418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #2973 Sehogy.
Aranyat direktbe csak creditté tudsz konvertálni. -
crossy104 #2972 Tényleg.Hogyan lehet aranyért xp-t venni? -
crossy104 #2971 Marha kellemetlen lesz mindent újra kezdeni, ha kijön a játék.Az jár jól akinek lesz pénze goldra meg xp-re.Nem hiszem, hogy sokan fognak húszezreket utaltani, max 2-4 ezret. -
Friss info: a honlap hamarosan kész. Lehetőség lesz RSS hírcsatornára feliratkozni. -
Engem is érdekel : miben jobb az ISU a Ferdinél ? Szerintem maximum a játékos. A Ferdi-t jobban csípem én. -
TDantes #2968 Jeee, nem enged fel a szerver. -
TDantes #2967 Lassabb, de erősebb sokkal. Jobban megéri mint a Tigris -
crossy104 #2966 Köszi! Gondolom holnap estére már meglesz a soft wipe.Jó lenne, úgyis szeretnék venni egy normális TD-t is.Egy kérdésem még lenne.A tigris II mennyivel lassabb mint a tigris? -
lammaer #2965 Sztem goldért ne transzferálj free XPbe semmit, mivel a soft wipenel ez ingyen meglesz... -
crossy104 #2964 Nagyon köszönöm! -
csak azt tudod átrakni amit az után kerestél vele ,hogy elit lett -
ropi88 #2962 ingyenes? -
crossy104 #2961 Már csak 3500 xp kellett volna a tigrishez, de dolgoznom kell holnap estig.Akkor holnap este átrakom oda. -
crossy104 #2960 Tehát mivel legtöbbet Panzer 4-el nyomultam, ami rég elit volt, az ott megmaradt xp-t ami elég sok átvihetem pl. a Tigrisre? -
ha azt írja ki pirossal ,hogy server is busy vagy valami hasonló akkor nyomkodd csak a connect et háta beenged -
ha minden ki van fejlesztve az adott tankra akkor elite statusba kerül innentől az xp amit szerzel vele átkonvertálható free xp re ami a reserch gomb helyén lesz -
én meg nem tudok belépni a játékba .. én is most kaptam kulcsot.lehetséges hogy rossz klienst töltöttem le?? kérlek segítsetek -
peter9228 #2956 Miben jobb/rosszabb az ISU-152 a Ferdinándnál? -
Én csak ma kaptam meg a closed kulcsot :(
Hatalmas a játék :) Klán / guild van már ? Vagy valami hasonló. -
crossy104 #2954 Hogyan lehet free xp-t konvertálni?
-
Ahogy látom van vagy 2-3 TS. Megadnátok a címeket? -
attól még jöhetsz majd hallgatózol más is így csinálja -
TDantes #2951 Nekem sincs, rá se ránts. Egy darabig meg nem is lesz. Azért már becsatlakoztam erre a TS-dologra. -
A fórum szerint akár már holnap vagy holnapután is jöhet. -
Csak tudnám, hogy amikor lő a semmibe mire céloz ? Honnan tudja, hogy van ott vki ha még 1 pont sincs a térképen ? Wtf.
Másik kép lejjebb .... az én vagyok. :D Vagyis csak leszek. :D -
Lehet már tudni mikor lesz a wipe? Én már nagyon újraosztanám az xp-m :D -
A vidi igazán az új interfacét mutaja...az új perkek és a tankok picit szebbek a festéssel -
-
Nekem nincs mikrofonom, szóval nem tudok menni. -
Bocsi félreértettem :D fáradt vagyok
-
Már vagyunk egy páran TS-en, szólok mindenkinek hogy war lesz és maradjanak ha szeretnének részt venni. -
Jézus,én se jelentkeztem,de fent vagyok voltam a ts-en.Megtaláljuk egymást.
Még 30 perc és nyomulok végre haza! -
Eddig 16 ember jelentkezett a warra többiekkel mi van?
Jelentkezni nálam lehet névvel meg jelenlegi tankkal (oda lehet írni azt is később mit szeretnél)
Megbeszélés hétvégén TS3 szerveren
ip: 79.172.209.78
port: 9990
Házigazda jogot már kértem a topichoz de még nem kaptam. Ha megkapom akkor majd a fontos infók belekerülnek a bannerbe. -
Brutális :) -
Megvan, a sunyi win7es vírusirtó, csak akkor írjak,h mit csinál ha már elvégezte, általában gyors, de nagy 1 fájlos telepítőkkel elbajlódik X) -
A TS-en a belépő szoba le van némítva, tehát ha mikrofont teszteltek akkor lépjetek át másik szobába. A " nemjó a mikrofonom/fülesem/hangfalam" problémák 70% megoldódik :D -
Leszdtem ezt a kliens telepítőt, a fullt, az 1gb-t, de ez vmi franc tudja mi, virus vagy nem tudom, vagy csak hibás de ez nem indul. Dupla katt, nem történik semmi azon kívül h proci 100% és elkezd menni egy zöld csík a sajátgép címsorában, jó lassan. Ha meg rámegyek az X re, mappa betöltésének leállítása, mi francot tölt ezen mappán? Akkor csinál ilyet ha frissítést nyomok, vagy keresést, de az gyorsabb, itt semmi betelik és semmi, proci 100%on végig. semmi új folyamat... Mi a fene ez??? -
Ez a nagyon needes TD.... -
killerwatt #2935 Németek már a spájzban vannak! :-)
-