418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ülök civilben a T44-esemen ;)
-
Jó kérdés nekem 10 ig van! -
crossy104 #2331 Frankó! Prámiumon vagyok délutánig.Meddig tarthat a szerverek újrainditása? -
Restart van! -
crossy104 #2329 Be sem enged. -
Renohun #2328 Mást is ledobott?
-
Igen valószínűleg. -
Hurkans #2326 Valakinek eszébe jutott-e az hogy a release német és orosz tree-n alul található Special Tanksból a két (Gift) az a bétásoknak járó tank lesz-e? -
Nem rossz nem rossz csak nem ilyen a jó. -
Nekem mai napig megvan, kihivásnak és jellemerősítőnek tökéletes, jobb mint fél év egy tibeti kolostorban. Nemrég kipróbálta Leonid haverom és elvolt szörnyülködve pedig ez már picsa az alaphoz képest, a legénység maxon van, és mindenből a legjobb van rajta.
Ha valaki most vesz KV-ét nem bánnám ha elmesélné a benyomásait :D -
Amcsi tankok:
KATT IDE -
crossy104 #2322 Ma este hattól, holnap estig orrvérzésig.Max cigi, kaja szünet, pár óra alvás. -
lammaer #2321 Amúgy számold ki, hogy játszol e annyit egy nap hogy a 250 goldot ne érje meg direktbe pénzzé konvertálni...
Ha egy nap csak 2-3 órát tolod, és a pénz a lényeg, lehet hogy jobban jársz ha nem premiumot veszel hanem csinálsz a 250 goldból 100k-t (asszem 1 gold 4 credit)...
Egyébként nekem is PZIV körül volt az első igényem premiumra. Jól ki van találva, hogy amikor rákap az ember akkor érezze magát ösztönözve egy kis invesztálásra. -
Szovjet heavy oldalon a KV eleje volt a legkatasztrofalisabb. Neha meg mindig felriadok ejszakankent mikor elovillan a tank kepe, es sirogorcs kerulget mikor meglatom a jatekban.
KV2 tornnyal es 107mm gun-nal mar egesz hasznalhato, ahogy a KV3 is jo sniper... csak ne kelljen vele mozogni. -
crossy104 #2319 Én premium nélkül jutottam PIV-ig, de itt lehet észrevenni a hiányát.Ma este veszek először premiumot.300 ezer kell még a 3601-ig.Már nagyon várom.
A legnagyobb szenvedés a PIII-volt.Nekem is mondta néha az asszony, hogy kimossa a számat.
-
Jah, en is el... par goldot ilyenre :/ -
lammaer #2317 Annyit hozzátennék, hogy mai fejjel emberek tréningjére/átképzésére már nem pazarolnék 300 goldot.
A 20.000 credites opció is elég jó, abból a 300 goldból egy napi prémium kijön, ami többet ér. Az emberek egész hamar tréningelődnek amúgy is (és mintha premiummal még gyorsabban mennének fel a %ok) -
Nem a felettuk levo jelzes, hanem a loveged ^-je kozepen :) -
lammaer #2315 Érdekes, nekem még sose tűnt fel hogy annak a jelnek változna a szine. Az egyetlen amit eddig észrevettem hogyha eltalálok valakit fehéren felvillan. -
crossy104 #2314 Köszönöm! -
lammaer #2313 katt ide
-
crossy104 #2312 91%-osak az embereim.Ha veszek holnap egy 3601-est, akkor az embereket hogyan tudom áttenni?El kell adnom a IV-est is, úgy lesz meg a pénz.Segitsetek légyszives. -
Ez a játék closed beta? Kedved kaptam egy kicsit tankosat játszani. :) -
Felrakod rá a komolyabb tornyot, aztán a nagyobb csőhosszú 75-ös, és örülsz, amikor kilövöd a KV-IS-eket. :]] -
crossy104 #2309 Tényleg jó lenne, ha egy okosabb ember leirná, melyik tankra milyen lőszer mire jó. -
crossy104 #2308 Panzer IV-em van még.Nekem a következő a tapasztalatom.Megvettem rá a 105-ös rövidcsövüt, "méret a lényeg alapon" de ott csak HE vel tudtam sérülést okozni mindenkinek, az AP sorra lepattant.Itt irták a srácok, hogy cseréljem le a drágább 75-ösre, mert annak nagyobb az átütése.Meg is tettem.Feltöltöttem AP-val, és igazuk lett.Az eddigi nulla kilövések után sorra lettek kilövéseim, szinte mindig.A legtöbb négy volt eddig. -
Végül is jogos, ha eltalálod a lánctalpat és ledobja, akkor a túloldali működő lánctalp pont keresztbe fordítja / pörgeti amíg meg nem állítják. -
Hurkans #2306 Köszi de meik löveget vegyem meg? -
crossy104 #2305 Vigyél mindegyiket.Nekem az jött be.Nagyobb dögöt akarsz átütni, akkor az AP a jó, mert az a páncéltörő.Általában azt használom, mert itt mondták.Be is jött a dolog.Kicsikre HE a jobb.Szerintem. -
mekkora szar játék már hogy nincs benne UI scale vagy moddolható UI
pfejjj
-
crossy104 #2303 Én full hd-ban nyomom még annyit sem látok
-
Jézus,1680*1050-ben azt alig látom.:P -
Mondjuk nálam a szövegelés is ki van kapcsolva...az hogy "ready to fire" sose mondja... -
a képernyő közepén :DDD a fordított " V ", amivel célzol. -
hmmmmmm megmondom Öszintén erre nem figyeltem,de szerintem nekem ilyen nincs.Ezt hol lehet látni? -
Halesz89 #2298 Sziasztok nem tudom volt e már. Itt van pár kép a készülő amerikai tankokról.
link -
tudtommal a szín, a penetrationt jelöli:
zöld: biztos átüti
sárga: valószínűleg átüti
piros: nem üti át
(persze a lepattanás egy külön faktor emellé) -
lammaer #2296 "Furcsa mert ha ezt találod el,szépen keresztbefordul csórikám"
Ez nemcsak TDnél van, a Heavyk kivételével majd minden tankon dob egy randomot az ha lerobbantod a lánctalpát. Gyanitom a tank súlyától függ ez, de a döngető lightek szinte pörögni szoktak ilyenkor :) -
A celzo szine segit ebben:
Zold: Normal talalat, sebzessel
Arany: Remek hely, crit/modul damage eselyes
Piros: valoszinu nem lesz sebzes -
A torony mögött van általábban az ammo,tehát ez egy jó pont amit lősz.
Én ha lövök elsőnek TDvel az a lánctalp.Furcsa mert ha ezt találod el,szépen keresztbefordul csórikám.Egyrészt van esélyed,hogy nem fedezett fel.másrészt pánikgom és lő egyet.Tehát a következő lövéselőny is a tiéd.
Jöhet a torony.Ha mákos vagy ammo.Ha nem annyira, nem tudja forgatni a tornyát.Talán még egy lövéselőny.Jöhet a motor.Szép lassan leamortizálod a cuccost.De ugye ez csak 1v1 nincs benne más tényező.
Általában én inkább keresem a gyenge pontokat.Tehát keresek olyan célpontot ami egyrészt kisebb talán one shot,vagy oldalról hátulról tudok rálőni.
Ezért van a gyakorlás a sok csata,hogy ezt kitapasztald.