418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Atesz91 #15066 Arra gondolsz ami halál után van szürkült képernyő? Ha igen hogyan csináltad? -
meglett -
hogyan lehet kikapcsolni ezt az undorító új effektet? -
500m felett semmiképpen nem lehet a látótávolságod (...but not more than 500m). Elvileg. Gyakorlatilag volt, hogy a map másik végéről észrevette valaki a fél party pedig scout tuti nem volt. Sem a közelben sem a távolban. -
lammaer #15062 Visibility rendszeren semmmit nem javítottak, nem is volt a patch notesben.
Annyira el van rontva, hogy jelenleg kb fogalmuk sincs hogy lehetne megoldani... -
zoltang #15061 Ezt a álcázás bug-ot sem javították szerintem. A Ferdinánddal egy bokor mögé állva semmit sem láttam a Malinovka a házak mellől. Hirtelen a mozdulatlan hk.-mat kezdte mindenki lőni. Nekem amúgy fent van a távcső így 500+ m a látótávolságom. A bokor elég nagy volt, semelyik részem nem látszott ki... -
Mondjuk, ha ezek a péniszszopók közlik, hogy wipe előtt jönnek a német artyk, új ruszki TD, akkor korábban olyan XPt váltok be freevé, ami nem tesz be más tank kifejlesztésénél ... -
10,5es nagy KTről kilőve ma lepattant egy PZIIIról :D, de szerencsere kilotte a shermanjukat ami mellette állt. De lepattant b+ :D -
Engem is kivágott amikor bekapcsoltam a voice chat-et. Aztán amikor elvileg beszélnie kellett volna vkinek nem hallottam semmit sem.
Ez a patch sztem csak rontott a helyzeten.
Ami nekem nem tetszik: (mind magánvélemény)
- mocskos ruszki új TD - fél HP-mat lebassza szemből. (JT) Milyen dolog már ez ?! Wtf !!!
- új mapok szarok sztem , a hegyes full kemp map
- company - ha nem jó a csapatod már buktad is a sok IS meg szar arty ellen
- új fasszopó zsidó artyk
- mocskos új fasszopó artyk
- geci artyk
- rendkívül sok a lepattanás , még a kisebb tankokról is lepattan a legnagyobb lövedékem is, nem hogy még az IS-ekről , itt elqrtak sztem valamit. Eddig lazán lőttem mindent. Most már szinte félek egyáltalán előremenni, nehogy pattanjak Pz III-ról is.
:D:D -
lammaer #15057 Nekem kivágott a játékból amikor bekapcsoltam. Újrainditás után úgy maradt bekapcsolva, de csak annyit értem el vele, hogy a Q-ra néha kirak a nevem mellé egy hangszorót, de azt se mindig. -
exoterm #15056 Valami atomdurva az object 704, imádom.
-
stork13 #15055 Valaki el tudná magyarázni ennek a vivox rendszernek a működését?
Azt látom, hogy alapból q-val menne, de kell-e állítani valamit valahol ( a settingsben engedélyezve van) mert nem bírom beüzemelni. -
Na igen, ezt a buzi pályaosztást még jobban elbaszták ... 4 kör, artyval, mind városi pályán ...
Artyval alső kör mindig Himmelsdorf ...
A T43-am az előző peccs óta van meg, még nem játszottam vele Himmelsdorfon ...
Ide bármilyen létező mocskos káromkodást lehet képzelni ... -
nem lehet valahogy hivatalosan soft wipeot kérni? :S
valami szörnyű ez a német td ág, valahogy nem megy nekem vele. -
Eddig 3x mentem egymásután az ENSK pályán és ittis kidob néha -
Tobzódnak a T-44-ek ... 6 egy partyban! -
egonn #15050 Basszus megállt 71%-on:( -
Az egész nagyon jó(nak tűnik egyelőre)! -
Ez a 15 emberes platoon rendszer nagyon jó! -
Istentelenül jók az új német SPG-k:O -
balogh197528 #15046 meg van sikerült és most már gyorsabban jön lefelé nekem is -
#14997 -
Emiatt már engem is leszóltak, hogy fogjam be ők foglalnak. De igazuk volt a többieknek, mert így mások is kapnak több xp-t, nem csak te a killért. -
Renegade #15043 na első benyomás az új pantherről: olyan mint a régi csak 2 lövéssel tovább bírja és jelenleg vadásznak rá :-( -
Jó, még meg vannak az idióták.
1 artyja maradt az ellennek, 3 tank foglalja a bázist, mutatom nekik merre van az utolsó, nem mennek mert ők foglalnak.
-
Renegade #15041 panther 2 hosszú 75-öse HEvel szemből nem sebezte !semennyire! a minimaust -
peter9228 #15040 Gyertek company-be! Mijki a neve. -
Renohun #15039 Hogy muzsikál a PII? -
Atesz91 #15038 Van érezhető változás a patch-től? -
Renegade #15037 az első harc előtt, hosszú 75-össel :-)
-
Én noob beleugrok egy GW P-be:P -
balogh197528 #15035 kellene a link
-
balogh197528 #15034 nem lehet a torentett leszedni mert az oldal nem jönn be 503 error ír ki
-
Wlanseraf #15033 hmm új városi pálya odabasz az fps-nek rendesen:( jó nagy mondjuk:) -
élénk gyerek :D -
Húzzunk bele srácok, még mindig lepipál a TahóVilág4! -
peter9228 #15030 Komarinon beállsz a bokorba a bázisnál, és megvárod az első 1-2 ellenséges tankot. Amikor megjöttek, utána mehetsz a házakhoz. Nekem ez mindig bejön, és max fél percet kell várni rá. Murovankán pedig középen a házak között lehet előre menni. -
Mester61 #15029 Hali! Játszik már valaki, valami infót adjon legyenszíves. -
Renegade #15028 csak simán bemásoljátok az update könyvtárba és már telepíti is :-) -
Szakesz #15027 Nekem 1megával szedi, de kezd gyorsulni. :D