418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    nem nagyon kell varni, mert mar egy parszor kerek-perec megmondtak hogy nem lesznek:D
  • Tessellia
    Úszni képes tankokat is ígérnek? Biztos ki vannak erre balanszolva a pályák. Oh várjunk csak..
  • lexlutor
    komment .. ehhhehhehee:

- complete artillery overhaul; they are talking about that since 8.6
    - Motion physics they talk about this for 2 years or so?
    - multiturret and multi gun: player base is asking for this since the beginning, it was never important enough, now they will do it?
    - wheeled vehicles: I remember Serb saying it is world of TANKS, not world of Vehicles
    - crew skill overhaul, they talk about this since 2 months after the last crew skill overhaul wich was like 3 years ago or something?
    - increasing role of armour; devs talk about this since gold ammo for credits
    - tier 11 tanks: this was always debunked because the tanks would be to modern and wouldnt fit the gameplay mechanics and stuff.
  • lexlutor
    ehhe... igen, mindenkeppen ez a legnagyobb problema veluk..
    - Storm confirms the upcoming artillery overhaul. The biggest problem with current artillery system is its randomness

elkezdodott a korlatlan igergetes. a problemak amik evek ota megvannak, es sosem sikerult megoldani, majd akkor most!

- currently MM is not working perfectly, WG knows about the issue where for example one team has one tier 10 and the other has five. It will be fixed. The issue where one player plays the same maps over and over again will also be fixed.
    - developers will add multiturret mechanism, multigun mechanism and amphibious tanks, maybe even wheeled vehicles
    - XP for tanking will come soon

en itt fogom abbahagyni, ha ezt bevezetik. tobb tucat crew-t huztam ki, erre..
    - there are ideas to completely overhaul the crew system in WoT to resemble the one in WoWs (one "crew").

eza komment fogta meg legjobbana lenyeget:DDD "Basically the same shit i have been reading since 2013"
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.13. 14:14:54
  • ilovearty
    A franciák sem franciák hanem a bevándorló cigány csürhe
  • Sunsetjoy
    Az utolsó előtti, amikor a kistank orraáll, és visszatolat ebben a helyzetben, tisztára olyan, mint a stunt-világban a stoppie :)
  • Userx2
    Oldalt igen. Mohó voltam.
  • ximix #361379
    Az a szikla mögül kikandikálás nem a legjobb szögben történt, szerintem az oldalad lőtte be ?
    Az ágyú persze sérülékenyebb, mert szemből kemény dió lett és a találkozást túlszeretné élni az ellen akkor ellövi az ágyúdat azzal is időt nyer.
  • Solten
    Cheers.

Konnyu tankkal mar latvanyosabb muveletek vegezhetok: replay
  • Userx2

Ezt ne, az E5-el!!! :-) Van biztonságos elhelyezés skill... Löveg mintha sérülékenyebb lenne. Amúgy ajánlott gép.
  • ximix #361376
    A lőj ki egy magasabb Tier-t feladat ... activated
  • lexlutor
    szombat esste eu1 .. fomusorido..

4db t10el tobb a tuloldalon :DD

• Angelus1991ster
    Ez a fizika mikor fog vajon kijönni? Félév múlva lesz egy újabb teszt? AMi készen van már jó ideje. De lusták megcsinálni.
  • lexlutor
    majd a nem is rosszat ird fel, arra az egy honapra, amig midnen retardalt idiota ezzel szorakozik majd a csatakban.
  • ximix #361372
    Na, nem is rossz az Arty ha mellélőne és felfordítaná az nem lenne utolsó dolog és akkor jöhetne a csörlő mint a WT-ben.
    Az egyik gif-ben átfordul a kis tank és ha jól látom az ágyúcső is besegít a végén ezek szerint most már le van modellezve valósra ?

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.12. 21:58:22
  • ROMOTO
    Dinamikus kameramozgást engedélyezni kelli hozzá a menüben ha ilyet szeretnél.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.12. 21:33:29
  • Userx2
    Nem sok wotos vonatkozása van, de nagyon kész van. Inkább ne wotozzon. :-)
  • lexlutor
    nem tudom sirjak vagy nevessek..

http://thearmoredpatrol.com/2015/09/12/new-physics-in-action/
  • Angelus1991ster
    Gondolom Mr. Vodka igen népszerű az oroszoknál. Inkább fűjeznének.
  • Solten
    Volt egy orosz-litvan munkatarsam (orosz nemzetisegu de litvaniaban elt es nott fel), azt mondta a moszkvai oroszok a legrosszabbak, azokat meg o se tartja civilizalt elolenyeknek.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.12. 21:08:24
  • Angelus1991ster
    Azoknál a klingon hordáknál még a drága csehszlovákiaiak,franciák és törökök, no meg sziemkáék is jobbak. legröhejesebb amikor bázist foglalnak, mintha számítana. Ennyire elfajzott emberek vannak ott?
  • Solten
    Letoltottem egy csomo gigat de minek... Ja lehet kezifekeset fordulni, huuu. Gyors tankkal se jott ossze a lelovom a holdat agyukiterites. Ha lelovik a lancod menet kozben az latvanyosabb faralast eredmenyez. Egyelore semmi egyeb extra. Alig lehet tesztelni mert a degeneralt ruszkik TK-znak meg veresen veszik mint egy normal csatat.
  • Userx2
    E5 nyitó...
  • Angelus1991ster
    Legalja mindennek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vicces videót azért összedobott.

• lexlutor
    ..ami ma megy, minden kritikan aluli..
  • patchaou
    Aztakurva
  • Lucifer001
    Beírom World of tanks . Kiválasztom a "life"
    És ezt adja be
  • Lucifer001
    Srácok ez erős off lesz . De ezmiez ?

• Master91
    Valaki rajtam kívül nyomja a test szervert??

Csak én gondolom úgy hogy ez semmi ez a fizika változás? Kézi fék jó dolog gyorsabb tankoknál de kb. ennyi

Ezzel se találkoztam (nyilván tankfüggő)
  • som70
    Hali! Véleményem szerint nem az arty a legnagyobb gond. Szerintem azzal lett elrontva ez az egész, hogy behozták a sok táras szart.
  • Angelus1991ster
    Valami tank tank elleni küzdelem úgy tudom volt a nyugati frontvonalon.
  • Angelus1991ster
    Azért 3 km/h-nál többel mennének. Tog II sebesség lenne a max:D
  • Karvalykarom
    Sziasztok keresek olyan clant aki szívesen felvesznek nem napi 24órában játékost "sok más clannal szemben akiknél követelmény a napi minimum 4óra játékidő" mert ugye az ember dolgozik is nem is keveset +szeretnék ügyesebb játékosoktól tanulni pl: harcitaktika merre mit kell eltalálni
    Nevem: csontevo csaták száma 2500- a többit lessétek le ha kérhetem
  • Master91
    azért egy GW E 100al igen nehézkes a mozgás, míg BChat artyval semmiség
  • Maala
    AW-ben, ha nem mozog az arty, csak 1 helyből lő, akkor felspotolódik. Fordítsd ezt le a WoT szintjére, és megnyugodsz máris. A pumpa majd akkor megy fel, ha ezt véletlenül pont nem fogják kopizni-
  • yossarianHUN
    Na igen, ez is egy érdekes kérdés. Mert hogy a passzív scoutolást, és azt a néhány tankot amivel még lehet sunnyogva játszani ez véglegesen kinyírná, az tuti. Másik, hogy magukat az artykat is, mert az egyik felvillantja az ellenség hátul kuporgó szatellites bokorülőit, a többi, meg a csapat meg szétkapják őket egy pillanat alatt. Ezt mondjuk nem sajnálnám
  • lexlutor
    mondjuk a tobbivel kapcsolatban is felmerult egy-ket lehetseges problema :

"
    Illumination shells? OMG illuminati confirmed!
    Joking aside,this is a bad idea,Illumination "star" shells were used in night battles only,in WoT there are no night maps,what will WoT Illumination shells be? AP with a camera on them?!?
    And what about clan wars,why to use scouts when you can have the arty shoot an Illumination shell on the area of interest?"

"- Illumination shells for artillery

Yeah, makes much sense in (mostly) WW2 game. Wil also be great where one guy from platoon of 3 artys will just constantly be spotting for the other two so you have to camp harder. Great idea."
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.12. 16:52:22
  • lexlutor
    na igen! csodat nem kell varni, az biztos.
  • yossarianHUN
    Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezzel meg lesznek oldva a problémák. Lehet hogy én vagyok fanatikus, de szerintem az AW-ban is túl erős az arty. Most kisebbet fog ütni de gyakrabban, amivel ugyanott vagyunk, plusz még jön hozzá a crew suppression, ami eddig nem volt. Nem vagyok megnyugodva.
  • lexlutor
    mivel gyakorlatilag palya es tankmodelezzokon kivul nemigen van a wg-nel, abba a bughalmazba tenyleg nem lehet konnyu evek ota eloszor vmit fejleszteni is, nem cska igergetni, aztan lemondani :)