418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Met
    Mit kell írni ha screenshoot-ot küldök team kill miatt?
    Kell valami magyarázó szöveg vagy elég a tárgyba beírni?
  • I.C.ram
    Ja, hát attól én még messze vagyok :)
  • LeonSilver
    A WoT gyökérbe.
  • [Rush]
    x:\Games\World_of_Tanks_closed_Beta\
  • LeonSilver
    JagdTiger ;)
  • Armisael
    Leírná valaki, hogy a készített screenshotokat hova menti le?
  • I.C.ram
    JT?
  • LeonSilver
    Hogy ne csak a szakbarbarizmus legyen a tápigban, talán megbocsájtjátok nekem ezt a kicsiny offot ;)

Láttátok már? Én letettem a hajamat (igaz nem sok van) amikor először láttam :)

• I.C.ram
    Nem a Hecccerrel van bajom, hanem a matchmaking rendszerrel, ami lehetővé teszi, hogy olyan ellenfelekkel kerüljek össze, akik ellen semmi esélyem.

Meg sajnos egyelőre csak alapfelszereltségem van, kivéve a motort. Azt sikerült kimaxolni, de még így elviselhetetlenül lassú szegény :( Amúgy a lánctalp csak a fordulási sebességet növeli, vagy az utazósebességet is?

Meg azon is gondolkodtam, hogy ha mindig én vagyok a lista alján, akkor a többiek hogy a francba kerülnek össze velem mindig, sokkal erősebb tankokkal? Csak nekem van ilyen mázlim?
  • LeonSilver
    Ja, hát a Hetzit nem úgy kell elképzelni és használni mint egy JT-t. Ha nem tudod használni / nem tetszik lépd át, ne idegeld magad rajta. Annyit nem ér az egész.
  • HuffnagelSteve
    Ja. És természetesen 105-ös ágyú+HE Lehet vele célozni is mint a példa mutatja. 10-ből 7 talált ;)
  • HuffnagelSteve
    Inkább fogalmazz úgy, hogy Neked nem fexxik a Hetzer. Sajnos nem olyan régen töröltem a rengeteg shotot így csak ezt az egyet találtam ami ugyan nem a legjobb de azért annyira nem is szar. Én is azt mondom, hogy ésszel és egy kis szerencsével bizony használható kis masinéria a Hetzer. Persze ezzel nem kell egyetérteni, lehet szidni is a Hetzert, ettől függetlenül ez a véleményem :)

(igen, a név direkt van eltávolítva fotóbolttal;) )

• I.C.ram
    ctrl+print screen asszem.
  • Met
    Hogy lehet képet menteni? Indulásnál kilőtt csapattárs, megvártam a csata végét, hogy az adatlapot kimásoljam de csak egy fekete képet vágott ki Print Screen-re
  • I.C.ram
    20 kevés? Én Wespével max 10-et szoktam kb ellőni. Ahhoz túl lassú, hogy lehessen zárótüzet küldeni vele, szóval csak megfontoltan lövök.
  • RatBaG #13084
    18
  • RatBaG #13083
    mindig ezt mondjuk, hogy killért nem jár plusz xp, de egyszer volt itt egy lista, amin fel volt sorolva miért ad, és az alapján jár.
    a sebzés adja a javát, de vmi minimális xpt tuti kapsz a "killing blow"-ért is...
  • I.C.ram
    Igazatok volt... Ultra nagy szívás a Hetzerrel :D

Berak egy olyan játékba, hogy 2 Királytigris, Tigris, Pantherek, Jagdpantherek... Meg se tudtam nyikkanni. Kb mindenkinek már csak a lánctalpára célzok, mert amúgy más kárt nem tudok tenni senkiben. XP alig jön, mivel 1 lövésből kiszed bármi. A motorom olyan gyenge, hogy mire odajutok a csatához, már vége is. Pedig már egy motort raktam bele, de az is tetű. Fel is idegesítettem magam emiatt.
  • Achmed927
    A hummel-al is csak 16 lövésed lesz. (asszem)
  • Met
    Úgy értettem, hogy most SturmII-m van és arról mire váltsak :)
    Inkább Wespe mert szerintem a 20 is kevés lenne nekem;)
  • spiczi91
    Sturmról át lehet menni Wespere? Amúgy szerintem Grille, erőseb valamivel és a 20 lőszer már elég. A Wespeben 38 van, de ha jól tudom valamivel gyengébb. VAn bele AP lőszer is, csak tudnám minek... :AS:DA:DSA:
  • Met
    Aha, StrumII-ről Wespe vagy Grille? Az a bajom a Sturm-al, hogy kevés a 16 töltény, amúgy elégedett vagyok vele.
  • [NST]Cifu
    XP jár a győzelemért, a sebzésért (a killért NEM jár extra, tehát több XP jár azért, ha belesebzel egy fullos KT-ba 300-at, mintha egy 1%-os KT-t kilősz), a scoutolásért (ha elsőnek felfedezel valakit) és a foglalásért. Azt hiszem ezekért jár XP (ha valami kimaradt, lehet pótolni :D).

A "fő gond", hogy ha sokat sebzel, akkor több XP-t lehet elérni, mintha foglalnál. Szóval a "több XP" akkor igaz, ha TE többet sebzel, mint amennyit a foglalásért kaphatsz. Persze, hogy a nagyvasak pilótái utálják a foglalást, mert ők még ölni akarnak (már valószínűleg így is van elég sebzésből fakadó XP-jük, csak erre akarnak még egy lapáttal). Pedig foglalhatnának ők is, csak ahhoz gógyi kellene. :)

Ha nem te találod meg az utolsó(kat), hogy kilődd őket, akkor teljesen mindegy, hogy killel vagy cappal győz a csapat.
  • Eagle16
    Aki a végén még kilövi az utolsó ellenséges tankokat annak azért lesz több xp-je/kreditje, aki meg zászlót foglal az meg azért kap több xp-t/kreditet.
  • Met
    Ha foglalással nyer a csapat akkor kevesebb xp-t ad?
    Én is szoktam látni, hogy "no cap"olnak és nem értem a győzelem az győzelem.
  • [NST]Cifu
    Mesélhetnék arról, amikor egyetlen jól elbújt artyt vagy 5 percig keresett 4 saját hk.. Szóval ha megvannak addig, amíg a társak cappelnek, jó, ha nincsenek, úgy is. :D
  • BoneDragon
    De amikor 2 tank van hátra, nehogy már... Na mindegy.
  • [NST]Cifu
    Megbocsáss, de itt tényleg nekik van igazuk. Én sem szeretem, amikor valaki beírja, hogy 'no cap'. Baromság. Győzni kell, mindegy hogy. Engem especiel az borított ki, amikor jönnek a no cap dumával félidőben, amikor még van 3-4 harckocsi. Aztán a végén sikerül elveszíteni onnan a csatát.

Az elsődleges cél a győzelem. Tökmindegy, hogy killel vagy cappal éri el a csapat.
  • DummyBoy
    Ők XP-t kapnak a foglalásért, többet mintha Te kilőnéd a 2 enemy tankot ...
    Ezt el ne felejtsd ...

A platoonok sokat dobnak a játékon, főleg ha nem bambák a társak ... az a baj, hogy sokszor mennék én is, de csak annyi időm van hogy a duplaxps köröket lefutom és kész ...
  • Achmed927
    Jó hír. ;) Leszek ma este. Útviszonyok nem igazán kedveznek, ezért inkább neki sem indulok. Semmit sem látni. :S

SZval majd ha gondoljátok este mehetünk. :D

Üdv: Hell
  • a.carkey
    Emlékszem erre, ha ez a déli hídon volt, mert egyet én is belédlőttem egy Hetzerrel, persze a másik csapatból, és ha jól emlékszem írtad is, hogy milyen menet volt ez. :D
  • a.carkey
    Én ma betegen voltam családi programon, és lassan 2. hete, hogy nem lőttem be premiumot, mert nincs 24 órányi időm (ami ugye reggel 8tól éjjel kettőig minimum), hogy ezzel nyomjam. De még két hét, és jöhet a megérdemelt pihi.
  • BoneDragon
    Imádom a sok okos embert... 1tigris meg egy kv maradt az ellenfélnél, mi voltunk még kb 7-en és mondtam nekik ne foglalják el a bázist...erre a sok low tier tank úgy leszólt mint annak a rendje..még én vagyok az idióta :O
  • a.carkey
    Ennek cserébe apró, és alig lehet észrevenni. Plusz ehhez jön még az a faktor, hogy a Hetzert lenézik, mert mindenki ugródeszkának hiszi, és kevésbé prim target. Még az arty sem lövi, pedig az lő mindent.
  • Met
    Ha platoonba megyek valakivel akkor megyek utána, szerintem úgy van értelme az egésznek :)
  • lammaer
    Külön röhögtem éjjel amikor szentt örvendezett hogy megkapta a "confederate" medált, aztán lefordítottam neki hogy azt miért is adják :D

(akkor adják, ha mi sebzünk bele a csapatunkból a legtöbb - minimum 7 - ellenfélbe úgy, hogy a killeket más viszi el :) )

Tudom a kill nem számít, de akkor is, epeen lengetéshez tökéletes...
  • lammaer
    Eh, csak mázlisták vagyunk :), lehet hogy holnap reggel én fogom beirni hogy rohadjon szét az egész WoT :)

Hellnek még mázli se kell :D , Jagdtigerben ül, oda nem kell skill ha vigyáznak a seggére meg az oldalára.

Amúgy sztem jó platoonhoz csak annyi kell, hogy a platoonban lévő emberek mindig tartsanak össze és legyenek egy helyen és ha baj van haljanak meg együtt, ne hagyják ott egymást gyáván.

A killeket ugyanúgy ellopkodjuk egymás elől, megy a fújjogás meg haxxorozás amikor az egyik platoontagnak 6 van neked meg 0 :) Aztán meg lehet nyelvet nyújtogatni amikor fordítva van :)
  • Renegade
    megvan a varázsa, ha az ember tigrisben ülve, beírja, hogy akkor megyek scoutolni, ilyenkor az artyk hallgatnak az emberre (bár ront a feelingen, hogy a többi hvy lapít), szó se róla, dogfightban kiszedett egy humi, de nyertünk :-)
  • BoneDragon
    Na hát ilyen tapasztalt rókákkal mint ti, szívesen mennék platoonba :)
  • Achmed927
    Arra én is emlékszem, legalábbis úgy rémlik. Azt láttam, hogy írták neki hogy lucky stb.