418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért egy jó játékos ízekre szedi a tigrist,hidd el nekem.Még egy Pz4es is tud meglepetéseket okozni.
Is3-4 nem nagy falat,ha eltalálod az ágyúját és az ammoját.Sose fog lőni többet.
Városban meg főleg. -
lammaer #1932 Crossy, én nagyon csiptem a PZIII-ast, még mindig megvan pedig mostmár Vk3601-el tolom...
katt ide -
Elköltöttem 300 goldot egy plusz spot-ra,hogy ujra legyen Pz3as tankom!
3 tank amit sose adok el:Pz3,StugIII,T-34 csíterágyúval. -
1 hete adtam el a Tigrisem és noobok miatt én is megszoptam párszor,de nekem kellemes csalódás volt akkor is a fullos Tigris:)Kiütöttem már IS-4et is Tigrissel,nem volt nagyon nehéz,bár eléggé gyökér volt vele a srác,mert 1szer tudott csak eltalálni városi mapon.Gazdaságosabb is mint a KT,mert a KT javítása nagyon drága + a 105milis lőszer is.De sztem az alap KT is szar,mint az alap Tigris.Szóval látszik rokonok picit:) -
persze az sem árt de csak a motor után. :) -
spiczi91 #1928 Én is ezen filózok, bár nekem eddig csak Pz4 és Hummel van, szerintem közben fogok venni egy pz3ast. -
Meg a legerősebb rádiót. -
menj előre és deríts fel annyi ellenséget amennyit csak bírsz ( persze ehhez nem árt a legerősebb motor beszerezni ) , plusz ha tudod az artykat is lődd ki. -
crossy104 #1925 scoutolj az mi? -
Istenem! a PZ3as a legjobb tank a játékban!Már IS-em volt mikor ujra megvettem, mert hiányzott.Azzal a tankal ésszel kell játszani,nem karmolni a nehéz tankok festékjét... -
scoutolj, vagy a többi light tankod próbáld levadászni. -
Itt nem érzés kérdése,hanem csapat.
Hiába vagy pro,ha a csapattársaid noobok a játékhoz.Ez addig volt jó,amig te uraltad a pályát.A tigrisem is ütős volt addig amig a többieknek a közelébe nem volt ilyen szintű tankja.Most gyere a tigrissel,mikor IS-3,4 Maus-ok jönnek szembe.Városi pályán kívül egy nagy nulla az a tank.
-
TDantes #1921 Prémium-ra vált,és Panzer III-al ne harcolni akarj. Rohanj mint a mérgezett egér. -
crossy104 #1920 Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget.PzIII-nál tartok.Elfogyott a pénzem.Bedobott a Tigrisek közé.Esélytelen igy a játék, mert megsebezni sem tudom őket.Mindig kinyirnak.Bárhogy számolgatom, legalább egy hónap mire tudok venni valami normális tankot.Hogyan lehet ezen mihamarabb túllenni? Rettenetesen idegesitő.Előre is köszi. -
Porsche911 #1919 Már ki van fejlesztve,csak a pénzt kell hozzá már összegyűjtenem:D -
Gyűjts csak szorgosan a KT-re,mert nagyon megéri:) Brutál jó tank.A homlok páncélról sokszor csak úgy pattognak a lövedékek még a nagyobbak is XD -
Majd ráérzel:D -
Porsche911 #1916 Akkor te nagyon pro vagy,én ezt nem tudtam még mecsinálni vele:D -
Ez érdekes mert én pont a Tigrist használtam pénzkeresésre(fullos Tigrist) és nekem rengeteg hasznot hozott prémium acc-al v nélküle.Többet is szedtem össze mint vk3601-el. 1,2 milla összejött vele egy nap alatt prémiummal + 75000 exp :) -
Az IS javítása is nagyon drága,a lőszert aranyért számítják.A 122mm skulóért sokat kell perkálni.
Marhasok exp kell a fejlődéshez.Csak a motor upgrade 26K.
Premiummal is elég veszteséges a cucc.Sose védekezz vele.Kicsi tankra ne pazarolj.
Felfejlesztve nem gáz a cucc,jobb mint a tigris,perket mindenféleképpen rakj fel rá.
Orosz közepes tankot kell csinálni.Most mindenki a T-44-re hajt. -
Hát szerintem meg nem ugyanis Plusi pont Panthert használja pénzkeresésre amikor anno Tigrissel szívott ez volt ami vitte a szekeret most is ez van Maus mellett ezzel keresi a pénzt amikor nincs prémium. T-44 is ilyen ezzel szedem össze a pénzt ha kell valamire. -
A Panther nagyjavitasa 12k, upgrade nelkul lassu, mint a szar, nem fordul, es az alap agyu sebzese borzalmas. Teljesen upgradelve is szar, minden atuti (~300 meccsen 1 steel wall jott ossze) es nagyon gyenge minden subsystem rajta. Premium nelkul 10 korbol kettoben van nyereseg, a tobbi 5-8k veszteseg. Nagyon kiabrandito. -
Porsche911 #1911 Hát párduccal ugyan nem játszottam azt majd megmondja milyen akinek van,viszont ha a Tigris felé orientálódsz akkor csalódni fogsz a legelején.A Pz IV nemrossz kis tank a VK3601 meg sztem egyenesen az egyik legjobb medium tank viszont az alap Tigris nagy szívás.Legalábbis ahhoz képest,hogy heavy tank nagyon érzékeny szal még egy Pz IV-es is veszélyforrást jelent neki.Viszont ezt úgy tudom a következő patchben orvosolják.Szal nekem nagy csalódás volt főleg mikor nem volt felfejlesztve.Mikor meglesz az új torony meg a legnagyobb 88-as cső akkor már jobb a helyzet viszont ott is taktikázni kell vele,hogy túléldd a kört.Én azt ajánlom neked,ha mégis a Tigrist választod egy tankot tarts meg magadnak amivel tudod majd fedezni a Tigris javítási költségeit.Mert az 10k legalább körönként és míg nem tod felfejleszteni addig tuti elhullasz a meccsekben. -
Kell a francnak ruszki tank. Elvből nem játszok azokkal. Fom játszik vörös csillaggal az oldalán. :S
Amúgy Párduc lesz eldöntöttem. :D Ferdi-n meg van minden. -
IS 7re gyűjts. -
Mindkettovel szopni fogsz, szoval teljesen mindegy. -
Mire gyűjtsek ? Tigris vagy Párduc ? A Pz III-nál tartok. :D -
Porsche911 #1906 Ja és egyre többen jutnak hozzá már a mini-Maushoz és Maushoz.Sok olyan is aki cefet nem vágja a játék lényegét.Tegnap megadatott,hogy egyedül Tigrissel kilőttem egy mini-Maust:D Bár kétségtelen,hogy kellett hozzá vagy 10 AP és 5 HE lövés meg az,hogy a vérpista úgy döntött a körülöttünk cikázó A-20-akra és Pz III-akra lövöldöz inkább amit nem kap el, míg én kb 12 méterről soroztam a tank hátsó részét.Ez ilyenkor,hogy gondolkozik??megy az ingyen killre míg vki sorozza hátulról és folyamatosan szedi le az életét???mikor 18%nál jártam akkkor fordította felém a csövet,hogy hoppá itt baj van.De ott már nem volt esélye annyit még ez a szar is kibír,hogy két lövéstől be pukkanjon ki.Így kinyírtam.A társai meg nem jöttek segíteni gondolom azt gondolták úgyis akkora benga ezt nem lehet kinyírni.Szal veszélyes lesz ez a public része a játéknak:D -
Porsche911 #1905 Na jah a KV-k sem az igaziak még.Főleg azok a lomha dögök azzal a benga toronnyal.Asszem az alap KV-k azok.Na azok között lehet ,hogy egy rossz szóviccel éljek KV-darálást rendezni:D:D -
A sima Tigris nem ellenfél annyira. A Tiger II az már komolyabb azért. AZ IS na az már ellenfél. :D Komolyabb banda a ruszki tankok.
Na de én maradok a TD-nél úgyhogy jöhet akármi ellenem. :D Meghalok meghalok, ha nem akkor kilövöm a fszba. :D
Legjobb ellenfél a KV !!!! -
Porsche911 #1903 Láttalak az egyik battle-be ha jól emlékszem valamelyik VK-val nyomtad.Végképp felhagytál a Tigriseléssel vagy csak így gyűjtöd össze a KT-ra az expet?:D
Amúgy én már kezdek hozzászokni ehhez a papírcirmoshoz.Ha egyedül mész meg vagy lőve viszont ha kísér pár med akkor van esélyed túlélni.Azért a 88-as akármit is mondanak rá eléggé erős.A KT-hez már megvan az exp mostmár csak a pénzt kell összeszedni de asszem azt már a VK-val teszem:D -
Sunrider924 #1902 A lovegtorony forgasi sebessege, meg maga a tigris lomhasaga nem fuggvenye a lovegtorony kaliberjenek szerintem, IS-eknel nem vettem eszre hogy fel napba telne amig korbefordul a torony... -
nagypite #1901 Ezt én is észrevettem. Sok "nagy" tankos meglát egy pzIII-ban és szinte érzed, hogy milyen örömmel veti rád magát. De mikor egy IS-el jösz akkor meg nem mer kijönni a ház mögül mert be van szarva lol. Sok ilyen játékos van... -
spiczi91 #1900 A Tigris legnagyobb erénye valóban ez volt, hatalmas távolságból lőtte ki az ellenfelét. -
lammaer #1899 egyszerűen a 88-as nagyon csirke a játékban... -
Sunrider924 #1898 Az jo nagy baromsag, mert nem kap erte annyit amennyibe a golyo kerult neki. Masreszrol a Tigris meg mindig a legnagyobb szopatas a jatekba, fele annyiert mint amennyibe a tigris kerul mar IS-t lehet venni es annak mar 122-es agyuja van, a Tigris lassu, 25kmh a sebessege, lomha meg maxos motor/lanctalpal is, lovegtornya megint lassu, igazabol ha tenyleg ez volt a tigris, akkor csak azert lehetett jo a haboruban, mert nem volt ellenfele lotavolsagban es messzirol tudott campelni, amit annyira utalok a jatekban, kozelharcra nulla eselye van, akarmilyen medium tankal egy ugyes jatekos szejjelszedi, egy ket loves es mar a lasunal is lassubb lessz es onnan nincs tovabb. Mar nem hozongok, de ekkora csalodasnak nem tudom lenyelni, meg mindig -
lammaer #1897 A leggyengébb tank legyen okos, és maradjon a nagy barátai közelében :) -
Porsche911 #1896 Jah vannak ilyen vérpistikék,általában ők hullanak el a legelőször ha egy kicsivel is logikusabban gondolkozó csapat ellen játszanak:D -
crossy104 #1895 Azért nagy piszkok, megkeresik Tigrissel a leggyengébb tankot, és nekiesnek. -
Hova csinálják az angolt amikor még a német és az orosz sincsen kész ! És van 1 tippem ,hogy az amcsi is eléggé hiányos