418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    Ott a pont.
  • lammaer
    Ez az egész csak helyi szttem, az látja aki megpiszkálja a textura féájlokat a gépén.
  • W4z3
    ma már nincs türelmem kibogarászni mi hova illik, holnap megcsinálom :)
  • Scharnhorst
    Valami ilyesmire gondoltam :)

egyik
    másik
  • datango
    és ezt a többi játékosok is látják ? vagy csak te?
  • W4z3
    Tudnál küldeni egy képet hogy miet szeretnél? Google-n semmit nem találtam eddig. :S
  • Scharnhorst
    eredeti stug jelzést :) nagyon megköszönöm :)
  • TOMSILENT
    Nos. Itt van aki akarja leszedi és beteszi aki nem az meg nem :D... jó játékot kívánok... :D

Magyar jelzés a tankra - Letöltés
  • W4z3
    Egy sima magyar címert vagy eredeti stug 3 jelzést?
  • Scharnhorst
    Huhúúú én Stug-ra kérek magyar jelzést :D :D
  • XenHai
    én neki álltam orosz tankra új skint csinálni de nagyon nem jött össze ! Szerettem volna 1 ilyen feketés sötét zöldes terep mintát meg nagyobb csillagot rá vagy de nem jött össze
  • TOMSILENT
    Nah megvan oldva :D haver megcsinálta....naon hállás vok neki! Amúgy ha érdekel titeket, ami lehet hogy igen akkor fel dobom; + leírás hogy hova tegyétek be és mehet a magyar WW2... :D

• TOMSILENT
    Jah. Kösz. Amúgy ebben tud valaki segíteni hogy az alpha is úgy nézzen ki mint középen a képen...

• W4z3
    Megpróbáljam?:)
  • TOMSILENT
    Amúgy én is írtam 1-2 havernak hogy csináljon skint de nehezek azt mondják :D pedig csak egy szolíd terep mintát szerettem volna a tigrisre vagy ilyesmi érted :D...
  • Scharnhorst
    Hát pedig a photoshophoz jobban értek :D gimp-t soha nem használtam még :) egyébként köszönöm a linket majd átnyálazom :)
  • TOMSILENT
    Itt leírja hogyan tudod módosítani a skinneket...nem kell photoshop.. :D

Skinning Guide
  • Scharnhorst
    Hm.. kérdés ilyet h lehet rátenni? :D Cseszettül kíváncsi lettem :)
  • TOMSILENT
    Hopp....#1234 HSZ-ra
  • TOMSILENT
    Második jó, fasza. Elsőn nem szabad magyarnak lenni a ruszki szaron... :D
  • W4z3

Elbaszcsiztam :D
  • W4z3
    [imghttp://noob.hu/2010/08/08/shot_028.jpg[/img]
    [imghttp://noob.hu/2010/08/08/shot_027.jpg[/img]
    [imghttp://noob.hu/2010/08/08/shot_029.jpg[/img]

Kicsikéim :)
  • Kopiati
    Akkor az is ökörség, hogy egy lövéssel leszedik mindkét lánctalpam...:Dma 2szer is.. egyébként maga a sebzés modell korrekt, az nem tetszik, hogy a futómű mintha nem is lenne, pl a sínes pályán úgy dobál mint állat... ha rendesen működne a felfüggesztés akkor tompítaná a buckákat...
  • Scharnhorst
    Hát szerintem ez ökörség h szemből lő azonos szinten vagyunk ergó nincs magasabb kis dombon h felülről lőjön mégis a motor megy tönkre. Szerintem ahhoz , hogy a motort találja el minimum az első páncélon és a legénységen kéne átlőnie de akkor meg már tök8 lenne :D de így borzasztó mert halott vagyok a motor nélkül.
  • Kopiati
    A lapos felépítés miatt, nem fogja fel a torony a szemből jövő lövést, örülj neki, hogy a motor durran el:D, nincsen rosszabb, mint amikor egy lövéstől berobban a lőszer...
  • Scharnhorst
    Na közbe meglett a Stug óriási a különbség közte és a Hetzer közt. Egyetlen dolgot nem értek, mindig a motort találják el , de még ha szemből lőnek akkor is. Magyarázza el nekem valaki szemből h a francba lehet a motort szétkapni???
  • Halesz89
    Akinek volt sima tigrise csak kiváncsiság képpen milyen véleményen van róla? Vk3601 vagy tigris? Mert szerintem a vk jobb sokkal, itt minden találat egy modult ér, ha a lánctalpat találják el már happy vok:D többnyire a löveg sérül meg, meg a motor.Láttam hogy Király Tigrist dicsérik hogy jobb sokkal akinek van az tudna róla vélemény írni?
  • Jeffjohnson
    holnap a ruszkik patchet kapnak mi sajna ki tudja mikor
  • Scharnhorst
    Úgy döntöttem megszabadulok a Luchs-tól mert borzadály szegényke :D és igyekszem elérni a Stug-ot minnél hamarabb a Hetzer után :D :D
  • Kopiati
    Ma én voltam a fa** másik végén megint, egyik meccsen taktikázok egy tigrist, 1 párducot, egy t34-85-t 1 %ig sikerült lelőnöm:D, erre mindig más lőtte az uccsót... arrrghhh de bosszantó volt...
  • Pluskast
    Ja csak ránk európaiakra szarnak. Pl a patch a ruszkiknál 9-én kijön nekünk meg még azt sem mondták meg hogy egyáltalában mikor kapjuk meg. Kicsit igazságtalan.
  • Barrett 50 Cal
    Majd feltöltöm youtube-ra
  • Scharnhorst
    Biohazard kérek egy videót h tényleg a fejedet vered-e a falba :P :D :D
    Ám ma játszottam egy jót, sikerült 2 sráccal szépen taktikáznunk én a kis Hetzeremmel megy egy srác a T-44-s tankjával védtünk egy Su akárhányas szép nagy tüzérségi löveget :) aztán egyszer-kétszer majdnem eldobtam az egeret mikor jön egy Ferdinand meg egy Tigris szembe :D de nagy nehezen ketten legyűrtük őket a tüzérség meg szépen osztotta a távolabbi célpontokat :) persze a végére én meghaltam sajnos :D
  • W4z3
    Vagy legalább megírnák utána hogy mit csináltak, vagy előre bejelentenék. De nincs miért panaszkodni, tűrni kell. Ez béta...
  • Barrett 50 Cal
    Hozzák már rendbe játszani akarok
  • Scharnhorst
    Legalább ezeknél a server leállásoknál lenne valami módosítás vagy valami értelmes változtatás, de neeeeem :D miért is lenne.
  • Pluskast
    Ne is mond nekem még kell 22000 xp a 128mm-es ágyúmhoz. Erre szerver leállás van :((
  • Barrett 50 Cal
    Már megint szarakodik:S
  • W4z3
    Csak engem nem enged be a játék ezzel a szöveggel: Unable to connect to the network?
  • Kopiati
    Mindig akkor van valami a szerverekkel, amikor még lenne 1 óra prémiumom:(