418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• XenHai
    Az tény hogy a német tankok egyre nevetségesebbek....
    De szerintem jó lett ez a patch ! A hangok a balansz még a bokor bug is javult valamennyit!
  • Cukii
    Ne hidd hogy annyira szar az a PantherII, tegnap Yoda vett egyet és sikerült platoonba kipróbálni. Közvetlen közelről a frontjáról egy 88mm L71 se ütötte át, mind lepattant. Az más kérdés, hogy hogy jutott eszükbe 7,5cm Kwk42-est ráaggatni alapágyúnak egy T9 tankra. T54 meg a 100milis D10 van...
  • Mester61
  • TDantes
    Eh...én érzem csak úgy, hogy minden egyes patch-el egyre szarabb és szarabb lesz ez a játék?

Láthatatlan vackok ugyanúgy lövöldöznek, a KT alig akar sebezni,lassan már csak PZIII-al éri meg menni.

Legalább gold-om van jó sok.
  • I.C.ram
    Ruszkik csinálják a játékot, még szép, hogy a ruszki tankok lesznek a legjobbak...
  • Renohun
    Gyantás a seggem, csilingel a herém. Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém. Boldog Karácsonyt!
  • Cukii
    De valami istenkirály, nem volt olyan hogy kilőttek volna:)
  • Eagle16
    "Summary:
    Panther II Pros: 15.3% more accurate, 25% faster aim time, 15% acceleration?
    T54 Pros: Substantially more armor in every respect (ridiculously more side armor), 60% more traverse, 46% more turret traverse

Other notes: It takes 50% more xp to get your panther II fully upped, compared to a T54. No idea why. "

Érted, még 50%-al több xp is kerül hogy kifejleszd a szarabb tankot. (PII)
  • Mester61
    ütemezett karbantartás
  • Eagle16
    Én mondtam. Tudom mi a különbség az OP tank, meg az "elég erős" tank között.
  • zoltang
    Azért írtam úgy, hogy 500+ méter, mert a játékban elméletben meghaladtam volna ezt a távolságot (távcsővel), de ennek a szar "játékmotorja" ezt már nem tudja...
  • Cukii
    2 napon belül megkezdődik az anyázás a T-54 miatt már látom előre. Az alap tank sebességre, fordulékonyságra megegyezik a T-44el, el nem tudom képzelni milyen lesz fejlesztve.
  • Eagle16
    Jó most már teljesen használhatatlan lett a Hummel.
    Még az hogy semmit nem talál el ami közelebb van a pálya közepénél, de ráadásul még 15-16 mp-ig tart a célzás is.
  • TVelvet
    fél óra :)
  • f24sg
    Boldog Karácsonyt!

engem az imént scheduled maintenance címen lepattintottak.
  • DummyBoy
    Boldog Karácsony Mindenkinek!

• mijki
    Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • crossy104
    Kellemes Ünnepeket kivánok mindenkinek!
  • I.C.ram
    Volt már, hogy KT-t 1v1-ben legyűrtem vele :)
  • szabii98
    Boldog Karácsonyt és Creditekben, XP-ben és Patchekben gazdag, boldog új évet kívánok az összes WOT játékosnak!
  • a.carkey
    Amúgy tényleg jó tank. De most egyelőre ritka szar csatakba lehet vele kerülni .... Ha kicsit javítják, több lehetőséget pakolnak be a balancehoz, akkor ha nem IS3 és KT ellen kell vele majd menni, ismét jó lesz.
  • Ulvar
    LOPOTT KÉP HADITECHNIKA TOPICBÓL! :)

• Ulvar
    Boldog karácsonyt minden WOT játékosnak, főleg kicsiny hazánkban! Tankokat a fa alá!!! x).
  • I.C.ram
    Nektek is!
  • TVelvet
    Happy X-mas :)
  • ol75
    Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
  • Mester61
    Köszönjük CIFU, nektek is BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!
  • [NST]Cifu
    [center]Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • malystryx
    Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek, és Kedves Családjának :)))
  • LeonSilver
    Én azt gondoltam, hogy ebben a peccsben már benne lesz a "hivatalos" fordítás.

**--**

Végre meg van a Párduckára az új torony így fel tudtam tenni a kisebb88-as ágyút. Azért így már egészen más a leányzó fekvése ;)
  • szabii98
    Ja okés :/
  • ZelenkaP
    A patch mindkét szerverről eltüntette a magyar szöveget...nyomokban azért egy-egy szó megmaradt...
  • szabii98
    Orosz WoThoz van valami magyarosítás vagy angolosítás?Mert eddig csak a simához láttam.:/
  • I.C.ram
    Kezdem nagyon megszeretni a Tigrist! :) Eddig legélvezetesebb tank, amivel játszottam. Persze csak mióta megvan a hosszú 88as ágyú... előtte szenvedés volt :)
  • Eagle16
    Élvezd ki amíg nem nerfelik :D
  • LeonSilver
    Szerintem az összes map jó, az emberek inkább a szarok. Én campinovkán is játszottam már számtalan qrva jó meccset (és nem feltétlenül az a fasza meccs ha nyer az ember, egy vesztett is lehet jó. szvsz)! Ha szarok a csapattagok és szar az ellenfél akkor persze, hogy szar a szar is ;)

**--**

Kezdem jobban megérteni az ratysokat. Ez az Su-8 egy nagyon fasza kis cucc, kezdem egyre jobban megkedvelni :P
  • I.C.ram
    Ensk, Himmelsdorf és az új Ruinburg szerintem jók! Campinovka a leggyengébb.
  • exoterm
    Az object 704-en is bl10-es van. Nem tudom miért lepődsz meg, h képes leszedni a fél hp-dat. Az új pályák pedig tényleg szarok. Sztem a lakevilles pályán kívül az összes szar kempelős fos!
  • I.C.ram
    Nekem is volt már olyan, hogy a 88-as hosszúcsövű skulója lepattant egy PZIII/IVről :P Kb 50 méterre volt.
  • LeonSilver
    Ezt kell kikapcsolni.