418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• exoterm
    A maus 128-as ágyuja nem képes one-shootolni ezeket a tankokat, maradjunk ennyiben.
  • crossy104
    Melyik gyorsabb?
  • Pluskast
    Exo: töbször is megcsináltam. nem lehet véletlen. Ráadásúl a proharovkás pályán 2 VK3601-t 1 lövéssel szemből kipukkasztottam. Persze lehet ez is csak szerencsés lövés volt. Fene tudja.
  • qut24
    Én vettem egy VK36-ost + VK45-öst + Hummelt.

Ezek is jó gépek, csak a VK45-ös az alap 88-assal nem sokat ér, és elk*rtam az xp kiosztást. Jó lenne ha beraknának most egy gold -> xp opciót is. :D
  • exoterm
    Valszeg ammo racket találtad el. Ez a két tank hajlamos felrobbani... :)
  • Pluskast
    10.5-ös akart lenni.
  • Porsche911
    Mindenben,ugyanolyan vagy kicsit gyorsabb,ellenállóbb,és a lövege is jobb:DFőleg a második:D
  • Pluskast
    Sokkal jobb. Többet bír nagyobb a Hpja és lehet hozzá 10.%cm-es löveget venni ami elég ütős.
  • Pluskast
    Panthert én is megvettem. Amúgy nem tudom észre vettétek e de most szemmel látható külömbség van a tankok között. Maussal 1 lövéssel töbször kiszedtem 100%-os panthert és t44-et.
  • Porsche911
    Jaaa értem,hát remélem télleg nem lesz több pár megánál:D
  • crossy104
    Tiger II mennyivel jobb mint a tigris?Lassabb? Miben jobb?
  • Eagle16
    Nem az már meg van...erre az újra lennék kíváncsi.
  • Me0w
    Lesz most egy emergency patch.
  • Eagle16
    Mivel most szar a netem, elgyalogoltam kb. 1 km-t a patch miatt meg vissza is ugyanannyit. Nagy nehezen felrako, erre szerver busy meg additional patch...istenem...
  • Me0w
    En Panthert, Tiger II-t es T44-et vettem, nem bantam meg :)
  • Porsche911
    A patch 377mb ha jól emlékszem.Vagy lesz most még egy patch?
  • LeonSilver
    Töltsd fel ide -> http://iaro.3dmax.hu/ vagy ide -> http://tinypic.com/ és be tudod linkelni.
  • Porsche911
    Hát sokan írták,hogy nagyon lomha.Én személyszerint nem tudom mert még csak IS-4-em van az meg ugye elég gyors:D
  • Eagle16
    Majd valaki írja már meg mekkora lesz a patch ha kiírják.
    Ha 1mb-nál több akkor majd holnap játszok...lol.
  • Pluskast
    1 óra a pöcsölés. Ezt írták.
  • Porsche911
    Hát 6kor kezdődött a művelet,és azt mondták 1 óra lesz körülbelül.Úgyhogy lassan már belőhetnék:D
  • Pluskast
    Maradok a maus-nál:) Amúgy az egyik haverom most megvette az IS7-t és panaszkodik rá, hogy marha lassú és egyáltalában nem mobilis. Nem tudom van valaki akinek van és ugyan ilyen negatív véleménye van?
  • crossy104
    Tudja valaki mikor lehet játszani?Basszus! Most értem haza, és ez a szarság van.
  • Ulvar
    én se.

Tigris nagyon frankó!!!! Ajánlani tudom
  • Pluskast
    Állítólag az új group rendszerrel van gebasz, mert csinál olyat a game, hogy ha 3 ember összeáll az egyiket átrakja az ellenséges oldalra. Mondjuk én ilyet nem tapasztaltam a haverokkal.
  • crossy104
    Szerver szoftvert frissitenek.Eszem megáll.
  • crossy104
    Mi a szar van? Nem enged be, folyton busy-t ir ki.Holnap a sok kisgyerek megy suliba hála istennek.Nyugalom lesz.
  • LSSAHPAUL
    S-51 -e van valakinek? Lehet használni pénz keresőnek??
  • ol75
    egyébként most miért nem megy a game?
  • Eagle16
    Wtf má...remélem 800mb-os patch lesz hogy le se tudjam tölteni...pont most raktam fel a peccset, erre most sem tudok játszani.
  • Porsche911
    Játszani akaroook,épp elkezdődött a nyerőszériánk:D
  • Sunrider924
    Ja, egyikotok inditja a platoont( Battle menu alol) es invite-olja a tobbieket, bal oldalt ablakba vannak a contact-ok es onnan Add aztan Invite. AMikor megvan a platton -ba mindenki akkor a platoon leader megvarja amig a platoonba mindenki readyt nyom, aztan a leader nyomja a Battle-et
  • zoltang

Ez sem rossz játék...

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1241466164
  • Sunrider924
    Ha valaki megmondja hogy csinalok 214kilos jpegbol kepet amit ide is fel tudok tolteni megmutatom milyen meccsem volt, szerintem heavy rekord
  • danika1995
    ezt a platoont eltudja valaki magyarázni?:D
  • Sunrider924
    Nem a light tank kell az S51hez hanem egy IS4 kaliberu amit nem tudnak 1 lovesbol szejjel loni, az szepen odagurul az ellenseges fronthoz, meghuzodik a fal tuloldalan es az S51 meg szepen dolgozik, ez volt a havas palyan a kozepso hidnal ma
  • Porsche911
    Viszont ezzel a wipe-al egy csomó S-51-es is van a pályán.Szal ha vmeik light tank bekerül a csapatukba az nagy előnyt is jelenthet.
  • JethroHUN
    Nekem is az a kis vacak van. De ha pl már jól szétlőttek egy nagy tankot, akkor hátulról oldalról talán kilehet vele lőni.
  • gertitorpe
    :(((((
  • exoterm
    The maintenance works are scheduled for September 2, 12.00 p.m. EST / 5.00 p.m. GMT. There is an urgent need to perform additional patch. The registration for World of Tanks closed beta and the game itself will be unavailable for 1 hour.