418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Draw distance.
De ez csak a terepre vonatkozik, az ellenséget nem lehet miatta előbb megtalálni. -
Mester61 #12978 Szerintem a draw distance. -
HuffnagelSteve #12977 Mégis melyik a látótávolság? -
Mester61 #12976 Az biztos, hogy az SW óta vannak ilyen gondjaim nekem is. -
Mester61 #12975 Az is lehet, hogy akik nagyon panaszkodnak, alacsonyabb grafikai beállítással játszanak, nem tudom, ez csak egy gondolat, lehet, hogy tévedés ,de egy próbát megér nekem mintha bejött volna.
-
Mester61 #12974 Biztos igazad van én is úgy gondolom, de a tank is egy objektum miért ne számítana, hiszen ott van a grafikában. -
Én szeptember 2 óta játszok ilyen beállításokkal :)
-
igy jött ki, myugodj meg ugyan olyan szar nekem 2 honapja maxon van:)
-
Szakesz #12971 Szerintem a látótávolság csak az objektumokra vonatkozik, de ha lehetőségem adódik bizony isten kipróbálom! :D -
Mester61 #12970 Grafikai beállításoknál van ilyen, nem mondom hogy igazam van de az utóbbi tíz játszmában nem volt ,olyan hogy ne lássam az ellenfelet, eddig olyan is volt, hogy 30 méterről lőtt ki és nem láttam.
-
HuffnagelSteve #12969 Látótávolságot állítottál? Ügyes vagy! -
Mester61 #12968 Sziasztok!
Lehet, hogy nincs igazam, de a grafikai beállításoknál, a látótávolságot beállítottam magasra, szerencsére engedi a kártyám, és mit ad isten,
sok ellent előbb látok meg mint eddig, nagyon sokat számít, nem tudom ti próbáltátok e.? -
Szerintem erre nem nagyon van jó válasz ...
Bajnokságon elviekben egy jó és összeszokott csapat részeként játszol, igaz hogy erősebb ellenfelek ellen, de nem az egyéni killszerzés a cél, hanem a győzelem - nem killre fogsz hajtani ... Ha viszont te vagy a fő fragger, akkor ebben az egész csapat segíteni fog. Bár nem a több kill a lényeg.
Viszont publikon nagyon ritka, hogy legyen aki segít, levadásszák előlled a killeket, stb ... ráadásul át kell lépned a balfasz csapattársakon, stb ...
Szóval lutri ... -
HuffnagelSteve #12966 Ez csak most van ám így, mert van "ingyégáld". Ha majd nem lesz sokan nem fognak fizetni és lesz elég olyan csata ahol a saját tierednek megfelelő tankok közé tesz be a gép. Az orosz szerveren qrva élvezetes csatákat lehet vívni. Ott például a PzIII-al aratni lehet, míg itt ha betesz úgymond scoutnak az is-4 és társai közé kb. 20másodperc és csókolom. -
Hát ja, csak ez a próbálgatások igen drágák. :( Meg szar tankkal fejlődni nagyon szívás. Szeretném a TD-ket is kipróbálni, de a 38T tuti legalább annyira szívás, mint a Pz3A. -
Renegade #12964 bátran nyomass több tankot, amíg kitapasztalod melyik fekszik jobban, utána az legyen a fő vonal a többivel meg max lassabban fejlődsz -
Megvettem a Wespe-t. Fel is turbóztam mindennel, kivéve a rádió. Azt érdemes Arty-nak fejleszteni?
Mondjuk kicsit zavar a játékban, hogy nehéz kitörni egy adott kasztból. Tehát, ha elkezdek grindelni az artyval, akkor kb csak arty-s fejlesztésekre kapok XPt. A Pz3-ast meg utálom nagyon, de muszáj lesz vele is grindelni, különben nem tudok tovább menni a tankos ágon. :( -
Renegade #12962 szvsz tank és csapat függő. mert ugye a bajnokságon "prok" ellen játszol, de a csapatod is az, cserébe standard battleban "hülyék" ellen játszol és ugye... :-) -
Egyértelmű bajnokságon! -
lammaer #12960 Srácok, szerintetek mi igényel nagyobb "skillt" a WoT-ban:
Public meccseken szerezni sok killt/damaget vagy a bajnokságon? -
lammaer #12959 Nem értem, mi a szánalmas benne?
Max az, hogy nyílván az orosz botnet klikkelget benne... :)
De elnézve a sok koreai mangaszar felhozatalt, a WoT toronymagasan ott van ahol lennie kell. -
nem kérdés ki fog nyerni
-
A Microvolt bejovos lenne, ha a mangafaktort kivennek belole :) -
spiczi91 #12956 Én is a WoT-ra szavaztam, mivel a többi játékot tökéletesen leszarom, ez meg a hibái ellenére is marha jó game. -
planet1 #12955 http://tinyurl.com/2eexbke -
exoterm #12954 Azért erre vessetek egy pillantást:
http://contest.mmosite.com/gameprize/webapps/index.php?action=gamelist&id=5
http://www.mmorpg-center.com/mmorpg-centers-2010-players-choice-awards
....szánalmasak ezek az orosz kölkök... -
PzII-vel viszont sikerült most összehoznom egy Top Gun-t 6 killel, és a végére majdnem sikerült elfoglalni az ellenség bázisát is :) -
Nagyon durván szívok ezzel a PZIIIA-val :) Ebben a kategóriában a legalapabb ágyú is úgy átviszi a páncélom, mint a franc. -
ez egy jó csata lehetett csak nem neked
télleg
baromi jó balance rendszer van xD
-
nekem is fent van és nem. -
Renegade #12949 nehogymár. lesz ilyen? -
csatter #12948 Nem tudja valaki,hogy az új ruszki patchel kikerült-e a játékból a becélzott tank körvonala? Nálam eltünt. -
van valakinek esetleg egy olyan felesleges vagy nemhasznált, esetleg használt de kölcsönözhető orosz acc-a ami használható a teszt szerveren? egy accról megyünk ketten és nemigazán megy így a platoonozás :) -
Top Gunok sorozata. -
T-34 roncshalom? :O
Bele se merek gondolni milyen lehetett mielőtt lebontották volna. -
spiczi91 #12944 Állítólag a problémája ott van, hogy az M5el nem lehet scoutolni... -
crossy104 #12943 Gondolom legalább 5-6 kill-ed lett a végére.
-
Na ja. -
Mivel nem vagyunk egyformák nekem nem tetszett a PzIII és nagyon csíptem a PzIV-et, valamint a Lee-vel is arattam. Ez pont olyan, minthogy van aki teszem azt az arty-ra esküszik és van aki meg a heavy-re. -
Renegade #12940 erről mindig az jut eszembe, ha valakit felvesznek egy céghez alkalmazottnak, és nem érti, hogy miért van nagyobb fizuja, több kiváltsága, egy gazdasági igazgatónak, aki ott van már 10 éve :-)