418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fritz Von...
    Téged is gyermekem, téged is.. :)
  • Tuvok #14785
    172 új üzenet a Jóisten áldjon meg benneteket :)
  • [NST]Cifu
    Nyilván költői túlzás, de tény, hogy a Maus akár szemből, akár oldalról kb. kétszer akkora célfelület, mint egy JSz-7-es. Ezt az apróságot érzésem szerint nem igazán veszi figyelembe a játék (hacsak a HP buff nem emiatt is volt aktuális), márpedig a találati arányt nagyban befolyásolja.
  • DummyBoy
    Izé ... "és akkora célpont, hogy egy vak, félkezű, félfogú tüzér is eltalálja a térkép másik oldaláról. :)" ... Akkor az enyém azért lőtt legnap 5-ször is mellé mer fekete? (De tényleg :) )

@Eagle: Ezek Buffok megint ... Ezek közül egyik sem nehezíti meg az artyk életét ... max lelassítja őket ... Ellenben a Counterartyt még jobban ellehetetleníti ... Fasza ...
  • [NST]Cifu
    Mindenki HE-vel lövi

Azért efelől megvannak a kétségeim. :)
    Én pl. csak az amerikai heavy-k ellen használtam HE-t, a +20% armor bug miatt. :)

még a hátsó páncélja is iszonyatosan gyenge,

Mihez képest? A Maus-hoz viszonyítva esetleg, de amúgy teljesen átlagos.

lánctalp könnyen leesik

Én ugyan TD-s vagyok, de a tapasztalatom szerint a lánctalp minden járműről egyforma nehezen esik le. :)

nehezen lehet vele farmolni.

Tier X. jármű. Meglepő módon nem éppen ideális farmolásra. :D

Maus a patch után sebezhetetlen lesz (IDDQD);).

A páncélzata nem változik, tehát aki eddig tudta sebezni, ezután is tudni fogja. Az életereje lett több, tehát annyi változik, hogy még eggyel több találat kell egy komolyabb lövegből a halálához...
  • Fritz Von...
    Meg egy olyan, ami instant felrobbantja a tankodat, ha 30 secnél tovább egy helyben állsz...
  • Fritz Von...
    Scorched Earth mod kéne, és mindenki örülne. :D
  • [NST]Cifu
    Én olyan opciót szeretnék, amely kiveszi a játékból az SPG-ket.
  • Renegade
    és ha pont előtte rágcsálják meg a halak, meg a cápák, hova tovább az emlősők?
  • garaib
    Az IS-7 tényleg gyenge én próbálta. Mindenki HE-vel lövi és még a hátsó páncélja is iszonyatosan gyenge, lánctalp könnyen leesik, nehezen lehet vele farmolni. Az IS-4 sokkal jobban bevált és még jókat is farmol. Maus a patch után sebezhetetlen lesz (IDDQD);).
  • Eagle16
    Ilyesmi SPG nerf-ek jönnek:

"Rebalanced parametres of all SPGs:
    - Hull traverse decreased by 1-3 degrees per second.
    - Aiming time increased by 1-3 seconds.
    - Shell dispersion increased by 2-10%.
    - Horizontal cannon movement affects aiming circle twice as much as before at average.
    - HE splash is reduced by 6-8%. "
  • [NST]Cifu
    Afelől azért vannak kétségeim, hogy az Atlanti-óceán alatt húzódó optikai kábelek áteresztő képességét pont egy WoT patch fogja kiakasztani... :)
  • Eagle16
    link

Itt nézd meg, hogy mi mit jelent, és orosz nyelvű oldalon töltsd ki, mert úgy mutatja a képet is, amiről betűket kell beírni.

Tier 9-es közepesekhez képest milyen? Hát elég jó, elvégre Tier X-es, és NEHÉZ.
  • Renegade
    :-)

egyébként én sem hiszek benne, hogy nekünk is olyan fene gyorsan lejön mint a ruszkiknak, elvégre ők házon belülről nyalták, mi meg tengeren túlról fogjuk :-(
  • BoneDragon
    Belinkelnéd a regisztrációs oldalt? Köszi
  • HuffnagelSteve
    Olvastam. ;) Ezért írtam, hogy ki kellett volna vagy ki kellene tenni.
  • BoneDragon
    Huh, látom lavinát indítottam el :))
    És az új max tier tankokhoz képest milyen? :)
  • [NST]Cifu
    He?!? :))))

A JSz-7-es a legdurvább vasak egyike, irgalmatlan gyors (a legtöbb medium tankot leelőzi...), eszméletlen jó ágyúja van, és szemből elég masszív. A Maus hozzá képest elég gyengusz (ezért is lett most buffolva a HP-ja), egyetlen előnye, hogy körkörösen jó a páncélzata, cserébe alig valamivel mobilabb, mint az Atlanti-fal, és akkora célpont, hogy egy vak, félkezű, félfogú tüzér is eltalálja a térkép másik oldaláról. :)
  • Renegade
    szerintem nem volt még rá példa, hogy duelben vagy 15 IS7 vs 15 Mause esetében akár egyszer is vesztett volna az IS7 :-(

tippre most: T30 (lehet holnaptól már nem), IS7, Mause
  • Ulvar
    xDDDDDDDDDDDDDDDD KURVA NAGY
  • Eagle16
    Az orosz szerverről legalább 10k ember húzta egyszerre és mégis 500 kb/s sebességgel jött, remélem az EU is ilyen gyors lesz.

BoneDragon: pedig nem kell számsor, e-mail cím megerősítés kell csak.

Is-7 elég gyenguci? :D Te mivel játszol? :)
  • Renegade
  • spiczi91
  • HuffnagelSteve
    Már ki kellett volna tenniük letöltésre torrent meg direkt linkkel is.
    Mire indulna a szerver kb. mindenki le is húzná torrentről.
  • BoneDragon
    Ahogy elnézem IS-7 elég gyenguci a többi max tier tankhoz képest, főleg az újakhoz. Ahelyett ajánlanátok valamit? Aki pl tesztelte őket oroszoknál! Tudom sokat van róla szó, de nem tiszta még mindig.
  • BoneDragon
    Próbáltam, de regisztrálásnál kér egy számsort, gondolom key-t.
  • Renegade
  • DummyBoy
    + az 500 MB-os peccs letöltésének ideje, amit 98243598425732475932752454325 kliens fog egyszerre leszedni sípolósmodemes szerverről ...
  • Met
  • Fritz Von...
    http://www.youtube.com/watch?v=x48LiVDK5SA&feature=player_embedded

LOL.
  • Ulvar
    este 7-8
  • Met
    Nincs info, hogy mikor lesz megint elérhető az EU szerver?
  • Eagle16
    Engem most már nem érdekel, majd veszek valami anti-T54-es tankot, aztán kész :D Most a Párduc II-höz, és a G-Panther-hez vagyok a legközelebb.
  • Eagle16
    Az orosz már nem béta, nem kell hozzá semmi, csak regisztrálj.
  • REPS0L
    patch, dec. 23.
  • Szakesz
    Orosz szerveren se lehetnek régóta tier 9-es mediumok, de máris nerfelték a T-54 tűzgyorsaságát, még kicsit elvesznek a mozgékonyságából, gyengítik a páncélzatát meg pontatlanabbá teszik az ágyúját, s a végén csak egy átlagos medium lesz, akit a top tier artyk 1 lövéssel küldhetnek a halálba...

• Renegade
    jaja, viszont nem lesz preload torrent, szóval nagy dugó lesz, amikor a kliensek egyszerre szívják a szerverről az autoupdatet
  • Sir Charles
    Ma patch nap van?
  • lammaer
    Ebbe már a múltkor is belekavarodtam a hivatalos fórumon, szentül meg voltam győződve róla hogy csak álló tankokra igaz, aztán a leirást elolvasva nem volt erre utalás (vagy csak megint be voltam rúgva).

Sajnos most nem ülök gép előtt, nem tudom elolvasnia leirást, de itt azt állítják hogy mozgás közben is hatékony.
    linky

És valóban, a célzást gyorsítja.
  • BoneDragon
    Orosz szerverre lehet még beta keyt szerezni??