418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    de ezeknek a kis pöcsöknek beszélhetsz mindegyik van vagy 12 éves azt ott heil hitlerezik a gép előtt nagy önérzetesen.
  • szabii98
    Jah okés :)
  • Sippie
    nem. Tier4-emet Tier9 ellen szokta dobni.
  • Sippie
    na igen, csak most tigrissel kétszer belelőttem simán sebeztem. Igaz utána belémbaszott valami 500-as sebzést majdnem, csak lestem. Gondolom 122 HE lövedék a nyerő kombináció hozzá.
    A tigris2 vs IS-3 párharc egyértelműbbnek tűnik a ruszki javára.
  • Renegade
    anyuu, anyuuu rájöttem, mi volt a nagypapa a háborúban....villanyszerelő!
    (anyuka kicsit riadtan, majd megenyhülve): és ezt miből gondolog?
    megtaláltam a sisakját a padláson és van rajta 2 villám
  • exoterm

Jó kis pályákat csinálnak az orosz srácok. ;)
    De jó is lenne a kövi paccsban olvasni, h az összeset kivették, ami a soft wipe óta belekerült...:)
  • szabii98
    Az gáz ha Tier 3al tier4-5ös csatákba dob?
  • lammaer
    huh?
  • Renegade
    mi bajod a villanyszerelőkkel?
  • BoneDragon
    Én szerettem az IS-t. Mozgékony volt és tényleg nagyot harapott.
  • lammaer
    Nekem bejött az IS, 100mm-essel remek pénzkereseő, 122-es kis gyakorlás után válik azzá. Support tanknak kiváló nagyok mellé is, jókat tud harapni.
  • Sippie
    sima IS-ről vélemény?

Tekintettel arra hogy van tigrisem, tigris2-őm, és jadpantherem is lehetne.
    Megéri? Jobb mint a tigris? (1on1-be néha elpicsáz rendesen) tényleg sok a ricochet?
  • lammaer
    Sajnos az ilyen waffen ss buzik nem vallják az élni és élni hagyni elvet.
    Chamberlein megpróbálta azt látod mi lett belőle.
    Ugyanúgy ahogy a komcsi buzik se.

Féken kell tartani őket ott és ahol csak lehet, mert ha megint hagyjuk őket igy felnőni...
  • yossarianHUN
    főleg ha nem mondtál semmit. mondjuk az engem is felbasz mikor cod 4-ben a waffen ss nevű emberke anyázni meg mocskoszsidózni kezd de amíg kussol tőlem az a neve amit akar. nem biztos hogy tetszik, de élni és élni hagyni nem igaz?
  • lammaer
    Tökéletesen egyetértek. A 122-es abszolút nem való a T44-re, már ha tényleg úgy használod ahogy a T44-et kell.

390-et sebez a 100mmes 230-ával szemben, ugyanolyan pennel, 50%al több sebzés majdnem harmad akkora roffal, plusz ha jól emlékszem, 1000 credit egy lövés szemben a 100mmes 250 creditzes árával szemben.

Ha 122-est akarsz használni, szerezz egy IS-t (a simát), na arra való :)
  • [NST]Cifu
    Ha még 44 lenne, azt mondom oké (ugye bizonyos fontokban 44 kissé féloldalasan nézve = SS), de 88...
  • szabii98
    Okés köszi :)
  • [NST]Cifu
    Hát a Lucus (Luchs) felderítő ág, tehát utána jön a Leopard, és vége, onnan nem mész tovább. A felderítő annyit tesz, hogy te nem nagyon fogsz harcolni, mert az a dolgod, hogy felderítsd az ellenfeleket a csapattársaidnak. Esetleg ha be tudsz rohanni az ellenfél bázisára, és a tüzérségét tudod abuzálni, az még akciónak tekinthető. :)

A Pz IIIA ágról tudsz továbbmenni a közepes és a nehéz harckocsik felé, tehát ha harcolni akarsz, akkor azt válaszd.
  • LeonSilver
    Mondjuk tényleg jó lenne megtudni, hogy ki volt az. Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy kinek baszta a csőrét a nyócvannyóc.
  • szabii98
    Amúgy szerintetek melyiket válasszam most? PzKpfw Luchs vagy Ausf. A?
    Nekem teljesen mindegy, csak azért valami ütős ág kellene:S
  • BoneDragon
    Hát ja. Akkor az a kettő tier1-es tank beépített ügynök volt, vagy tényleg itt volt olyan kedves emberke... Ezt sajnos már nem tudom meg.
  • LeonSilver
    Neki tették hűvösre az accát.
  • BoneDragon
    Én nem verek semmit, miután megtudtam, hogy benne van a szabályzatba. Írtam már support, remélem holnap válaszolnak.
  • LeonSilver
    Nem, nem olvasom el az összes játék szabályzatát de nem is verem a tamtamot ha a szabályzattal ellentétes dolog miatt leszopatnak ;) Valaki régebben már járt így, vele kell(ene) beszélned, hogy mi is volt akkor. De úgy emlékszem mintha megváltoztatták volna a nikkjét és minden ment tovább. Próbálj rákeresni a fórumban a 88-as számra. Igaz egy foskupac az sg keresője de hátha rálelsz.
  • spiczi91
    Úgyis hamarosan meg kellett volna csinálnod.
  • szabii98
    jól is teszed...úgyis egy használhatatlan fos :D
  • BoneDragon
    Szóval te elolvasod az összes játék szabályzatát. Én kérek elnézést.
  • BoneDragon
    Én már csak nevetek ezen.

Ha nem kapom vissza az accomat biztos nem kezdek újat. Megint hónapokig tartó farmolás egy traktorért..naneee. Inkább akkor legózok
  • yossarianHUN
    HE-vel természetesen
  • yossarianHUN
    nah kipróbáltam élesben maustól szemből a kv-3 122 milis d2-5t-je 4%-ot tud lekaparni.
  • LeonSilver
    Mielőtt valamit aláírsz illetve elfogadsz nem árt, ha tudod miről is van benne szó ;) IRL és a virtuális világban egyaránt.
  • szabii98
    de ez az...van olyan gyerek aki pl 8 éves és már ilyennel játszik...az angolul olvassa a szabályzatot?van apja...az oroszt tanult, azt is alig tudja...akkor? am én átfutottam a szabályzatot(2 mp alatt)...és eleve ki tudná hogy a 88 a német SS abcben a HH-t jelenti? omg...akkor már Flak 88 ...
  • Szakesz
    Mondjuk én elolvasom, meg aztán lehet más is, ki tudja...

122mm gun T-44-en fölösleges. Számolj utána, hogy percenként mennyit sebzel vele, s rájössz, hogy a 100mm sokkal jobb. Főleg ha belekalkulálod a lepattanásokat, valamint ha gyakran lősz nagyobb esély modulsérülésre, meg arra, hogy az ellen elhibázza a lövést.
  • BoneDragon
    Oké benne van a szabályzatba, elfogadom. De van olyan ember a világon aki elolvassa bármely játék szabályzatát? 1 millióból 1, vagy annyi se.
  • stork13
    Én a lánctalp után a tornyot dobtam fel a nagyobb ágyú miatt. Az erősebb motorral nem nyersz annyit szerintem, mint a nagyobb sebzéssel. Ha letrackelnek akkor úgysem számít a gyorsulás.
    A kisebb ágyú ráadásul többször pattant le és kevesebbszer okozott kritikus sérülést.
    Így nálam lánctalp, torony, motor és gondolkodom a 122-esen. Kicsi a ROF-ja de borzalmasat sebez. A gond csak akkor lenne ha a 3.5-es ROF-nál 1 lepattan. :D
    De láttam már vele T-44-et, a Párducom ~700 HP-ját 1 lövéssel eltüntette a kis mocsok. :)
  • HuffnagelSteve
    Nem, nem tudom és igazából nem is érdekel, hogy ki tetette hűvösre a nicked. Egy rossz szót nem szólhatsz mert az elejétől fogva benne van a szabályzatban. Az, hogy nem olvastad el egyéni szoc probléma. Itt fejtegetni is felesleges, hogy ökör szabály vagy nem. Ha szerinted baromság és van vér a pucádban, nosza nyiss neki egy topikot az off fórumon. A ruszkin, mert azt még olvassák is állítólag a fejlesztők és a sleppjük.
    Ha mégis innen volt valaki annak csak gratulálni tudok a gerince helyén lévő trutymóhoz. De mondom, szerintem nem innen volt a "bejelentő". Remélem nem tévedek :)
  • lammaer
    Nincs ilyen kitétel a szabályzatban, reklámért nem jár bann :)
  • yossarianHUN
    francba lebuktam
  • ximix #16149
    Hát gyanús az a két darab "s" egymás mellett :))
    Megkaptam a karácsonyi ajándékot
    .
  • yossarianHUN
    szval a 88 tabu afölött már mindenki szemet huny hogy az orosz hevik kétharmada sztálinról van elnevezve