418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Pont két hónap prémium jön ki belőle, hiszen 2500 gold egy hónapra. Bár ha a napi 150 is megmarad, akkor még sok is lesz a gold.
  • TDantes
    Hát, viszonylag gyors netem van, de ezt nem értem, miért lesznek a szerverek az USA-ban? Vagyis, hogy mi Európaiak miért az USA szerveren leszünk?
    És szerintük ez így működni fog?
  • Porsche911
    A hiperugrások orvosolva lesznek a patch-el.Sztem nem lesz gáz a serverváltás.Amúgy jó,hogy a naponta 150 gold így is megmarad.Ezzel meg az 5k golddal eléggé jól ki lehet gazdálgodni 2 hónapnyi prémiumot.Attól meg a megjelenés sincs messze sztem ott megy úgyis full wipe lesz.
  • Eagle16
    Az a játékmotor hibája, semmi köze nincs a neted sebességéhez, vagy a pingedhez.
  • lammaer
    Elvben a teleportálást kijavítják, az nem network issue volt, hanem szar game engine.
    Keresztbe mozgó célokra szerintem nagyon kevesen használtak NEM autotargetet.
  • lammaer
    "Ha jól számolom akkor kb. 2 millió free xp-m lesz"

Sztem nem kell ezen számolni semmit - a garázs képernyőn kiirja, hogy az accounton mennyi az Experience Total :)

Én asszem ugyanoda megyek ahol tartottam: elite Vk3601, elite JPZIV (Jpanther kifejlesztve csak pénzhiány miatt nem megvéve) és egy kezdő T34-85.
  • Hurkans
    Amúgy az a fasza hogy én eddig is csak autotargettel tudtam célozni pedig 5megás netem van most már majd azzal se?...
    60ms-em volt átlagba de esélytelen volt hogy egy találjam ki merre portolt...
    Ez most így majd vicces lesz
  • lammaer
    Mondjuk igazad lehet, 5k gold az több mint elég mindenre.
  • lammaer
    Egyszerű: a tankokért full refund jár (You will get full refund.). Tehát ha volt egy Király Tigrised, akkor annak a teljes árát megkapod.

Ami viszont aggasztó - a szerverek USÁban lesznek. Vége a jó kis pingnek, remélem azért nem lesz játszhatatlan.

Egyébként azt irják, az EU playerbase 70k ember. Azért ez nem semmi.
  • Hurkans
    Am tök 8 mivel am is kelleni fog a credit :D mert lehet vk3601est fogok venni és így talán lesz rá pénzem de sztem még így se mivel pz3at mindenféleképp megveszem mert kurva jó
  • lammaer
    Hát Hurkans, sztem kár volt áttolni a goldot creditbe:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/6770-setting-testing-servers-and-preparing-new-patch/page__st__20?s=2edd7de50f484631ce3688f123fcc6d1

Overlord azt irja: 5000 will be added to your current amount of gold.

• Me0w
    Hat akkor IS7 :)
  • flashpointer
    halihó, már vagy két hete jelentkeztem closed bétára, kitöltöttem a formot de azóta semmi :d
    máshogy nem lehet bekerülni? (:
  • Porsche911
    1 millió XP-ből kijön egy IS-7 meg 2 T-44-es is:D:D:D
  • Porsche911
    XPből kényelmesen kijön az IS-4.Meg mellé egy tank pénzszerzéshez.Feltéve ha télleg visszakapjuk a pénzt amit a tankunkra költöttünk.
  • nagypite
    amerikai szervereken leszünk? remélem ez csak ideiglenesen szerver tesztig lesz igy
  • Hurkans
    Nekem talán lesz újra pénzem pz4 re XD
    Pz3at tuti megveszem újra eddig az a kedvenc pz4 meg kalap szar ahhoz képest....
  • TDantes
    Óh. Akkor holnaptól nem lesz játék szeptember egyig? Még szerencse , hogy addig itt a Mafia 2 ,bár ahogy elnézem, el elég rövid.

Ha minden rendesen vissza jön, én is megveszem újból a Királytigrist. Jó kis tank az.

Azt hogy számoljátok, hogy mennyi creditet kaptok vissza?
  • Me0w
    En 6 millioval szamolok es 1 mill XP-vel, ebbol Tiger II lesz =)
  • Hurkans
    Én azon filóztam hogy sztem creditet visszakapsz goldot nem így gyorsan átdobtam minden goldom creditbe mer sztem biztos ami biztos nem kéne elveszteni 2150 goldot:D de már nem is tudok :D
  • Eagle16
    Bárcsak tehetném :(
    Jó lenne eljutni Kubinkába.

Remélem az indításnál minden rendben lesz és elég cuccot gyűjtöttem hogy újra megvegyem a Maust :D

Ha jól számolom akkor kb. 2 millió free xp-m lesz, meg 8 millió kreditem.
    (ha visszaadják az ár 100%-ét) Ja és persze az 5000 gold, plusz még van 600-am tartalékba :)
  • Hurkans
    Javaslom menj el addig oroszországba lesz rá idő és nézd meg a Maust élőbe :D
  • Eagle16
    Ja, holnap délelőtt 11-től van a leállás...
    Az elvonási tünetek borzalmasak lesznek... :D
  • RatBaG #2350
    hát, nagyon nem jól értelmezed...
  • Renohun
    Akkor holnaptól nem játszunk?
  • Hurkans
    26tól szeptember 1-ig nem lesznek szerók
  • Ulvar
    EZ NAGYON SÜTI!!!

Ha jól értelmeztem a Squados dolgot. Egy tankba beülhetünk 2en 3an és egyik irányít másik kezeli a tornyot harmadik pedig lesz a kommander.

5000 aranyat kapunk + az eddig megszerzett XPt free XPben. Szeptember első hetén jön az új patch.

T1 től kezdjük újra az egészet de ki nem szarja le ha 5000 aranyat kapunk + XPt :)))).
  • Porsche911
    http://game.worldoftanks.com/news/general_news/stand_by_till_1_09

Ez talán érdekes lehet számotokra:D
  • TOMSILENT
    Északi parton voltál? :D mert a déli parton mi-24 helikopter is volt az idén csak nem mentünk be mivel úton voltunk haza....hmmm majd jövőre :D
  • Forolto
    7 rugó?Az nem sok egy kicsit?Tom h ez 100on 100at eszik de akkor is.:D
  • Madmano
    Működik nektek a játék?
  • LSSAHPAUL
    Akkor tudod hogy nem szabad rámászni mert ez a góré tankja,7000ft-ért visz egy kört vele, szal félti és úgy kellett elcsalni.. de észrevett 5 másodperc után szal csak 3 kép készült, egy mikor mászok fel (csővön :D) egy amit linkeltem, és egy mikor nyul értem egy kéz :p
  • nagypite
    jaja az egy t55 teljesen más a tornya és infra van rajta.
  • TOMSILENT
    Én is álltam azon a tankon szóval... Balcsin....
  • Forolto
    Ha mákod van a játékban is találkozhatsz vele.
  • LSSAHPAUL
    :) Tudtam hogy valamelyik okostojás lebuktat :P
  • Ulvar
    bezony! :).
  • TOMSILENT
    Az egy 55-ös akna szedővel. És szerintem nyaraláson voltál ott. :D
  • Forolto
    Fincsi tankok a jagdpantheremnek....
  • zoltang
    World of Tanks - Amerikai tankok képekben