418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én azt nem értem, hogy minek ennyi Heavy a játékba? Gyakorlatilag kevesebb a med tank már, mint a heavy. Rontja a hangulatot rendesen, szerintem. Jobb lenne, ah csatánként max 1-2 heavy lenne, és azok is max Tigrisek, KT-k (és persze a velük egy szinten lévő orosz, amcsi társak)
sokkal jobb lenne, ha több féle med tank lenne, és nem lennének olyan egyértelműek a hierarchiák. Tehát egyik med inkább arra másik med inkább erre lenne jó, és egymás kiegészítői lennének inkább, nem pedig egymás alá, fölé rendeltjei. -
Marder2-ig jutottam, tovább nem bírtam idegekkel a kempelést. Nekem az nem megy. -
helyes:) -
lammaer #13376 Nos, én sikeresen permabannoltatam reggel egy barmot, aki előző éjjel TKval volt elfoglalva :) -
Tankdestroyer-ről vélemények? -
Amúgy a teljes játékban a Tier 8-as SPG-k annyit fognak sebezni, mint most a Tier 6-osok. Szóval lesz egy kis alakítgatás majd. -
És? El kell foglalni a bázisukat, aztán menekülhetnek akármilyen messzire is, úgy is veszteni fognak.
noname23: nem-nem. A legnagyobb SPG-k se fogják átlőni még a 2km-es pályákat sem szerintem, így az SPG-nek mozognia kell majd, nem az lesz mint most hogy beáll az S-51 a sarokba aztán akárkit kiszed akárhonnan. Nem. Szépen bentebb kell majd mennie, ezzel ki lesz szolgáltatva az oldalról jövő támadások ellen. -
Nagyobb pálya nagyobb spg így az arty elérhetetlenné válik
abszolút biztonság és hatalom nekik
így is a su14-et meg su-51-et csak tier 10es csatákba kéne pakolnia a gypés rendszernek mert azt még megértem hogy egy maussal egy súlycsoportban van -
crossy104 #13371 Ennek az lesz a vége, ha vesztésre áll egy csapat akkor a megmaradt emberek elmenekülnek valami távoli, jó meleg helyre.Rángatják a qkijukat, s közben szedvicset majszolva várják az idő lejártát.Ezt még a nagy vas tulajok is előszeretettel fogják csinálni, mert magas a javitási költség. -
írtam a supportnak a múltkori team kill miatt, azt írták, hogy megteszik a szükséges lépéseket:) -
60 ember nem nagyon fog elveszni szerintem, bár azt nem vállalnám be egy 5x5-ösön hogy megkeresem a legutolsó Hetzer-t :D -
Tehát még 1x: a játékmechanika az 1x1km-es pályákra van optimalizálva. Nem lesz más játékmechanika a 2x2 és 5x5-ös pályákon, nem lesz minden harckocsinak 2-3 féle látótávolsága és a többi. Ezzel csak a saját dolgukat nehezítenék meg (gyakorlatilag két-három féle balance rendszert kellene összehozniuk, pedig jelenleg még egy jól működőjük sincs).
Szóval oké, jönnek a nagyobb pályák, de a játékmechanika marad úgy, ahogy van. Én erre írtam, hogy ez így valahogy nagyon nem lesz az igazi... -
crossy104 #13367 Pénzszerzésre tökéletes, de akkor is jó, ha unod a rohangálást, vagy a kempingezést valamelyik bokorban.Mellesleg igen nyugtató hatása van, ha netán valamelyik tankodat szétlövik az arty-k. -
Jó de én nem a mostani játékmechanikával gondoltam ekkora pályákat.
800-1000m-es látótávolság kell majd és rendes álcázási rendszer, ne az legyen hogy nyílt terepen 200m-re eltűnik előttem egy tank...
Amúgy mindenképp be fogják rakni a nagy pályákat, mert a Tier 7-es SPG-knek kellenek, írták is hogy a nagy pályák egy időben jönnek majd a nagy SPG-kel. -
Eddig nem volt sok tankom, de a T-34 ha komolyan veszem, a BT-2 pedig ha szórakozni akarok. A Tigrisre gyúrok most, de a német tankok eddig nem hoztak valami nagy sikerélményt. -
A gond az, hogy hiába jönnek a 2x2 és 5x5km-es pályák, a játékmechanika az 1x1km-esekre van optimalizálva. Egyszerűen el fognak veszni az emberek a pályákon, mert az 500 méteres látótávolság hard cap miatt nem fogja az ember észrevenni a másikat. Már így is volt rá példa, hogy egy arty simán elbújt a pályán, és úgy lett draw, hogy 5 heavy próbálta megkeresni - sikertelenül (capelni egyiknek se jutott eszébe).
Ahogy Lammaer írja, jó pályadesing kell ide, nem 2x2 meg 5x5km-es pályák. -
crossy104 #13363 Nekem az IS3, a Sherman, és a Hummel.De holnaptól az IS4.
-
Értem.
Nektek melyik tank a kedvencetek? -
crossy104 #13361 Rohadt nehéz volt összeszedni az IS4-re az xp-t.Most dolgozom, de holnap megveszem.Már csak 200 ezer pénz kell hozzá. -
Teganap adtam el kikor megelégeltem hogy annyira rohadt lassú, vacak az ágyúja és mégis magas tierekhez rak be. -
Én akkor is ... Az artykat Mörfi működteti ... Az ellen atry halálpontos, és ha nem instagib, akkor "csak" szétkúrja azokat a modulokat, amik a harchoz minimálisan is szükségesek ...
Ellenben én csak a darabszámot növelem ha artyban ülök ... -
Jé, eltudom adni a Valentinet 200 000-ért.
-
Renegade #13357 nagyon pontatlanok és unalmasak :-) -
Lovinho #13356 Valaki meg tudná mondani,hogy mennyibe kerül a T8-as heavykbe a lőszer(legnagyobb ágyú) és a 100%-os javítás?
köszi -
Jaja, kivéve amikor azzal nyomjuk ;) -
Úúúútájjuk őket ... -
spiczi91 #13353 Mindenki utálja őket mert erősek és állítólag túl pontosak és hátulról lövöldöznek. Komplett tejcsárdák, viszont a legtöbb ember hamar megunja őket. Keresgélj a jútúbon WoT videókat, segíthetnek a döntésedben. -
SPG-kről mi a véleményetek? -
Persze, sokan az ilyen pályákon meg se moccannak és kempelnek, de én mindig megyek fel a dombra Malinovkán is. Ezen az új pályán is sokan szoktak oldalra menni, és csak pár tank marad a bázison, főleg TD-k.
De azt képzeld el, hogy néha a Maus-ok is ott maradnak, és nincs olyan ágyú a játékban amivel te 550-600m-ről megsebzel egy Maus-t, főleg ha féloldalasan áll be :D
Komarinon nem nagyon tudok mit csinálni, mindenki marad a saját oldalán, ha meg egyedül megyek akkor teljesen esélytelen vagyok. -
lammaer #13350 De ebből megint a kempelés lesz nem?
Nagyon utálom az olyat, hogy a KT/IS4 akármi ahelyett hogy lemenne bunyózni, kiáll Karélián a zászlótol 5 méterre lévő kiszögellésre, aztán onnan várja hogy felderitsenek neki és snipeol a túloldalra.
Ez megint csak a passziv játékot segiti elő.
Másik, hogy 30 emberre figyelni - pl tök jó, hogy nagyjából ha figyel az ember a killekből rájön hogy az ellenség merrefelé helyezkedik, és tudja hogyha bal oldalt támad ott kb ki maradt. Ugyanezt 30 emberrel eljátszani... -
Nem 30 emberre gondoltam a nagyobb pályákat, hanem inkább 60-ra. Most konkrétan alig van távolsági harc és ezért hátrányban vannak a német tankok.
Majd lesz egy új pálya (talán El-Halluf lesz a neve), sivatagos-hegyes, mindkét bázis egy nagyon meredek hegyen van, és át lehet lőni a szembe lévő bázisra ami kb. 550-600m-re van. Meg amúgy is, az egész pálya nyílt, nekem nagyon tetszik, majd nemsokára mindenki láthatja az új patchben ami jövőhéten jön. Ott már erősen meglátszik egy 0.3 és egy 0.35-ös pontosságú ágyú közt a különbség, mivel ez olyan távolságokon azt jelenti, hogy éppen befér a célzókörbe a tank, míg egy másik ágyúval akár másfél tanknyi célkört is kaphatsz. Nem mindegy. -
lammaer #13348 Ugyanannyi emberre többszörösen nagyobb pályaméret sztem nem egézséges. Nem a pályák méretével kéne babrálni, hanem értelmes designel megcsinálni őket - ott van a két városi pálya, a monastery meg a hills.
Mivel egyik sincs telenyomva dzsungellel, azokon én nem tapasztalok sose kempet. Sok helyen át lehet törni, megy a mozgás, aki támadni akar támadhat 3-5 helyen.
De még az új sivatagos is okés - jó, alig lehet elrejtőzni, de ott még nem láttam 15-perces kempelés utáni draw-t.
Szóval nem pályaméret kell, hanem ügyes design. -
500m-en belül? Inkább 100m-en belül :D Néhány pályán szabályos roncsderbi van. Ezt én is sajnálom, de hamarosan jönnek a 2x2km-es, majd pedig az akár 5x5km-es pályák is. Na majd akkor újra veszek német tankot.
A KT-vel egy szinten lévő tankok az IS-3 és a T32. Mindkettő nagyon erős toronnyal bír, ezért nem lehet auto-aim-et használni rájuk...igen, bosszantó, ezért lett az új kedvenc Tier 8-as tankom a T32. :) -
Renegade #13346 kevesebb HP-ja van :-) (ok, csak 50-el, de akkor is)
a lényeg az ennyi: "csak bosszantó, hogy nekem figyelnem kell, hogy a velem egy szinten lévő tankoknak a testét lőjem, nekik meg elég az autoaim"
sajnos a játékban nehéz kihasználni a Német ágyúk precizitását, mert a legtöbb lövés váltás 500 m-en belül történik :-( -
én is mer nagy csalódás
-
Nem értem hogy miért sír mindenki mikor Tigris I-ből átül KT-be. De tényleg. Alapból kap ugyanannyi hp-t (vagy talán többet is?), egy minimum ugyanolyan jó ágyút, meg egy sokkal erősebb frontpáncélzatot, ami már nem csak dísznek van hanem meg is fog néhány gránátot. Maximum annyi van vele, hogy kezdésnek nem olyan mozgékony, de hát azért van a pontos ágyú meg a viszonylag jó frontpáncél, hogy messziről lőjünk ki vele tankokat és ne nagyon bonyolódjunk közelharcba, mert ott a legtöbb német tank elvérzik.
Az KT szerintem az egyik legjobb alap tank, az a 100mm páncél meg a tornyon van ami nem olyan hatalmas célpont, mivel a Porsche torony amúgy is ilyen áramvonalas formájú, jobb eséllyel pattan le róla lövedék mint a Henschel típusról. -
jah meg ugyebár 42-ben még hol volt a tigrisI tank↓ nem sokat gyártottak belőle
"1942. február 16-án állt fel az első nehézpáncélos század, az 501-es"
"Észak-Afrikában 1942. októberétől volt jelen a típus, de 1943. januárjáig az Afrika Korps nagyjából egy tucattal bírt"
a tigris I-en jó sok 0fokos célpont van ha ezt nézzük az amcsik már akkor ki tudták volna lőni -
weissewolfe #13342 Fasza!A dicső vörös hadsereg,meg a jenki cimboráik...
Mondjuk a pen annyira nem is zavarna,amúgy is kasznira szoktam célozni,amikor csak lehet.De a páncélzat elég röhej. -
Wlanseraf #13341 T-29 csak Tier VII:D -
Renegade #13340 javítanám: a stock T32-nek az alap tornyát átviszi, a fejlesztettet majd az atom ágyúval sem :-(