418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tegnap óta van!
Posted Yesterday, 12:54 PM
ATTENTION!
in view of numerous controversial situations and complaints we decided to introduce the following point to the rules:
in case the team enters the battle incomplete (less that 14 players), it is to leave 1 point for each absent player.
for example, 11 players present: 90 - 3 points = 87 points maximum, 10 players present: 90 - 4 points = 86 points maximum etc.
-
Egy Tigris akkor hasznos igazán a nagy tier csatákban, ha inkább elöre engedi a nagyvadakat, aztán hatulról osztja az áldást. Egy kilött Tigris semmire sem jó... nem szabad bemenni a sürüjébe. -
Ugyan már! A Tigris zseniális. Csak hinni kell benne. :) -
kobra223 #12096 nem vonom kétségbe a tigris képességeit párat már meg szedtem kv3-al 122-es ágyuval :D igaz sokszor én húztam a rövidebbet :D -
Nem sok köze van a valósághoz... amúgy meg kicsit hülyén is néz ki a Tigris akkora orral :S
Viszont a hatékonysága és a pontossága mindenért kárpótol :) -
Mondjuk ez minden más tankra is igaz lehet, de a Tigristöl eleve túl sokat várnak az emberek ebben a játékban részben a legendák, részben pedig a valóságos képességei miatt. Aztán csalódás van, hogy "nem megy", "kilönek", "kigyullad", "semmit nem találok el", "lepattan", stb. -
Armisael #12093 Vettem észre :P -
weissewolfe #12092 Az egész játék arról szól. :D -
Armisael #12091 Már egy ideje olvasom ezt a topikotezért eleve úgy fejlesztettem és gyűjtögettem, hogy az itt olvasottakat megvalósíthassam. Ami az L/71-t illeti biztos vagyok, abban hogy így lesz ahogy leírod csak az a bajom, hogy a Tigris nem L/71-el volt felszerelve..... Ha azt felraknám (megjegyzem még nem tudom mert nincs meg a kellő xp) az totál valótlan lenne mintha a történelmet akarnám meghazudtolni.... -
weissewolfe #12090 Bocs a nyomdahibákért,szar a klavim... -
weissewolfe #12089 Páran már írták itt,hogy a Tigrisbe,csak teljesen feltuningolva szabad beleülni.És mennyire igaz! :)
Ha megveszed rá a Hosszú 88-ast,más lesz!Még ha nem is sebez akkorát,mint jónéhány másik ágyu a játékban,de iszonyú pontos!Mozgó célra és távolra is.Nekem a lővésemim kb 90-95%-ban betalálnak. -
Megértelek teljes mértékben, nálunk is volt idegeskedés, az ellen csapat miatt kellett kezdés előtt másodpercekkel átszervezni a csapatot és így lettünk 65 TIER.... mert azért nem mindegy, hogy jönnek csak 10-en, de mind 6-os TIER vagy a mi csapatunk a 14 fővel jóval gyengébb tankokkal.. hiába vagyunk számbeli fölényben ha szétkapnak minket.... -
Armisael #12087 Ne aggódj már tapasztaltam, hogy T29 ellen csak a HE a hatásos és ennek tudatában járok el. Távolról mindig HE-vel lövöm. Közelről meg elfogadom, hogy ennek a csatának vége mert míg én kinyírom HE-vel addig ö legalább 3x kinyír engem.
De engem akkor is bosszant ugye az emberek tudatában az van, hogy hű félelmetes 88-as és ehhez képest ahogy írtad elég gyenguska. (épp az előbb lőttem rá egy DB-re 10méterről mert szemből nekem jött és ..... LEPATTANT. -
weissewolfe #12086 A rövid 88-as tényleg nem valami hajdenagyon...Az L/71 már jobb lesz!Addig meg,amit nem akar átlőni,arra használj HE-t. -
Jaj, tényleg, tigrishez is van L56. :) 1x nyomd meg, és miközben csúszol hátra, lőjj! Találni fogsz, míg ő nem bizti. -
Armisael #12084 Nem Tigris-el vannak ezek az élmények :P a legénység az 86%-os. Az e F-t meg kipróbálom (bár az igazság az, hogy eddig is használtam de kizárólag csak olyan tankoknál amiket nincs esélyem átlőni IS3 és társai.) -
OFF:
Akik írták hogy CoHO-nak vagy még most kezdik majd írjanak privátot azt nyomuljunk mert senki nem játszik ismerősök közül :D. -
Gondolom, valamelyik VK, JPZIV v JPanther volt, ha L/56. Komolyan, de minden nagyban függ a legénység minőségétől, és hogy a tank tolat-e vagy sem. Ha teszem azt JPZIV v. JPanther volt, akkor tolass lövés alatt, és NEM FOG LEPATTANNI (sima F bill 1x). Próbáld ki! -
Ki lehet lőni a T29et. 88assal persze vontatottabb, de ki lehet lőni. -
Armisael #12080 Elhiheted, ha megtehetném akkor én is az oldalát vagy a seggét lőném, de ugye akármennyire is furcsa az emberek nem a tank fenekével előre vagy oldalazva szoktak közelíteni.... A másik, meg, hogy ez az Enski pályán volt ott meg a szűk utcák eleve megszabják, hogy az ember hogyan fut össze az ellenséggel. De itt nem ez a lényeg hanem, hogy 15méterről 3 Ricochet lett (és nem a torony front páncélját céloztam)
Egyébként a másik ilyen OP tank a T-44 lol, hogy az miket bír a 88 L56-os a front páncélzatát 4-ből 1 szer átüti a torony oldalpátcélzatát egyszer sem. De legalább oldalról és hátulról tudom sebezni..... -
HuffnagelSteve #12079 Nekem van T29-em és qrva könnyű kilőni. Talán ha nem a frontpáncélt lőnéd Te is jobban járnál. -
BKrisz79 #12078 13-an mentünk csatába 60 ponttal és csak 59 lehetett volna ez nagyon nem fair, mivel nem tudott róla nálunk senki.
Még idegesítőbb, hogy sorozatban 6 győzelmünk van (vagyis csak lett volna). Emiatt valószínűleg esélytelenek lettünk a junior ligában. Szerintem 2 vereséggel már nem lehet továbbjutni :( -
Bezony, nem volt korrekt, maximum újra kellett volan játszani a meccset, nem pedig az LS-nek lenni a kísérleti nyúlnak... Viszont a championship-ben, a 90-es Tier-ű bajnokságban nincs ilyen szabály ill tegnapelőtt mintha nem lett volna, tévedek?? -
Armisael #12076 Nekem most lett elegem. Akár merre indulok MINDIG ki******* T29-be futok bele, ez nem is lenne baj de ha 15m ismétlem 15 méterről is mind a 3 lövésem lepattan a front páncéljáról az mekkora szarság már. 88 L56-os löveg. -
Jaja, mi az elsö meccsen szívtunk, mert mi úgy gondoltuk ez a szabály már érvényben van, és míg azzal voltunk elfoglalva, ahogy az ellenfél variál, és 10 tankkal hozott 60 pontot, frankón elnéztük a saját pontunkat, és 60 fölé mentünk a nagy kavarodásban :(
Simán levertük öket, ök meg óvtak... technikai vereséget szenvedtünk.
Ez meg különben is egy hatalmas baromság, hogy 3. fordulóban hoznak ilyent szabályt. Mintha egy foci bajnokságban találnák ki, hogy csak mondjuk egy idegenlégiós játszhat minden meccsen, vagy ilyesmi... -
BKrisz79 #12074 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/15151-wot-battle-league-junior-division-announcements/page__view__findpost__p__251177 -
BKrisz79 #12073 bocs a helyeírási hibákért, de nem látom hogy lehetne szerkeszteni a postomat :(
"hoztak" és "rejtettek" -
BKrisz79 #12072 Akik esetleg csatáznak junior ligában felhívom a figyelmet, hogy úgy néz ki, elveszítettük a második csatát Technikai KO-val, mert hozta a 2. forduló után egy új szabályozást, amit csak valahol a fórumon relytettek el. Ez annyit jelent, hogy ha az egyik csapat csak 10 tankkal áll ki, akkor a max tier nem 60 hanem 60-(4x1) azaz 56 a max tierszám. Vagyis hiányzó tankokként 1-et le kell vonni a max tierből. Sajnos nem tudok róla, hogy a többiek (Lucky Strike és az 1. Tábori Páncéloshadosztály) tud-e róla, de ezúton is jeleznék nekik, nehogy úgy járjanak mint mi. Egyébként ez a húzás abszolút nem fair, mivel mi nem tudtunk erről a szabályról :(
Üdv,
yodamester -
Igen, lehet fizetni a premiumért, goldot nem kapsz, és a patchek is 1-2 héttel előbb jönnek ki, de ugyanazok a tankok vannak még bennt. És persze itt már nem lesz wipe, tehát megmaradnak szerencsére a tankok. (és nincs lag) -
csak annyiban tudod jól,hogy csak akkor termelsz aranyat,ha olyan területet birtokolsz,ami aranyat termel.Ennek a területnek a támadási aránya biztosan több lesz,mint egy átlagosé.
Tehát elsődlegesen szükség van egy jó klánra. -
aki amcsi nehéz tank tornyát lövi az meg is érdemli magának a lesajnálom kifejezést.
A tank teknője továbbra is papir marad.King t34-es tankját ripityára szedte egy IS-4+Ferdinand kettős ugy,hogy mellette állt egy Is-3+én egy Tigris II-vel de én sajna egy hátulról közeledő T-29el voltam akkor elfoglalva. -
Amennyiben jól tudom, a kláncsatákban lehet aranyat szerezni / termelni.
És abból lehet már komolyabb löszert venni.
Viszont szerintem az EU szerver addig tutira nem indul, míg a bajnokságok be nem fejezödtek... -
Úgy vettem ki, hogy most egyben az összes elite tankod "felesleges" xp -jét át tudod konvertálni freeXP -be egy gombnyomásra, ami azért is jó, mert ugye 25 -ösével lehet csak konvertálgatni, ami legrosszabb esetben azt jelenti, hogy 24 x elite tankok száma XP -t bentragad.
Így viszont ha van mondjuk egyik tankond 14 xp -d, a másikon meg mondjuk 12 xp, akkor egyben kiveheted a 25 xp-t free-be, és csak 1 xp marad bent az uccsó tanknál. -
nagypite #12066 Épp most olvastam a fórumon, hogy sokan várják a klán csatákat, hogy mikor lesz már, de az még sokaknak nem esett le, hogy az keményen pénzes dolog lesz. Ha pl a csapat nem prémium lőszerrel lövöldöz igen csak hátrányban lesz egy olyannal szemben ahol mindenkinek +25% penetrationje van és a lőszer nem kicsit drága cucc (sima csatákban most nem is használja senki) -
Alapjában véve ingyenes, de lehet venni CoHO cash-t, amiből lehet venni xp meg supply boostokat, újra lehet velük tölteni a hős osztagokat, stb.
Amúgy cash nélkül is egészen játszható. -
Hmmm ... valaki segítene?
- Change experience transfer from a group of tanks. The experience from all tanks is collected so all tanks left with zero experience and then it is transferred. The remaining under 25 experience is placed on the last tank on the list.
Váddázitmín valójában?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig magamtól is eljutok ... a lényegét nem értem :)
- Változás tapasztalatok átadása egy csoportja a tartályok. Az élmény minden tartályokban gyűjtik, így minden maradt tartályokat nulla tapasztalattal és akkor át. A fennmaradó 25 év alatti tapasztalat kerül az utolsó tartály a listán.
-
Érdekes, hogy a JT-t buffolják, valljuk be eddig sem volt egy két ütemű trabant. Az a OBJECT 704 elég durvára sikerülhetett, ha már a superbeta tesztelők javaslatára javítják a JT-t és mi még nem próbáltuk ki. Ide a rozsdás bökőt, hogy mindenben veri majd a Jagdtigert
-
lammaer #12062 Ja, jópár honapja az orosz szerver élesben megy, és a patchek kb 1 hónappal hamarabb kinn vannak rajta mint az EU closed bétán :)
Ezért hivjuk az EU closed bétát valójában US szerver tesztnek. Mert mást nem jelent. -
davidbog #12061 Egyetértek veled. Szinte pont ezt írtam le én pár héttel ezelőtt, én is inkánbb így csinálltam volna meg, tier VII-esnek az M26-ost. Jelenleg az amerikai tier VII-X-es nehéztankok közt 3 teljesen ugyanaz, csak a lövegeikben és apró dolgokban különböznek. -
Jól tudom ugye, hogy a ruszki szerveren már "lehet" fizetni a prémiumért?
Mert ahogy elnézem megtette a hatását, hogy elkezdett csordogálni nekik a lóvé, mintha nagyobb elánnal vetnék magukat a fejlesztésre.
Elég sok mindent változtatnak, javítanak + két új map, és talán nem is kell sokat várni rá.
Aztán lehet csak a sok cseszegetés hatott rájuk ösztönzöen :)