418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Eh, hülye vagyok, pont fordítva. Szóval a németek alakították át a Párducot M-10-essé. Gondolom valami csapdát akartak állítani, esetleg az amerikai légierős megtéveszteni...nem tudom pontosan.

• Me0w
    A belinkelt screenshoton pl látszik hogy a Paypal pl támogatva lesz, az tutira megy mindenféle kártyával, csak az adatokat kell jól megadni (pl nem összekeverni az kártya lejárati dátumán a hónap/év kiirást, ami még magyar kártyákon is követi az US sorrendet).

A PayPal sima wire transferrel is megy, magyaran a paypal Unicreditnel elhelyezett magyar szamlajara utalsz penzt bankbol, rozsaszin postautalvanyrol a postan vagy barmely bankba bemenve, es az adott szamlara utalva. Ez az osszeg 3-6 nap utan erkezik meg a a szamladra forintban, amivel barmeilyen penznemben tudsz fizetni a konverzios dijat fizetve. Termeszetesen megy a direkt kartyas fizetes credit/debit kartyaval is.
  • TDantes
    Hát konkrétan a Churchill tank egy szar .
  • Porsche911
    Hát jelenleg annyira nem ebbe az irányba mennek,hogy sztem nem is éri meg megvenni őket.Gizdulni lehet velük de előnyt nem sokat szerzel velük.
  • lammaer
    Én kimondottan örülnék, ha a prémium tankok maradnának iyenek, és nem szállnának el olyan irányba, hogy vérpistike 10 dollárért olyan T2-es tankokat vehet amik meggyaláznak még egy T5-öst is.
    Hála az égnek eddig a WoT nem igy néz ki, de simán elmehetnek ebbe az irányba is.
  • TDantes
    És miért alakítottak át az amerikaiak egy M-10-est Párducnak?

Lesz olyan Prémium ami megéri az árát: Strumtiger. Az igencsak megéri majd.
  • lammaer
    Megint spamolok itt, de eszembe jutott még valami PayPal kapcsán - az MMO-knál bevett szokás, hogy EU embereket Euróban, mig amerikai embereket dollárban terhelnek (ez idáig okés) de úgy, hogy az EUR ár egyenlő az USD-vel.
    Tehát mondjuk mi fizetünk 10EUR-t az 1 hónap prémiumért, az usákok meg 10 USD-t.
    Ez ugye mondanom sem kell mekkora lehúzás - ezért érdemes odafigyelni, hogy regisztrációnál az ember amerikainak adja ki magát...

Nemtom ez a WoTban hogy lesz, de nem lennék meglepve ha igy működne, nem tudom melyik tapír találta ezt ki, de szinte mindenhol igy megy.

• TDantes
    Jó, biztos nem bonyolult, de még nem csináltam soha. Én még vissza maradtam a kőkorszakban.
  • Eagle16
    Most nézem hogy prémium tanként amerikai oldalon benne lesz az ál-párduc is :D Az Ardennek-ben vetették be, igazából egy M-10-es páncélvadász volt, de úgy átalakították, hogy messziről egy Párducnak tűnjön :) Ha a játékban megkapja a Párduc ikonját, akkor messziről okozhat meglepetéseket :D

Majd kíváncsi leszek hogy lesz-e olyan prémium tank, ami meg is éri majd az árát. Mert a mostani felhozatal siralmas, Valentine meg Churchill...

Vagy az is lehet, hogy némelyiket majd ajándékba adják, ha esetleg 1 éves előfizetést veszel vagy ilyesmi.
  • lammaer
    Nem vagyok mod a játékban szóval nem állíthatok semmit, de mint lentebb irtam, a Visa Electronommal sose volt baj semmilyen MMO-ban. Csodálkoznék ha itt lenne :)
  • lammaer
    Hagy már ezt a dombornyomttságot Dantes :)
  • lammaer
    Semmi extra, egy sima site, ahol regisztrálhatsz kismillió fajta kártyát, és egy email cim/password kombinációval bármilyen Paypalt elfogadó siteon tudsz fizetni ahelyett, hogy oda is be kéne tolnod a kártyaadatokat.
    Tényleg nem kvantumfizika :)

De biztos hogy VISA/Mastercard support lesz, nem láttam még olyan játékot ahol ez ne lett volna.
  • Porsche911
    Nekem is Visa Electron kártyám van szal azzal is lehet majd fizetni?Mivel ez lesz az első MMO amire befizetek így nemtudom h működik ez igazából.
  • Eagle16
    Szerintem lesz nekik külön hely.
  • TDantes
    Én meg a Paypal-t nem ismerem. De a legegyszerűbb szerintem az volna, ha simán, dombornyomott bankkártyával, számláról lehetne fizetni
  • lammaer
    Gyerekek, általában a dombornyomottság nem szükséges a netes fizetéshez (ezt csak a bankok tolják az arcunkba, hogy lehúzhassanak plusz kártyadijjal), bármilyen szimpla kártya megteszi.

Speciel én egy gagyi Visa Electron kártyával fizettem US siteokon (pl ShatteredCrystal), F2P játékokban (Anarchy Online, NavyField) vagy fizetős játékokban is (pl EVE Online).

A belinkelt screenshoton pl látszik hogy a Paypal pl támogatva lesz, az tutira megy mindenféle kártyával, csak az adatokat kell jól megadni (pl nem összekeverni az kártya lejárati dátumán a hónap/év kiirást, ami még magyar kártyákon is követi az US sorrendet).
  • TDantes
    Nem lesz kötelező fizetni
  • Zsoltee20
    Értem már....Ezek szerint a mostani orosz kliens is hasonlóképp müködik,mivel már nincs free arany,gondolom itt is lehet venni ha akarsz!
    Csak ne jussunk pl arra a sorsa mint a NFS:online valamilye(nevét nem tudom),ami eljuttat egy bizonyos szintig és onnan köteles vagy fizetni,mert ha nem véget ért a játék..ez az a bizonyos mézes madzag amit elhúznak elötted.
    De igy már minden tiszta.....
  • Porsche911
    Hát sztem hasonló lesz mint amit Eagle belinkelt.Ott pl. volt Paypal is amihez ugye elengedhetetlen a dombornyomott kártya.Viszont a többi lehetőséget amit ott leírtak nem nagyon ismerem így nemtom,hogy sima hitelkártyával vagy számláról lehet-e majd fizetni.Mert az felelne meg nekem igazán:D
  • BKrisz79
    Ingyenes, de előfizethetsz és így annyi előnyt élvezel, hogy kicsit több creditet és aranyat kapsz. Gondolom ezen felül lesznek majd egyéb apró feature amit tudsz így használni, ami nem hat ki a játékra. Valamiből csak el kell tartaniuk a szervereket és magukat, te sem ingyen dolgozol :)

A lényeg az, hogy ha akarsz előfizetsz ha nem akarsz nem. De ez mindeddig így volt.
  • TDantes
    Nem tudom, én Budapest Bánknál vagyok. Meg persze még azt se tudjuk, hogy lehet-e majd így fizetni a játékban.
  • TDantes
    Az. De vehetsz prémium acc-ot, és az pénzbe kerül. Főleg magasabb szintű tankoknál prémium nélkül nem, vagy csak alig tudsz fejlődni.

Ha rosszul mondtam, majd valaki kijavít.
  • Zsoltee20
    Már elnézést a sületlen kérdésért de eddig nem ugy volt hogy free lesz a játék!Eddig nyomon követtem az eddigi hozzászolásokat,és még jó pár hozzászólással ezelött még igy volt?!Akkor most hogy is lesz ez?
  • BKrisz79
    Nem feltétlenül kell dombornyomott kártya. Pl. az OTP-nél van rá lehetőség, hogy kap mellé egy pontosan ilyen elektronikus fizetésre szolgáló kiegészítést. Ez annyit tesz, hogy kapsz egy kiegészítő bankszámlaszámot és az ellenőrző kódokat ami kellenek az elektronikus fizetéshez. Vagyis nem lesz fizikailag kártyád, de tudsz vele fizetni online mivel megvannak az ellenőrző kódok. Kb. 20 perc alatt elintéztem pár éve a bankba, azóta ezt használtam netes fizetésekhez. Mivel külön számlaszám le sem tudják nyúlni a pénzed mert nincs rajta fizikailag ppénz csak amennyit te ráteszel az elsődleges számládról.

Gondolom ez a szolgáltatás van minden banknál. És külön pénzbe sem került.
  • TDantes
    Nekem inkább a Hunyadi tetszene. Bár ha rajtam múlna mondjuk valamelyik Erdélyi fejedelemről nevezném el,szeretem a Fejedelemség történetét.
  • TDantes
    Én csináltok ha kell, csak bosszant az a karót nyelt vén picsa ügyintéző a bankban...nem szeretek vele dumálni

Meg eddig nem is tudtam mi a különbség a bankkártyák között, mostanában néztem utána.

De igazából tök mindegy, mert meló kellene, annélkül nincs pénz
  • BKrisz79
    Ha beleszólhatok én is örülnék ha magyar neve lenne a klánnak. Eddig a I. Hunyadi Panzerdivision és a Szent Istvan Panzerdivision is tetszik. Azért mégis csak magyarok vagyunk, de azért abban igaza van LSPaulnak, hogy nem kell kihívni magad ellen hangolni a tömeget, mert a diplomáciának elvileg nagy szerepe lesz és kell majd szövetségeseket találni.

Anno kicsit félvállról vettem a bétás regisztrációt ezért nem is adtam meg értelmes nevet, de akkorát csalódtam pozitív irányba a játékban, hogy én tuti előfizető leszek rá ezért mindenáron szeretnék csatlakozni egy komoly célokért küzdő lehetőleg magyar klánnak.

Üdv,
    yodamester :)
  • Porsche911
    Hát remélem lehet majd sima elektronikus kártyával is mert ezért nem igazán szeretnék dombornyomott kártyát csináltatni.
  • TDantes
    Engem még mindig az izgat, hogy megy majd a fizetés.

Úgy volt, ügyebár, hogy volt egy hónapos, fél éves, meg egy éves csomag is. Hát nem is tudom melyik éri meg, mert bár egy évre drága, de ha ha egész évben játszik valaki vele, jobban megéri mint havonta fizetni. Na mindegy, mivel nincs melón, így pénz sincs, ezen kár elmélkedni.

Ami még izgat, az a maga a fizetés módja, gondolom dombornyomott vagy milyen bankkártya kell.
  • Porsche911
    Ezeket külön lehet venni az equipmentektől majd vagy abba a 3 slotba rakjuk be mint ahol a wet ammo meg a többi van?
  • Eagle16
    Nah, nézegessétek mire lesz elköltve a sok gold :D

Kiegészítők
  • Me0w
    Lehetne "A negy pancelos es a kutya", a lengyelek birna'k ;)
  • TDantes
    Nem, én is úgy tudom, hogy csak a teljesben lesznek klánok.
  • Porsche911
    Csak 3 fős csapatalakítás lesz benne egyenlőre.A clanwar később jön.
  • spiczi91
    Várj, a clanwar alapjai ebbe a szept. 1 utáni dologban nem lesznek benne? Akkor rosszul informálódtam.
  • spiczi91
    VK3601/Leopard/Hummel trióval szeretnék majd elhelyezkedni :D
  • TDantes
    Hova akarsz jelentkezni? A patch után úgyis buksz mindent, (bár újra veheted) a teljesben meg végkép buksz mindent, és kezdheted elölről.
  • crossy104
    De ha kell, veszek mást.
  • crossy104
    Hol lehet jelentkezni a csapatba? VK3601, ill.Tigris.
  • Zsazo
    Az I.Hunyadi Panzerdivision szerintem eddig a legjobb.