418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
wowowowowowowowowo HE HE -
Nem tudom mit vársz egy 7 éves játéktól... Aki meg graf miatt játszik élvezzen a crysis 2-re reggeltől estig.
"vagy más mmorpgkhez képest az idióta játékmenet."
látszik te sem tudod mi az az mmorpg. -
TDantes #16025 Vagy: képzeld el van egy negyedik típus. Akit szimplán nem érdekel a WoW. Nem hatja meg, nem köti le, mert más az ízlése. -
van még az is akinek simán nem jön be a bugyuta grafika, vagy más mmorpgkhez képest az idióta játékmenet. -
TDantes #16023 Jaaa...igazad van. Az utóbbi időben keveset játszottam, rosszul emlékeztem. -
Még mindig nem értem, hogy jön ide a WoW.. Teljesen más játék kategória. Ráadásul 12milla előfizetővel, ez meg beta/mikrotranzakciós TANKOS játék amibe max 50ezer játékos van..
Amúgy elég unalmas ez a wow fikázás. 3 fajta ember fikázza:
1: Akinek nincs pénze rá de tetszene neki
2: Aki még nem játszott vele
3: Aki játszott vele de 5 szint után abbahagyta mert szar... közbe meg csak marhára nem tud angolul!
Unalmasak a wow fikázók...de nagyon. -
TDantes #16021 Lesz az este nyolc is. Meg kilenc is. Tök fasza, ma akartam úgy összeszedni egy rakás creditet meg XP-t, mert végre ráértem egész nap. Erre egész nap nincs szerver.
Pedig ki akartam maxolni a vk45-öt. Hát így nem fogom. -
az szerintem reális lehet, én is 5k körül tippelnék -
100.000 gold az 40.000.000 credit. 1 gold 400 credit. xp 25, kevered vele -
Nézem, erre még mindig nincs szerver. Olvasom, hogy este hétkor. Pénisza. -
Nyilván költői túlzás a 100'000 arany, de szvsz olyan 5-6'000 arany körüli ár simán elképzelhető... -
egyébként a 4es hvy premium tank nem olyan rossz xp/pénz farmra. mivel max 4es tierbe rakja, ezért ott elég szépen lehet vele alkotni ha értenek hozzá. TD-vel megizzadtam mire sikerült valamit alkotni ellene -
TDantes #16015 Jó ez lehet, de én úgy számoltam, hogy 100000 gold, az két és fél millió credit, ami nem is sok egy erős nehéz tankért.
Meg persze ezt a százezret azért némiképp túlzásnak szántam, de pár tíz ezer biztos lesz. -
nemhiszem, nem sok embernek érne meg közel 90e huf-t egy játék tank. -
Hát abban biztos vagyok én is, hogy nem 1000 aranyért fogják utánad dobni, mint a jelenlegi prémium tankokat. :) -
Szvsz rossz irányba tapogatóznak. Szerintem azok, akik WoW vagy EvE játékban játszanak, és amúgy is ilyen játékot keresnek, azok úgy is rátalálnak a WoT-ra, pont azért, mert itt nem fél óra az út Jitába, meg vissza, hanem beugrik, és lenyom pár kört, tehát pont ezt keresi.
Szerintem ahonnan inkább el lehetne/kellene "lopni" játékosokat az a MOHA/CoD játékosállomány. Azok nem nézik az MMORPG.com-ot és hasonló oldalakat, tehát nem ütköznek törvényszerűen bele a WoT-ba.
De persze ez az én meglátásom.
Amúgy meg ettől még poén a videó, de ég és föld a WoW / EvE és WoT minden téren, és azért egy fizetős MMORPG-vel szembeállítani egy mikrotranzakciós játékot legalábbis túl nagy mellényre vall... -
Most már átdob az update oldalra -
TDantes #16010 Ja, és épp ezért a Löwe lesz vagy 100 ezer gold. -
Azért az csúnya baleset lenne. Minden estre ha az ember átnézi a tech-tree-t láthat rajta sok olyan dolgot, ami nem éppen "középszintű", tehát end-tier környéki lesz (Tier VIII-IX-X) várhatóan. Ott van a Sturmtiger, KV-5, Löwe... -
hmm majd ha a WoT ott tart ahol az EVE ( gyk a megjelenés óta folyamatosan növekszik az előfizetői bázis ) akkor majd fricskázhatják.
egyébként tény és való hogy jópofa a videó. de a 2 játék azért más kategória. ;) -
Mester61 #16007 Megvettem a havi prémiumot karácsony előtt, és már el b.tak két napomat, nem örülök neki, igaz pézembe nem került, hát így jártam, de kitolok velük játszani fogok egész éjszaka, ha asszonynak nem lesz más ötlete, félek lesz mert el van kényeztetve................. -
Mármint mi? A Löwe? Egy prémium heavy harckocsi lesz, várhatóan a VK4502 vagy a MAUS / E-100 szintjén.
A valóságban a "szupernehéz" harckocsi "versenyben" anno három iroda volt esélyesebb, a Porsche (Maus), a Henschell (E-100) és a Krupp (E-90 vagy Löwe). Miután az E-szériát Hitler sikeresen leállítatta, minden logikával szembemenve a Porsche féle verzió megépítésére adott parancsot. A Henschell ettől függetlenül a jelek szerint dolgozott tovább az E-100-ason (a két félig elkészült teknő alapján legalábbis valameddig eljutottak), a Krupp féle Löwe-ről viszont nincs infó, feltehetően megrekedt tervrajz formájában. -
Renegade #16005 veled mi van? ez is, meg az orkos is egy jópofa vírus videó, aminek a célja annyi, hogy felhívja a figyelmet a wotra és egy ligtos fricskát (még csak nem is kesztyűt) dobjon a blizardnak, meg a CCP-nek :-) -
Igen tudom . Még ha nem is a 150-es ágyút kapja, hanem a 128-ast, akkor is érdekel mennyi aranyba fáj majd . Feltéve ha nem lesz Churchill-jellegű papírverda . -
Először is US/EU béta szerver, tehát nem nyílt, és nem csak EU, de US, sőt, ausztráliából is játszanak rajta. Amúgy tegnap esete csúcsidőszakban ~14'000 játékos és ~350 csata volt. -
20:00 -
Hmmm...
Hát azért erős hasonlat, a WoW és az EvE is valóban MMORPG-k, sőt, az EvE nagyon durva kereskedelmi résszel bír. Ehhez képest a WoT ugye eleve, a készítők bevallása szerint is csak egy Counter-Strike harckocsikkal.
Szóval az egyik egy teljes értékű szerepjáték (na jó, de legalábbis olyasmi :)), míg a másik egy akciójáték.
Jó hogy nem a Sims-el akarnak már párhuzamot állítani. :P -
speeder87 #16000 tudtok valamit mikor indul mar mert 5 ora is regen elmult mar??!! -
Dns5000 #15999 miez? -
Nálatok az eu-s szeron mennyi játékos szokott lenni ?
A .ru-n most 50.100 játékos és 1.280 csata zajlik emelkedik majd néha ránézek kíváncsiságból meddig megy.
-
Dns5000 #15997 ja t54 nagyon tápos 120mm első pácélzat :S
48 as fordulékonyság :S jobban fordul mint a pzIII.
Panther 2 sokkal gyengébb. -
Ugye tudod, hogy prémium hk. lesz, aranyért megvehető fajta. :) -
stork13 #15995 Pontosan ezért kell a másik kettőt is felhozni a T-54-es szintjére. :D -
Dns5000 #15994 A pzIV tényleg nem jó a pzIII/IV sokkal jobb. Azzal elég jól lehet pénzt gyülyteni. -
Igen, egyébként énis jól elvagyok vele, de tény, hogy aranyos módon mindig magasabb tierbe rak be. De ahogy említve volt, muszáj emiatt sunyi módon játszanom... -
Na ne...ezek balfaszok... 

-
Én inkább csak a T-54-es ellen vagyok jelenleg, mivel a másik kettővel szemben szinte nincs is hátránya...szóval nincs miért PII-t - Pershing-et venni, mert a T-54 ugyanazt tudja csak jobban. -
Szakesz #15990 Mert mit kapunk, ha medium tankot választunk?
Közepes tűzerőt, mozgékonyságot, s páncélzatot. Ha ezt vesszük alapul, egy nagyobb TD, heavy szinte leküzdhetetlen ellenfélnek tűnik szemből. Viszont a mediumok okosak, ezért ott harapdálják az IS-7-est, ahol fáj neki.
A frontpáncélját elkerülve odaoson mögé, majd onnan osztja az áldást.
Nem értem, mért fáj ez nektek ennyire. Kissé sunyin kell játszani velük, ismerve az ellenfél gyenge pontjait.
Mellesleg, ha tovább akarják gyengíteni a mediumokat, illene fele annyi exp&creditért adni őket, hogy legalább anyagilag megérje. :)
Javított verzió* -
JÓ akkor 8 kor veletek ugyanitt -
Jah....xXD