418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért tegyük csöndben hozzá, hogy a Panther II. "topmedium" tömege kb. annyi, mint a JSz-1 és JSz-3-as nehézharckocsié. Szóval azért ezt is vedd számításba. ;) -
ezeket a színkódokat nem is tudtam
-
Renegade #15304 ehhez egy újabb érdekesség:
is1 travers speed: 35
is3 travers speed: 30
panther 2 topmedium....dobpergés, fejlesztve:30 + ugye a többi nyalámság, csak tényleg nagyon halkan, mert csak "picit" dúrvább:
t54: 48 -
Sem az orosz, sem az amerikai harckocsikhoz nem tudok első kézből származó tapasztalatokat mondani, de visszakézből szerzett tapasztalatok alapján a KV-hoz fejleszd ki a 152mm-es ágyút, lehet hogy lassan lő, de a kisebb ellenfeleket, még a JagdPanzer IV.-et is akár egy lövéssel ki tudod szedni vele. A 107mm-es ágyú pedig már elég komoly kis szerzet.
A T14 prémium harckocsi, ott FreeXP-re gyűjtesz?
Egyébként ha megfigyeled, a célkereszt színe az ellenfélre víve váltja a színét:
Piros => itt esélytelen átlőni.
Narancsságra => kevés esélyed van átlőni.
Citromsárga => van esélyed átlőni.
Zöld => simán átlövöd.
Érdemes végigvinni a célponton egyszer, hogy hol lesz piros/narancs/citromsárga/zöld. -
elképzelhető. Mondjuk nekem jelenleg "low" tankjaim vannak, inkább xp-t farmolok velük IS-ig, de sem KV-val, sem T14-el vagy a hetzert mondjuk a panzerjagerrel nem tudom sebezni szemből. (utóbbi kedvenc tank nálam, nagyon bejön, ha normális enemyk vannak :) ) -
Hogy a fenébe ne lehetne. Még a JagdPanzer IV. és a JagdPanther is mindössze 80mm-es páncélzattal bír, a Hetzer 60mm-essel, a StuG III. mindössze 50mm-essel.
Szóval bőven sebezhető mindegyik "kicsi".
De tippre, neked nem az a gondod, hogy "bounced off", vagyis lepattanó lövéseid vannak? Mert az nem a páncél vastagságától függ... -
általában inkább a távolabbi szúrkálódásra gondolnék, ha közel vagyok akkor egyértelmű hogy lánctalpra durr és mögé kerülni :)
Akkor az első 3at nem is lehet nagyon szemből sebezni? -
Őőő... A Hetzer, StuG III és JagdPanzer IV. esetén is alapvetően nem sok választásod van, ha olyan közel vagy hozzá, hogy a célkörből kilóg, akkor inkább lődd oldalról. :)
A JagdPanther esetén szemből az auto-aim hasznos, mert pont az ágyúját célozza. JP-vel úgy a csaták 2/3-ában lőtték el az ágyúmat, volt, hogy egymás után háromszor.
Ferdi és JagdTiger esetén a test elülső-alsó részét célszerű lőni, az a JT esetén is mindössze 100mm vastag (többek között ezért fogok leszokni a JT-vel rohamozásról...), amit NEM szabad lőni, az a felépítmény.
Egyébként meg ha gyorsabb járműben ülsz, akkor minden TD-re igaz, hogy a lánctalpát lődd, hogy ne tudjon forogni, utána mellé vagy mögé kerülsz, és úgy sebzed. -
a hetzer és az utána lévő lapos TD-ket(illetve a ferdinand is) hol érdemes lőni hogy sebezzek is rajtuk? sem t14, sem KV sem hasonló TD-vel egyszerűen nem jövök rá -
Wlanseraf #15297 Nemzetközi sajtó szerint viszont már nincs egyedül mint diktátor europában, szóval mi is kaphatnánk egy halál Zrinyit:D:D:D:D -
Nézd, Lukasenko nyert. Ezek után ... :D -
TDantes #15295 Ezt mindenki érti. Te nem értesz három dolgot.
Az egyik, hogy ez nem egy szimulátor.
A másik, hogy a tankok nem nehezen észlelhetőek, hanem konkrétan láthatatlanok. Itt helyben lefosom a bokámat, ha a valóságban egy ,,száguldó" hetven tonnás tank, eltudott bújni három fűszál mögé! Hogy megy, megy, nyomon követem a célkereszttel, majd hirtelen mint a mesében eltűnik. Kifakul az ismert tér-idő kontinuumból!
A harmadik, az, hogy mindenki kemp-el minden csak nem élvezetes. Annak sose lesz jó vége. Senki nem mozdul meg, csak les és nem harcol. Ha a mozdulatlan képernyőt akarom nézni, lefényképezek egy jelenetet a játékból, és kirakom háttérképnek. -
Megjelentek "súlyosan fogyatékosék" a szerverre úgyhogy a reggeli csatázást abba hagytam. Majd este... -
"Csodálkozol? hisz orosz..." Tegnap teszteltük a T-54-es frontját. 175mm-es 100milis ágyúval több távolságon. Hát érdekes eredmény született, ugyanis 100méter felett a sérülékeny rész elenyésző célfelületet ad, célzott lövést csak 15! méterről sikerült eltalálni.
Az eredmény: azt gondolnánk a front alsó része sebezhető hasonlóan a többi tankhoz. Hát itt nem, mind lepattant. A felső front ezek után magától értetődik, egy se ment át illetve a vezető pici periszkópja ami a front fölött van átlőhető, de 15méterről álló helyzetben is csak egyszer sikerült eltalálni nyugodt körülmények között, szóval feledős.
Utána próbáltuk a lánctalpak feletti (Cifu jóvoltából kiderült) géppuska "dobozokat" az eredmény vicces, mivel le sincsenek modellezve :-) egyszerűen a tank mögött porzott a lövés.
És a tényleges gyenge pont, a toronygyűrű jobb illetve bal oldala. Az tényleg átlőhető és nagy valószínűséggel sérül a torony is. A másik a parancsnoki kupola illetve a torony teteje. De ez mind nehéz célt ad és csak 100méteren belül érdemes ide lőni.
Többször pattant a toronyról meg a testről is 200mili Pen-el rendelkező lövedék, 50-60% esélyjel. Hangsúlyozom ez az alap torony, az újnak tesztjére még kicsit várni kell. -
2(+) bokor/fa mögül minden jármű láthatatlan 50 méternél messzebbről, még a JT is. Ez már Ferdinél is így volt. A gond csak az, hogy egy ISzU-152 ugyanezt megcsinálja egy bokorral + 4 camo skilles emberke + álcaháló felállással. Vagyis amíg a JT-nek az erdő sűrű mélyén bujdokolva van erre esélye, addig az ISzU gyakorlatilag bármelyik pályán képes ezt kivitelezni. :D -
Renegade #15291 Viszont neked van egy jó hírem, a JT ugyanolyan láthatatlan mint bármi más. Tegnap kétszer is úgy lőt ki JT, hoy nem is láttam, pedig 1 "négyzetnyire" sem volt: campinyovka A0-ból rohantam le a templomhoz és a mögötte lévő erdőből szedet ki úgy hogy 3-4 lövést is leadott. :-( -
Nekem csak az nem tetszik, hogy a 120mm-es frontjáról bármi lepattan, ha rossz helyen találod el (ágyú környéke), míg a JT-n az ágyú körüli rész is gyenge, ráadásul a 150mm-es döntött részről is max. a kisebb gránátok pattannak le. (a 105-ös amerikai pl. már átviszi, a 704-esről meg lepattan) -
Igen, nehéz észre venni bármit is, de akkor mi lenne a játékból ha úgy csinálnák meg? 5 méterről lődözzük egymást?:D -
Itt a táblázat az új 0.6.2.7-es patch match-making rendszeréhez:
A táblázatot úgy kell nézni, hogy az adott csata szintjébe (függőleges oszlopok) meg lehet nézni, hogy milyen jármű kerülhet be (a járművek osztályozása a vízszintes sorokban olvasható). Egy Tier 3.-as könnyű harckocsi, mint a Lucus, 2-4 szintű csatákba kerülhet. Itt legfeljebb Tier 5-ös nehéz vagy közepes harckocsi illetve TD kerülhet veled szembe.
Ami látványos, hogy sokkal finomabbak az ugrások. Figyelemre méltó, hogy bár a Tier IV.-es TD-k, mint a Hetzer továbbra is szembekerülhet Tier VIII.-as ellenfelekkel (de Tier IX-essekkel szembe már nem), a Tier V.-ös StuG III. vissza lett sorolva mellé, tehát szemben a többi Tier V.-ös (jelenleg: Szu-85), ő sem találkozhat Tier IX.-es ellenfelekkel.
Pár látványosabb változás még:
-Az patch előtti 11 Battle Level helyett 9 Battle Level lett, a LvL8/LvL9 lett alaposabban átdolgozva, a régi LvL10 többé-kevésbé megfelel a mostani LvL8-nak, a régi LvL11 a mostani LvL9-nek. A LvL9-es csatákban nincsenek scoutok (mint régen a LvL11-esben).
-A PzIII. vissza lett minősítve sima medium tank-á, tehát a továbbiakban nem kell szegényeknek scout feladatkörben rohangálni akár Tier X.-es topped csatákban.
-Tier II.-es TD (AT-1, JgPzI.) nem kerülhet LvL1-es csatába, tehát többé nem fogják bucira verni a LoLtraktorokat.
-A Tier III.-as SPG-k egy szinttel magasabbra kerülhetnek, LvL6-os csatába (Tier VIII.-as ellenfelekkel szemben).
-A Tier V.-ös és VI.-os SPG-k egyel feljebb csúsztak, Tier V.-ös nem találkozhatnak már LvL6 alatti csatával, Tier VI.-os LvL7-es alatti csatával.
-A Tier VII.-es mediumok kikerültek a legmagasabb csoportból (LvL9-es csaták).
-A Tier VIII.-as összes cucc egy szinttel feljebb csúszott, régen ugye a Tier VII. és Tier VIII. gyakorlatilag egy szinten kezdte. -
Keressél egy tigrisI. vagyII., vagy T-34 felvétel, 1 mp belül minden eltünik, a tigriseknél 0,3-0,5 mp és semmi nem látszódik, természetesen a tereptől függően.
Értem. Tehát ha a saját érveimet támasztom alá egy videóval, az rossz (hiszen előtte azt állítottad, hogy már régen nincs tetemes füstje a harckocsilövegek, pedig hát a videó szerint igen), most meg még támasszam plusz alá.
Oké, karácsony és gyereknap...
88mm-es ágyú működés közben:
Az a bitang ágyú meg csak jól láthatóan füstöl még ezen a gyatra minőségű fekete-fehér videón is. Hogy mik vannak...
De mondok jobbat, ha egy bokorban nekiállsz elsütni egy ágyút, akkor a környező növényzet (bokrok és fák levelei, esetleg a lehullott levelek) azt nem fogják jól tolerálni, nekiállnak repkedni, ez már csak ilyen.
Városban szinte semmi nem látszik nézd.meg.
Keressek olyan felvételt neked, ahol gyakorló (csökkentett nyomású) lőszert, esetleg vaktöltényt használnak, hogy valahogy csak igazad legyen? :D
Akkor is azt mondom,ez a BUG így most jó.
Nem tudom feltűnt-e, de rajtad kívül senki sem tartja jónak. Esetleg, véletlenül nem lehet, hogy akkor mégis csak rossz a játékosok szerint a rendszer? :)
Oda-vissza él és ez jó.Vagy nem?
Nem egészen oda-vissza él, mert a láthatósági rendszer olyan, hogy bizonyos komponensek és skillek bizonyos járműveken működnek, bizonyosakon nem.
A hivatalos fórumban teszteltük, itt elolvashatod. Bizonyos járművek, mint a JagdPanther, Ferdinand, JagdTiger, VK4502(P), M5 Stuart esetében nem működik az álcaháló, JagdPanther esetében a Camouflage skill sem a személyzetnél. A lista koránt sem teljes, csak meguntam, hogy a szabadidőmben nem játszom, hanem azt tesztelgetem, hogy melyik jármű mennyire bugos...
Erről már írtam korábban itt a topicban is. -
Elküldtem hátha még nincs meg. -
Majd elfelejtettem: Boldog és Békés Karácsonyt mindenkinek! -
Csináltam egy hülyeséget. A patchelés után felraktam a magyarítást, de már nem jó. A biztonsági mentést meg elfelejtettem. Lenne vki olyan jó és feltöltené nekem vhova az (LC_MESSAGES) nevű mappát + persze a tartalmát is:), angol verzió kellene. -
exoterm #15283 http://www.the-blueprints.com/
Ez még használható is, ha modellezel. -
Oddball29 #15282 Ha valaki szeret tankos rajzokat nézegetni, találtam egy ilyet.
T-32 -
lammaer #15281 Persze hogy nem tudta... mindig volt előtte egy IS3as akire lövöldöztek az ISUk amig ő nyugodtan öldögélte a biztonságos hátországból az ellenséget :) -
exoterm #15280 Te figyelj már.... UGYANAZ a löveg van rajta, mint a sima isun, a 152 bl10. Mivel kifarmoltad a jagdtigert, gondolom találkozál már isuval... lol. -
lammaer #15279 Értem mire gondolsz - igazad van, oda vissza él. Viszont azok akik nem szeretik a bugot, tipikusan azok az emberek akik támadni szeretnek. Márpedig ez a bug a védőknek jobban kedvez, tekintve hogy jelenleg a bokrok még nem mobilak, igy nem segítenek a támadóknak. -
Mester61 #15278 No Jó éjt megyek elteszem magam,holnapra. -
Mester61 #15277 Ez a beszéd meg lesz az elleszer. -
Elkezdtem tanulmányozni a kis gecit:
http://game.worldoftanks.com/encyclopedia/ussr/AT-SPG/object-704
+ Wikipédia + Netes találatok.
Akkor is ki fogom szedni 2-3 lövésből. (ez már sok 1 TD-hez nekem) -
Hát én eddig semmitől sem féltem. Főleg nem szemből. Nem vagyok az a fajta aki bújik.
Én mindenhez szemből teszem oda magam ............ de ez most aggaszt nagyon. Most fordult elő életemben az, hogy féltem kibújni a kis odúmból 1 tankhoz. De megtalálom a módját hogy kinyírjam a kis szarházit szemből. Csakazértis !! :D -
Mester61 #15274 Nekem a JT-ről is lepattan 5 ből három de már tudom hol kell lőni,biztos hohy a 704
egy turbo de nem kell félni tőle,ugyan ugy kivégezhető mint a JT csak szembe ne álj vele,főleg ha nem sérült -
spiczi91 #15273 Nekem a gondom nem is az ágyújával van, hanem azzal, hogy 5ből 3 lövés lepattan róla. -
Mester61 #15272 Igen, a HE lövedékek ellen Qjó, de számít az AP ellen is. -
Mester61 #15271 Ne aggódj,IS4-em van a JT is levesz 40%-ot belőlem, az is3 is félős a T30 is odavág
a kis STUG is 15% nyom rajtam az ISU 152 volt ,hogy 55%-ot, a 704-et 60%-ról lőttem ki hátulról,csak szemből kemény, de ha volt már találat szemből rajta, és kb 45%-on
van ,ugyan oda kell lőnöm(IS4) és már csak nézi a hátralévő játékot. -
rétegelt páncél alatt ugye a "large spall liner"-re gondolsz? -
Mester61 #15269 Ammo rack és plusz rétegelt páncél mindeféle képpen -
aszem szépen bebaszna ha realizmusból csinálnák meg
mindenki szipiszupi vastag tankját lealáznák a géppuskás! repcsik
Top German Tank Killers...
1 Oberst Hans-Ulrich Rudel 519+ tanks 11 Air to air Kills
2 Ofw. Anton Hübsch 120+ 8 kills
3 Hptm. Gerhard Stüdemann 117
4 Ofw. Alois Wosnitza 104 2 kills
5 Lt. Jacob Jenster 100+
6 Hptm. Hendrik Stahl 100+
7 Lt. Anton Korol 99
8 Oblt. Wilhelm Joswig 88
9 Oblt. Max Diepold 87
10 Lt. Wilhelm Noller 86
-
Nemkicsit.
Csalásnak tartom azt a tankot.
A JT-ből SZÓ SZERINT a fél életet leveszi szemből 1 lövéssel. Kibaszott nagy geciségnek tartom azt a dög gépet. Persze hogy ruszki tank és a legjobb a játékban. Hogy rohadnának meg.
Írni fogok ezeknek a vörös geciknek hogy rasszizmus amit a német, illetve amcsi tankokkal művelnek. A sajátjaikat meg tolják ezerrel felfele.