418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• f24sg
    Namost, szobatársam vett egy ilyen fejhallgatót...

Szerintetek mivel b*tatom időnként?
  • Ulvar
    nem trollkodtam :)

és kissé feszült vagyok 4 ZH és 3 vizsga előtt szerintem...de ja faszán elolvastam. Sorry
  • lammaer
    Tessék trollkodás helyett olvasni - "for platoons" and for companies :)
  • lammaer
    Amúgy hihetetlen mennyire nem tudnak kommunikálni a játékosközönséggel. Nemtom ez azé van e mert Overlord állandóan vodkázik vagy azé mert a google-val forditják tadzsikról angolra amit irni akarnak.

Vagy egyszerűen csak gagyik - pl a bajnokságnál is, a szabálykiirást 2 percenként változtatták, de nem ám úgy hogy a fő hirnél updateltek, hanem egy 100 oldalas topikot kellett folyamatosan bámulni.

• Ulvar
    Nekem január elejéig. Spórolgatás megérte :).
  • Ulvar
    Aha...TS3. Ennyit mondok :D. Voice chat tudod mire lesz elég? hogy sok idióta barom majd dumáljon marhaságokat csata közben meg trollkodjon.
  • lammaer
    Jaja, jo lesz ez. De azért megcsinálhatnák a gépelős platoon chatet is a csatába, állandóan törököknek néznek minket :)

Az ISU oldalán a vörös csillag fixe nekem is nagyon bejött :D

Ruinberg meg el halluf - van ilyen mapunk?
  • DummyBoy
    Fasza ... 17-éig van még prémiumom ... De bíztam benne, hogy még ennek a lejárta előtt jön a SW ...

Na mindegy, akkor összegyűjtök még egy hétre valót addig.

De én is olvastam tegnap, hogy csúszik decemnber vége - jan elejére, bár szeretnék még karácsony előtt ...
  • Wlanseraf
    aham.. semmit nem javítanak....... ez egy vicc
  • Lovinho
    MrVic (super moderátor) azt írja, hogy ebben a hónapban lesz az EU szerver váltás (december végén) a patchok után.
  • Lovinho
    Amúgy is két patch lesz egyszerre (ha jól értettem), és ez a második, valamint nem is teljes.
  • Lovinho
    "Added voice chat in the training battles, company battles, and in standard battles for platoons. In order to activate the voice chat it needs to be turned on in the settings. To use voice chat in game you have to press and hold button "Q' while speaking."

Azért ez nem olyan rossz.
  • Ulvar
    "Fixed a star on ISU-152."

Na hát ez geci fontos volt...istenem...

amúgy semmi komoly nincs ebbe úgy hogy csesszék meg...
  • Lovinho
    Overlord írta, hogy karácsony előtt jön a patch.
    v.0.6.2.4 - v.0.6.2.5. Újítások:
    - Added voice chat in the training battles, company battles, and in standard battles for platoons. In order to activate the voice chat it needs to be turned on in the settings. To use voice chat in game you have to press and hold button "Q' while speaking.
    - Reduce the chance of critical damage for internal modules from 50% to 45%. Chance of critical damage for ammo rack reduced from 30% to 27%.
    - Multiple fixes for maps "Ruinberg" and "El Halluf": floating objects, awkwardly placed objects, stuck points.
    - Fixed falling bushes on the map Ruinberg.
    - Fixed trees on the map Karelia.
    - Reduced "hang ups" in hangar.
    - Fixed the way scroll bar works for replenishing ammo.
    - Fixed settings set up when selecting "high" settings.
    - Added button in the controls settings for fixating tank hull.
    - Fixed the way buttons-arrows work for tank movement.
    - Removed "weird" nicknames in channels.
    - Returned displaying of the menu when pressing "Esc" after exiting the battle.
    - Increased display time for system notifications
    - Fixed filter "crew member is in such-n-such tank" in barracks.
    - Howitzer sights: now when shooting beyond the maximum distance, the trajectory is lit up with white color.
    - Fixed some typos in interfaces.
    - Fixed a star on ISU-152.
  • Ulvar
    Meg még TDk eltűnnének azt mondom oké a bokorban de amint megmozdulnak (ne arty lássa meg mondjuk ez egy másik dolog) hanem egy bizonyos méteren belül egy közeledő tank. A többi tank az had ne tűnhessen már el de legalább a puszta közepén 60al ne...Meg ne lehessen már gravitációt meghazudtoló módon lelőni Pagorki dombjáról...meg még jó pár helyen.
  • Fritz Von...
    Na igen, én is láttam ilyet. Nevetséges. A wipe utánra összejött egy Mausnyi xp, talán pénz is, most azt hiszem, hogy addig hanyagolom, hátha javítják. Azzal nincs bajom, ha egy arty elbújik egy bokorban, tegye. De könyörgöm, egy 80 tonnás KT hogy a francba tűnik el egy térdig se érő gazhalomban?
  • Ulvar
    A legdurvább hogy jön a kicseszett T44 ráfordulok ...kiszedlek köcsög...és keresztbe "fut át az úton" majd egyszer csak a pusztában eltűnik....EHHHHHHZZZZ HOOOOGY??? "jön a szokásos kérdésem" majd ennyit hallok BAMM BUMM BEMMM....és 6 modul sérülés 2 sérült legény 5% HP...mer engem látnak...de a pusztában 60al száguldó T44et azt nem látják. zsír...gondolom a hotfix az luxus.
  • Fritz Von...
    Sajnos nálam az utóbbi pár napban már minden egyes csata kemp volt. Úgyhogy fogtam magam, előrerusholtam egyedül, lőttem amit láttam, kilőttek, exit game.
    Ebben a formájában ez így nevetséges, sőt bosszantó. Nehogy már ne lássak egy 600 méterre levő 60 tonnás tankot basszus.
  • Ulvar
    Azért nem mindig van ez így. Sokszor megnézem az ellenfeleket betöltésnél már tudom hogy ebből rush lesz mert nincs sok értelme ülni mert one shotolnak. És sokan így gondolják és a fél csapat rushol és beverjük az enemyt aki kempel. Én tegnap jó csatákat vívtam más kérdés hogy egy két meccsen még mindig szörnyülködök hogy milyen láma 13 éves emberkék játszhatnak...na de ez van.
  • Fritz Von...
    Battlefield 1942 - Secret Weapons kiegészítőben benne van. :)
  • Fritz Von...
    Hát ha neked Hetzer, akkor nekem Stug. Sztem az egy nagyon jó kis cucc, simán jó scoutolni is. :)
  • Fritz Von...
    Sajnos semmivel sincs játékélmény az utóbbi időben. Már a napi "kötelező" duplaXP köröket se szoktam lenyomni, mert megbolondulok attól, hogy folyamatosan kempelés van mindkét oldalon, láthatatlan módban.
  • Wlanseraf
    Szerintem csak a fraps miatt szaggat, pint meg hát:) nekem is ilyen mobil nettel melohelyröl:D
  • ZelenkaP
    Tényleg...én a pinget néztem, már azon is elszörnyülködtem.
    Lehet kis konfigot kéne fejleszteni...?;)
  • crossy104
    Minden tiszteletem a játékosé! Hogy a bánatba tud igy játszani ennyi fps-el?
  • ZelenkaP
    Köszi! Bejön ez a "test" verzió az oroszoknál, sokkal gyorsabban lehet átfutni a kisebb járműveken, aztán lassul a dolog, de ez már nem baj.
    Néha furcsán bedob, játékra várva, egy face to face partyba, vagy volt tegnap, hogy 3-3 meccset játszottunk.
  • mascarun
    MÉg nem regeltem csak a hírlevélre iratkoztam fel. De mostmár tele szaladt a ****om! Úgyhogy köszönöm a segítséget!
  • exoterm
    Úgy látszik én hozok balszerencsét.
    Ott a végén elég hülyén helyezkedtek el, gyerekjáték volt a söpörgetés. :)
  • Renegade
    hehe, látok pár ismerős nevet :-)
    az ellen miért volt kevesebben?
  • LSSAHPAUL
    A mikulás bácsi(Erdőcske) otta:

Megvan az első győzelmünk a junior ligában :)
  • LSSAHPAUL
    Szerintem te sikeresen beregisztráltál a játékba, csak a forumra még nem!
    Ott kellett volna amikor a játékba regisztráltál volt egy kis checkbox amit ha bepipáltál volna akkor most a forumon is lenne regisztrációd.
    Amit neked kiír az csak az hogy a forumban nem vagy beregelve, de azt meg szard le.
    Amikor a játékba beregisztráltál a béta kulcsot ha beírtad akkor kapnod kellett egy emailt amin az első linkre kattintva megkellett erősítsed és kész, játszhatsz.
  • Tufa
    új teszt patch
  • a.carkey
    Mondjuk a Stuggal az a baj, hogy baromi unalmas tank.

Jó pénzforrás, de van nála sokkal jobb, élvezetesebb tank is a pénzkeresésre.
  • lammaer
    Lehet sokan osztanak HE-vel :)
  • BoneDragon
    Volt valami hotfix vagy mi a fene? Mióta játszok azóta 1x gyulladt ki a tankom, de ma ez már a 6. alkalom...érdekes :/
  • mascarun
    Üdv!

Miféle névvel lehet regisztrálni a játékba? Merthogy bármit beírtam kiírja hogy "User with this username is not registered on the forum."!
  • Tufa
    köszi
  • Eagle16
    Majd valahol itt kell keresgélni, ha felrakják majd belinkelem.
  • Tufa
    á értem. ahhoz a pecshez hol adják majd a linket? vagy simán updater?
  • Eagle16
    De megy, csak most patchelnek a 0.6.2.5-ös verzióra, ezért nem megy.