418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tényleg jó.Akkor TS3 van,csak Wespe birja is.:P 40 fő minimum fog menni,az összes hun csatist fel fogom oda zavarni! -
Akkor a Wespe88 által ajánlott TS3 jó is lenne szerintem kezdje meg mindenki a 15 fős brigádokba szerveződést hétvégén tartani kellene egy megbeszélést mondjuk valami szombat-vasárnap esti időpontban. -
Kapásból tudok erre válaszolni:
Nem kell 1 klán.DE legyünk együtt!Magyarok.Tehát lehet csinálni 3-4 klánt de egy honlap egy ts3 legyen és a cél is ha lehet legyen 1.
Tehát elsőnek szükségünk van egy TS3 szeróra ahova mi magyarok tudunk menni.Sokan.Utána eldüntjük mi legyen.
el tudom képzelni,hogy csinálunk 3 klánt szétszórjuk az embereket de játszani akkor is együtt kellene.
Szerintem. -
Wespe88-on sajnos időkorlát van,ezért tolmácsolom az ő mondandóját.
"Mi már klánként jöttünk játszani, a létszámunk változó, mivel több játékkal játszunk/meló/suli.... Bárkit szívesen látunk, egy szabály van: VISELKEDJ NORMÁLISAN!, a www.hungarianteam.hu-n megtaláltok minket és TS3 is van. A fórumot kibővítem majd hogy ne csak egy WoT téma legyen.
Szerintem nincs szükség egyetlen nagy klánra, mivel bonyolult lehet a működése, a több kisebb "század" szintű csoportok fogjanak össze és koordinálják a tevékenységüket. A századok vezetői közösen dönthetnének a hadmozdulatokról, összekötőtisztek tartanák a kapcsolatot a századok között, egyen egy parancsnoki lánc. De ez csak egy ötlet. Egyetértek azzal hogy kellene egy teljes magyar névsor tankkal együtt." -
én minden nap "látom" majd szolok neki -
pl innét le tudod szedni.
jut eszembe vki nem akarna házigizda lenni ?
m1garand-ot nem nagyon láttam mostanság errefelé. -
Google a te barátod,de asszem a teamspeak oldalon is fent van. -
Semmi gond,akkor addig hallgatod a többieket.TS3 használata akkor is kötelező lesz. -
Szarka Péter #2805 Értem mikrofon az van. Dea TS3 honnan tudom letölteni mert csak ts2 találtam.És majd ott kell valahogy csatlakozni ugye? -
nekem is ilyen van,akkor én drágán vettem.:D
Nem kell a hiperszuper mikrofon.A leglényegesebb:Tudj kommunikálni.Tudd az infókat fogadni és adni. -
TDantes #2803 Ez hülyén hangzik, de most 900 forintom sincs. Nincs munkám, diákhitelt kell törlesztenem, szüleim ilyen ,,hülyeségekre" 10 forintot se adnak. Mindegy, mire jön a teljes játék megoldom, addigra úgy is találok valami melót, és akkor lesz pénzem is.
-
pl Genius mikrofon MIC-01A ( talpas , asztali ) 500 ft.
nekem is ilyen van , hót egyszerű de a célnak megfelel. -
Az én mikrofonom egy álló szar, amit kb 3 éve használok.Az ára a media marktban 900 forint. -
TDantes #2800 Világos. Én mondjuk egyelőre nem tudok mikrofont szerezni, mindegy ez személyes probléma. (nem akarok itt dumálni, hogy nincs pénz) -
Másodsorban az MMO-ban ismerkedsz.Rengeteg ismerőst össze lehet szedni.Később akár személyesen találkozni is.
Nem egy klántalálkozón voltam már.Érdekes volt hang után az élő ember is megismerni.:P -
Ha nem voltál még MMO-ba akkor leírom,hogy komminikálni kell csata közben.A pingelések és amig leírod már rég tárgytalan...nincs olyan MMO ahol klánon belül ne lenne kötelező a mikrofon egy ts3 vagy ventrillo csatlakozással.Nem kell mindig beszélni,de hogy infót kapj erre szükség van. -
A mikrofonba kell beszelni, fonok ;) -
na ezt nem tudtam de szerintem így sem gond mert mindenki meg tudja oldani az 1 hónap prémiumot a patch után akkor meg már nem lesz gond a pénzzel -
Szarka Péter #2795 Számíthattok rám a nevem HUNTER88.De minek mikrofon beszerzése?? Nem dumálni fogunk csata közben vagy minek? -
Loszer penzbe kerul, IS-3-al lehet menni -15ezres koroket siman :) -
Szarka Péter #2793 Engem is érdekelne ez a dolog. De mi az a TS3 szeró , hogy lehet majd arra felmenni.Akkor a torzonborz hun csatin majd találkozunk holnap.Szeretnék klántag lenni,de a Wiking hadosztályba is felmerült már a klán alapítás.A klán neve mi lesz? Én haverommal már gondolkoztunk ezen és a 100% HUN nevet választottuk. -
TDantes #2792 Jó, biztos igazad van, eddig egy MMO-val se játszottam, nem tudom, hogy szokott ez menni. -
Oksa,akkor Jeff meg tudod nézni,hogy olyan 40-50 főnyi legénységet elbír a TS3 szeró?Nemtom szerintem olyan 10 szoba tuti kell.
Ha ez megvan akkor aki akar valami klán dolgot oda fel fog menni szépen.
Kezdetnek ennyi.
Fórum a klánalapítás után kell.Az se biztos hogy lesz külön,lehet beolvadunk valahova.Meglátjuk.Első a TS3 hogy szokjuk egymást.
Aki fent van a Torzonborz hun csatin azoknak én holnaptól hirdetni fogom hogy aki klánt akar az jöjjön fel arra a TS3 csatira.Hétvégén megbeszélés,hogy hogyan tovább. -
A lőszert ki kell fizetni, a javítás ingyen van. -
Sanki nem vállal semmit vár a sült galambra...beszélgetünk a levegőbe mindenfélét,mikor már egész komoly klánok alakultak a játék béta tesz kezdete óta!
Igenis el kell valahol kezdeni,aki nem akar klántag lenni az nem lesz.Játszik egyedül,vagy a haverjaival csapatban.Aki komolyabban gondolja és aláveti magát a szabályoknak azoknak írtam,hogy TS3 kötelező használata.Ennyi.
Ki tud akkor adni nekem egy IP címet privátban,jó lenne ezt elsőnek lefixálni,hogy oda emberek fognak menni.Megismerkedünk és hétvégén összegyülünk eldöntjük hova tovább. -
crossy104 #2788 A tagoknak jó lenne majd elmagyarázni néhány fontos taktikai szabályt.Arty-k védelme, TD taktikák, magaslatok, nyilt terep,erdős részek,sziklák stb.előnye ill. hátránya. Párok előnye ill. rajok feladata,stb.Jó sokat lehetne irni ezekről. -
full ingyen van ott minden épp erre találták ki -
Egyenlőre maradjunk annyiban ,hogy vállalom a warok szervezését :) a többi meg majd kialakul. Először is kellene egy közös megbeszélés ahol majd tisztázzuk a dolgokat mert a war szempontjából fontos hogy kb. egyforma erők küzdjenek egymás ellen.
Kellene egy teljes magyar névsor is tankokkal együtt így könnyebb beosztani az embereket ill. egy TS3 is kell ahova ez a sok ember fel tud menni (miénk nem biztos ,hogy bírná de majd utánanézek). Meg egy magyar fórum se ártana ezen kívül. Aki tud/akar segíthet. -
WaseK #2785 A training módban, ha sérül a tank, akkor ingyen van a javítás?
És a lőszer ott fizesd ki, vagy az is ingyen van? -
TDantes #2784 Mert addig még sok idő van. Meg is gondolhatják magukat az emberek. -
már miért lenne felesleges ? inkább most tisztázzuk a dolgokat előre . -
Nagyszerű.
akkor van egy officerünk.:) Egyébként is kapásból rád gondoltam,bújod a hivatalos fórumot sokat tudsz a játékról.
Van TS3 IP-d ahova mehetnek az emberek?
Vállalod,hogy a te neved legyen kint a banner alatt,hogy érdeklődjenek a klánról? -
TDantes #2781 Hát ez igaz, addig tényleg fölösleges komolyan a klán alapítással foglalkozni, amíg nem is lehet klánokat alapítani. -
Ezeknek a waroknak a szervezésében szívesen részt vennék persze csak akkor ha mindenkit érdekel. -
Szerintem az lenne a fontos ,hogy a társaság megismerje egymást. Addig hiába alapítotok klánt amíg a játékban nincs ilyen funkció mert max 3 fős társaságok tudnak majd együtt játszani. Ami szerintem jó lenne az a rendszeres warozás egymás ellen a traning modban ezzel össze lehetne szoktatni a népet meg taktikákat lehetne kidolgozni a különböző mapokra.
Addig kis 15 fős csapatokba szerveződnénk ahol lehet majd cserélgetni az embereket így mindenki ismer mindenkit. Vélemény? -
Ez igy van!
Én a wowban voltam officer,klánvezér sose és nem is akarok.
Nya akkor első lépés:
TS3 cuccra akkor tud valaki írni nekem egy címet?
második lépés:oda aki akar bármilyen klán tagja lenni kötelessége feljönni.
akinek nincs mikrofonja van még 1 napja.Eagle tessék beszerezni.:P
Holnap este beindul az ismerkedés a Ts3on lehet csatázgatni.Ide a bannerbe fel kellene írni annak a nevét akitől lehet kérni erre a ts3ra cimet.
Harmadik lépés:hétvégéig el kellene dönteni saját klán vagy csatlakozás már egy meglévőhőz.Azért ilyen gyorsan,mert ott is ismerkedni kell.
További lépés ezek megtétele után. -
Ahogy említettem, egy emberre nem lehet mindent hárítani.
Először is meg kéne ismerni az embereket nem? Most bemondom hogy én leszek a vezető, a másik is a harmadik is...ez nem jó... ez így már nem működik.
Holnap újra lesz gém, ott a HUN channel, vagy aki egy külön TS szobát tud nekünk zavar mentesen csinálni akkor oda betömörülünk aztán elkezdjük az okosságot. Én pl: nem vagyok vezető típus, nem is szeretnék lenni, mert tudom hogy nem tudnék megfelelni. Segíteni itt ott meg játszani ezerrel azt tudok.
Kis idő kell béta idő alatt lesz időnk felkészülni mindenre, és egy jó frankó közösséget kialakítani. -
Hurkans #2776 Én szívesen vállalok általában ilyet de mivel nekem a következő év(holnaptól) már beleszámít a továbbtanulásba már hajtanom kell de mint tag számíthattok rám -
Najó de már most látom,hogy mindenki vár a sült galambra...
Kell egy ember aki elvállalja a klánvezérséget,az officerséget.Amig ez nincs eldöntve lehetünk mi pimpi-limpi klánja is.
Ha ilyet nem találunk akkor igenis a meglévők közül kell válogatnotok.
Elösször is van önkéntes aki vállalja ezeket?
A saját kérdésem:Milyen klánok vannak már ahova lehet csatlakozni? -
Porsche911 #2774 Csatlakozom az előttem szólókhoz,én is jövök ha kell:D