418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
valoszinüleg kevered a szamokat, mert a 105ös rohadt pontatlan a 75öshöz kepest. -
Nem tudom eldönteni, h a PzIV-re melyik löveget rakjam fel (105 v hosszú 75). Én igazából a páncélátütéses dolognak vagyok a híve, a robbanó lövedékekkel szemben. Ráadásul elég sokszor keveredek közelharcba és emiatt a ROF nálam sokat számít. Szoktam azért távolabbról is szórni a népet, arra meg ugye jobb a 105, a pontosság miatt. Több tapasztalatotok van, mint nekem, szal talán fogtok nekem tudni segíteni vmiben. Ez talán eldönti a kérdést. Az érdekelne engem, h ha a HE lövedék nem üti át a páncélt (ami elég valószínű magas tiernél), akkor kb mennyit sebez? Van erre vmi "szabály" esetleg? Mondjuk a kiírt érték 50%-a vagy ilyesmi. -
Sziasztok, kérdezném hogy a nevek mellett látok "váll lapokat 1 2 3 " mivel érdemli ki az ember azokat? -
lammaer #15704 Az IS3 nem farmgép, igaz, nem nagyon lehet vele minuszba menni (prémiummal természetesen), de farmolásra a Tier7 sokkal jobb.
Azért arra jó, hogy amikor az XPt gyűjtöd vele a jobb cuccokra, minden további nélkül meg tudod venni, és ki tudja, az IS4 egy jó nagy részét is megtermelheted vele XP gyúrás közben :) -
Szpecnyaz #15703 Azoknak a tanácsát kérném akik járatosak az orosz TD-ket illetően. Most vettem egy SU-152-t, és az lenne a kérdésem hogy megéri e fejlesztgetni rá a 122mm-es lövegeket, vagy elég jó az alap 152-es. Csak mert az alap löveggel nagyon hatékonyan aprítom a népet, de nem tudom jobbak e az újabb lövegek rá. -
Renegade #15702 10,5 L/52 -
Szép kis stat. Mekkora az az új ágyú ? -
nem voltam 1 hétig és woá, mik történtek! új patch, új map, még szarabb királytigris, királyabb amcsi tankok, woá :-) -
Renegade #15699 Na most, hogy felkerült az atom ágyú a Panther2-re, kezdetét veheti egy szép barátság :-)
-
Úristeeeen!! Ma már 50k cretidet sikerült kifarmolnom is3-al O.o
Azért azt hittem nagyobb farmgép.
-
Nem, az EU verziót. Ha az oroszról lenne szó akkor odaírtam volna külön.
Cukii: :DD
zoltang: ja, csak a játékban nem ennyi az tuti. Ahogy becélzom az ágyút a Mauson, egyből zöldre vált a célkereszt, egy 198mm-es átlag átütéssel rendelkező ágyúval...nem tudom hogy 160mm-e pontosan, csak írtam egy számot, de az Object csodáé biztosan 300mm, mert Overlord írta.
Amúgy azt is írta, hogy a front rész sérülékenységét is javítják hamarosan. (a sárvédők könnyen átlőhetők a Maus-on szemből, mert az csak 100mm vastag, de ahogy látszik a képeden is, mögöttük a lánctalp van, szóval nem kéne HP veszteséget szenvednie, csak lánctalpsérülést)
A végére a mai napról pár kép, avagy mi történik akkor ha több mint 2 T-54-es van egy csapatban:
-
Renegade #15696 nálam elég egyszerű a szabály: ami-szovjet testre manuálisan, németre autoaim -
Madmano #15695 De remélem az orosz verziót baszurgálják.Vagy nem? -
Az ilyeneken olyan jókat tudok virulni 
-
zoltang #15693 Talán helyesen... :)
ekv. = 220mm + lövegpajzs (>200mm) -
Holnap 10:00-tól 15:00-ig nem lesz szerver, az adatközpontot buzerálják :) -
Az Object-nek 300mm, a Mausnak 160 :DD
Csakis a balance miatt... -
exoterm #15690 Akkor az object 704 320mm és a maus 460mm-es lövegpajzsa? -
Oddball29 #15689 Nem hazudik, a torony elöl 178, a lövegpajzs egy 202-279 millis öntvény. Értelemszerűen ott vékonyabb, ahol van mögötte még páncél (vagyis a torony maga). A pajzs viszont szinte takarja az egészet. -
lammaer #15688 Nyilvánvaló ott kell lőni, a test a gyenge pont. Ha megengedi neki a T29 hogy ott lődd kb halott, szerencsére minden pályán van rengeteg olyan hely amit egy T29 remekül kihasználhat.
Artyra meg pont annyira érzékeny mint minden más tank... :) -
egonn #15687 Én ma 1 kempelő Leót óvatosan megböktem sörmennel és kigyulladt!A nyomorult pont akkor lépett ki és leégett:)Sasoltam van-e a nevem mellett negatív de nem volt:) -
malystryx #15686 Köszönöm szépen a választ Cifu Mester.
Asszem több ilyen nem lesz, ez is nagy mák volt :)
@LeonSilver: csináld azt, hogy vagy beállsz elé, vagy mögé. Sztem mindkét dolog idegesíteni fogja. Ha mögötte vagy, (persze picit koccanj hozzá) és megkérdi mit akarsz, mondd meg neki: Te vagy a pajzsom :))))
Erre csak elmegy onnan.. és mész utána... Próbáld ki, nekem bevált egyszer már. -
davidbog #15685 Ez a hangkikapcsolás jó ötlet, ha lehet elnémítom a hazug parancsnokot. Jobb ha nem idegesít. :) -
yossarianHUN #15684 Hát nekem kezd elegem lenni a t29-es kemény gyerekekből tegnap játszottam egy mecset egy ilyennel velünk volt hát 4-5 sorban részletezte hogy a t29 így jó meg úgy jó térdre pórnép aztán mire leírta az arty szétkapta jól. elölről tényleg izzasztó a t29 oldalról vagy 55-60 fokos szögből viszont már simán kiharapok belőle egy darabot kv3 122 milisével. az jobbik ágyúja (most így fejből nem tudom a nevét) viszont elég kegyetlen elég komolyat sebez és szinte mindent átvisz -
nem rossz kéne egy átfogó tesztvideót csinálni -
davidbog #15682 Ott kell lőni őket. Vagy te a tornyot lövöd? -
exoterm #15681 Anno leállt is3-al is3 ellen fész tu fész. Beadott 3 "kritikus" találatot, az ő lövései pedig mind sebeztek, Megkérdeztem utánna, hogy történt-e valamilyen modul/legénység sérülés. Nos, nem.... :) -
Renegade #15680 0-s kritikál is lehet szívás: én tegnap nyertem meg egy 0 HP-t sebző gun destroyed-ot -
exoterm #15679 Ja, a "kritikus" találatokat én is nagyon csipázom, amikor valójában nem történik semmi. (ezért is kapcsolom ki a játék hangjait, mert csak felidegel) -
Renegade #15678 "Az IS-3 páncélzatát is teszteltük.."
na ez igen hasznos info, figyelembevéve az IS-ek toronykialakítását, remélem mindegyiknél működik :-) -
exoterm #15677 t29: turret front 7 in (178 mm) at 0 degrees
Megen hazudik a wiki? -
davidbog #15676 Teszteltünk egy kicsit haverommal.
Az IS-3 és KT max sebességről való megállását és a célzókör szűkülését már írtam 5 és 3 másodperc.
Az IS-4 páncélzatát leteszteltük az orosz 100 mm D10T ágyú ellen. Szemből 100 méteres távolságból egyetlen egyszer se ütötte át se a döntött homlok páncélzatot, se az alaptornyot. 50 méteres távolságból már átüthető a homlokpáncél. Igaz csak két lövést adtunk le 50 méterről, mert csak ennyi lőszere maradt haveromnak.
Az IS-3 páncélzatát is teszteltük az amerikai 90 mm M3 ágyú ellen. Pontosan szemből, egyetlen egyszer se ütötte át se a tornyot se a testet. De mivel ebben az esetben a homlokrész két síkban is döntött, nem is csoda. Amint srégen álltam be (az IS-3 hossztengelyéhez képest kb 35-45 fokkal) simán átvitte a homlokpáncélt, kb 85% eséllyel.
A harmadik alany a T32 volt, ami a patch óta nem rendelkezik a 20%-os páncél buggal. Erre is az orosz 100 mm D10T ágyúval löttünk. Egyszer korábban már teszteltem, akkor semmilyen távolságból se vitt át a 100 mm-es ágyú szemből. Most a homlokpáncélt körülbelül 35-45%-os eséllyel vitte át, ha jó helyre céloztunk. Ez a jó hely a homlokpáncél alsó része, illetve a felső homloklenez alsó része, főleg a lámpák körüli terület. Ha a T32 bal oldalán vitte át a homlokpáncélt, akkor a vezető mindig megsérült, tovább rontva az amúgy se jó fordulékonyságot (A saját kategóriájukban a T29-nek és a T32-nek van a legrosszabb fordulékonysága.) A torony hátulját könnyedén átvitte (152 mm 175 átütéssel szemben).
A másik amire figyelmesek lettünk, hogy a parancsnok benyögései néha nagyon csak nem voltak igazak. A T32 tesztelésénél haveromnál 4-szer mondta be a kritikus sebzést, de amikor mondta, akkor minösszesen egyszer sérült meg a vezető. Volt hogy azt mondta, hogy nem ütötte át a páncélt, miközben átvitte és sérültem is. Igaz nem az életem csökkent, hanem modulsérülésem volt (motor). Innentől kezdve a critical hit, didnt penetration, stb szövegeknek nem nagyon hiszek. A legjobb lenne ha nem mondana semmit, maximum annyit hogy eltalálták-e a célt. -
T29 páncélja nem változott semmit. Ugyanúgy 278mili, csak annyi változott, hogy az eddigi elírást kijavították. Ha megnézed a T29 gyakorlatilag egy Tier10-es T30, csak nincs 155ös ágyúja. Egyébként mindenben ugyan az. Ettől függetlenül tényleg gáz T7-nek berakni pláne egy Tier9-es 105ös ágyúval. -
lammaer #15674 Az én könyvemben úgy van hogy:
T29 - über OP, bár Tier 7-es, gyakorlatilag Tier8-al él fel, főleg amióta a 179mm-es toronypáncél helyett 278 mm-es van neki (ez az ucsó paccs óta igy van)
T32 - T29-hez nem egy nagy előrelépés, ugyanaz a torony, ugyanaz az ágyú, kicsit erősebb testpáncél, ez egy átlag Tier8-as.
T34/T30 - Tier9/Tier10, nevetséges páncélzattal a testen (102/76/51!!!), miközben a toronypáncéljuk nem erősebb mint a T29-é. Ezek tuti hogy gyengébbek mint a német/orosz Tier9/10-ek.
Tehát:
T29 - überállat, valóban OP, főleg a Tierjéhez képest
T32 - szo-szo, megállja helyét a Tier8-asok közt, de a T29-hez képest semmi extra nincs benne
T34/30 - Tierjükhöz képest is gyengék.
Viszont minden US tank sajátja, hogy remek kis védekező/kemper tankok, nagyon jól ki lehet használni a brutál toronypáncéljukat. Ha viszont nyilt terepen elkapnak az szopacs, főleg ha oldalról/hátulról tudnak megrakni.
Nekem tetszenek, főleg mert saját játékstílust követelnek, tehát nem szimplán egy n+1-ik heavy tank kategória. -
Komolyan fontolgatom (leszarva a bant), hogy elkezdem kilövöldözni a kempelő leokat és a20-as szarokat. Qrára elegem van belőlük, hogy a kezdő környékén bevetik magukat az első adódó helyre és végigkempelik a szaros meccset. -
Nekem ISről pattog folyamatosan 10,5essel, szóval én már nem csodálkozom semmin. -
ehhez csak annyit T29 frontpáncélja még mindig több mint amit az adatlapon írnak 102mm=kamu mert KV3 IS alap ágyú ami 120mm-ig elvileg jó nem képes átütni de a fejlesztett 85mm D5-T85BM se sokat ér(4ből 1 sebzi 2 didnt penetration 1 lepattan) pedig ez meg 144mm-ig kéne hogy jó legyen de mivel nem létezik ez a humbuk mm vastagság így csak a programozók bájos munkája okolható hogy kissé túlzottan jónak csinálták az amcsi future tankokat mert ugye ezeket nem voltak képesek elkészíteni a háborúra -
text mappát keresd meg és az angol verzioból rakd át, az oroszba, és akkor angol lesz -
Kösz a választ kipróbálom.
-
SuLtAN17 #15668 Ehhez az orosz heavy op témához szeretnék hozzászólni. Igaz még csak egy maxos IS-3-am van, az xp-t grindeolom az IS-4-hez és én úgy érzem az armor nerf után hogy az americai tankok opk. Pontosabba a T-29 és a T-32. A T-34 valamiért jóval gyengébb szerintem. A lényeg hogy nem egyszer kaptam ki 1v1ben egy T-29től vagy T-32-től hiába lövöm a testét van hogy onnan is lepattam a torony esélytelen nyílván és ha jól játszik kb csak azt engedi lövetni azt pedig a BL-9-el is baszhatom. Szóval tartom a véleményem hogy Tier 7-8-ban messze az amcsi tankok a legerősebbek utána lehet az orosz..