418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LeonSilver
    Ti jártatok már úgy, hogy csata közben egyszer csak visszadob a játék a garázsba sérülés nélkül, full lőszerrel? Pont úgy mint mielőtt az ember becsatlakozott a játékba. Tegnap háromszor is eljátszotta velem. Marha ideg voltam mikor már három tankot kilőttem és a negyedikkel cicáztam éppen.
  • Sunrider924
    Nyah firkabirkaljak hogy 60 perc lessz a szerver leallas de konkret info nincs
  • Supa
    Hummel melle most vettem egy Leopardot proba keppen.Wipe elott volt egy Leo mar a birtokomban,de azt nehany kor utan eladtam mert akkor nem tetszett.Most viszont 20k+-os koroket csinalok vele,minden 2.korben lowtier tankokkal rak ossze(pzII,III stb)egy kerek honapja nem lattamennyi lowtankot egy csataban mint most
  • Sunrider924
    Szerintem ide komoly balanceolas kell, mittudomen suly alapjan torteno rangsorolas megszabott korlatokkal es akkor nem lessz mondjuk 6 heavynel tobb a palyan. Azert beta hogy lassak ezzel a rendszerrel a vegjatekba senki sem fog massal menni csak arty vagy super heavy tankal, es bar en elvezem ezt a daralot ami most van, nagyon sokan nem elvezik
  • Sunrider924
    Nekem a Leopard platoon tetszett amit lattam, 3 Leo egy platoonba, arty orult mint majom a farkanak
  • Ulvar
    Honnan gondolod? :D.
  • XenHai
    Ki találom restart van ?
  • crossy104
    Igazad van! Ráadásul visszatértek a felderitők is.Nemegyszer láttam, hogy párban járnak.Nagyon idegesitő.
  • Sunrider924
    Irtam lentebb hogy IS3-al. Amugy tegnap volt egy csokanak egy eszrevetele amiben lehet van igazsag, keso delutanra aztan majd ejfel utanra elfogytak a szuper tankok, es szerinte azert, mert eppen dolgoztak le a repair bill-t a heavy tankokrol
  • Eagle16
    Vegyetek Jagdtiger-t :D

De most komolyan, igaz hogy a lőszer drága és a javítás sem olyan olcsó, de érdekes módon szinte mindig +-ba jövök ki vele, néha akár 25-26k-t is kapok tisztán. Örülök, hogy most nem vettem Tier X-est, patch előtt jó volt, de most ugyanúgy szétlövik mint egy átlagos közepes tankot...
  • lammaer
    Akko lehet mind nálad van, nekem már nem jut. Mivel tolod?
  • Sunrider924
    Nekem meg elozo partiba volt 9xIS4, amibol 6 az ellenfelnel :S
  • lammaer
    Akkor én vagy nagyon mákos vagyok... Vk3601-el tolom, és teljesen rendben van a cucc. Most is, oldalanként volt kb 3-3 top tank, a többi vegyes felvágott.
  • Sunrider924
    Nem normalizalodik semmi, nekem meg nem volt ma meccsem IS7 nelkul, de volt most is super heavy csapat, 3 maus es 5 IS7el....
  • crossy104
    Nem éri meg nagy heavy-t tartani.Akkora a fenntartása, hogy iszonyat.Én is eladtam a Tiger II-t, túl nagy volt a veszteség, drága lőszer,lassú tank,mindenki engem talált meg,stb.Egy javitás 12 ezer,lőszernek darabja 1050,ill.650, lehet számolni rendesen.Eladtam.Nekem nem érte meg.Most legalább jön a lóvé, meg az xp.
  • Hurkans
    Szombat 19:30?
    Na neee én akkor a budafoki borfesztiválon fogok matt részegen tántorogni
  • Boron Power
    A parancsinkonban mögéírom: WoT.exe +fullproc
    Ha ez ott van mögötte, engedi már állítani.
  • lammaer
    EGyébként ti is úgy látjátok hogy a csaták kezdenek normalizálódni? Nem nagyon látok már über heavyket tonnaszám... Maust pl ma még nem is, IS7 ből is max 5-6ot összesen
  • Madmano
    A prioritást hogy piszkáltad?Mert én az előbb,mikor futott a játék,kiléptem a Feladatkezelőbe.Ott próbáltam,de nem engedte."Hozzáférés megtagadva"
  • Madmano
    100-200között.
  • lammaer
    Pinged mekkora?
  • Boron Power
    Ez így van, ezért nem próbáltam ki magamtól sosem. Prioritást már emeltem, de attól még ki is fagyott. Valaki beírta, kipróbáltam, erre meg rendesen fut.
  • Madmano
    De a patch előtti verziónál nem volt ilyen gondom.
  • lammaer
    Ez mondjuk tök érdekes, hogy attól gyorsuljon a játék hogy lejjebb vesszük a process prioritást :)
    Nem kétlem hogy igy van, de erre varjon gombot vki :)
  • Boron Power
    Nekem is voltak beakadások, de csak a játékban (egy processzormagot használ csak a játék...). Valaki itt javasolta, hogy a feladatkezelőben a wot.exe prioritását vegyem alacsonyra. Ez nekem megoldotta.
  • lammaer
    Csata közben okés vagyok. A network laggtol eltekintve (ha pirosan villog a lag indikátor) nincs performance problémám.
  • Madmano
    És csata közben?
  • lammaer
    A garázsban ha tankot váltok nekem is iszonyuan lassú, amig betölti a másik tankot az egész gép belassul, illetve a csata betöltéseknél az első 30%ban totál használhatatlan a gép.
  • lammaer
    Srácok, akárki is adta a tippet a Hummelre, csókoltatom. Soha nem használtam SPG-t... első VESZTES csata, 40k bevétel, lőszer amit elhasználtam kb 4k... (életben maradtam, de azóta megnéztem, a javitás is max 3-4k lehet)
  • Madmano
    Szóval.Van,hogy mire bejutok a pályára,a csapat már messze jár.A meccsek közben néha olyan beakadásaim vannak.A Garázsban is kattintok ide-oda,még ott is késik néha a játék.Nem nyavalyogni akartam.Csak érdekel,van-e más is így?
  • LeonSilver
    Ahogy vesszük. Én a kezdetektől artyval játszok, nekem ez tetszik ahogyan másnak a nehéz vagy éppen a közepes tank. Az is biztos, hogy ha "kijön" a végleges akkor is arty leszek. Egyébként meg ha valaki közel férkőzik hozzá akkor annyi neki. Persze most sok is van meg mindenki szórja a pénzt de ez a véglegesnél azért közel sem így lesz. Még annyit, hogy ha balfaszok a partyabn lévők akkor az arty sem megy túl sokra, igen hamar megszopatják.
  • TDantes
    Ez biztos, hogy nem véletlen. De közepesekbe se mind nyereséges, sőt.

Ahogy halottam egy-két embertől.
  • bazza
    Nemhiszem, hogy véletlenül lennének veszteségesek a magas tierű cuccok. Ezzel csábítanak vissza a középmezőnybe, hogy ne legyen olyan sok fullos heavy?
  • LSSAHPAUL
    Ja ma lesz a svéd meccs.
  • LSSAHPAUL
    Az kimarad. Nyomja magában. Najó csak vicc. 100v100 még sokára lesz, addig még lesz pár ilyen beszélgetés úgyis. Amúgy a hun-svéd is pont ekkor kezdődik szerintem nem te leszel az egyetlen aki nem fog résztveni.
  • flashpointer
    hali, mennek most a szerverek? meddig kell felpeccselni 5.4.1ről ? letöltöttem az installert de azt írja connecting aztán check ur connectoin
  • Porsche911
    Na jah,némelyik pályán mozdulni nem merek már mert azonnal jön az tüzérségi zápor.Elég durva így:S
  • exoterm
    Hát faxom. Eddig a sok heavy, most meg a sok arty baxxa el a játékot... Nagyon eltolták a ruszki srácok az arty bevételét.
  • TDantes
    És aki nem lesz ott? Valószínűleg itthon se leszek, de ha mégis, úgy se tudok beszélni. Pedig érdekel a dolog , meg a klán.
  • Wespe88
    Én ezüstmetálban kérném, 21es alufelnivel