418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
crossy104 #14866 Lelki szemeim előtt látom, miket fognak irni a fejlesztőknek az arty ellenes fórumban.
-
Nem, de mivel még nem kerültek be a Tier 8-as SPG-k, így még nem vesznek vissza a sebzésből.
Overlord azt írta, hogy valószínűleg kisebb lesz a robbanási kör (már ebben a patchben is az lesz ugye) és a sebzés (ez még nem valósult meg).
Amúgy ez a 11m-es robbanási kör prémium HE lőszerre értendő, az alap csak 7-8m átmérőjű területen sebez, de prémiummal egy lövésből kilőhet egy Is-7-est :)
Láttam a 210mm-es ágyú hatását egy Maus-on, telitalálatot kapott és 30% HP-t, azaz kb. 960-1000 Hp-t vesztett. -
crossy104 #14864 Free xp-m van dögivel, de azért nem teljesen vidám a helyzet, mert ha ki is fejlesztem a következő arty-t a goldból, pénzem már nem marad megvenni.Tehát kell minimum 2-3 nap, hogy űberbrutál arty-val vitézkedjek.
-
Köszi! -
Na ne. Ez brutális, akkor az a szöveg, hogy csak a Szu-14 / Sz-51 szintű lesz a csúcs Arty sebzés csak mese volt habbal?
-
Azért nem megy, mert már vége a tesztnek. 1 napos teszt volt :) -
Szép estét! Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy miért nem megy az orosz teszt szerver? -
davidbog #14859 V43 1105: Milyen jól néz ki ez az E-100-as kötényezés nélkül Henschell-toronnyal. Kár hogy nem így néz majd ki a WoT-ban.
Cifu: Remélem igazad lesz és a Henschell-tornyot kapja meg az E-100-as. Tier 10-hez viszont kevés lenne az a 200 mm torony frontpáncél, mivel csak minimálisan döntött. De ha ennyi lett volna akkor ez van. Gyanítom ennek is a lövegpajzs lenne a gyenge pontja.
Úgytudom az E-100-nak 200 mm a frontpáncélja, nem 150. De mindenképp jobb lesz mint a mostani német nehéztankoknak mert 30 fokos a dölése és nagyobb lesz a lepattanásra az esély, elvileg.
A WoT-os Löwe páncélzatáról lehet tudni valamit? Csak annyi adatot találtam, hogy 140/90 mm front/side lett volna mind a testnél mind a toronynál. Ráadásul ezt is 90 tonnából hozták ki. -
dejó egyeseknek 250k free xp. én meg szívok hogy legalább a t-44 meglegyen. igazából pershingnek örülnék :( -
crossy104 #14857 Nekem csak német arty kell.Az USA tankok közül pedig csak Sherman tankom van.A többi nem tetszik.Nehéz tankoknál meg IS3, és Tigris.Más nem is kell.Igy, mivel minden ki van fejlesztve csak az új német arty-kra kell elhasználnom aranyat.Free xp-m van kb. 250 ezer. -
ZelenkaP #14856 Az orosz szerver ma este nagyon népszerű...;)
1200-1300 várakozó játékos, stb...
De nem érezhető lassulás, lag. Szépen fut. -
A G-Tiger sebez a legnagyobbat, majdnem 11m-es robbanási körrel 2000-et átlagban. (max. 2500-at) -
1,95 körül van a legnagyobb amcsi löveg ROF-ja, ezzel ők a leggyorsabbak...a célzási idő nem tudom mennyi, de legyen is sok, ha már 1850-et sebez átlagban... -
ZelenkaP #14853 Az új usa artyk borzasztóan nehézkesen mozognak, lassan töltenek, egy év míg összeállnak a pöttyök. Talán az M7 a legjobb az artyk közül(usa).
A többi csak bosszantásra van. -
peter9228 #14852 De nem ugyanakkora lesz a sebzésük, mind most az S-51-nek és SU-14-nek? -
peter9228 #14851 Annyi új jön, hogy nem tudok választani:D -
crossy104 #14850 Lesz majd nagy anyázás az új arty-k miatt rendesen.De egy olyan kell nekem. 
-
Nem, majd később jön.
Most ezek lesznek az újak:
Т-54, Panther II, Pershing,"Object" 704, "Object" 212, G-Tiger, G-Panther, M12, M40/M43 -
Ő bekerül ma vagy végül nem ? :) -
Bocsánat, visszaolvastam pár hozzászólást és észrevettem, hogy frissitésnap van.
sry
-
Miért van az, hogy felraktam a magyaritást és nem indul el a játék mert azt mondja, hogy frissitsem a kliensem!?
A loginképernyőn a v.0.6.1.5 van!
köszi
-
Ha a tervek elérhető adatait nézzük elég nyilvánvaló, hogy mi lesz a különbség (természetesen elvben):
Maus: Erősebb páncélzat, viszont erősen korlátozott mozgékonyság.
E-100: Gyengébb páncélzat (hull: 150/120/150, torony: 200/150/100 (bár a Henschel toronynál elég macerás a páncélvastagságra rendes forrást találni), viszont nagyobb sebesség (35-40km/h) és jobb mozgékonyság.
Azt már többször leírták, hogy a 150mm-es KwK44 L/38 nem kerül be a játékba, szóval esetleg még azzal lehet játszani, hogy megkapja a JagdTiger 128mm-es L/61 Pak44/2-esét.
Úgy október magasságában felmerült olyan pletyka, hogy később a több tornyos / több ágyús járművek megkapják a több toronyból származó előnyt, de ezt ugye azóta sem tisztázták, és valószínűleg csak a teljes 5 nemzetes Tech Tree után kerül csak sorra. De ez esetben a coaxiális 75mm-es löveg is bejátszhat. Na úgy viszont hirtelen a Maus és az E-100 durva boostot nyerne... :) -
lammaer #14844 Függőőőőőőőő
-
Ha nyitva hagyom a launcher ablakot elkezdi letölteni a frissítést ha elérhető lesz vagy újra el kell indítani? -
lammaer #14842 T2 roppant jó, én tegnap fejeztem be a teljes grindet, minden kifejlesztve és a T32 is elérve. Ma azt veszem meg.
Sajnos ugye patch után nem lesz akkora poén, mivel elveszti a véletlenül megkapott +20% páncl bónuszt, de eddig a T29 minden percét élveztem. -
lol
-
Nem fogják, majd az updater letölti magától. Állítólag fejlesztett verzió, szóval nem lesz atomlassú. 560mb-os patch lesz. -
Legyen igazad, csak félek hogy mi lesz a hátránya, hogy ne érje meg annyira megvenni a Maus-szal szemben. -
SuLtAN17 #14838 Szevasztok! Nektek is azt írja, ki mikor be akartok lépni hogy frissítsed kidob és az oldalon még nincs fennt?:) Tudom, hogy patch nap van meg hatig kell várni de igazán fel tehetnék az oldalra vagy valahova :) -
Szvsz biztos nem a Maus torony lesz rajta, hiszen mindhárom konkurens gyártónak a terméke benne van a játékban (Maus -> Porsche; E-100 'Adler' -> Henschel, Löwe -> Krupp), és mindhárom "nem fejleszthető" típus (Maus és E-100 Tier X., a Löwe pedig Prémium). Szóval e téren én látatlanban meg mernélek nyugtatni. ;) -
balogh197528 #14836 Tök jó a kis video megnéztem tetszik -
Én is várom, az már elég lesz nekem ha kap egy korrekt frontpáncélt, azaz ne a Maus torony legyen rajta, hanem a Henschel. A homlokpáncél elég szépen megvolt döntve, azt várom hogy olyan lesz mint az Is-7 frontja, ha nem erősebb.
A test már készen van, mert láttunk már képet a G-E Szériáról, ami E-100 alvázra épült. -
Az E-szériát várom már...oly soká fog jönni... :) -
stork13 #14833 Csak ha előre le van zsírozva akkor már egyszerűbb a dolog.
Mindig felnézek játék elött, platoonba könnyebb az élet (persze a kötelező dupla xp-s köröket a kicsikkel előtte lenyomom).
T29-et kellene fejlesztgetni, meglepően jól hozza a pénzt még bukás esetén is, de most meg ott jön az a fránya PantherII, plusz meg kellene venni már a T-44-et is...
Hiába, mazohista vagyok. :D -
Renegade #14832 mocorog a szerver, futni már fut, de egyelőre még a weblapra irányit át, lehet lassan rákapcsolják az update servert is :-) -
lammaer #14831 Hát, sztem a hun csatin zörögj mard amikor játszanál. Mindig akad fenn egy-két perverz alak aki vevő az ilyesmire.
Nekem most készül el a T32, szóval biztos nem ülök be a T-44-be :) -
stork13 #14830 Este lenne kedve valaki(k)nek Tier 8-as médiummal platoonba tombolni egy keveset? 1 Panther lenne eddig. :) -
Én is utálom a Bizont ... SU152-esemet rendszeresen szarrá szedi ... akkor már inkább a Hummel, mert az ki is nyír ...
Viszont az 50k-s Hummel kör már tényleg nem átlagos ... a 30k az átlag ... Ez is jó, figyelembe véve az olcsó lőszert (kisebbik ágyú) és javítást ...
De az 50k-s körök nem gyakoriak már! -
malystryx #14828 Ment egy pm... -
Metontour #14827 Hát lassan az artyakt annyira lenerfelik hogy ki is vehetik őket a játékból.