418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az tény hogy a német tankok egyre nevetségesebbek....
De szerintem jó lett ez a patch ! A hangok a balansz még a bokor bug is javult valamennyit!
-
Ne hidd hogy annyira szar az a PantherII, tegnap Yoda vett egyet és sikerült platoonba kipróbálni. Közvetlen közelről a frontjáról egy 88mm L71 se ütötte át, mind lepattant. Az más kérdés, hogy hogy jutott eszükbe 7,5cm Kwk42-est ráaggatni alapágyúnak egy T9 tankra. T54 meg a 100milis D10 van... -
Mester61 #15104
-
TDantes #15103 Eh...én érzem csak úgy, hogy minden egyes patch-el egyre szarabb és szarabb lesz ez a játék?
Láthatatlan vackok ugyanúgy lövöldöznek, a KT alig akar sebezni,lassan már csak PZIII-al éri meg menni.
Legalább gold-om van jó sok. -
Ruszkik csinálják a játékot, még szép, hogy a ruszki tankok lesznek a legjobbak... -
Renohun #15101 Gyantás a seggem, csilingel a herém. Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém. Boldog Karácsonyt! -
De valami istenkirály, nem volt olyan hogy kilőttek volna:) -
"Summary:
Panther II Pros: 15.3% more accurate, 25% faster aim time, 15% acceleration?
T54 Pros: Substantially more armor in every respect (ridiculously more side armor), 60% more traverse, 46% more turret traverse
Other notes: It takes 50% more xp to get your panther II fully upped, compared to a T54. No idea why. "
Érted, még 50%-al több xp is kerül hogy kifejleszd a szarabb tankot. (PII) -
Mester61 #15098 ütemezett karbantartás
-
Én mondtam. Tudom mi a különbség az OP tank, meg az "elég erős" tank között. -
zoltang #15096 Azért írtam úgy, hogy 500+ méter, mert a játékban elméletben meghaladtam volna ezt a távolságot (távcsővel), de ennek a szar "játékmotorja" ezt már nem tudja... -
2 napon belül megkezdődik az anyázás a T-54 miatt már látom előre. Az alap tank sebességre, fordulékonyságra megegyezik a T-44el, el nem tudom képzelni milyen lesz fejlesztve. -
Jó most már teljesen használhatatlan lett a Hummel.
Még az hogy semmit nem talál el ami közelebb van a pálya közepénél, de ráadásul még 15-16 mp-ig tart a célzás is. -
fél óra :) -
Boldog Karácsonyt!
engem az imént scheduled maintenance címen lepattintottak. -
Boldog Karácsony Mindenkinek!
-
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek! -
crossy104 #15089 Kellemes Ünnepeket kivánok mindenkinek! -
Volt már, hogy KT-t 1v1-ben legyűrtem vele :) -
Boldog Karácsonyt és Creditekben, XP-ben és Patchekben gazdag, boldog új évet kívánok az összes WOT játékosnak! -
Amúgy tényleg jó tank. De most egyelőre ritka szar csatakba lehet vele kerülni .... Ha kicsit javítják, több lehetőséget pakolnak be a balancehoz, akkor ha nem IS3 és KT ellen kell vele majd menni, ismét jó lesz. -
LOPOTT KÉP HADITECHNIKA TOPICBÓL! :)
-
Boldog karácsonyt minden WOT játékosnak, főleg kicsiny hazánkban! Tankokat a fa alá!!! x). -
Nektek is! -
Happy X-mas :) -
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek! -
Mester61 #15080 Köszönjük CIFU, nektek is BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT! -
[center]Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
malystryx #15078 Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek, és Kedves Családjának :))) -
Én azt gondoltam, hogy ebben a peccsben már benne lesz a "hivatalos" fordítás.
**--**
Végre meg van a Párduckára az új torony így fel tudtam tenni a kisebb88-as ágyút. Azért így már egészen más a leányzó fekvése ;) -
Ja okés :/ -
ZelenkaP #15075 A patch mindkét szerverről eltüntette a magyar szöveget...nyomokban azért egy-egy szó megmaradt... -
Orosz WoThoz van valami magyarosítás vagy angolosítás?Mert eddig csak a simához láttam.:/ -
Kezdem nagyon megszeretni a Tigrist! :) Eddig legélvezetesebb tank, amivel játszottam. Persze csak mióta megvan a hosszú 88as ágyú... előtte szenvedés volt :) -
Élvezd ki amíg nem nerfelik :D -
Szerintem az összes map jó, az emberek inkább a szarok. Én campinovkán is játszottam már számtalan qrva jó meccset (és nem feltétlenül az a fasza meccs ha nyer az ember, egy vesztett is lehet jó. szvsz)! Ha szarok a csapattagok és szar az ellenfél akkor persze, hogy szar a szar is ;)
**--**
Kezdem jobban megérteni az ratysokat. Ez az Su-8 egy nagyon fasza kis cucc, kezdem egyre jobban megkedvelni :P -
Ensk, Himmelsdorf és az új Ruinburg szerintem jók! Campinovka a leggyengébb. -
exoterm #15069 Az object 704-en is bl10-es van. Nem tudom miért lepődsz meg, h képes leszedni a fél hp-dat. Az új pályák pedig tényleg szarok. Sztem a lakevilles pályán kívül az összes szar kempelős fos! -
Nekem is volt már olyan, hogy a 88-as hosszúcsövű skulója lepattant egy PZIII/IVről :P Kb 50 méterre volt. -
Ezt kell kikapcsolni.