418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #16187 de ezeknek a kis pöcsöknek beszélhetsz mindegyik van vagy 12 éves azt ott heil hitlerezik a gép előtt nagy önérzetesen. -
Jah okés :) -
nem. Tier4-emet Tier9 ellen szokta dobni. -
na igen, csak most tigrissel kétszer belelőttem simán sebeztem. Igaz utána belémbaszott valami 500-as sebzést majdnem, csak lestem. Gondolom 122 HE lövedék a nyerő kombináció hozzá.
A tigris2 vs IS-3 párharc egyértelműbbnek tűnik a ruszki javára. -
Renegade #16183 anyuu, anyuuu rájöttem, mi volt a nagypapa a háborúban....villanyszerelő!
(anyuka kicsit riadtan, majd megenyhülve): és ezt miből gondolog?
megtaláltam a sisakját a padláson és van rajta 2 villám
-
exoterm #16182
Jó kis pályákat csinálnak az orosz srácok. ;)
De jó is lenne a kövi paccsban olvasni, h az összeset kivették, ami a soft wipe óta belekerült...:) -
Az gáz ha Tier 3al tier4-5ös csatákba dob? -
lammaer #16180 huh? -
Renegade #16179 mi bajod a villanyszerelőkkel? -
Én szerettem az IS-t. Mozgékony volt és tényleg nagyot harapott. -
lammaer #16177 Nekem bejött az IS, 100mm-essel remek pénzkereseő, 122-es kis gyakorlás után válik azzá. Support tanknak kiváló nagyok mellé is, jókat tud harapni. -
sima IS-ről vélemény?
Tekintettel arra hogy van tigrisem, tigris2-őm, és jadpantherem is lehetne.
Megéri? Jobb mint a tigris? (1on1-be néha elpicsáz rendesen) tényleg sok a ricochet? -
lammaer #16175 Sajnos az ilyen waffen ss buzik nem vallják az élni és élni hagyni elvet.
Chamberlein megpróbálta azt látod mi lett belőle.
Ugyanúgy ahogy a komcsi buzik se.
Féken kell tartani őket ott és ahol csak lehet, mert ha megint hagyjuk őket igy felnőni... -
yossarianHUN #16174 főleg ha nem mondtál semmit. mondjuk az engem is felbasz mikor cod 4-ben a waffen ss nevű emberke anyázni meg mocskoszsidózni kezd de amíg kussol tőlem az a neve amit akar. nem biztos hogy tetszik, de élni és élni hagyni nem igaz? -
lammaer #16173 Tökéletesen egyetértek. A 122-es abszolút nem való a T44-re, már ha tényleg úgy használod ahogy a T44-et kell.
390-et sebez a 100mmes 230-ával szemben, ugyanolyan pennel, 50%al több sebzés majdnem harmad akkora roffal, plusz ha jól emlékszem, 1000 credit egy lövés szemben a 100mmes 250 creditzes árával szemben.
Ha 122-est akarsz használni, szerezz egy IS-t (a simát), na arra való :) -
Ha még 44 lenne, azt mondom oké (ugye bizonyos fontokban 44 kissé féloldalasan nézve = SS), de 88... -
Okés köszi :) -
Hát a Lucus (Luchs) felderítő ág, tehát utána jön a Leopard, és vége, onnan nem mész tovább. A felderítő annyit tesz, hogy te nem nagyon fogsz harcolni, mert az a dolgod, hogy felderítsd az ellenfeleket a csapattársaidnak. Esetleg ha be tudsz rohanni az ellenfél bázisára, és a tüzérségét tudod abuzálni, az még akciónak tekinthető. :)
A Pz IIIA ágról tudsz továbbmenni a közepes és a nehéz harckocsik felé, tehát ha harcolni akarsz, akkor azt válaszd. -
Mondjuk tényleg jó lenne megtudni, hogy ki volt az. Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy kinek baszta a csőrét a nyócvannyóc. -
Amúgy szerintetek melyiket válasszam most? PzKpfw Luchs vagy Ausf. A?
Nekem teljesen mindegy, csak azért valami ütős ág kellene:S -
Hát ja. Akkor az a kettő tier1-es tank beépített ügynök volt, vagy tényleg itt volt olyan kedves emberke... Ezt sajnos már nem tudom meg. -
Neki tették hűvösre az accát. -
Én nem verek semmit, miután megtudtam, hogy benne van a szabályzatba. Írtam már support, remélem holnap válaszolnak. -
Nem, nem olvasom el az összes játék szabályzatát de nem is verem a tamtamot ha a szabályzattal ellentétes dolog miatt leszopatnak ;) Valaki régebben már járt így, vele kell(ene) beszélned, hogy mi is volt akkor. De úgy emlékszem mintha megváltoztatták volna a nikkjét és minden ment tovább. Próbálj rákeresni a fórumban a 88-as számra. Igaz egy foskupac az sg keresője de hátha rálelsz. -
spiczi91 #16163 Úgyis hamarosan meg kellett volna csinálnod. -
jól is teszed...úgyis egy használhatatlan fos :D
-
Szóval te elolvasod az összes játék szabályzatát. Én kérek elnézést. -
Én már csak nevetek ezen. 
Ha nem kapom vissza az accomat biztos nem kezdek újat. Megint hónapokig tartó farmolás egy traktorért..naneee. Inkább akkor legózok
-
yossarianHUN #16159 HE-vel természetesen -
yossarianHUN #16158 nah kipróbáltam élesben maustól szemből a kv-3 122 milis d2-5t-je 4%-ot tud lekaparni. -
Mielőtt valamit aláírsz illetve elfogadsz nem árt, ha tudod miről is van benne szó ;) IRL és a virtuális világban egyaránt. -
de ez az...van olyan gyerek aki pl 8 éves és már ilyennel játszik...az angolul olvassa a szabályzatot?van apja...az oroszt tanult, azt is alig tudja...akkor? am én átfutottam a szabályzatot(2 mp alatt)...és eleve ki tudná hogy a 88 a német SS abcben a HH-t jelenti? omg...akkor már Flak 88 ... -
Szakesz #16155 Mondjuk én elolvasom, meg aztán lehet más is, ki tudja...
122mm gun T-44-en fölösleges. Számolj utána, hogy percenként mennyit sebzel vele, s rájössz, hogy a 100mm sokkal jobb. Főleg ha belekalkulálod a lepattanásokat, valamint ha gyakran lősz nagyobb esély modulsérülésre, meg arra, hogy az ellen elhibázza a lövést. -
Oké benne van a szabályzatba, elfogadom. De van olyan ember a világon aki elolvassa bármely játék szabályzatát? 1 millióból 1, vagy annyi se. -
stork13 #16153 Én a lánctalp után a tornyot dobtam fel a nagyobb ágyú miatt. Az erősebb motorral nem nyersz annyit szerintem, mint a nagyobb sebzéssel. Ha letrackelnek akkor úgysem számít a gyorsulás.
A kisebb ágyú ráadásul többször pattant le és kevesebbszer okozott kritikus sérülést.
Így nálam lánctalp, torony, motor és gondolkodom a 122-esen. Kicsi a ROF-ja de borzalmasat sebez. A gond csak akkor lenne ha a 3.5-es ROF-nál 1 lepattan. :D
De láttam már vele T-44-et, a Párducom ~700 HP-ját 1 lövéssel eltüntette a kis mocsok. :) -
HuffnagelSteve #16152 Nem, nem tudom és igazából nem is érdekel, hogy ki tetette hűvösre a nicked. Egy rossz szót nem szólhatsz mert az elejétől fogva benne van a szabályzatban. Az, hogy nem olvastad el egyéni szoc probléma. Itt fejtegetni is felesleges, hogy ökör szabály vagy nem. Ha szerinted baromság és van vér a pucádban, nosza nyiss neki egy topikot az off fórumon. A ruszkin, mert azt még olvassák is állítólag a fejlesztők és a sleppjük.
Ha mégis innen volt valaki annak csak gratulálni tudok a gerince helyén lévő trutymóhoz. De mondom, szerintem nem innen volt a "bejelentő". Remélem nem tévedek :) -
lammaer #16151 Nincs ilyen kitétel a szabályzatban, reklámért nem jár bann :) -
yossarianHUN #16150 francba lebuktam
-
Hát gyanús az a két darab "s" egymás mellett :))
Megkaptam a karácsonyi ajándékot
.
-
yossarianHUN #16148 szval a 88 tabu afölött már mindenki szemet huny hogy az orosz hevik kétharmada sztálinról van elnevezve