418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szia, te a multbol jottel? -
balogh197528 #14138 Ismeritek ezt a programot
Jó mert hang utasitást is tudtok adni egymásnak a játékban
most probálom ki a haverral csináltam benne egy topikot aminek a neve World of tanks hun
név : gyogyeger
http://www.teamspeak.com/?page=teamspeak3 -
Renegade #14137 :-)) -
spiczi91 #14136 

Meglehet. -
Akkor mar mindent ertek :) Lukasenko legkisebb fianak az orosz tankok a kedvencei :p -
Ez linkeltem ma be chatre. Lehet ezért nem lesz szerver négy napig? (Vagy lesz?) -
Renegade #14133 off:
ha már vita volt róla, hogy furák-e a fehéroroszok:
index cikk -
balika95 #14132 #14130
és ha második skill is 100%os lesz kiválaszthatod a 3.at is, bár ahogy én ezt a teszt szerveren kitapasztaltam, ez olyan 1,2 millió xp után lesz 100%-os, ami nem kevés, de ugye itt nem volt benyomva a accelerate training -
Azért Himmelen van. Csak kérni kell a csapitársakat, hogy olyan helyen nyomuljanak előre, ahol tudud is őket támogatni. -
A Párduc javítása mivel T8-as nem kevés. Vagy nyerni kell jól prémiummal vagy kell egy-két T5-T6 körüli tank ami eltartja mint egy rossz stricit a kurvája.
A 100%-os legénység tudja azt "nyújtani" amit a tank papíron tud. Tudsz majd nekik adni skillt, három közül lehet választani:
1) repair (gyorsabban javítják a modul sérüléseket)
2) firefight (értelem szerűen hamarabb/gyorsabban eloltják a tankot ha ég mint a kalapgyár)
3) camouflage (úgy álcáznak mint az őrüttek)
Majd ha kiválasztod ezek közül a neked tetszőt és ez is eléri a 100%-ot még egy skillt választhatsz nekik. -
Megvettem a Tigrist, de nagyon elszúrtam. Véletlenül két emberemet "send to barracks" helyett "dismiss"eltem... :( Így kénytelen voltam a töltőt meg a pilótát 75%osként felvenni. Többieket átképeztem 80%osra a 98%ról.
Mi történik, ha elérik a 100%ot amúgy? Tudnak tovább fejlődni? -
Panthernek mennyire drága a javítása? -
spiczi91 #14127 Himmelsdorfon azt szoktam a Su8al meg a Hummelel, TD üzemmód ozt gó a hegyre. Máshogyan úgysincs esélyem mégcsak a sebzésre se. -
az attól függ. alacsony szinteken az SPG 1 lövéssel szed ki bárkit. -
SPG-vel támadni? kész baromság! a tank vadász nem támatgat, ne mondj már neki hülyeségeket :OOO -
nekem nagyon sok idő telt el mire megszerettem a Tigrist. Az alap páncélja gagyi, az ágyúja gagyi, lomha szar eleinte. De ez kb minden tankra igaz, most a KT-vel szívok. Mindig jobbnak fogod érezni azokat a tankokat amiket már kimaxoltál, másrészről a személyzete is tapasztaltabb a VK-nak.
KV az jól farmol, olcsó javítás, 152 ágyúval mindent szétszed, ha berak tipikus szivatós csatába akkor is legalább sebezni tudja a Tier8-9-10-eket. -
SPG-vel tankvadászkodj... rohanny előre, amint meglátsz egy tankot, célkereszt be azt durr. :D -
van PZIV-esem farmolni, meg lassan lesz KV-m is. -
drágább a tigris fenntartása az biztos. Lomhább, és eleinte kb ugyanolyan az ágyúja. A torony meg elég szar alap esetben, kell sok xp hogy használható legyen. A játékélmény csak az ellenfelektől függ, ha olyan teambe rak VK-val is nagyon lehet zúzni. Más esetben meg a Tigris szarra se lesz elég IS-7 ellen. Eleinte biztos hogy nem lesz jó a Tigris megnyugtatlak, és valszeg csak a pénzt fogja vinni. Valami lightot érdemes tartani pénzt farmolni. -
jaaa, hogy ez még beta?? tökre azt hittem kijött a játék és úgy nyomjátok, mert patch is van már, nem? -
Ebben tud valaki tanácsot adni? -
malystryx #14118 Komolyan gáz a T1? Nekem azért úgy-ahogy bejön :)
Hát akkor milyen jó lesz az M6, ha ez rossz?
Prémiummal hozogatja a pénzt is, de ma inkább Stug-al, és Pz4-el nyomtam. Kerestem egy kis kreditet velük.
Nemrég kilőttem a Pz4-el 2 db VK3601-est. Az egyiknek 3 lövés kellett, a másiknak 4. Jó is hogy eladtam. Részemről nulla a tank. Akárhova célzok, átüti. A tigristől nem félek, de az kiszed :-D
Annál viszont nem lehet akárhova puffogtatni... -
lammaer #14117 Helyes, SPGt add is el :) -
Ami ennél is rosszabb, hogy még SPG-vel sem tudok igazán érvényesülni. Eltalálni senkit nem tudok, később aztán megtalálnak. -
lammaer #14115 Jogos. Meg kell várni amig 2-3 ember elindul, azt azokkal menni. -
Muszáj hátul maradnom, nem leszek hülye, hogy egyedül nekik menjek... -
én a mai napig megyek P38-al és BT-2-vel, mikor unom a kemo partikat
-
spiczi91 #14112 Igen, ott is kemp-parádé van... -
lammaer #14111 Mi a fene, már a pzII csatákban is kempelnek vagy mi? Az én időmben ott támadott mindenki ahogy a csövön kifért, 2 perc azt meg is volt a meccs.... -
Egyszerűen azt se tudom, mit csináljak. Ha megyek előre, akkor rögtön szétkapnak. Ha hátul maradok, akkor 10 perc unalom után megsemmisít egy arra járó. -
PzKpfw II. Mondtam, nagyon béna vagyok. :P -
loltraktor béta ;) -
lammaer #14107 Loltraktort megöljük, nem szórakozunk a lánctalpával. Mivel voltál ha egy loltraktor egyből kinyirt????? -
lammaer #14106 Két véglet közt kell gondolkodni... a minenki hátamögött kempelő heavy sztem pontosan ugyanolyan szar mint az, amelyik megindul, aztán nem veszi észre ha nem jönnek utána. -
davidbog #14105 Kicsit off téma.
Pár hete kérdeztem létezett-e az orosz 122 mm BL-9 ágyú. Az orosz wikin megtaláltam az ISU-122-1 típúsú gépnél. Az ISU-122-3 típúsú gépnél pedig egy másik típusjelű 122 mm-es ágyú is szerepel: 122 mm S-26-1. De sajnos oroszul se tudok, így érdemi információt nem tudok róla szerezni, majd lehet megpróbálom fordító programmal. (Az orosz wiki nagyon jó kis oldal a harckocsik szempontjából, alaposnak tűnik.) -
Megőrülök ettől a játéktól! Hiába lövöm az Ltraktort oldalról, elölről, hátulról, alulról, a fenéért se jön le a lánctalpa! Persze Ő ráfordulásból szétlövi a tankom! Ááá!
-
Renegade #14103 Ma volt sherwood, mindenki rinyált mindkét oldalt, hogy 15 perc kidobott idő, meg mindenki csak kempel, persze egyik sem mozdult ki a bokorból, hogy nem veszik észre magukat? :-)
Vagy itt van ez: 2 csoffadt kis arty az ellennél, nálunk a csapat nagyobbik része cidrizik, csak akkor mentek foglalni, mikor én már egy ideje nem mocorogtam a hülyére lőtt KT-vel, végeredmény:steelwall,
!scout!
-
Nincs igaza. Egy heavy tank csak ugy ha elindul, a sok kis mediumos kocsog ott nezi, semmi support, celtablat meg jatsszon a faszom, hogy harcoljak becsulettel. En harcoljak 30 masodpercig, hogy a sok majom meg vegignezze, ahogy szetszednek? Kosz, nem. -
Renegade #14101 veled mi van?
egyébként igaza van -
lammaer #14100 A T1-től sirni fogsz, garantálom. Emiatt ne töröld le a játékot.
Az M6 már oké, amint felment rá a 90mm-es ágyú.