418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Szerintem meg azért, mert az artyk a kicsikre vadásznak. T32-vel kiállhatnék a kör közepére akkor se törődne velem a kutya se, persze ha T-34-gyel(orosz) tenném ugyanezt, csak záporoznának rám a lövedékek, még halálom után is becsapódna 1-1...
  • szabii98
    Nah még kell 2000 credit :P
    1890em van :D
  • yossarianHUN
    oo igenn megvan a 100 milis mindenki rettegjen leporoljuk a su 100ast
  • Renegade
    Lammaer kolegának igaza van, szvsz mind őt, mind engem nagyon ritkán szed ki tüzérség, na nem azért mert olyan pro vagyok (ő igen), hanem mert van artynk és ezér (is) tudjuk, hogy hogyan kell előlük elbújni, vagy kitáncolni őket.
  • yossarianHUN
    van nekem IS-em is csak inkább a kv3-at nyúzom az jobban fekszik. azért az IS-t általában nem rakja nagy mauspartiba, kt-k is 3-ak azért vannak bőven
  • lammaer
    Ha a tüzér kiszed 10ből 7x, akkor az ellenséges tankok is kiszednének ugyanolyan könnyen, csak kicsit később.

A fedezékek többsége, amit használnod KELL a tankok elleni küzdelemben az jó a tüzérek ellen is.
    Ha a tüzér kilő ilyen gyakran és könnyen akkor az azt jelzi, nem használsz fedezékeket rendesen. Szerintem.
  • noname23
    hát még IS-el se lesz jobb ilyen balancot ismerem nincs sok esély topX-es tankok ellen nekik kb olyan érzés egy ilyen csata mint mikor te vagy a toppon
    sokkal kellemesebb lenne ha csak max tier 9ig lenne ellen abból is csak 1 max egy KT IS3 stb tier8-as ellen mert bőven elég kihívás mikor oldalból le tudod őket pusztítani.
  • yossarianHUN
    hát igen meg kell szenvedni azért a 279 milis toronypáncélzatért én annak idején a t28-al szenvedtem rengeteget gyűlöltem is mint a szart az volt wot pályafutásom legsötétebb időszaka
  • lammaer
    Én böcsülettel átküzdöttem, kifejlesztve mind a sherman mind a T1-et belőle. Aztán a T1-et is végigtoltam.

Nagyon drágán adták a T29-et, két ilyen ultraszart ankot nem raktak be WoTba egymás után semelyik ágon se :)
  • kokos
    Én a tüzérséget kivenném a játékból....elrontja a játékot.10 menetből 7 a tüzérség lő ki.......kár érte pedig jónak indult!!!
  • yossarianHUN
    hát a lee egy evolúciós zsákutca képen röhögi minden ami szembe jön. el is vette a kedvem az ami tankoktól free xp meg nem volt elég
  • szabii98
    nemtom ez nekem most jól esik ^^ xD
  • lammaer
    A világért se akarlak kiábrándítani, de a Lee-t mivel NEM lehet megölni ? :)
  • Wlanseraf
    Tudom, de a kill is bonus:)
  • Achmed927
    Szép kis exp. Kill nélkül. De ugyebár a sebzés ad exp-t.
  • Wlanseraf
    kaptam érte egy ilyet:)
  • Wlanseraf
    ez most volt kill nélkül nem is rossz:)
  • szabii98
    Gyerekek :D
    Ez a PzKpfw nagyon büntet ezzel az ágyúval :D M3 Leeből 21ről 0 :P
  • yossarianHUN
    nekem a kv3 a favorit, low med tierben megesz mindent reggelire, kt-be is belesebez oldalról huszonharminc százalékokat, tigrisnek pedig simán nekimegyek 1v1-be és az esetek többségében én jövök ki belőle jól
  • yossarianHUN
    hát igen 1v1 cicafájt is7-el nem kecsegtet sok sikerrel. de HE-vel elölről 17 %-ot szedtem a t54.től 9-et is7-től szval ezért már érdemes volt felkelni
  • yossarianHUN
    premiummal kv3 volt már 2900 is az a rekordom.
  • lammaer
    Duplázóval és rohadt jó körrel.
  • szabii98
    Hmm ha magas tierbe rak akkor az ENSK pályára...érdekes
  • Szakesz
    Jobb meccsen 2500exp? Nekem ennyit még sosem akart adni, milyen tankkal hozod ezt össze? :D
  • Renegade
    rájöttem miért jó, hogy megjelentek a med9-ek, kinyírják a kempereket
    :-) egyedül városi pályán szarok
  • yossarianHUN
    hát igen de ez járműtől meg csatától is függ beszarás most is berak így néz ki az ellen teteje: is7, is4, is3, t54, t32, t32. jó kis tank ez a kv3 de ekkora dögök ellen nem nagyon tudok mit csinálni
  • szabii98
    nekem az alap az 150 a max meg 1700 :S
    minimum 1 kill mindig van de legtöbbször defeat sajnos :/

szerk.:
    Most is 300 :S
  • yossarianHUN
    hát jah de egy jobb meccsen 2500 is jön. persze mindig akkor jön a kevés mikor már egykét ezer választ el az új ágyútól/tanktól
  • lammaer
    Pedig sztem 600as átlag XP egyáltalán nem rossz...
  • lammaer
    Reportálom a csávókat akiknek 88 van a nevükben
  • yossarianHUN
    nekem meg 2000 és megvan a 100 milis a su100-ra de iszonyatos szenvedés megy 5-600-anként szedem össze
  • szabii98
    Nah, már csak 4000 exp kell és PzKpw III :P

előbb neki mentem a T57nek és 44%ot vittem neki egy lövésből...lehetséges?:D
  • yossarianHUN
    de mit tudsz tenni?
  • lammaer
    A dudva is akkor nő ki amikor az ember fáradtan legyint és nincs kedve kimenni kapálni...
  • lammaer
    A 122-eshez hozzá kell szokni, az gyakorlatilag a felkészitő a magasabb szintű orosz heavykhez - ott már nincs gyors ágyú opció, csak a 122-es különböző variációi :)
  • yossarianHUN
    ez a t23 gonosz kis dög papíron valami 60 mili páncélja van erre kv3-ban úgy szétkapott hogy csak néztem nemtom milyen ágyúja volt de kétszer annyit lőtt vele mint én és egy lövése a hpm kétharmadát
  • exoterm
    Nekem 100-as löveg van az IS-en, mert pontosabb, mint a 122-es.
  • yossarianHUN
    ott a pont de ilyenek mindig lesznek és az ember egy idő után már csak fáradtan legyint rá
  • yossarianHUN
    az IS jó kis tank mozgékony és egész komoly védelme van viszonylag gyakran pattog le róla skuló. emellett legtöbbször nem nagyon nagy tier csatákba rakja a sorsolás. nekem csak az ágyúkkal van gond, a 122-es d2-5t borzalmasan lassú a 100-as valamivel gyorsabb a penje is több de nem sebez annyit hogy a nagyokat zavarba hozza ettől függetlenül jól lehet vele keresni
  • lammaer
    Nem beszélgetünk az ilyenekkel. Bannoljuk őket, eltapossuk őket, ütjük ahol érjük, zéró toleranciával... hörr :)

Hogy miben rosszabbak mint én ezek után? Abban, hogy én nem holmi ideológiák alapján igyekszem megítélni az embereket hanem a tetteik alapján ;)