418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyebkent viszont a Maus-al meg elgedett vagyok, brutalis :) -
Nem, akkor viszi, mint az allat, 1030 / loszer, akkor leszel igazan minuszos. 250-ert en is lovoldoznek szivesen. -
Ő nem lesz benne ?:(
-
Renegade #14456 Na lezavartam 20 csatát minimauseal, eddigi tapasztalatok:
lehet vele keresni (kb 150K+), a lényeg, hogy menjen az ember és sokat lőjön, csata után ált 30K-t a kiadás (lőszer, javítás, repairkit), de azt szinte mindig hozza. Igazán szívás akkor van, ha hamar kikap az arty, vagy annyira béna a csapat, hogy a végén lerohannak a saját bázisukon (miniért vissza szaladnak) és nem tudtam legalább tizet lőni. Gondolom, ha felkerül a jobb torony, meg a spall liner, akkor már jobban hozza a pénzt :-) -
Rousty #14455 Hali kérdés van egyáltalán valami értelmes taktik t-28-ra ? :D mert úgy vettem észre lehetetlen vele fejlődni, vagy csak én vagyok túl bot hozzá xD -
balika95 #14454 van egy két tankom, de a t30-ast ne add el lécci :) -
természetesen nem
-
balika95 #14452 tvelvet elmenta pü, remélem nem élsz vissza a bizalmammal -
balika95 #14451 persze adom az orosz accot
-
rakjátok fel a magyarosítást az orosz kliensre, szerintem barátibb :)
by the way
valaki kölcsön adná nekem kicsit hogy ki tudjak próbálni 1-2 tankot?
mármint az orosz reget.
Előre is megköszönöm :) -
Vegyél prémiumot 200 évre :D -
exoterm #14448 Belépek teszt szeróra. Asszongya, hogy:
Финансовая операция.
Дата: 2010. december 21. 20:08:13
Получено золота: 132 500
Jaj mire köccsek ennyi goldot??
-
Nem tudom. -
újjal miért nem lehet amúgy? -
Letöltöd az orosz klienst meg a teszt patcheket amiket linkeltem.
Kell hozzá egy régebbi orosz reg. is. -
Renegade #14444 tény, de így is több a plusszos, nulszás kör, mint a minuszos, ami egy stock és papír T9nél azért kellemes meglepetés. -
HuffnagelSteve #14443 Holnap ;) -
kobra223 #14442 helosztok eu-s patch mikor fog jönni? -
50k beveteled olyan gyakran lesz, mint karacsony. -
peter9228 #14440 Az orosz tesztszervert hol lehet elérni? -
Megvan a G-Panther, és végre nem 5 ezer évig tart a célzás...jó gyors is meg minden :) -
mostani jó?
támadó bokrok nem valami élvezetesek... -
Ebben mi az élvezet? Tököm ki van már attól, hogy mindegyik játék rusholós szar lesz. Nem elég a sok COD CS, stb? Ez a játék pont attól jó, hogy taktikázni kell, meg fontos a csapatmunka. -
twi452 #14436 ne fájdítsd a szívünket :D -

-
balika95 #14434 annyira élvezetes az orosz teszten, med- tankal játszani,
képzeljetek el kb 6-6 tier 9-es medet, többségben t54-est és valami olyasmi történik, hogy 6v6-ban egy más nak megyünk max gázzal, és mintha spitfirek- meg messerek csatáznának, 50-el megy a csiki-csuki mindenki mozog, nagyon komoly, az arty nem tud beleszólni, olyan gyorsan megyünk, ugye kell vagy 5 találat egy t54-esnek mire meghal, ezért, van hogy 1-2 percig is kergetjük egymást, mindezt képzeljétek el, hogy sokan vagyunk, nagyon élvezetes:) -
Ha meglesznek a klassz gépeid,akk majd pls szúrj be képeket róla:) Thx:) -
az faja
-
Ja. -
Ha ma reggelek az oroszra, akkor nem fogok tudni test-re felmenni ugye? -
Renegade #14429 átüti, csak duzzogok az orosz tankok varázskupoláján -
Ilyesmi felállások vannak :)
De amúgy sokkal jobb, mint a kempelős EU szerver. -
Te magad mondtad hogy alap minimaus, tehát KT maxi ágyú ami azért nálam átüti az ISt (IS3 már nem). -
Renegade #14426 nem bírtam ellenállni a kísértésnek és megvettem a minimaust (még papír toronnyal, gagyi ágyúval), amit nem értek most már végkép, hogy ezzel miért kempelnek (ok, minden átlövi, ez tény)? 50K bevételből azért csak futja a javítás, nem?
Viszont itt már tényleg menni kell és ölni, ha csak lövöldözik, foglalgat az ember, akkor max 30K, az meg nulsza. Ja és persze IS-1től felfelé, továbbra is lepattan a skuló, kemény csávok voltak ezek a szovjet kohászok.
-
Láttam Amcsi heavy tank tornyot fordulni...Láttam IS3at menet közben lövöldözni. Tapasztalatom hogy a 28al repesztő KTvel menetből mentem régebben lőni. Taktikázni kell...
Hidd el hogy az amit te tapasztalsz jobb mint amit én. NEm csináltam képet pedig akartam, ahogy Ferdivel én scoutoltam... -
lammaer #14424 Szenvedő oldalon szétvertem volna a szájukat egy bokorból azt még defeattel is annyi XPt adott volna mint másnak victoryval.
Na, megyek is vissza az arcplasztikára :) -
ZelenkaP #14423 Ja gyönyörű, csak az a baj, hogy mindig az egyik oldalra sorolja be ezeket, nem keveri. Így esélye sincs a másik csapatnak, még ha ő is rush-ol, akkor sem.
Azért megnézném, hogy a "szenvedő" oldalon is ilyen lelkes lennél-e...;) -
De most tényleg, mit vársz a médiumoktól? Kempeljenek meg sniperkedjenek?
A Rush ellen is lehet okosan védekezni ... csak nehéz :)
Ezt így kell csinálni.
Hidd el nekem 9 Ferdinánd meg 6 Maus valszeg más taktikát választott volna ... (Bár lehet egy ilyen csapatnak is bejött volna a rush :) ) -
Nagyon is élvezetes a game most az orosz teszten pörög a game ! -
ZelenkaP #14420 Akkor ne legyen fejlesztgetés, csak egy tank mindenkinek, aztán gyerünk egymással szemben. Egyforma ágyú, legénység, stb. Akkor lehet ügyeskedni.
Mintha szerdát írták volna a teszt szerverre, csak lusta vagyok most megnézi. De remélem, hogy szerda. Aztán vissza a régi kerékvágásba.