418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• RatBaG #2133
    pont tegnap este történt:

malinovkán 6-an maradtunk egy hummelre, én kényelmesen neki álltam cap-elni, a többi majom az erdőben keresgéli a menekülő hummelt, és sírnak, hogy ne foglaljak. telik az idő, már chaten fenyegetik a gyereket, hogy úgyis megtalálunk, erre a tag: "oh yeah? watch this!" és kilépett...
  • Me0w
    Mert a cap 5 emberrel 15 masodperc, az utolso bujkalot meg kereshetik 3 percig is. Melyik ertelmesebb? Csak sajnos vannak egyesek, akik ket szamot nem birnak osszeadni...
  • Porsche911
    Egyetértek,a halálom mikor elkezdik,hogy álljunk le a foglalással mert vadásszuk le a másikat.A lényeg,hogy megnyerjük a meccset,nem kapsz sokkal többet ha nem foglalással győzöl mint ha azzal.Az meg,hogy emiatt kilőni a másikat mert foglal sztem sem fair dolog.
  • Forolto

Ez más dolog,meg más amit ő leírt.Itt a szitú az,hogy 1 ellenfél maradt,akit le akartak vadászni,tehát a csata eldőlt ő capolt páran meg keresték az egyszem ellenséget.A csóringert azért ölték le,mert a cappal akart pontot szerezni nem pedig az összes kill-el.
  • Forolto
    Már ne haragudj,de hogy ezért inkább kilő egy sajátot,hogy annak megnövelje mondjuk a repair költségét az korrekt lépés?
    Lehet,hogy azért megküzdött,hogy cap-oljon és erre kilövik,mert hátul egy szerencsétlen még ki akarja nyírni az uccsót +10-20 exp-ért?
    Ez szerintem sem fair.
  • LSSAHPAUL
    Hát dúrva. Pl van egy "nemlövünk a másikra" paktum jeff johnsonék és az ls között és egy ilyen gémben csak a zászlófoglalás oldhatja meg a játék sorsát :) nem is tudom mit csinálnánk veled ha ezt megakarnád akadályozni ;)
    Amúgy én is gondolkoztam hogy megölöm a csapattársamat de nem mertem :D
    Szitu könnyen elképzelhető, minden 2. gémben előfordul: lemegy az előjáték (felderítés, puffogtatás), és csend van.. kb 3 perc eltellik mire felfogjuk hogy itt ám egyik csapat, sőt egyetlen egy ember nem akar előre menni. Na most megnézem kinek van a legkönnyebb tankja és írom neki hogy menjen felderíteni. De nem megy. :D Na most hogy tudnám rávenni? max egy lővés talán 2, de nem mertem mert még nekem esik a csapat, így én indultam el a T-44el ami igaz megy 50-et de még soha nem tértem vissza egy ilyen felderítő útról.. nem mert béna vagyok hanem mert az ellenség egymás mellett áll, és ha már felderítem őket ők is látnak sőt még előbb és annyi lövést kapok hogy a lánctalp soha nem kerül vissza a helyére pedig maxon van minden emberen a javítás :p
  • Boron Power
    Az nem volt szép, hogy kinyírta, de miért is ne lehetne levadászni az utolsó enemyt? Miért volna szerencsétlen hülye aki az ellenfelet le akarja radírozni?
    Egyébként állítólag több xp-t is kapsz, ha mindenkit megölnek (nem jártam utána), így meg csak aki foglal jár jól.
  • Forolto
    Nos ez a Soft wipe nem is lehet rossz nekünk.
    Jó hír:
    Amit megkerestél,mindent visszakapsz.Tehát céltudatosan tudsz majd pontokat adni arra amit ki akarsz/akartál próbálni.Ugymond tiszta lappal, tapasztalt fejjel tudsz ujra nekilátni a dolgoknak.
    Rossz hír:
    Az első soft után érkezik az open beta (minden állatkert, noob is rászabadul a szerverekre) és utána lehetsegges a folyamatos soft wipe.A végén a full wipe és a végleges verzió.
  • Me0w
    Ha voltal olyan bunko, hogy emiatt megolted, akkor remelem orokre eltiltast kapsz, nem 3-5 naposat. Ez a legocsmanyabb hozzaallas egyebkent, hogy ne capoljon valaki csak azert, mert valami szerencsetlen hulye inkabb meg akarja olni az utolso ellent.
  • Forolto
    Az még csak szerverleállás vagy ujraindítás
  • Achmed927
    Ahamm. Hát ez van. :D

Amúgy errort ír ki az oldal.
  • Forolto
    Van egy ilyen rész.
    Team Kill

Ha itt jelenti és van róla valami bizonyitéka,kép akkor lehet,hogy kivizsgálják az esetet.Mass Team kill a ban.
  • TDantes
    Én is nyírtam már ki csapat társat. Véletlenül is, de egyszer szándékosan. Egy kis buzi a Leopardjával, azzzal szórakozott, hogy a minket a társait lőtte. Igaz, nem sebzett meg, de mit képzel? Oda fordultam, és ki nyírtam.
  • Achmed927
    Olyan létezhet hogy letiltanak pár napig a játékról ? Vagy véglegesen ?

Kis csávó azzal fenyegetőzött, hogy letiltat mert kinyírtam a tankját. (csapattárs). Írta hogy készített képet bla bla bla és hogy letiltat 3-5 napra. Wtf. :S

Nem mondom azt hogy véletlenül nyírtam ki. Mindenki írta neki hogy ne szerezze meg a zászlót, megkeressük az utolsó ellent. De Ő csak ottmaradt. Én meg kinyírtam. Ups.

Ha kapok is tiltást ugye az nem végleges? :P
  • Forolto
    Megnéztem és tényleg.:) De akkor se tudom elképzelni.

Ez olyan hatással rendelkezik mint a 9-es a termékek árában.
    99 forint,az mégse 100.De mégis odaadod a 100 forintot érte...

Tehát ingyenes,de mégse ingyenes.
  • Me0w
    Szerintem tisztabb egy elore megadott elofizetesi dij, ami miatt minden jatekos ugyanolyan eselyekkel indul, mint egy mikrotranzakcios mmo, ahol a jatekot igazabol az befolyasolja, hogy ki mennyit tud raaldozni egy honapban a jatekra.
  • Jeffjohnson
    Vicces ,hogy a WoW annyira szar ,hogy még egy tankos játék topicjában is azt fikázzák
  • Achmed927
    Tudom. :D

A lényeg hogy igenis vannak ingyenes játékok, szinte azok vannak. De ha akarsz is velük jutni 1-ről a 2-re veszel magadnak cuccot. Ingyenes is meg nem is.

Pont.
  • Me0w
    Es egy jatekot valoban arrol lehet megitelni, hogy milyen idiotak jatszanak vele, persze :)
  • Me0w
    Te fosoztad le ugy, hogy 2 percet nem jatszottal vele :)
  • Achmed927
    Nesze neked WoW :

http://www.youtube.com/watch?v=4m4_G2AP46c&p=036F616FCCBA91B7&playnext=1&index=44

Senki ne mondja hogy ez normális ?!?!
  • Achmed927
    Kinek a pap .... tudod.
  • Me0w
    WoW-ot nem kell fikazni, sajnos meg mindig odabasz minden letezo mmo-nak.
  • Jeffjohnson
    mmorpg.com -> game list és ahol a Fee mellé Item Mall van írva az szinte mind F2P rendszerű elég sok ilyen játék van sőt szerintem ezek vannak többségben.
  • Me0w
    Akkor nem, ha van napi x orad kisebb tierekben penzt farmolni. Ok abbol indultak ki, hogy ugyis sokan megveszik a legkisebb premium accot legalabb.
  • Achmed927
    Nincs példa ?!
    Na mondok én neked példát ingyen játékra:

Silkroad

Teljesen ingyenes !!! Letöltöd, felrakod játszol. Ha akarsz valamire jutni benne fizetsz prémiumért benne és sok-sok jót veszel magadnak. Még hogy nincs ingyenes játék. Dehogynincs !! Ha meg nem akarsz prémiumot venni játszol és kész. Ingyenes és nem kérnem semmiféle havidíjas lófaszságot, mint az úgynevezett faszom WoW-ban vagy mi a szarban. (ha már ott sem kérnem akkor elnézést, de erről tudok még én)
  • TDantes
    Jó, hát majd kiderül.
  • Forolto
    + a szervereket is ők adják,ezt lefelejtettem.
  • Forolto
    Ebben mondasz igazat,de a Lotro játékot az elején meg kellett venned,ha jól tudom.
    Nálunk se nagy összeg a 10 dodó,ezért gondolom ugy,hogy nálunk se lesz sok ingyenes user.
    De ha belegondolunk az eddigi fejlesztéseket,szerverek költségét,béreket finanszírozni kell valahogy még a nagy országokban is,főleg hogy most ugye oroszokról beszélünk nem is nyugati országról.

Igy visszagondolva,sehol nem tudok példát mondani ahol ingyen kezdtél játszani,ingyenes a játék és a premium cuccokért kellett fizetni.
    De ők tudják,nekem csak jó.
  • Jeffjohnson
    Nem fogják nyugodj meg! Dev írta!
  • TDantes
    Ki hozzák, úgy, hogy ne nagyon tudj.
  • Achmed927
    Ez az amerikai Tree igen érdekes. Nem is olyan rossz. Nem tudom mihez kezdjek majd amikor nulláznak. :D
  • Jeffjohnson
    Ne a magyar fizetéseket nézd nálunk szerencsésebb történelmi "fejlődésű" országokban 10$ nem sok pénz és egy ilyen típusú játék többet keres F2P rendszerrel mintha havidíjas lenne. Jó példa erre a LOTRO ami eddig havidíjas volt most meg F2P lett vagy a DDO ami 500% al megnövelte a bevételét miután átállt F2P rendszerre.
  • Forolto
    Tudom,hogy a gold vásárlása a premium havi fizetése hozza a pénzt,de egy akár ezek nélkül is el lehet lenni alapon akár több user nem fizet.
    Ezektől legalább a játék árát azaz a fejlesztéseket a béreket és esetleg további fejlesztések árát tudnák finanszírozni.Ezért nem értem a dolgot.

Manapság semmi sincs ingyen ezért tartom érdekesnek a dolgot.
  • Adjunktus
    Előre leszögezem,hogy nem vitát kívánok nyitni,hanem tényeket közlök!

A JÁTÉK INGYENES LESZ! pont.

Prémium accot és goldot lehet venni rendes pénzért.megint pont.
  • Jeffjohnson
    Ez sem igaz mert ha tierere lesz bontva a csata akkor minden járművel tudsz majd pénzt keresni fejlődni csak lassabban.
  • Jeffjohnson
    Szerintem nem lesz gond a ballanceal most is elég jó. Jövőben folyamatosan lesz alakítva szép lassan bekerülnek a hiányzó járművek én nem látok ebben semmi problémát.

Hidd el ingyenes lesz a game :) Nekik a premiumot aranyat + járműveket vásárló emberkék hozzák majd a pénzt F2P rendszer életképes nem egy játéknál itt is működni fog.
  • TDantes
    Az, hogy prémium nélkül nem lehet menni. Mínuszba leszel. Nem tudsz fejlődni.
  • Forolto
    Akkor se tudom elhinni azt,hogy egy ilyen léptékü,tehát nem a mai divatos flash játékok pl:facebook farmjáról beszélek,ingyenes lenne.
    Mert ha ugy nézzük akár premium nélkül is el lehet lenni.Ebben mi az üzlet?

• Forolto
    Akkor érdekes lesz a német ág,mert a II.Vh után az első német tank a Leopard 1 1965-ben került ki.
    Tehát a német oldal igy gyenge lesz.Nesze neked Balance.

Egy T-54/55 szerintem már sok lenne ebbe a játékba.