418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem. Fizetni csak akkor kell, ha akarsz goldot.(goldon lehet prémium account, jó lőszer, prémium tank) -
Már értem,kösz.Azt viszont nem értem miért nem férnek bele:)Remélem ezért nem kell fizetni h benne legyenek majd:) -
Porsche911 #1132 Mikor a végleges játék megjelenik,akkor az a fejlődési fa lesz benne ami most is van.Tehát azok a harckocsik amik most benne vannak a zárt bétában.Tehát az E-100 és a többi tank ami a teljes tanklistában van benne a játék megjelenésekor még nem lesz elérhető.Ezeket majd később rakják bele a játékba. -
Ebben van vmi,de olvastam róla h az oroszoknak sikerült megkaparintaniuk és azonnal Kubinkába vitték,ahol teszteket végeztek különböző lövedékekkel rajta.Aki megnézi a múzeumban,az láthatja is rajta a nyomait.
Bár én a képről nem látok nyomokat,de lehet vannak rajta:) -
Nah ezt most nem értem
-
amikor bemondja, hogy "bounced off" vagy "ricochet", akkor lepattant a lövésed.
a hetzer a legszarabb, minél előbb túl kell jutni rajta! -
Porsche911 #1128 Jah értem,ezt nem tudtam.Mindenesetre nem nyerte el a tetszésem akármennyire prémium:D -
Metontour #1127 Lehet amatőr lesz a kérdésem de mi az a bounce?
Én pont a rane nevű bottal futottam össze és nem sok mindent csinál azon kívül hogy hagyta magát kilőni.
Teljesen kimaxolt Marder II-re milyen túlélési taktikát és feladatkört javasoltok?A Hetzer mennyivel életképesebb nála?
Meddig tart a béta? -
Sunrider924 #1126 Mazlid volt hogy bena volt a sofor, a churchill az premium tank es mint ilyen full upgradelve kapja meg aki megveszi, es igen nehez tank, masik kerdes hogy a VK3600nal sok lovesre adja be a bounce-ot -
Porsche911 #1125 Érdekesek ezek a Churchill-ek...úgy értem,hogy sok értelmük nincs.Maximum az,hogy lehet vele gizdulni.Elég poénos volt,hogy lelőtték a lánctalpat a VK3601-emről és feltűnt egy churchill...kb 5-öt lőtt belém de a tankról csak úgy pattogtak le a lövedékek.Bár dícséretére szóljon kettő lövés kellett a 88assal h felrobbanjon.És besorolásilag ez nehéz tank...:D:D:D:D:D:D -
Akik még kezdők ajánlom figyelmük be a Pzkpfw III-at...kicsi, 75 milis agyú rakható rá...68 Km/H a max sebesség...340 a HP-ja...
-
Fúúúúúú de jó a ruszki.... -
Most találkoztam egy IS 7el...velem volt nézem mit művel...
4en lőtték egyszerre a zászlónknál...mind a 4et kiszedte maradt 27% élete ezek után még kilőtt egy 87%os Tigrist...FUUUUUUUUUU.... -
Kedvencem:)
-
Adjunktus #1120 Először a fejlesztett lánctalpat rakd fel.Utána jó lesz. -
Sunrider924 #1119 Azt irja hogy tul nehez az agyu amit ra akarsz rakni kell hozza jobb suspenison es/vagy motor -
Help....mi a kurva anyjáért nem rakja rá a 75 milis ágyút?
-
tényleg oldalt a 2 perket elég 1 x meg venni vagy minden tankra külön kell??! -
Aszt a kurva! Azzal t-34-85 el mekkorát drifteltek
-
Madmano #1115 

-
Biztos hogy bot-ok? Nem befordult KV tulajok? Én pl úgy szoktam hogy kinézek egy irányt kezdésnél rányomom az autogázt elszivok egy cigit nyugodtan és pont ott van ahol lennie kell.. -
Ez nem az a fa amivel a játékot kiadják. Amivel kiadják az van a bétában is. Ezt csak később érik el. -
nagypite #1112 Megjelentek a bot-ok is rendesen. Voltam olyan csatában ahol két bot is volt és mind a kettő magas tier-ben persze ami még jobban kihat a játékra.
Az egyik rane egy tier 7 v 8 td-ben a másik kapuch egy kv-ban mondanom se kell semmi esély volt a nyerésre. Ha ez elszaporodik és egy oldal bekap néhány botot onnantól kezdve rendesen kihat a játékra. A botok ellen valamit kéne tenni mert szétbasszák a balanszot olyan mintha 15 vs 13 lenne -
Unreal1942 #1111 Külsőleg nem túl bonyolult restaurálni, vagy reprodukálni sem.
Más kérdés, hogy bele nem engednek. Lehet egy üres konzervdoboz csak. -
lammaer #1110 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Metro-maus1.jpg
Olvastam róla hogy Kubinkában van egy Maus kiállítva, de ami fényképet láttam eddig róla, az inkább sugall vmi életnagyságú modellt mintsem egy valóban üzemképes prototípust... -
Én határozottan úgy emléxem :) hogy összesen 2 épült és a németek felrobbantották belülről hogy ne jusson a ruszkik kezére. Ezekszerint nem jól robbantották fel :) vagy ráértek a ruszkik összelegózni. -
Azért megnézném Kubinkában az egyetlen épen maradt Maus-t:) -
Pár tank a valóságban hogy néznek vagy néztek ki.
-
exoterm #1106 Elvileg, ha előfizetsz akkor kapsz 250 goldot (egyszeri) és 50% XP+ kreditet. Véglegesben nem lesz gold osztás. -
Akk majd úgy kapsz napi 150 goldot,h fizetsz egy hónapra pl 2000-t? -
exoterm #1104 Valódi pénzért veszel goldot és abból tankot, a prémium más tészta. -
német tank fa
Löwe az prémiumos meg még sok tank,de az E-100 és társai nem. -
Lesz prémium változat a játékból és azt is meglehet venni v fizetni kell érte havonta? -
exoterm #1101 Lesz, de mind prémiumos. -
Te jó ég néztem milyen tankok lesznek benn teljesbe
.pl az E-100 a németeknél meg a JagTiger is.Remélem a Löwe is benn lesz.
-
Ja. -
Restart van megint?? -
Én átütés híve vagyok, már egy az egyben ki tudok lőni (sok lövés és manőverezés után) a Stuggal egy Tigrist. Tegnap volt az első ilyen talán 80%os HPja volt onnan 0áztam le. -
Szpecnyaz #1096 A motort a sztálinomban is sokszor ellövik, főleg az arty. A lánctalppal meg akkor küszködtem sokat amikor KV3-am volt (szép nagy célpont rajta a lánctalp ha megnézitek), szerintem a halálaim felének a lánctalp lelövése volt az oka. De szerintem amúgy van egy olyan hogy a tigris méretes futógörgői eléggé vonzzák a lövedékeket, főleg hogy sok mindenki tudja hogy a tigris oldalában van elhelyezve a muníció, és azt próbálják HE lövedékkel kilőni, ami mint tudjuk nagy ellensége a lánctalpnak. De lehet simán a lánctalp a célpont sokszor. -
BT2 tipikus hibája. De kapta már Pz IIes és MS 1 is nálam. De talán még a Hetzerem is...Stugnál még nem volt csak lángra kapott de nem robbant ha jól emlékszem.