418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mor3llo
    Éppen ezért megyek én most meginni 1-2 sört..mire hazajövök, már tuti jó lesz
  • Wlanseraf
    PzIV szerintem k.jó tank:) hosszú 75-ös nyami:) vissza is fogom venni mert nagyon szerettem vele tolni:)
  • yossarianHUN
    szergejék elcseszték az adatbázist, 8 a jelenlegi célidő aztán ki tudja nem lesz-e még tovább tologatva
  • Wlanseraf
  • Tufa
    az adminok elfáradtak és wowoznak egy kicsit
  • Wlanseraf
    Volt valami infó hogy mi a galiba szerverrel?
  • Adjunktus
    Van akinek tetszik,van akinek meg nem.passz!
    A köpőlégy meg a szart szereti,de legalább nem győzköd róla másokat,hogy az tulajdonképpen finom!
    WOW téma lezárva,pont!
  • Wlanseraf
    pff csak mivel 10 éve MMO-kat tolok talán tudom miről beszélek... Wow is megvolt míg dögunalmas nem lett, igaz elvből nem szerettem az akkor is primitív grafikáért de a társaság ezzel tolta..
  • yossarianHUN
    a 75 milis IV-esek tényleg csúcsragadozók low és midtierben kv 3-ban, is-ben is gyakran felbosszantanak ha a nagyokat támogatják
  • nickwaren
    Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy miért nem lehet felrakni a játékra az új patchet, folyton ezt a hibaüzenetet kapom:

Még csak nem is emberi nyelven van, valamit már megint nagyon elszúrtak vajon orosz pajtásaink?
  • popey8
    Átlagban mennyit szoktál vele keresni egy körben?
  • yossarianHUN
    és akármilyen hihetetlen vannak emberek akik játszottak vele, tudnak angolul és nem tetszett nekik. mert nem feltétlenül mindenkinek az tetszik ami a többi 12 milliónak.
  • Szakesz
    T-34-el néha besorol kicsik közé, ahol az ellenfél top tier tankjai Pz IV-esek. Rettegem őket. Saját kategóriájukban halálosak, főként ha a hosszú 75mm ágyút használják.
  • yossarianHUN
    hát a sorsoláson még van mit csiszolni. például szerencsétlen hetzereket úgy dobálja be a tier 8-9-es dögök közé hogy azt se tudják mire lőjenek. én 2-3 hétig szenvedtem a hetzerrel aztán lemondtam a német td ágról. az IS-nél viszont pont az tűnt fel, hogy szokatlanul igazságosan oszt be a játék olyan meccsekbe ahol van nagyobb is kisebb is és pont jók az arányok. remélem ezeket majd még a véglegesig belövik mert gyakran agyvérzés szélére sodorja az embert
  • popey8
    Mit kell tennem, ha a ruszki szerveren akarok játszani? Jó ez az EU/US reg v csinálni kell másikat és ezzel együtt új kódot kérni?
  • BoneDragon
    Nem homokozó stilus csak unalmas, hogy mindenhol ezt látni.. Olyat magyarázol amiről azt sem tudod micsoda. Attól hogy jó pár tankkal toltam már wot-ba nem szólok bele olyanba amihez nem értek. Csak ennyi! Téma lezárva és bocs attól akit megbántottam :)
  • popey8
    Én is PzIV-gyel nyomom most. Nekem eddig 19k-t adott max. Prémiummal ad neked 26k-t? Melyik löveg van rajta?
    Amúgy szerintem is jó gép, nekem is nagyon bejött, főleg a PzIII-as után. Egy bajom van vele: lassú. Lehetne egy picit gyorsabb is.
    Tényleg érdekes ez a "sorsolási" rendszer. Te is, meg Morello is panaszkodtok, h mindig magas tierbe rak be. Engem is sokszor berak a sok heavy közzé, de azért jó párszor olyan csatákba is betesz, ahol pulykavadászatot csinálok:) Csak ilyenkor kicsit túl optimista vok és nagyon előre megyek. Aztán a társak nélkül meg lazán szétkapnak:) Azért a "sunyi játékmód" ilyenkor is él:)
  • Wlanseraf
  • a.carkey
    Egy biztos, ha az évtized elqurását kéne egyszer megszavazni, akkor én betenném az első tízbe az esetet.
  • Wlanseraf
    Figyelj! légyszíves a wow-os homokozóban ott oké ezt a stílust???
  • Wlanseraf
    én meg helyeseltem:)
  • Wlanseraf
    pl az elbaltázott SWG pont nem erről szólt:( minimális volt a grind.. aki grindelt az Jeti akart lenni:D volt amikor napi 5-6 órát játszottam vele és egy hétig nem lőttem egyet se semmire:)
  • a.carkey
    Írtam is. :), izé
  • BoneDragon
    Jézusom..Grat az értelmes hozzászólásaidhoz..
    Igen lehet wow repufarm, de a wot mi a f*szom? XP farm..ugyan az más elnevezéssel..Ne legyünk már sötétek...
  • a.carkey
    Na jó, de ez itt is igaz! :D
  • a.carkey
    Látom ma még inkább béna vagyok:

*bugyuta
  • Szakesz
    Én csak annyit mondok, hogy nem egy, nem kettő, de legalább pár száz játékban a gonosz főszereplők az orkok, s a tündériencukipofatündibündi hegyesfülűpedofilállatok a tündérek. :)

Ez a játék legalább feltüzel egy kissé, míg a hack&slash típusú MMORPG játékok másról sem szólnak, mint a végeláthatatlan grindről. Amikor az 1 milliomodik retkes sivatagi félszemű kalózkapitány + is megdöglik a kezed által, s eléred a maximum szintet, rájössz, hogy végül is ugyanott vagy, mint ahonnan indultál.
  • Wlanseraf
    egyértelműen rossz irányba, swg
  • a.carkey
    A Hetzer.
  • a.carkey
    *piacot
  • ximix #16037
    Ha jól megy akkor ma végre kiesik a StugIII, még nem tom melyik "boss" dobja :)
  • a.carkey
    Én csak azt sajnálom, hogy minden korábbi értelmes ötlet hirtelen a WOW legyőzésébe ment át, és emiatt ált. koppant az egész projekt, élükön a játékosokkal, akiknek vagy a játékát tették tönkre a butyuta WOW stílus miatt (ls. SWG), vagy túl nagyot akart a szarka és nem bírta a farka, vagyis mindenki legyőzni akarta a WOWot (ls. a többi MMO), és beletört a bicska.

Egy biztos: átalakította az MMO piacott, de szerintem közel sem feltétlenül a jó irányba.
  • Wlanseraf
    Ez egy shooter!!! én célzók....pl ez le esett már? az meg egy "rpg" már ezt leírni is szentségtörés:D nem arról kéne szóljon.. nade itt fejezzük is be:) szervervárásimodON:)
  • XenHai
    Ja meg minden idióta ki szedi a cuccokat a low skill igényű instákból...
  • TDantes
    Fikázni azt nem kell.

De egy ,,átlag" ( akinek nem inge ne vegye magára) WoW-os számára minden apró negatív vélemény, kritika fikázásnak számít.

A másik meg az, hogy nem tudom mi olyan érdekes abban, hogy nem mindenki tartja jónak. Én se tartom annak, én más féle játékokat szeretek. Na és? Csak épp ez az ,,átlag" WoW-ost valamiért zavarja.

De az is igaz, a WoW-ot divat fikázni. Mint ahogy divat fikázni még sok-sok mindent.
  • BoneDragon
    Vicces vagy...WoT miről szól? :DDDD lol komolyan.
  • Wlanseraf
    Van egy 4-ik is aki jatszott vele es megunta hogy a kiegek arrol szolnak hogy repufarm:)
  • Tufa
    lineage2? 1 évvel idősebb (bétája talán 2el is) mint a wow
    wowoztam jópár hetet, de amit írtam, bugyuta játék.
    ha nem tetszik, nyaldoshatod a zacsim, nem érdekel :)
  • [NST]Cifu
    Attól mert más az ízlése, miért kell fikázni?

Egyébként meg kérhetem, hogy ne menjen el a topic WoW / anti-WoW flémbe? Köszönöm...
  • BoneDragon
    Ja és amiatt fikázza? Érdekes felfogás. Na mindegy wow témát hagyjuk, ez nem az a topic! :)