418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I.C.ram
    az utolsó motor upgrade még hiányzik, utána fullos lesz, és jöhetnek rá a kiegészítők. Szerintem rakok rá egy töltési idő csökkentőt, egy +5% skilles cuccot meg weapon racket.
  • Mester61
    Miért is.
  • Mester61
    Nekem is megvan sose adom el az egyik legjobb tier, néha nagyon szarul megy vele, de átlagban a 10-15k hozza tisztán és még néha IS3-I VK4502,-Őt is lealázok, no mondjuk ritkán, de a KT-t körbetáncolom, és az összes IS4 alattit is ha van legalább 60% hpm
  • Szakesz
    Szerintem mester már csak húzza az agyatokat , vagy tényleg nem bírja felfogni...(nem tudom eldönteni, melyik a jobbik eset)
  • I.C.ram
    Kissé... 2 lövésből kiszed Tigrissel... (szemből)

Amúgy imádom a Tigrist. Messze a legjobb tankom eddig. :)
  • spiczi91
    Az az Object 704 mintha picit OP lenne..
  • Mester61
    Dönts el én 2 repair és 2 camu mert volt álcahálóm, de ha visszanézed az előző kommenteket, dönts el
  • I.C.ram
    De akkor mindenkinek repairt válasszak?
  • Mester61
    Ha mindenki 100%-on van mindenkinek külön külön választhatsz, akár akkor is amikor az egy egy ember eléri a 100%-ot
  • I.C.ram
    Mindenkinek? Vagy csak az egész legénységnek tudok skillt választani?
  • Mester61
    Szia elősször repair
  • I.C.ram
    Lassan elérik a 100%ot a legénységem. Milyen skillre érdemes adni Tigrissel?

Adjak 1 camo, 2-2 repair és firefight?
  • DummyBoy
    Nem a megbántásról van szó, hanem anélkül kötöd az ebet akaróhoz, anélkül hozod fel a realizmust, és anélkül vitázol velünk, hogy elolvasnád amit írunk ...

Azért nincs olyan mimóza lelkem :)

Jó éjt all, és boldog karácsonyt!
  • Mester61
    Csak még egy, itt röhögök, mert látom magam a tesco parkolóban egy kartonpapírral, amin, egy 6x10cm lyuk van, és behívnak vacsorára meg, el is visznek a mentők, soha többet nem lesz semmi gondom juhééééééééééé.
  • Mester61
    Jó éjt neked is nem akartalak megbántani, csak nekem ez a véleményem de lehet, hogy neked van igazad, elvégre karácsony van. bocsi ha túl erőszakos voltam nem ált szándékomban.
  • DummyBoy
    Próbáld ki ... Tudom, hogy nem foglak meggyőzni ...

Ezzel az idióta lyukkal példálózol, meg hogy 150 méterről mekkora egy tank ... Nem érdekes ...

Vágjál ki szépen kartonpapírból egy 5cm x 10cm-es lyukat, menj ki vele a teszkóparkolóba , és ha csak a mozgó autókat látod, mert ami leparkol az eltűnik, akkor igazad van ...

Ha tele lesz a parkoló álló autókkal, még akkor is ha lyukon keresztül nézed, akkor nincs igazad.

Én befejeztem. Jó éjt all :)
  • LeonSilver
    lol

• Mester61
    Erről jut eszembe meg akarom venni a T29-et Full-on jó lesz vajon?
  • SZU
    Nincs mit!
  • Renegade
    tényleg hadjuk, valakinek jó, valakinek nem, ennyi.

Szídjuk inkább együtt a csíter orosz, amy tankokat :-)
  • Mester61
    Ez nem igaz.de kössz.
  • Mester61
    Nem most kezdtem, de nem is ez a lényeg. 1kmx1km-es pályán ezek apróságok csak gondolj bele 500 m-ről egy air 300 is csak egy hangyafaszni.Nem győzől meg egy 2,60x4,60cm tank 150 méterről is csak egy kis piskóta.Nem tudod elfogadtatni velem a láthatósági BUG-ot ez igy jó. Azon a kis lukon keresztül egy házat is nehéz észre venni nem még egy tankot amelyik esetleg még mozog is.
  • SZU
    Szerintem fejezzétek be. Nincs értelme. Jobban tud minden a Mester!
  • Mester61
    Ez is a legszarabb tank 1,5mp gyenge füst. A kis lukon a másik tankból pitét ehetsz közbe és észre sem veszed. Mi is van? BUG Oda-Vissza mindkét ellennek jó ez.
  • DummyBoy
    Gyanítom nemrég kezdted ezt a játékot ... tojjad még egy kicsit ...aztán térjünk vissza ezekre a dolgokra.

Ha meg valóság: láttál már élőben tankot? Egyszerűsítsük le a dolgot: Láttál már élőben UAZ-t? Az kicsi, csendes, mégis észreveszed ha ott bújkál a bokorban, vagy elrobog melletted 50 méterre.

Hát akkor ezek?

Pedig ezek pici tankok! (Segítek: nem férnek el egy csipkebokorban)

Ha magát a problémát sem érted, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz?

Leszarom, hogy a bug oda-vissza él ... a hint-ek között is ott van - lövéskor felfeded a pozíciódat ... Na ez nincs így ... Javítság ki, mert jelenleg a legidegesítőbb dolog a játékban ...
  • Renegade
    na új rekord: lerammeltem egy ISUt oldalról és merőlegesen 3 egymás utáni skuló lepattant az oldaláról, ezek az orosz tankok olyanok mint egy csoda.
  • Mester61
    Akkor is azt mondom,ez a BUG így most jó. Oda-vissza él és ez jó.Vagy nem?
  • Mester61
    Keressél egy tigrisI. vagyII., vagy T-34 felvétel, 1 mp belül minden eltünik, a tigriseknél 0,3-0,5 mp és semmi nem látszódik, természetesen a tereptől függően.
    Városban szinte semmi nem látszik nézd.meg.
  • [NST]Cifu
    Tetemes füst és porfelhő már régen nincs, maximum lángcsóva(torkolattűz 0,3 mp-ig és utána néma csönd, és ez volt 1944-45-ben is. ha nem láttad abban a pillanatban honnan lőttek, utána már hudini sem tudta megmondani villámlott, vagy tüzijáték volt.

Értem...

Mindezt a mai, gyérfűstű hajtótöltetekkel és füstelszívóval (bár helyesebb lenne füstkifújót mondani) felszerelt 120mm-es L/55-ösből.

De tényleg nem értek hozzá, inkább csendben is maradok... :)
  • Renegade
    én megértem, csak sűrűn vagyok a rosszabbik végén :-)
  • Mester61
    Erre csak annyi én is lőttem a fensíkról, és nem láttak, állat volt kint álni mint a király és amikor kijött a szikla mögül lealáztam, értsétek már meg oda vissza él a BUG, hát játszunk.
  • Renegade
    azért van egy hely ahol egyértelműen bebizonyosodik, hogy ez bizony bug, nem feature, az pedig a sivatag. Ott nincsen egy darab fa sem, hót sík a halálzóna, aztán én mégsem látom aki lő, de ők meg simán lőnek a GPS vezérelt tankjaikkal.
    A legegyértelmübb szitu pedig: ha valaki jó ütemben jön ki a szikla mögül, hogy rám lőjön (ugye a láthatóság vizsgálat "gyakorisága" miatt) már csak akkor veszem észre amikor visszafelé mozog a szikla mögé.
  • Mester61
    Kurszk, kivétel és jó lenne ha a WOT-ban gyakori lenne, de ahhoz jó lenne legalább a 30 v 30 csata minimum. Igazam van- Vagy Igazam van.
  • TVelvet
    arról hogy ez egy bug, a játék készítői is tudják. pont.
  • Mester61
    Ez a lényeg játék nem valóság, hát hagyd így mindenkinek, ugyanaz a lehetőség, hát miről is beszélünk!!!!!!!!!!!!
  • spiczi91
    Így az egészet végigolvasgatva egyedül a lényegre nem sikerült rájönnöd. Ez egy arcade MMO, nem egy profi szimulátor. HA már ennyire követni akarjuk a valóságot, akkor bonyolítsuk meg rendesen a dolgokat, ha meg nem, akkor meg ne szivassuk magunkat hülyeségekkel, hanem játszunk.
  • lammaer
    Azé vegyük például kurszkot.... :)
  • Mester61
    Tetemes füst és porfelhő már régen nincs, maximum lángcsóva(torkolattűz 0,3 mp-ig és utána néma csönd, és ez volt 1944-45-ben is. ha nem láttad abban a pillanatban honnan lőttek, utána már hudini sem tudta megmondani villámlott, vagy tüzijáték volt.Nem győzöl meg, ez a BUG mindenkinek jár és jó, ha alapból folyamatosan látnál mindenkit ahogy felderítel, mi -is -van- lövök- mint -az- állat, tier 9-10-el és ha nem hal meg hívom a STAR TREKET.
  • Renegade
    :-)
    neked is, meg persze mindenkinek :-)
  • Renegade
    Egy Rommellel foglalkozó könyvben olvastam (bár tény Kurt Reider nem éppen Számvéber), hogy még a párizsi kirándulás előtt adta utasításba, hogy gyakorolják.