418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SuLtAN17 #13979 Lehet, hogy az, de akkor én is. Nem bírom elviselni egyszerűen hogy egy Tier 4-es arty a Tier 8-as heavymet tönkreteszi. Kilő 1-2 module-t esetleg még crewet is. Okés, hogy max 150-200 hp megy le, de ott én halott vagyok kész vége... Tönkremegy a töltő, meghal a commander nem állapot ez, de tényleg. -
Ne haragudj, de te ideggyenge vagy. -
Pedig te is jól tolod orosz oldal eleve meg az 1ik legmegbízhatóbb tank
2dolgot lehet csinálni a nyerés érdekében, vagy jól sietsz rusholsz, vagy jól campelsz már ahol lehet. A legtöbben nem tudnak támadni, mert elindul a sok gyökér és aztán meg beszarik megáll rossz helyen ahol az ellenek kedvez meg az artynak pedig nem kéne megállni 6an szépen át lehet törni ami pont a lényege is a dolgoknak, hogy az ellen mögé gyorsan meglepetésből beférkőzz, és kifüstöld a biztonságos kis helyéről.A camp-el meg az a helyzet nincs sok biztos arty mentes kuckó de amik vannak bakker azokat meg nem használják
-
Szórakoztat, hogy azt hiszik csak addig megy vele az ember, míg el nem éri a stugot, erre kapnak egy full legénységes, majdnem full camos, agyonkütyüzött 10,5es ágyút. Sajnos ma csak városi pályát dobott be vele, vagy az arty szedett ki. :) -
Luke, ne engedj az erő sötét oldalának! Állj ellen! Harcolj a kísértés ellen! :D -
Mint említettem, ízlések és pofonok, és tiszteletben tartom a véleményedet, de számomra a Hetzer minden volt, csak nem szórakoztató.
Lehet majd veszek egyet, felszerelem maxosra, fullos személyzet hozzá, és megnézem úgy mit produkál... :) -
Na persze, de nem mindegy, hogy mi a cél: a szórakozás, vagy a meló! :) -
crossy104 #13972 Valószinűleg holnap eladom az IS4-et a picsába, és megveszem az összes arty-t ami csak van.Ennek semmi értelme, 24 meccsből 20-ban az arty-k szednek ki. -
lammaer #13971 Amúgy mindig megdöbbenek a Hetzer imádatodon :)
Tuti hogy bejön neked, nem kérdés, mert a legtöbbet használt tankod, csak a T34-el mentél többet.
Szerintem neked otthon szöges korbács is van a falon ;), ebben az 1 esetben tudnám megérteni miért mész vele ennyit :) -
lammaer #13970 Aki a Hetzerben a 10xesét (528) legrindeli annak ami a következő tankig kell, az nehogy már reklamáljon azért mert a stugban 70 csatát kell menni a JPZIVig :) -
Én 1 perce jöttem rá, hogy nem kapcsoltam át az egész érzékenységét, és emiatt célzok úgy, mint a női kézisek. -
Ált. azok a leghosszabbak. :D -
Ninju #13967 Azért ilyen még sosem volt vele.
Én lepődtem meg a legjobban, mert én voltam a lista legalján. Mondtam is magamnak, h rövid csata lesz. :) -
Fegyverzet terén meg ugyanaz a kettő, mert talán még a JPZIVel is kötelező lenne a 10,5es. -
*1. Többet -
1. Kevesebbet kellett grindelni a következő tankig. :)
2. Folyamatosan te vagy vele a scout.
3. Ugyanúgy 1 lövés mint a Hetzer, bénábbaknak 2.
4. Nagyobb, mint a Hetzer, nagyobb bokor kell neki. -
@Spiczi91: Semmi, de egy Lancia Stratos-hoz képest azért harmatos. :)
(Néha még vissza is sírom öregapám kombi zsigáját - azóta nem ültem olyan autóban, amelyból olyan jó kiláttam körkörösen, minden irányba, manapság ablakok helyett a desingerek lőréseket terveznek az autókra :D)
@a.carkey: Hát izlések és pofonok. De azt azért magyarázd meg, hogy ha a Hetzer tetszik neked, akkor a StuG, amely minden téren (fegyverzet, sebesség, mozgékonyság, életerő) jobb tulajdonságokkal bír, akkor mi miatt hánytál? A Hetzer után a túl nagy sebesség viselte meg a gyomrod, vagy mi? :D -
Én hánytam a Stugtól, pedig nem egy elit tankot fejlesztettem ki. -
spiczi91 #13961 mibajvanazsigulival??!!?? :D -
Jesszus Ninju. :D
Azt sose mondtuk, hogy nem lehet jó dolgokat csinálni. De hidd el, ha beleülsz a StuG III.-ba, az olyan, mintha egy Zsiguliból átülnél egy Lancia Stratos-ba. :D -
Ninju #13959 Azért Hetzerrel is lehet jó dolgokat összehozni:
-
Ha egy angol jól érti, akkor biztos, hogy érthetetlen. :D
(Pár hete Molnibalage-al próbáltunk megfejteni egy vadászgépes szöveget, amit egy született angol követett el - nem semmi módon kapott pofont az amúgy sem veretes angol nyelvtudásomba vetett hit. Azt hiszem, hogy megértsen az ember egy született angolt (aki nem a kékvérűek közé tartozik), annak olyan nyelvkönyvet kell forgatnia, amit Guy Ritchie írt. :D) -
lammaer #13957 Szóval sok.
Nekem pont az ellenkezőjét sugallta, de épp mögöttem ül egy angol kolléga és neki is a sokat jelenti ha emberekről van szó.
Szóval kb igy:
decent price - jó ár, tehát alacsony
decent number of people - nagyszámú ember
Szóval ehhez valami borzalmas angol agy kell, de gyakorlatilag jól használtad. -
crossy104 #13956 Kipróbálom mindent újrainditok
-
crossy104 #13955 Azt irja nincs kapcsolatom a hálózattal.- -
Mit ír ki a belogolásnál? Hol akad el? Vörös betüs üzenet van a launcher-nél, vagy csak folyamatosan homokórázik?
Én első körben egy számítógép / router / modem restarttal próbálkoznék. Illetve megnézném, hogy az amerikai címeket rendesen elérem-e (hátha az ISP-nél halt le valami, vagy gateway-probléma van). -
Off
Őszintén szólva nem tudom, már hol vettem fel ennek a szónak a használatát, én első sorban akkor használtam, ha jelentős, meghatározó fogalmat akartam kifejezni. Most elkezdtem alaposabban utánanézni, és igazából ezt a szót ebben az értelmezésben angolban használják elvétve (pl. decent price = jó áron). Szóval helyesnek nem helyes igazából, és végképpen nem könnyen értelmezhető, úgyhogy el kell kezdenem leszokni róla. :)
On
Arra céloztam, hogy azért relatíve jelentős a főleg Arty-val játszók aránya. -
crossy104 #13952 Miért van az, hogy a munkatársam akivel szakaszban toltam ő tud játszani engem meg nem enged fel? -
crossy104 #13951 Ez tényleg idegesitő.Nem elég, hogy az ember szenved az arty-kkal, kivételesen vettem prémet, erre nem enged fel.
-
Renegade #13950 egyébként mindenképpen fedi az artysokat, mert szépek és szerények, mint maguk a játékosaik :-) -
Renegade #13949 szokták használni arra, hogy számottevő, meghatározó ;) -
lammaer #13948 Esküszöm szótárt fogtam:
Decens
Nyelv: latin
illendő, tisztességtudó
tapintatos, tartózkodó
tartózkodóan szép; nem feltünő s azért vonzó (megjelenés)
Akkor most sok vagy kevés? :) -
crossy104 #13947 Kidobott.Megint karbantartás van?
-
lammaer #13946 Nemtudom miről beszélsz...
-
lammaer #13945 Na igen, ezen az egyen én se tudom túltenni magam, szerencsére ezt a következő patch orvosolni fogja (bár nemtom telitalálat esetén is igy lesz e, a patch mintha csak a mellélövés esetén limitálja a belső modulok sebzését). -
Hát nem tudom, a legtöbbet sebző emberke tényleg főleg hk.-kkal nyomul, de a második sebzésben Rigel, Sz-51 / Hummel játékos, és nem mellesleg ő a legtöbb ellenfelet elpusztító játékos is a Hall of Fame szerint.
Megjegyzem most végigpörgetve ezt a két listát (top dmg és legtöbb kill) azért elég decens az arty-val játszók aránya. :) -
Ezért aztán teljesen megéri közepes tankot használni. -
Renegade #13942 A TD-kel kapcsolatban meg óvatosan fogalmazok (a szösszenetbe bele se raktam), mert túl keveset játszottam velük a többihez képest, bár némi sejtésem már kezd lenni róluk, de ebben a műfajban te és Jeges a mérvadó. :-) -
Renegade #13941 A 2.-ra: mintha valaki már említette volna, hogy a DPS top lista élén csak tankok vannak és hátrább vannak az arty expertek. -
Szép kis összesítés, szvsz kirakható felülre, de pár apróságra felhívnám a figyelmed:
Pontosság:
Ne feledjünk el két fontos tényezőt:
1.: Az Arty-nak nem kell kitennie magát az ellenséges tűznek ahhoz, hogy tüzelni tudjon. Egy Hk. vagy TD viszont extrém eseteket leszámítva (kilóg a lánctalp vége, stb.) csak úgy tud lőni, hogy ha az ellenfél is rálát.
2.: A sebzést is nézzük meg, a Humi a nagyobb ágyúval 950-et sebez, a KT a 10,5cm-essel 320-at, a Panther a 88-assal 220-at. Tehát hiába rosszabb a találati arány, a találati aránnyal korrigált találat / sebzés értéke még mindig magasabb lesz Humival, mint KT-vel vagy Panther-el (a 12,8cm-es ágyúval már a Vk4502 / Ferdi / JT már szvsz viszont jobb lehet a Huminál).
Mozogni, mozogni, mozogni, az egy helyben álló tank, halott tank
TD-vel kicsit nehéz mozgásból bármit is eltalálni, de sokszor még célra tartani sem tudsz. :)
Plusz poén, hogy mivel egész testtel kell forogni, hogy ráfordulj a célpontra, a fedezékeket nem tudod rendesen kihasználni. Én éppen ezért nem szeretek harckocsi módra rátapadni a fedezékre. Drasztikusan rontja a mozgási lehetőséget, és ezáltal a tüzelési szöget.