418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hungaryws #3213 köszi -
Sunrider924 #3212 PLatoonban a haver Jagdtigerrel 56k-t keresett es abbol 20k volt a javitas, nyertes meccs -
gertitorpe #3211 JagdTigerrel meg kifejezetten mókás, hogy ennyi nagy gép van. Pont arra lett kitalálva, hogy megfogja az IS7-eket, meg a Mausokat -
Sunrider924 #3210 Ugyanez van IS3al is megnyugtatlak, mostmar kotelezo a platton vagy szetkapnak semmi perc alatt -
Avpfan #3209 Tök király, hogy újra lehetett osztani az xp-t.
Így mostmár Panzer 3 Ausf helyett Pz 4-el nyomulhatok. -
nagypite #3208 az vicces hogy a tier 4-es leopard-ot folyamatosan az is-7 és társai közé dobja be, hogy na tessék menj felderíteni aztán kb fél percig sem élsz mert mindenki oneshot-ol. Viszont a tier 3-as kis tankok most nagyon élvezetesek lettek -
gertitorpe #3207 JagdTiger megéri, ha nem puffogtatsz el túl sok lőszert, akkor 5-10 ezret simán lehet keresni egy nyertes körben. Nekem úgy tűnik, hogy aki most lemaradt és nincs legalább egy tigrise, annak nem sok babér fog teremni az eljövendő teljes resetig -
Porsche911 #3206 Biztos h nem veszett el mert nekem még volt idő javítani és lőszert venni +20k-s kör volt.Mondjuk kilőttem egy mini-maust meg a maust is farigcsáltam rendesen:D -
Sunrider924 #3205 Szerintem ennek az is lehet oka hogy sok noob hozzajutott S51hez, eddig minden meccsen volt legalabb 1 -
TDantes #3204 Jah. Remélem a pénzt nem buktuk! Kerestem rajta egy csomót -
TDantes #3203 Az poén, hogy mindenki Jagdtigerrel szaladgál, vagy IS7/IS4-Maus/VKmonstrum, hát igen kissé durva így az öldöklés. Van előnye és hátránya is. Előnye, a sok nagy célpont. Hátránya: pár lövés és...vége, robbansz. -
exoterm #3202 Nagyon brutál így a játék. Így már elképzelhető egy 15 IS-7 vs 15 Maus csata is....
-
Porsche911 #3201 Végre behúztunk egy győzelmet:D:DMár érett:D -
TDantes #3200 Na. Kidobott a szerver. Pedig épp megvolt egy szép győzelem. Erre kidobott.
Én csak egy dolgot tartok hibának. A lőszer lett túl drága. Igaz a
javítás olcsóbb ,de most meg a pénzt a lőszerre megy el.
eddig volt 600 körül, most 1030 . Olyan 800 körül lenne optimális. Szerintem -
Restart van, btw :) -
Platoonok. -
Én is megvettem, egyedül játszva atomszar. Ha nem védi senki, használhatatlan. -
hungaryws #3196
A bekarikázott ikonok azok micsodák?
-
IS7-nél elfelejtették oda írni hogy terepen nem megy 20-at sőt, kb visszatér a KV filling :P
Fenttartása 5 meccsalapján kb -3000/kör -
Ez a jagdt mekkora 1 .......
-
lammaer #3193 jo kis felallas
Szerencsétlen Stug a B csapatban :) Az mit tud megkarcolni? -
Én sokkal élvezetesebbnek találom most így a játékot, van kihívás :). Jókat csatázunk főleg Platoonba. Irányítjuk egymást áhh egyszerűen király :).
Mi Platoonunk: 2 Tigris + 1 Hummel. Eddig nagyon bejövős triumvirátus. -
lammaer #3191 Belekukkantottam az official forumba - hát mindenki le van hidalva, hogy gyakorlatilag World of Heavy TAnks-sá változott az egész játék.
Az egyetlen remény a bétában most az, hogy a top tankok nem rentábilisak, ezért pár nap után kénytelen lesz a többség visszaváltani a jó öreg T5-T6-T7 kategóriára pénzt keresni.
Van tapasztalata ezen a területen valakinek? IS4-IS7-Maus tényleg nem fenntartható, még prémiummal se? -
crossy104 #3190 Az itt lévők közül vett valaki superheavy-t? Ha nagyon szar lenne a Tigris akkor kénytelen lennék venni Tiger II-t.Az nem túl lassú? Mennyivel jobb? -
crossy104 #3189 Akkor csak szedjem le, telepitsem, és kész? Más nem kell? -
Szpecnyaz #3188 Ahogy elnézem jó sok noob jutott most hozzá a superheavykhez. Az IS-7-esek 4-esek pár perc alatt kimúlnak. -
hungaryws #3187 rendben -
crossy104 #3186 Igen hálás lennék, ha egy óra múlva is töltenéd, mert akkor érek haza.Köszi! -
hungaryws #3185 lehet hogy én
-
crossy104 #3184 Ezért kellenek a klánok.Nekem lesz egy / űberfullos / Tigrisem, mert az tetszik hiába van xp-m meg lóvém nagyobbra, meg veszek egy TD-t, ill. egy felderitőt.Ha majd kellek, és bevesznek egy klánba, akkor szivesen megyek felderiteni párszor én is, és szerintem más is. -
Ki a pool-01e1b.externet.hu:13600? Nagyon tolti a patchet :p -
Madmano #3182 Gratula a készítőknek.Sikerült elbaszni nekik,ami eddig jó volt.Hol vannak a tier-es csaták?Hol van a Recruit battle?Belépek egy csatába,szinte csak a VK3601-nél nagyobb tankok vannak.Kb,mint a patch előtt,mikor bementem a Standard battle-ba PzIII-al.A nagy adakozás eredménye meglátszik:mindenhol csúcstankok.Áááá.Kicsit elment a kedvem az egésztől.Ahogy az előbb írta itt valaki:egy kezdőnek esélye sincs.
-
Ne lovagoljatok mar ezen basszus, toltsetek le az orosz verziot, nezzetek meg, hogy 9000 arany meg kibaszott mennyisegu xp nelkul milyen a csatak elosztasa. Prime timeban volt 2 db tier10-es tank. -
megint ezek a negatív hullámok.... :D -
Sunrider924 #3179 Ez elmeletben mind szep, menjel most egy csatat amiben a felenel is tobb a szupertank es szamold meg hany felderitod lessz :P -
crossy104 #3178 De ezt már egy nálamnál okosabb ember is leirta itt régebben,szakszerűbben. -
crossy104 #3177 Elméletileg a közepeseknek kellene elöl menni,ha nincs felderitő, heavy támogatással.Ha nincs közepes, akkor a leggyengébb heavy elöl utána a nagyvadak, persze nagyokkal a seggében.Ha van plusz TD, és nem kell annyi a védelemhez, akkor az mehet utánuk, persze Ő is lőtávolban, hogy szükség esetén be tudjon segiteni.Szerintem.
-
Sunrider924 #3176 Jah es a scout mint faj az kihalt.... -
Sunrider924 #3175 Eddig csak az jott ki kinek ugyesebb az arilery-je -
Én ugyan nem sokat játszottam de úgy vettem észre, hogy a peccs előtt nem volt így összekavarva az egész.Most mindent bele a levesbe ( lájtok, közepesek, nehéz tankok).A kezdőknek esélye sincs, míg eddig azért a lájtos menetben lehetett tanulni.