418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt az a baj, hogy ha jelented, nem bizti, hogy megértik mi van oda írva. :D -
WaseK #13258 Amikor lesz a SW akkor a tankokon levő perkek árát is kifizetik? Vagyis, ha most még van pénzem venni egyet, akkor nyugodt szívvel tegyem fel a tankra, vagy inkább máshol "fektessem" be a pénzt? -
Vicces dolog történt velem. Egy fennsíkra felmentem, hogy az alattam lévő IS3-ast tudjam szórni, mert ugye elvileg a tetején a legvékonyabb a páncél. Szépen odamentem a sziklafal széléhez, aztán lövöm szorgalmasan az IS-t. Egyszer csak belémrongyol hátulról egy Pz3-as, de rögtön ki is lőtték a pajtik, szóval csak a lánctalpam bánta a találkozást. Igen ám, de odaszorított a szikla széléhez, és nem bírtam semerre se mozdulni, se fordulni, se előre, se hátra. :D Ott könyörögtem, hogy lőjjenek már ki, mert semmi kedvem végigvárni egy csatát. Aztán nagy nehezen észre vett az ellenség és kilőtt :) -
crossy104 #13256 Igen.Csúnyább, de jobb. -
Wlanseraf #13255 Ebben az a vicces hogy én meg a foglalásért kapok XP-t:) tehát Én foglalok:) meg hamarabb vége ezért gyorsabban vagyok csatában megint.. -
Engem lőtt is már ki így csapattárs, de rutinos fasztarisznya volt mert ahogy kilőtt vége is lett a meccsnek. Így ő több xp-t kapott és meg nem tudtam már shotot csinálni róla, hogy nőjön köröm a pöcsére. -
Sok a hülye hobbi rambó aki nem tudódott killt csinálni de így be tud ninjázni egyet! -
Eleve nem értem, hogy miért írják mindig, hogy no cap. Hiszen a killért 1 ember kap csak több xpt, míg a foglalásért az egész csapat. -
egonn #13251 Mondanám azt h bannoltasd, de ez vémérséklet kérdése!Bár az is igaz ha rákap az ien "noszogatásra" az rohadt idegesítő lessz a későbbiekben:( -
foglaltam erre belémlőtt a köcsög, hogy no cap, pfff 
screen -
Néha egész jókat lehet scoutolni a PZ3-mal. Csak sajnos a legtöbb esetben nagyon gyökér az arty, és inkább lövöldöz mozgócélpontokra, mint az egyhelyben álló artykra, amiket spottolok neki :( -
arty nagyon unalmas, szerintem. Az elején még élveztem, hogy simán összejön egy csomó kill, de utána unalmassá válik, hogy gyakorlatilag a scoutoktól függsz. -
lammaer #13247 Ez szinte minden tanknál igy van: a stock tank mindig gyengébb mint az 1 tierrel lejjebb lévő de fullos társa. -
SuLtAN17 #13246 Ezért jó, hogy nekem KV a pénzfarmóló gépem, ahhoz képest bármi gyors, szóval ha beülök az IS-3-ba miután mentem egy kört lovéért a KV-val (ha hamar kinyírnak) akkor bizony az IS-3 is Ferrari :D -
lammaer #13245 Még mindig jobb kicsit farigcsálni, mint sehogy se. -
Renegade #13244 dettó :-) -
SuLtAN17 #13243 Én is így érzek ebben a pillanatban lett vége az első csatámnak amit IS-3-al mentem lassab, lomhább és nem tetszik annyira mint a fejlesztett IS :) -
Renegade #13242 annyira megszerettem a tankokat, lehet nem is lesz artym élesben :-) -
davidbog #13241 Egyetértek Cifuval, nem sokat ér az a HE lőszer. Ha kiegyenlített a csata akkor hátrányban vagy a HE-vel.
Életemben először tegnap előtt használtam HE lőszert nehéztankban. A T29 105 mm-es ágyújához töltöttem be, mert egy Maussal találkoztunk. Körülbelül 5%-ot vett le. Mivel platoonba játszottam haverral, inkább átváltottunk AP-re és 70 m-ről szétkaptuk. HE-vel nem ment volna. -
Renegade #13240 NA meglett a KT, istenem, de szar a fejlesztett Tigris után, még a HP-m is kevesebb, gyúrok toronyra ezerrel :-) -
SuLtAN17 #13239 IS-3-ra megéri feltenni a fejlesztett tornyot? Gyorsabb nagyobb az armorja hátul de elölről és oldalról kisebb az armorja :) -
Az ISzU egy vadállat, azért. :) -
Egyszer próbálj meg egy T30-at HE-vel leépíteni (no nem ISzU-152-vel). Hidd el beletelik egy kis időbe, közben ő meg AP-val ízekre szed. :)
Az utóbbi időben én is viszek általában HE lőszert a T32/T34/T30-ak ellen, de nem túl életképes a dolog, hacsak nem olyan helyzet áll elő, amit davidbog leírt (egy amcsi hvy vs. többen ellene). A valóságban azonban ez ritka eset, ő sincs egyedül, így előbb épülsz te le, mint ő... -
Adjunktus #13236 Én az ISU-val soha nem viszek HE gránátot.Hmmm...hmmm lehet hogy rosszul csinálom?
-
lammaer #13235 Amelyik heavy nem pakol pár darab HE lőszert az meg is érdemli :) -
davidbog #13234 Mondogatják a nagy okosságot, hogy nem toronyra kell lőni. De ezt nem mindig lehet megvalósítani tapasztalt játékos ellen. Most is két IS-t egy KV-t és egy IS-4-est tartottam fel egyedül mert jól használtam ki a terep adottságait. Esélyük se volt ellenem AP lőszerrel, az egyetlen ami veszélyes lett volna a KV a 152 mm-es tarackkal, mert HE lőszerrel lőtt, de azt szedtem ki elsőre. Az IS-4 meg inkább arrébb állt, amikor látta hogy velem elbujócskázna még egy ideig.
Akkor lenne valamivel kiegyensúlyozottabb, ha nem lenne ekkora lepattanási esély a homlokpáncélról. Remélem ezen javítanak majd. -
Az a T29 torony tényleg nagy csalás, azért a 178 +20% bugot át kéne vinnie.
Papíron igen. Elviekben ugye 178mm + 20% = 213mm. A 128mm Pak44 penetration értéke 246mm, ehhez jön ugye a +/- 25% = 184-307mm. Vagyis extrém módon nem volt szerencsém. Persze ha javítják, akkor utána már mindig át kellene vinnie.
A T30 és T32 tornyát viszont nem lőné át amúgy se.
A T32 fejlesztett tornyát nagyon minimális eséllyel, a T34/T30 tornyák "csak" minimális eséllyel. Csak tudnám hogy képzelték ezt mégis, a JT-n, ISzU-152-esen és a JSz-4/-7-esen kívül más nem lesz képes sebezni őket toronynál? Így is a kicsit tapasztaltabb amcsi hvy játékosok úgy helyezkednek, hogy a testet ne tudd lőni. Persze, ha nem tudja védeni a testet, "könnyű" célpont, de amúgy... -
lammaer #13232 Amikor beirtad hogy jönnél... :) 20-25 perce
-
SuLtAN17 #13231 Igeeen??! És mikor történt ez, hogy ennyire vak voltam...? -
lammaer #13230 Jöttél volna platoonba amikor hivtalak :) Azt se tudnád hova rakd a zsét :) -
SuLtAN17 #13229 LOL. Én is ezt számolgattam hogy a JT meglehet-é softwipe után, de amilyen ma is volt a játék jobb lenne ha lomtárba dobnám és nem idegeskednék :) -
davidbog #13228 Eagle16: hát sokat vártok a KT-től. :) Túl sok a szuperlatívuszos jelző róla. Annak ellenére hogy az egyik kedvenc 2. vh-s harckocsim nem vártam tőle sokat, mert tudom hogy maximum egy közepes harcértékű harckocsi. Egyedül a túl gyakori modul és legénység sérülés zavar komolyabban.
Nem örülök hogy a gyengített T32 is hasonló lesz.
Cifu: Az a T29 torony tényleg nagy csalás, azért a 178 +20% bugot át kéne vinnie. A T30 és T32 tornyát viszont nem lőné át amúgy se. Valóban a T29-től felfelé el van rontva az egész, majdnem annyira mint NF-ben a teljes francia BB ág. -
Jahh, most egy kicsit felszívtam magam, megnézem, hátha elérem a JT-t softwipe előtt. De az Arty-k, az amerikai hvy-k bugos páncélzata meg a láthatósági rendszer bugjai miatt kerülget az agybaj... -
Azt minek nevezed ha nem pontatlannak, hogy a kis pöttyök teljesen rá vannak szűkülve a tankra és mégis mellélő?:)
A T57 pontosabb csak éppen nem lő olyan messzire
-
Hááát, szerintem a Hummelhez képest az M37 pontatlan ...
Az M7 priest meg egy rakás szar az M37-hez képest is ...
Tegnap vagy tegnapelőtt 30 lövésből nemhogy HIT, még Damage-em sem volt vele!!! (Igaz, 80%-os legénység ...)
70%-ban álló tankra lőve, közepes és nagy távolságból, mindig maxra célozva ... -
exoterm #13224 Szerintem egyáltalán nem pontatlan az M37, ahogy a priest sem. (feltételezem nem volt hummeled... :)) -
Nem. Szerintem. -
A Priest is olyan pontatlan mint az M37? -
Azzal tolom most, mivel megmaradt a Hetzerről, és mindenképpen jobb, mint az alap stug 75-öse.
Amúgy legutóbb egy csatában voltunk :) (gondolom, Cifu néven játszol, és Ferdinanddal tolod) én vonRypp néven voltam Stuggal :) -
Szvsz a Tier VII.-estől csalás az amerikai hvy ág. :)
Az, hogy T29-es tornyát 6-ból 6-szor nem visz át a 12,8cm Pak44, az vicc. Nem lepattan, hanem nem üti át! A T32 és T30 pedig ez fokozva.