418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• crossy104
    Személyes kedvencem az AldiCola!Akkor őt meg az ingyen reklámért bannolhatják.
  • BoneDragon
    Így
  • BoneDragon
    És mi lenne ha hitler leszármazotja lennék és beírnám a nevembe hogy 88, mert kiakarom élni magam egy játékba??!! Öcsém, ez nevetséges..:D
  • TOMSILENT
    Hát figyelj....inkább leszek HUN mint ahogy előbb leírtam... :D
    ott a 2 pont...
  • szabii98
    Hogy csináltad hogy kiírja a Tiert és képeket rak ki?:O
  • yossarianHUN
    ott a pont a yossarianHUN is jófajta amíg ki nem találják hogy az valami náci felbujtó bannoljuk de gyorsba
  • TOMSILENT
    Az enyém a legegyszerűbb.: TomsilentHUN!!! :D had lássa mindenki bazdmeg hogy magyar vagyok nem holmi lengyel kutya vagy ruszki csodabogár ^^
  • BoneDragon
    Te aztán tudod kik járnak ide..WoT-al játszik már nem lehet rossz ember? Hagyjuk már...Mai világba, ki tudja...
  • Renegade
    :-) szóval a fél rezsim innen-onnan :-)
  • HuffnagelSteve
    Jaja, persze. Vagy valaki akit kilőttél és nem tetszett neki. Elég erősen kétlem, hogy innen bárki is ilyenre vetemedne. Annyira azért nem alja nép jár ide. szvsz
  • spiczi91
    Mai best a Priest-el: rálövök a KT-re: we didn't even scratch them... Eddig a bounced off volt a legjobb a Su8al és azt talán nem is übereli, de a 2. helyre mindenképp felér.
  • lammaer
    Én azért örülök hogy leirták, mert mostmár ezt is tudom. Bunkó vagyok vagy nem, de nekem háborús játékban a 88-ról mindig a 88-as ágyúk jutottak eszembe.
    De hálaa WoTnak, megtanitották nekem azt is amit el akartak kerülni :)
  • HuffnagelSteve
    Ezt a kört már egyszer lefutottuk itt, néhány hónapja. Teljesen felesleges vitázni rajta meg azon agyalni, hogy baromság vagy nem baromság iylen szabályt hozni.
    Ez kérem az ő játékuk, ők hozzák a szabályokat.
    Két dolgot lehet tenni.
    a) elfogadod és játszol
    b) nem fogadod el és nem játszol

Az, hogy az emberek zöme nem olvassa el a szabályt a regisztrációnál csak nyomja, hogy elfogadja nem az ő saruk.

Szerintem is baromság egyébként, különösen annak a fényében, hogy a szerveren tobzódnak a sztálinok, Rommelek, leninek meg a faszom tudja még kik :)
  • BoneDragon
    Tuti valamelyik kis suttyó bannoltatott innen...Lefogadom. Betettem a képet, 10percre rá már bannoltam is. De üzenem neked te tetü ha olvasod. Hogy a jó édes apádba menj vissza...
  • yossarianHUN
    a következő az lesz hogy minden tigrisest bannolnak mert 88-as az ágyújuk. megáll az ész
  • BoneDragon
    Na, királyul beletaláltam. Kellett ilyenkor születnem bazzeee :D
  • Renegade
    "1. Register nicknames and/or use clan names and symbols that can cause misunderstanding or point to WN or its partners, connected with organizations and/or Nazi figures, violating the law of the country of player’s residence or international law, as well as using Nazi symbols, designations, abbreviations (SS, HH), and their stylizations (55, 88)"

de most látom, hogy benne van a hh, 88, meg a többi nyalámság, csudi jó, gondolom simán beregisztrálhatnék azzal a sztálin parancs számmal ami arról szólt, hogy a visszavonulókat le kell lőni :-(
  • BoneDragon
    Vagy ez most folyamatban van? Vagy mivan ilyenkor? Nem értem esküszöm :/
  • lammaer
    Bonedragonnak irtam, mert ha tudta volna, nyilván nem használja :)
  • BoneDragon
    Csodálatos. Kaptam egy autó üzenetet és mellé egy ID számot. Most ilyenkor mi van? Ilyen hülye support levelet se kaptam még.
  • Renegade
    de igen, azért írtam a HH-t (az abc nyolcadik betüje, németül egy köszönés egy bizonyos személy nevének használatával) na remélem kellően körülírtam, de érthető :-)
  • lammaer
    Túlságosan vigyáznak a lelkünkre nehogy sérüjön... mondjuk Josif Stalin meg lehetsz...

De hát ő játékuk, ő szabályaik. Baromság, de ez van.
  • lammaer
    Gondolom te se tudtad ahogy én se WoT előtt hogy a 88 náci mágikus szám:

keress rá a szabályzatban
  • Renegade
    mi ez a marhaság? Azért leszek neonáci, mert egyesek szerint az HH?
    Az én nickemben meg Waffen van, remélem az nem bangyanus.
  • BoneDragon
    Érdekes, mert nagyon sok játékosnak van szám a nevében... Azokat is bannolják?:)
  • lammaer
    Mindig is zavarta őket, le van irva a terms and conditionsban.

Más kérdés, hogy csak akkor bannolnak érte, ha vki felhivja a figyelmüket rá hogy xy-nak 88 van a nevében, nem automatikusan.
  • BoneDragon
    Eddig nem zavarta őket a 88?
  • lammaer
    Mi a nicked?
    Pl ha van benne 88, akkor irni a supportnak egy levelet, hogy ez a születési évszámod.

Ha meg adolf hitler néven regisztráltál, magadra vess.
  • [NST]Cifu
    Ott van piros betüvel. Írj a [email protected] címre egy e-mailt, hogy a nicked le van tiltva, és változtassák meg.
  • BoneDragon

Mocskos annyukat... játék közben. Ilyenkor mi a teendő?
  • BoneDragon
    lövöldözte*
  • BoneDragon
    A kis MS-1 nagyon unatkozott. Egy folytába nekiment az IS-7nek és lövöldöztem. Én meg jöt nevettem :))
  • BoneDragon
    GW Tiger
  • yossarianHUN
    az az fczxc mi a rákkal nyomul, archer?
  • LeonSilver
    Hát bakker, ilyen egy szar papírtankot mint a párduc ... A pénixxem kivan vele. Szörnyű!
  • BoneDragon
  • BoneDragon
    Vajon mit gondol ilyenkor a kettő Tier 1-es tank?:D

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/29/1_shot_016.jpg
  • yossarianHUN
    sőt a tank mögött is. a perverz ruszkijai
  • yossarianHUN
    heh most tűnk fel hogy egy csaj képe van a garázsban a kapu mellett
  • lammaer
    Miért nem lehet elolvasni mit irtak mára? Dühöngés helyett te is jobban járnál... datacenter maintenance volt, aminek semmi köze nincs a patchhez.

Simán el tudom képzelni, hogy ráadásul ez nem is az ö saruk, sok cégnél a datacenter az külsős bérelt szolgáltatás...