418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pl olyanban is lehet gondolkodni hogy a csoportjaink kezdőbetüiből összerakni pl:J.H.L.P. -
crossy104 #2692 HunTanks
-
I. Hunyadi Panzerdivision - Én még mindig erre szavazok. Most nem az a kérdés, hogy a külföldiek milyen nevet szeretnek.
Vagy a Szent István hadosztály
Maradjunk korhűek. -
Én is Attila vagyok de már a tököm ki van ,hogy mindenkit Attilának hívnak mostanában egyre többen használják régebben valahogyan kevesebben használták! !Nevet fogok váltani az lesz a vége..
-
God's Whips :P
bár nekem még mindig a Hunyadi szimpatikusabb. -
Adjunktus #2688 Mielőtt megkérdezné valaki.Mező Zoltán én vagyok!:))
De ez körülbelül annyi infót tartalmazna másoknak,mint pl a Füzzeséry György!
Ha minden áron valamilyen nevet akartok,akkor szerintem is Attila környélén kellene keresni.
IronNomads of Attila vagy mittomén!:)
-
miért utálják a magyarokat? Hátööö pl: wowban tedd ezt a kérdést fel a bloodscalp nevű szerveren egy külföldinek de hasonló okokból utálják az oroszokat nagyjából.......mindenfele minden játékban. -
Adjunktus #2686 PanzerAbteilung.:Mező Zoltán. -
Supa #2685 Ha mar magyar nev kell akkor legyen Attila.Tapasztalatbol mondom hogy ezt a nevet ismeri a legtobb kulfoldi es azonositja velunk magyarokkal -
Metontour #2684 Rá gondoltan akkor.Köszi Cukii az emlékeztetőt bár a Szent István hadosztály sem rossz sztem. -
Füzzeséry György harckocsiparancsok volt Galíciában Tigrisen szolgált, de nem csak 1 Tigrisünk volt hanem 12-13 de ezt már lejjebb írtam. -
Szent István hadosztály? Csak mnert az is egy létező páncélos egység volt. -
Metontour #2681 Mi lenne ha egy sikeresebb magyar páncélos parancsnok nevét venné fel a klán hamár tankolni lehet benne. Ha jól emlékszem pont Galíciában kapott egy teljese legénység Tigrist a németektől mert olyan jól haroltak. -
TDantes #2680 Hát ebből nem sokat értettem meg.
-
Miért?
Durván számolva 1 dollárért 250 goldot kapunk. -
ja bocs be is kell jelentkezni.. -
kérdés mennyi lesz EUban , mert ez így nem is drága. -
Eagle fussál neki mégegyszer
-
Majd valami hasonló lesz a fizetési rendszer itt is (gondolom). -
Adjunktus #2674 Panzergruppe:Pannonia
Egyébként a legtöbb embert "isten nevében" ölték meg,a kereszt égisze alatt. -
I. Hunyadi Panzerdivision - Ez az eddigi legjobb ötlet. Én támogatnám. Mindenféle ákom-bákom külföldi nem kellene. Ez szolíd, magyaros, egyszerű, jó. Tetszik. -
exoterm #2672 
Én pedig megtanultam finnül is a béta végére.
-
Tudod,kicsi tank olcsóé,s mondhatjuk,ha összegyűlünk páran,hogy helló vigyázz,kocsi vigyázz! .D -
japán , de a jelentése a lényeg :) -
Na ilyen névvel aztán végképp kínainak néznek majd minket :D
Nem tudom miért, de minden angolnak meg amerikainak egyből a kínai ugrik be a magyar szavakból.
Exo emlékszik szerintem az esetre, ahol állítólag azért vesztett a csapatunk mert mi ketten kínaiul beszélgettünk
-
Én ezt támogatom!
-
spiczi91 #2667 inkább: 25 הוניאדי אס -
Madmano #2666 Aha.Akkor ezek szerint nincs erről infótok.Majd valamikor szerdán indul.... -
25。ブランデー破壊軍団
-
Szerintem legyen a klánunk neve:
مرحبا ، مرحبا ، مرحبا -
:) amúgy tényleg jó mert sok orosz játszik. Nem orosz azért nem támadna mert jááj akkor az összes orosz klán nekem esik, az oroszok meg azért nem mert hazámfiát mért bántanák. (jah őket kihagytam az előbb, ők se szeretik az ss-t, 2004-ben az orosz bajnokságban is indultunk, amolyan parasztlázadás tört ki hogy "hogy lehet ilyen nevet engedni" de szerencsére az adminok és a klánvezérek jófejek voltak és nem léptek az ügyben :p)
-
Vagy a korábban írt 25., ha nem azt nézem hányadik magyar. -
TDantes #2661 Nekem tetszene -
Legyen Доброе утро бригада, és kész ;)) -
Erste Hunyadi Panzerdivision ? -
Megy a keménykedés hogy ki mennyire magyar stb, de majd ha egy tsen leszünk kb 1 hónapig akkor majd kiderül :D
1. Szerintem ha egy külföldi klán megakar támadni valakit akkor inkább azt fogja megtámadni amelyik nevében mindenfél ákombákom (ü,í,őstb) betük vannak mint pl egy semmit mondó rövid nevet. A Hunyadi már majdnem jó amúgy.
2. Legyen nektek igazatok és nem utál minket mindenki, de azt nem fogjátok beetetni velem hogy többen szeretnek mint nemszeretnek! Szal inkább hátrány mint semleges.
3. Nem szabad olyan nevet választani ami miatt megint csak ellenségeket szerzünk. Szal az SS nem amiatt nem jó mert lehet az adminok nyafogni fognak (minket egy az egyben kizártak az europa ligából az LSSAH-ért) hanem azért mert tuti minden klánban lesz 1-2 ember akinek nem tetszik. (a németek kivannak készülve ettől, próbáljátok ki, köszönjetek sieg heil-el, a hh-át még ide se merem kiirni :D., és ott vannak a zsidók ők se szeretik és ők is vannak már minden országban szinte) Na szal elsődleges célpont lehetünk.. -
TDantes #2657 Végül is, most is Hunyadi Mátyás a neve, az igazi magyar harckocsi zászlóaljnak. -
Én a Hunyadin csak mosolyogni tudok mikor visszagondolok, én voltam egy ilyen nevű klánban még Battlefield Forgotten Hope-ban sok előtagott végigpróbáltunk a Waff-Gren től a 25.Wg akkor volt oylan is hogy kiírtuk a nevet, de akkor meg a külföldiek nem tudták elolvasni és mindíg valahogy Hyundai lett belőle
végső asszem a 25tH volt mielött feloszott.
-
TDantes #2655 Jó, a Hunyadi jó ötlet. Azt a törökök legalább ismerik.
De ezen kívül mi jöhetne számításba? Nem hiszem hogy túl sok magyar hadvezért , vagy történelmi személyt ismernének külföldön.
A Puskás Öcsi tank ezred, meg hülyén nézne ki.
-
TDantes #2654 Több változata is ismert, ez ilyen népi mondás, felénk így mondják.