fejleszteni az amerikai T49-es 8as könnyü tankot,és még csak az 5ös tanknál tartok,de nagyon nyőgvenyelősen megy a TP gyűjtés.Hogyan tudok a leggyorsabban TP-t gyűjteni,mert a pénz az meglenne csak TP nincs. Fizessek elő prémiumot vagy a Német LOWE prémiumos tankal kezdjem el gyűjteni a szabad tp pontot? A segítséget előre is köszönöm :-) -
Ugyan minek? Amíg ekkora a bevételük miért változtatnának? Amúgy meg a pc-s videóik is durván tupírozva vannak, gondolom itt is ez a helyzet.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.29. 08:46:15 -
Ez marha nagy szégyen hogy konzolon szebb a játék. Elhiszem hogy könnyebb rájuk játékot fejleszteni, mert csak egyféle hardverkonfiguráció van, de ez akkor sem lehet mentség a PC-s fejlesztőknek. Amennyi pénzük befolyt eddig, már vehettek volna egy modernebb grafikus motort a game alá. -
Jól láttam? Billeg a géppuska, meg az antenna is? Ja hogy HD tankok?
-
R3nton #358405 -
Ha lehetne adnék szívesen, a saját accomon asszem 18 garázs van üresen (és egy darabot nem vettem XD ) És azon még a stugot sem csináltam meg.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.28. 22:35:04 -
Angelus1991ster #358403 Nem , csak garázshelyes LT-12 javításával baszakulódok, és furcsa mód Malinovkát és Prohorovkát ( + a klón) nem adja be. De himmelsdor, és a többi bokormentes pályára rendre besorol.
Nehéztankoknál pont fordítva. -
Igazából csak egy ultra easy mód kellene nekik... 3 éve folyamatosan egyre könnyebb (és ezzel egyre szarabb) a játék a sok low sírása miatt, de nem elég nekik még most sem. -
Angelus1991ster #358401 Felőlem. -
yossarianHUN #358400 Ja, felderítő meg arty csak nyílt pályán, heavy csak városin, TD csak bozótoson, stb. Én meg itthonról szeretnék dolgozni, a mostani fizum kétszereséért, fele ennyi munkaidővel. -
Rammsch31n #358399 égiáldáslövő-nek (arty) sem nagyon kellene városi pályán lennie, aztán mégis van néha 4-5 oldalanként. :) -
Angelus1991ster #358398 Minden visszavezethető arra , hogy a fejlesztők a saját játékukkal nem játszanak.
Példának: felderítő városi pályákon nem lehetne. -
Gyuszopapa #358397 Igen kellemes érzés volt 3-szor fogta fel a Amx CDC a láncával a lövésemet persze ő nem pattant 1-szer sem. -
sempike #358396 A WG újabb szintre emelte a szopatást?
2x pattani fv304-ről fullos Panther 1-el, közelről az milyen már? -
TuskoMobile #358395 gyors volt xD már rákattintani se tudtam akkor -
Na már YT le is törölte ezt a fake szart :) -
Max pár free vírust kapsz ettől ;) -
Komolyan elhiszed hogy ez igazi? :D YouTube tele van téve ilyen fake szarokkal :D -
Még meleg,hogy játszanod se keljen ;)
-
De a 3as E25 trollszakaszt se hagyjuk ki.
-
Részvétem. :D Ez tényleg frusztráló lehetett.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.07.28. 18:35:00 -
Lehet hogy oroszoknál van "jó" is de én eddig csak hasznavehetetlenekkel találkoztam (videó alapján) -
TuskoMobile #358387 jah nem néztem meg nem próbáltam ki bár ez csak egy a sok közül franc se tudja miféle szarok vannak főleg ruszkiknál ahol a tünde betűiket nem lehet elolvasni -
Már olvastam, nagyon tanulságos. Nekem mindig is az volt a véleményem, h Sztálin (rendszere) rosszabb volt, mint Hitler és ez a cikk valamelyest igazolja is. Csak hát ugye a történelmet a győztesek írják és azt írnak - vagy éppen nem írnak - amit akarnak és ahogy nekik jó, lekakálva a másik oldalt.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.07.28. 18:19:56 -
Emlekeztek a Sztalin-feliratos kakaviharra? Ezeknel az agyhalottaknal mostanaban divatta valt a Sztalin kultusz, erdemes atfutni ezt a cikket: