418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
BT2?Nya ezt ma kiprószálom.:P
A Marder II-re spórolok éppen..kell a hetzer. :P -
Töltsd le az eu bétát a játék honlapjáról, downloads.
A gameplay-re visszatérve nagy gázban lesznek a készítők ha a nép rájön hogy gyors könnyűtankra kell gyúrni és menni mint a meszes, mert vagy az internet vagy maga a játék motorja de valami nem bírja követni kb BT-2 gyorsaságnál a mozgást. Egyszer itt van köv kép: sehol.. dikk kilőtték? áh nem csak 20 méterrel arrébb vanmá. Legjobban az antitankosok szívják meg mert: ugye az nemsokat "enged" mozgatni a csövét, ha belső nézetből nézed akkor 1x látod és soha többbé, ha külsőből akkor meg foroghatsz mint a ringispír, közbe tuti hogy kapsz egy oldalast, ami elég is a meg boldoguláshoz :D nekem Marder II-em van de rosszabb mint az alaptank) -
Smellesleg csak a páncélvadász tud ugy eltalálni,hogy leesik a lánctalp. -
Pedig jó az a páncélvadász..1 lövés 1 tank...
Toronyra vagy az üzemanyagtartályra kell célozni. -
TDantes #290 Na, ma játszottam végre egy keveset. De elég szarul ment, Lichte tracktor-al két győzelem.
Fejlesztgettem egy kicsit, így legalább nem mászik mint egy döglött csiga, és sebezni is tudok.
De, hogy lehet valami normálisabb tankhoz jutni? Van ügye ahol lehet fejlesztéseket venni, azt hittem megvettem egy Panzer 35(t) -t, de rájöttem, hogy nem ott kell tankot venni.
Ezzel a hülye orosz feliratokkal nem boldogulok, és nem jövök rá mi-micsoda. -
nagypite #289 ja a tüzérség nagyon táp nerfelni kéne a sebzését kb a felére, hogy azért legyen esélyed fél armorral továbbmenni -
Nem vesztesz vele sokat, az első meccsből kiderül hogy bejön-e vagy nem.
Ingyenes lesz majd az ősszel induló végleges, szóval ahhoz képest szerintem élvezhető. -
Beni521 #287 muszály lesz mert nincs más, wwii online -ra meg most nincs pénzem.. -
Attól azért sokkal jobb. Nem hardcore szimulátor, de vannak benne szimulátor elemek. Tigrist kis kaliberrel nem lehet kilőni. Próbáld ki, hátha mégis megtetszik. -
Beni521 #285 hm gameplay video alapján ezis ilyen szutyok panzer elit action szerű árkád kis cucc ahol mozogni kell összevissza és menet közben lőni.... =( akkor gondolom a kis kaliberű tankkal is ki lehet lőni a tigrist ha elég ideig lövi...... -
az igazi gond az a játékkal hogy nem 1990-ben jelent meg. Abban az időben még elfogadható lett volna a sok szarság.
Aki tényleg tankozni akar az tegye fel a bf1942-őt és jöjjön a magyar szeróra, minden nap toljuk, van saját ladderünk is: itt
Ja és semmiképp ne menjetek a páncélvadász irányba :D -
Van már a fórumba írva hogy ez nem igazán fair dolog? -
no ez kezd egyre röhejesebb lenni pont emiatt.
a 88nak meg nem ártott ha látta is a célt. itt gyk a semmiből jön egy szeretetcsomag és nyekk. -
Ne feledd a 88-as légvédelmi ágyúkat is a tankok ellen fordították.Minden lehetséges. -
Mondjuk igen,nem 1x láttam 1 gyors tank elölrezúzott felfedezte a tankokat hátulról meg szedték le az embereket.Szerintem a hatáskörén kellene visszafogni. -
Ezek a rohadt oroszok nincsenek meg a qva tüzérség nélkül, egy lövéssel kiszedik a harckocsikat. Teljesen elbasszák vele a játékot!
Melyik barom lövöldözött volna tábori tüzérséggel tankokra?
Már csak a katyusa hiányzik. -
Szerezz 1 béta kulcsot és teszteld ! Meg lepően kevés a bug és jó játszható a game! -
jol hangzik, ha kijott a vegleges kiprobalom. -
Ja ja ! Nem 1 szimulátor de nagyon élvezhető!! -
milyen a sebzesrendszere? megvan csinalva hogy kiskaliberu lovedek nem viszi at a vastagabb pancelt? szamit hogy milyen szogben allsz be a tankkal, lepattan rola a lovedek stb.? -
Majdnem megvolt tegnap a Panzer III. :)
Látom este dolgoztak a srácok, nem is egy patchet szed le. -
Engem is ki vágott.. -
spcs #272 Sziasztok.
Nekem nagyon tetszik a játék. Bár éppen most kaptam sírógörcsöt tőle. Az elején nem sok sikerélményem volt, 1 kilővés sikerült csak, bár győzelem több van. Most végre sikerült 4 ellenséget kilőnöm, egyedül maradtam 1 ellenséggel szemben éppen a zászlót foglaltam amikor kidobott a szerver. :((((((((( pfffffff -
Videók alapján jó lesz, tetszetős, +fav -
TDantes #270 Oké, most már jó. kösz.
Még két kérdés:
Nem lehet az orosz nyelvből angolt varázsolni? Az oroszt végkép nem értem meg.( jó az angolt se, de ott legalább a betűk ismerősek)
-
Start-->Minden program-->World of Tanks Closed beta-->World of Tanks Closed beta
És elvileg belép -
exoterm #268 Ez a pz2 nem nagy szám. A traktorral jobban nyomultam... -
Meteora4 #267 valaki játsza orosz béta accountal????? Mert engem azzal nem enged beléptetni és k*rvára nincs kedvem előről kezdeni. Pedig már majdnem a stug III-at vettem volna meg az oroszban :( -
TDantes #266 Basszus, segítsetek már. Szóval, le jött nagy nehezen ez a 1 gigás béta. Feltelepítettem , se semmi! Azt se látom hova települt. Nincs sehol, semmi nincs!
Csak az egy ikon van az asztalon, amit az előbb írtam, de az semmit se csinál.
Hogy bánatba kell elindízani?! -
A battleben láttam hogy ki hányas szintű, máshol is ír nálam csomó "I" szintet, ami az én szintem, így nem tudom hogy battlen kívül hol mutatja.
-
Hol lehet megnézni a szinted?:d -
Ez a játék nem nagyon nyerte el nekem a tetszésemet!
Az azért nem egy túl jó dolog, hogy ha kilőnek az elején, akkor nézzed végig a meccset, és semmi expet nem kap az ember :s Főleg lv1 szopás, egy lövés voltam egy tanknak, én meg lőttem bele vagy 6-t :s unfairság egy picit. -
TDantes #262 Valaki tudna segíteni, és elmagyarázná, hogy működik ez az egész?
Szóval, felmegyek a honlapra, ott van olyan, hogy ,1,08 gigás beta valami, azt kéne letölteni nem? Aztán meg telepíteni.
Na, hát nem tudom letölteni, vagyis lejött, azt írja ki a gép, hogy pár másodperc van hátra, de már fél órája ezt írja ki!
Aztán, közben letöltöttem egy 101 megás beta installer_setup exe nevű dolgot. Ez megint micsoda? Feltelepítettem, indítom, ekkor bejön egy ablak, és ennyi. Valami orosz szöveg van rajta, egy link , meg alul egy gomb amire ha rákattintok nem történik semmi. -
Nagyon nem volt jó vásárlás ez Panzer Jager:S
-
exoterm #260 Ahh... mindig a vesztes csaptban vagyok... -
Na, befizettem egy PanzerJagerre, hát 2x lőttem a leichttraktorra és annyi neki :)
-
tudom:P -
Nehéz vele célozni de 1 találat és sanyi van ! -
Muszály lesz egy SPG-t beszereznem:D -
Kell hozzá tapasztalati pont, hogy kifejleszd, meg pénz hogy megvedd (kredit). Garage/ buy new tank