418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #2373 Pont két hónap prémium jön ki belőle, hiszen 2500 gold egy hónapra. Bár ha a napi 150 is megmarad, akkor még sok is lesz a gold. -
TDantes #2372 Hát, viszonylag gyors netem van, de ezt nem értem, miért lesznek a szerverek az USA-ban? Vagyis, hogy mi Európaiak miért az USA szerveren leszünk?
És szerintük ez így működni fog?
-
Porsche911 #2371 A hiperugrások orvosolva lesznek a patch-el.Sztem nem lesz gáz a serverváltás.Amúgy jó,hogy a naponta 150 gold így is megmarad.Ezzel meg az 5k golddal eléggé jól ki lehet gazdálgodni 2 hónapnyi prémiumot.Attól meg a megjelenés sincs messze sztem ott megy úgyis full wipe lesz. -
Az a játékmotor hibája, semmi köze nincs a neted sebességéhez, vagy a pingedhez. -
lammaer #2369 Elvben a teleportálást kijavítják, az nem network issue volt, hanem szar game engine.
Keresztbe mozgó célokra szerintem nagyon kevesen használtak NEM autotargetet. -
lammaer #2368 "Ha jól számolom akkor kb. 2 millió free xp-m lesz"
Sztem nem kell ezen számolni semmit - a garázs képernyőn kiirja, hogy az accounton mennyi az Experience Total :)
Én asszem ugyanoda megyek ahol tartottam: elite Vk3601, elite JPZIV (Jpanther kifejlesztve csak pénzhiány miatt nem megvéve) és egy kezdő T34-85. -
Hurkans #2367 Amúgy az a fasza hogy én eddig is csak autotargettel tudtam célozni pedig 5megás netem van most már majd azzal se?...
60ms-em volt átlagba de esélytelen volt hogy egy találjam ki merre portolt...
Ez most így majd vicces lesz -
lammaer #2366 Mondjuk igazad lehet, 5k gold az több mint elég mindenre. -
lammaer #2365 Egyszerű: a tankokért full refund jár (You will get full refund.). Tehát ha volt egy Király Tigrised, akkor annak a teljes árát megkapod.
Ami viszont aggasztó - a szerverek USÁban lesznek. Vége a jó kis pingnek, remélem azért nem lesz játszhatatlan.
Egyébként azt irják, az EU playerbase 70k ember. Azért ez nem semmi. -
Hurkans #2364 Am tök 8 mivel am is kelleni fog a credit :D mert lehet vk3601est fogok venni és így talán lesz rá pénzem de sztem még így se mivel pz3at mindenféleképp megveszem mert kurva jó -
lammaer #2363 Hát Hurkans, sztem kár volt áttolni a goldot creditbe:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/6770-setting-testing-servers-and-preparing-new-patch/page__st__20?s=2edd7de50f484631ce3688f123fcc6d1
Overlord azt irja: 5000 will be added to your current amount of gold.
-
Hat akkor IS7 :) -
halihó, már vagy két hete jelentkeztem closed bétára, kitöltöttem a formot de azóta semmi :d
máshogy nem lehet bekerülni? (: -
Porsche911 #2360 1 millió XP-ből kijön egy IS-7 meg 2 T-44-es is:D:D:D -
Porsche911 #2359 XPből kényelmesen kijön az IS-4.Meg mellé egy tank pénzszerzéshez.Feltéve ha télleg visszakapjuk a pénzt amit a tankunkra költöttünk. -
nagypite #2358 amerikai szervereken leszünk? remélem ez csak ideiglenesen szerver tesztig lesz igy -
Hurkans #2357 Nekem talán lesz újra pénzem pz4 re XD
Pz3at tuti megveszem újra eddig az a kedvenc pz4 meg kalap szar ahhoz képest.... -
TDantes #2356 Óh. Akkor holnaptól nem lesz játék szeptember egyig? Még szerencse , hogy addig itt a Mafia 2 ,bár ahogy elnézem, el elég rövid.
Ha minden rendesen vissza jön, én is megveszem újból a Királytigrist. Jó kis tank az.
Azt hogy számoljátok, hogy mennyi creditet kaptok vissza? -
En 6 millioval szamolok es 1 mill XP-vel, ebbol Tiger II lesz =) -
Hurkans #2354 Én azon filóztam hogy sztem creditet visszakapsz goldot nem így gyorsan átdobtam minden goldom creditbe mer sztem biztos ami biztos nem kéne elveszteni 2150 goldot:D de már nem is tudok :D -
Bárcsak tehetném :(
Jó lenne eljutni Kubinkába.
Remélem az indításnál minden rendben lesz és elég cuccot gyűjtöttem hogy újra megvegyem a Maust :D
Ha jól számolom akkor kb. 2 millió free xp-m lesz, meg 8 millió kreditem.
(ha visszaadják az ár 100%-ét) Ja és persze az 5000 gold, plusz még van 600-am tartalékba :) -
Hurkans #2352 Javaslom menj el addig oroszországba lesz rá idő és nézd meg a Maust élőbe :D -
Ja, holnap délelőtt 11-től van a leállás...
Az elvonási tünetek borzalmasak lesznek... :D -
hát, nagyon nem jól értelmezed... -
Renohun #2349 Akkor holnaptól nem játszunk? -
Hurkans #2348 26tól szeptember 1-ig nem lesznek szerók -
EZ NAGYON SÜTI!!!
Ha jól értelmeztem a Squados dolgot. Egy tankba beülhetünk 2en 3an és egyik irányít másik kezeli a tornyot harmadik pedig lesz a kommander.
5000 aranyat kapunk + az eddig megszerzett XPt free XPben. Szeptember első hetén jön az új patch.
T1 től kezdjük újra az egészet de ki nem szarja le ha 5000 aranyat kapunk + XPt :)))). -
Porsche911 #2346 http://game.worldoftanks.com/news/general_news/stand_by_till_1_09
Ez talán érdekes lehet számotokra:D -
Északi parton voltál? :D mert a déli parton mi-24 helikopter is volt az idén csak nem mentünk be mivel úton voltunk haza....hmmm majd jövőre :D -
7 rugó?Az nem sok egy kicsit?Tom h ez 100on 100at eszik de akkor is.:D -
Madmano #2343 Működik nektek a játék? -
Akkor tudod hogy nem szabad rámászni mert ez a góré tankja,7000ft-ért visz egy kört vele, szal félti és úgy kellett elcsalni.. de észrevett 5 másodperc után szal csak 3 kép készült, egy mikor mászok fel (csővön :D) egy amit linkeltem, és egy mikor nyul értem egy kéz :p -
nagypite #2341 jaja az egy t55 teljesen más a tornya és infra van rajta. -
Én is álltam azon a tankon szóval...
Balcsin....
-
Ha mákod van a játékban is találkozhatsz vele. -
:) Tudtam hogy valamelyik okostojás lebuktat :P -
bezony! :). -
Az egy 55-ös akna szedővel. És szerintem nyaraláson voltál ott. :D -
Fincsi tankok a jagdpantheremnek.... -
zoltang #2334 World of Tanks - Amerikai tankok képekben