418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Az utolsó szovjet tüzérség Is-7 alvázas lesz, ennyit tudok.
  • davidbog
    Tier VII-VIII-as SPG-kkel kapcsolatban, LeonSilverrel értek egyet. Már akkor is brutálisak lesznek majd ha 1000 HP-vel 80 mm-es páncélzattal rendelkeznek. A legjobb ágyúkból is legalább 2 lövéssesek lesznek. De az ágyúik is biztosan jobbak lesznek mint a mostaniaknak.

A német magas szintű SPG-ket tudjuk mik lesznek (mindegyikről van valamennyi infó) és Eagle16 jóvoltából már az Object 212 is ismert (KV-3 alvázas). De mi lesz az Object 261? Átnéztem pár egyszerűbb orosz oldalt is de semmi, Cifu te se tudsz róla semmit?
    Gyanítom valami IS alvázas SPG lesz. Lehet rettegni, nehogy valami Oka, Kondensator előfutár legyen (már ha volt valami előfutára ezeknek a szörnyetegeknek). A WoT-osokól kinézem hogy valami hasonló lesz. Pedig azoknak borzasztó ágyúik voltak, nem WoT-ba való, sokkal inkább NF-be.
  • erdos
    instamitcsinálja?
  • Eagle16
    Ezt a Tier 6-os németre mondta...konkrétan azt írta, hogy ha nagyon szerencsés a lövés, akkor kilőheti egy lövésből. Ebből arra következtetek, hogy a sebzés valami hatalmas lesz, ~ 2800 körül?? Most vagy hülyeséget mondott vagy hülyeséget mondott, mert ennyivel nem sebezhet többet mint a szovjet társa.
  • [NST]Cifu
    Mintha valaki már itt is említették volna, hogy Overlord elnyomta a Tier VIII.-as SPG-k kapcsán, hogy a Maus-t instagibeli... :)
  • erdos
    Mostmár mindegy de hálistennek befele indult de sokáig volt necces :D
  • erdos
    Ma a vk-mat egy lövésből kapta ki az s14. egy lövésből, 1950 hp. minek ilyen mammutok? Még a su8 is túl van hegyezve... wespe aztán csókolom...
  • LeonSilver
    A jelenlévő mindig kivétel ;)

Ha finom volt akkor ne tedd, ha valami sz*r akkor uccu neki ;)
  • Eagle16
    Remélem hogy azokra se kerül az egész pályát belövő ágyú, csak esetleg több páncélzatuk lesz, vagy nem tudom...ha még a sebzés is tovább növekszik, akkor én is megtalálom az uninstall gombot...azért ne vicceljünk már, akármilyen lassan is lő, egy lövésből Tier X-es tankot...ha lesz kettő egy oldalon akkor még az Is-7-esek se mernek majd előjönni a bokorból. A lőszer meg gondolom megáll majd ilyen ~2-2,5k körül, szóval még meg is éri majd ilyenekkel menni.
  • erdos
    hüjje, majdnem telenyomtam a monitort a vacsorámmal
  • erdos
    Nekem mindkettő volt rajta meg a töltés gyorsító, tuti hármas. Amúgy meg játékosfüggő, ha igazi harcos vagy akkor stabilizátor ha meg egy veszélyes bokor akkor aiming speed :D
  • a.carkey
    KV mani, a többek XP. A KVt aranyra kifejleszteni azért nagy meló. :D
  • peter9228
    Lehet tudni, hogy kik vannak a Battle League Championship csapatban?
  • SuLtAN17
    Szevasztok!
    Szerintetek KV, KV3 vagy KV-IS-t fejlesszem ki abszolút melyik a jobb arany illetve xpfarmóló?:)
  • a.carkey
    Mit érdemes tenni a kettő közül a KTre?

-Vertical Stabilizer MK2
    -Enhanced Gun Laying Drive

Az egyik ugye mozgásban segít, +20% a pontosságra, és a toronymozgatásra, a másik bármikor +10% aiming speedet ad.

A kettő közül tenném fel valamelyiket a megmaradt slotra.

A sima Tigrisemen EGLD van, az bevált, de ha a másik jobb, akkor szívesen meghallgatom az érveket. (600kt nem dobnék csak úgy ki, különösen ha bugos, vagy nem annyira működik jól.)
  • Renegade
  • LeonSilver
    Azoknak továbbra is a qrva anyjukat ;)
  • Renegade
    azokat meg én várom :-)
  • [NST]Cifu
    Már várom a 2x2km-es pályákat, ahol a rohadt tüzérség nem fog eltalálni bárhol...az S-51-nek valami 1,2km a hatótávolsága, szóval szépen be kell majd tolnia a nagy orrát a pálya középső felére. A Tier 6-os német gondolom ugyanúgy bárhonnan elér majd, de legalább abból kevesebb lesz.

No és a Tier VII. és Tier VIII. arty-kkal mi lesz? :)
  • Zsolt7411
    oké köszi.frankó ez a játék:)
  • Renegade
    naponta kapsz 150-et, élesben, meg majd veszed
  • Zsolt7411
    Szevasztok

Aranyat hogy tudok szerezni?
  • Eagle16
    Én még ennél is nagyobb pályákat raknék be, pl. 5x5-ösöket 60 emberrel. Látótávolságot megnövelni 1-1,5 km-re és egyből hatékonyabbak lennének a németek...de nem, ehelyett most olyan tankcsaták vannak, hogy egymás szájába mászva lövöldözünk. Remélem megoldják a szerverproblémákat és végre lesznek igazi távolságok a játékban, sokat hozzátenne a játékélményhez.
  • a.carkey
    2x2esen kempelni, az lesz ám szép. :)
  • Eagle16
    Érdekes.

Már várom a 2x2km-es pályákat, ahol a rohadt tüzérség nem fog eltalálni bárhol...az S-51-nek valami 1,2km a hatótávolsága, szóval szépen be kell majd tolnia a nagy orrát a pálya középső felére. A Tier 6-os német gondolom ugyanúgy bárhonnan elér majd, de legalább abból kevesebb lesz.
  • spiczi91
    Elvileg, gyakorlatilag a 100ból 1x beszoptam.
  • CharrDen
    A Pz III/IV hasonló credited ad mint a t34? Tehát lehet azzal is jól farmolni?
  • Eagle16
    Tier I-es tank csak Tier I-as tankot kaphat maximum ellenfélnek.

davidbog: tegnapelőtt egy Ms-1 jött szembe Himmelsdorf-on, rögtön találkozott is egy 120mm-es gránáttal :) Engem nem érdekel mekkora, utána legalább mehet normális csatába rögtön.
  • davidbog
    Te kilövöd őket? Nem nagyon találkozok ilyen kicsikkel, de ha igen akkor csakis akkor támadom őket ha más nincs lőtávolban. De akkor se pazarlom rájuk a lőszert, nem érnek 1030 creditet. Lerammolom őket.
  • spiczi91
    E-e-e, én is mentem már be traktorral IS-7esek közé platoon nélkül. Csak lestem hogy mi a ****.
  • Eagle16
    Tier I-est csak akkor rak be nagyok közé, ha valami naggyal platoon-ba van...én az ilyeneket simán kilövöm, mert biztos csak a figyelemfelkeltés miatt csinálja, tehát idióta.
  • crossy104
    Az előbb betett a gép a nagyvasak közé egy Loltraktort. Mindenki kapásból irta, hogy senki se lőjön rá, védelmet élvez.Nem is bántotta senki.Ilyenkor látni, hogy az embereknek még van szive.
  • Zsolt7411
    Köszönöm szépen a segitséget sikerült:))))
  • Tuvok #11225
    Itt
    Regelni kell
  • Zsolt7411
    Huh!

Én még csak most akarok először játszani én még semmit nem kaptam:(
  • Renegade
    az a hosszú számsor, amit kaptál
  • Zsolt7411
    Mikor regelni akarok akkor van egy mező ami valami invite kódot kér.Az mi?
  • Zsolt7411
    Köszi

Meg is próbálom akkor hátha sikerül valamit csinálnom:)
  • lammaer
    Persze, pl:

www.shatteredcrystal.com
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Adnak még béta kulcsot ehez a játékhoz?