418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hmmm... mennyi idő óta vagytok együtt? Nekem azért 10 év után márt eljutott oda, hogy lehet jobban járna ha mondjuk hetente 2x elmennék kocsmázni és kimaradnék éjszakára, ha cserébe a többi napon nem játszanék...
  • Eagle16
    Gondolom figyelembe veszi, de nehogy már erősebb frontja legyen mint egy KT-nek...az még oké hogy a tornyot nem tudom átlőni, de a testet se?? Akkor minek nehéz tank ide? Vegyen mindenki T-54-est, jó kis jövőből érkezett MBT, olyan mint egy mini Is-7.

Az első Is-4 amit láttam ma, az meg 8 kill-t csinált úgy hogy nagyon meg se erőltette magát, mert a mi T-54-esünk még oldalról se tudta átlőni, a háta meg takarásban volt, mert nekitolatott egy háznak...

A láthatatlan ellenfelek ugyanúgy kilőnek mint eddig, szóval ezzel kapcsolatban nincs változás.
  • [NST]Cifu
    Mit mondjak nem csodálkozom. :)

Ez a lepattanás dologra mondjuk kíváncsi lennék milyen módon van számítva. Esély van rá (mondjuk IS-3 torony = 75%, Ferdi felépítmény = 5%), vagy tényleg figyelembe veszi a becsapódási szöget?
  • crossy104
    A páromnak nagyon bejön, hogy gépezek.Tudja, hogy nem csavargok, nem kocsmázok, stb.Ha egyik munkahelyemen sem dolgozom, nem is hiv a mobilomon csak a vezetékesen, mert tudja, hogy úgyis otthon vagyok.
  • lammaer
    Tataaaaaa :D
  • Eagle16
    A 105mm-es amerikai ágyúval nem tudom átlőni a T-54-est szemből...hát ez marha jó tényleg. Ha az ágyúra célzok alapból narancssárga, a testről meg minden lepattan. Hozzátenném hogy a T-54-es frontja 120mm, az ágyú meg 198-as átlagátütéssel rendelkezik.

Egy másik T29-essel lőttük ketten és semmi nem ment át, sőt még egy S-70-es ágyúból kilőtt gránát is lepattant róla közvetlen közelről. Még csak fedezékbe sem ment, ott állt és nem tudtuk átlőni...bezzeg egy Párduc II-ről vagy a KT 150mm-es frontjáról semmi se pattan le, ilyenkor azért megmutatnám ezt a fejlesztőknek, hogy ez szerintük így oké? 55-tel megy, úgy kanyarodik mint egy Leopard, de 200/160-as tornya van, meg átlőhetetlen frontja.
  • lammaer
    Engem az fiam oltogat, amikor azt látja hogy apának még egy pontja (kill) sincsen... :)

Nőjön csak fel, azt jön mellém a platonba :)
  • malystryx
    Párom is szokta nézni mit játszom, és Ő jobban meg van sértődve, amikor a jön az ellen, és hopp eltűnik, majd kilőnek. Itt mérgelődik mellettem. :))
    De legalább elnézi. A kis mákdarálók a kedvencei :)
  • Salmaa
    Én kérek elnézést, én voltam maxifélreérthető.
  • Mester61
    Ha visszanézed a játékra válaszoltam a társaknak, vedd a fáradságot és nézd vissza,
    nem személyeskedtem. Bocsi ha zavartalak.
  • Salmaa
    Jaj, dehogy akartalak bántani, félre ne érts már !

Úgy írsz, és azt, ahogy jólesik, csak furcsállom.
  • [NST]Cifu
    Megkérnék mindenkit, hogy a személyeskedést mellőzze a topicban! Ha egymást akarjátok oltani, tegyétek privát üzenetek formájában!

Mester61-nek és Salmaa-nak ment a figyelmeztetés priviben...
  • Cukii
    Fejezzétek már be, ki nem szarja le ki hány éves. Ez egy topik a World of Tanks-ról. Attól, hogy feltűnt egy olyan valaki aki eddig nem látogatta ezt a helyet nem kell minden hülyeséget a szemére hányni!
  • crossy104
    Érdekes, én nem unom.Nem tudom miért.A párom hála az égnek megértő, még egy faxa kis gamer lézeres egeret is vett pluszban karácsonyra. Nem tett jót szegény kis egerem testi épségének az arty-k baszakodása.
  • a.carkey
    Pontosan. A PotBS pvp része óta ez az egyetlen, ami leköt, mert taktikus és jó. :D
  • Mester61
    Ennyire tellik tőled , kössél belém mit akarsz szólj és beszélünk. Ne az írásjelekkel foglalkozz a tartalommal de az neked nincs. ENNYI.
  • Mester61
    Huffnagel Steve apja csak kapott gumit, mert eltűnt..................HI
  • HuffnagelSteve
    Pontosan. A vessző, pont és az egyéb írásjelek nem véletlenül vannak kitalálva. Igaz, hogy nem helyesírás topik de egy kicsit igényes lehet az ember magával szemben és megtisztelheti a fórumozó társakat azzal, hogy a lehetőségekhez mérten jól ír meg egy hszt.
    Persze ez csak az én véleményem.
  • Mester61
    Te meg olvass a sorok között és megérted.
  • Mester61
    GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
  • LeonSilver
    Szerintem (bár közel sem biztos) a három unokával én viszem az olajágat :)
  • Mester61
    Gál Tomi még most sem válaszoltál milyen néven játszol pedig nem az accuntodat kértem?
  • Mester61
    a 14619# gál tominak szólt, te lehet hogy nem érted, én már 50 éves vagyok és talán nem hülye csak annyit akartam mondani neki, hogy ez egy játék és érrezze jól magát
  • crossy104
    Köszi a tanácsot.Holnap felteszem rá.Eddig úgy sem vettem semmi ilyet, sajnáltam rá a lóvét, de most van dögivel.Dől az arany.Nem vagyok nagy játékos, a staton crossy1970 néven találsz.Általában ahány csatát nyomtam annyi killem volt, de valamiért az IS3 az aminél kb 360 csata után 540 körüli / nem pontos / killem van.A játékmód pedig mindig ugyanaz volt.Az IS4 számomra egy kudarc volt,amire rátett egy lapáttal, hogy az első 25 meccsből 22-ben szétkaptak az arty-k.Ebből később 10 meccsből 6 lett.Érdekes, mert ma kb. 25 meccset toltam tigrissel, és tojtak rám az arty-k.Biztos a nagyvadakat keresik.
  • lammaer
    Szerintem arra, hogy kicsit kesze-kuszán fogalmazol, elég nehéz kihámozni hogy pontosan mit is szeretnél mondani, írni.
    Konkrétan a #14619-nek én is nekifutottam kétszer amíg sikerült körülbelül megértenem mire is megy ki a mondandód :)

Nem piszkálásképpen, de egyszerűbb mondatokkal, pont alkalmazásával és néhány enter beiktatásával lehetne javítani a kommentek érthetőségén.

ui: sokan vannak a 3 x-en túl, szóval nem biztos, hogy a 40-el korelnök vagy :)
  • Eagle16
    Első csata az új pályán és persze hogy mindenki kempel a hegyen -.-
    Úgy lőttek ki hogy senkit se láttam.
  • a.carkey
    "Attention! the list of changes is not full."
  • Mester61
    Hát van ilyen, 40 éve volt és úgy látom apádnak sem adtak gumit KÁR!
  • Mester61
    Mire is gondoltál?
  • Mester61
    Szia én a kis tigrist első perctől megtartotam Júniustól játszom, szeptember 2 től van 3500 csatátm de ez a kis állat körönként hoz 10-15k creditet, megvehetném a maust is7 et de még nincs pénzem rá. az IS4 Qjó de alig hoz valamit maximum TOP GUNt
    Vegyél a kis tigrisre ammo rackot és plusz réteges páncélt szinte ki sem tudnak lőni, persze a nagyobb tier megoldja de ne bánd farmolni győzni lehet vele.
    Jó kis gép néha ha bénán bánsz vele minuszus de az nagyon ritka ne ad el hatodjára kár lenne érte.
  • LeonSilver
  • crossy104
    Még egy szösszenet.Imádom irtani az arty-kat arty-val.A mai rekordom egy meccsen kinyirtam az ellen négy arty-ját.Én az arty-val szinte mindig csak arty-kat gyepálom.
  • HuffnagelSteve
    Jó szar lehetett felétek az oktatás.
  • crossy104
    Én meg 40 éves vagyok.Most néz majd mindenki hülyének, mert eladtam az IS4-et.Megvettem ötödszörre a kis tigrisemet.Valamiért sohasem gyullad ki.Marha jó, ráadásul 1450 hull igen jó, és marha pontos, és ami számomra fontos, prémium nélkül is simán nyereséges vagyok vele.Pár nap múlva azért veszek újra egy IS3-at, mert azzal voltam a legjobb, de az prémium nélkül necces.Több mint 4000 csata után, és persze sok kudarc árán tudom nekem mi a jó. Tigris,IS3, Sherman, arty-k.Más nem kell.
  • Cukii
    Velem ilyen még nem fordult elő, csak én is beugrottam hasonlóan mint a pz4 ami engem lőtt. Is3-al lőttem elég nagy távról egy felderített Jagdpanthert, nem hazudok vagy 7et lőttem rá, közbe meg már nem tudtam elképzelni mért nem találom el...
  • Mester61
    Tomi milyen néven játszol a WOT ban szertném megnézni a grinded?
  • Eagle16
    Na eddig ment az orosz szerver is :D
  • Mester61
    Szia nem meglepő nekem volt olyan játszmám több is, hogy egy arty találattól mind a négy emberem megsérült sz IS4 ben a tanknak maradt még 15%-a de tovább a játszmában már kilőttnek számítottam és ez igy van rendjén a személyzetnek vége a tank megy a levesbe.
  • Mester61
    Bocsi gál tomi
  • Tuvok #14620
    Hazudnék ha azt mondanám értem amit írsz .