418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #16348 :-)
remélem annyi szabadságot hagynak, hogy x lehetőség közül válaszunk egy szimpit magunknak -
yossarianHUN #16347 én is ezt mondtam aztán jól megkaptam hogy kussoljak mit gondolok én. -
bullshit egy játék ez, a láthatatlan lövöldözőivel
amint én lövök egyet a bokorból az összes csicska rámtalál, engem meg szarrá lőnek és semmi... hogyne -
460 a nagy toronnyal. Az alap toronnyal kevesebb kicsit. -
460 -
Atesz91 #16343 Egy Valentine jár majd hardwipe után? Ezzel eléggé kibasznak(bocsánat a kifejezésért) azzal a jó pár ezer emberrel akik végigmentek az zárt bétán és talán a visszajelzésekből talán! még így javíthattak is a gamen kiadás előtt. -
Renegade #16342 azért dúrva, hogy már 5% körül van a draw, az opcsíter artys időszakban csak 2% volt, lenne mit hegeszteni a láthatóságon :-) -
okés
A sima Pz IVnek mennyi a max életereje? -
vonRypp -
Mi a nicked játékban?:D -
Renegade #16338 kár, hogy nem lehet megnézni, hogy melyik tank hányszor gyullad ki, mert a p2 eddig többször gyulladt ki és éget le (270% skill) mint a többi együttvéve -
Már OBben nem kapunk aranyat :(
remélem még CB lesz mert így a játékot nem adhatják obre... -
yossarianHUN #16336 hát én így hallottam a véglegeskor nem kapunk már ugye aranyat naponta (sőt egyáltalán nem) plusz elveszik mindenünket vigaszdíjul hozzádvágnak egy valentine-t amit ugye el is adhatsz rögtön -
Ez ugye nem komoly? Kezdtem már nulláról bétát újból, de ha ezt meglépik, én megbuktatom Lukasenkót, oszt majd sírnak, mint a fürdősqurvák. :D -
az kellene, semmi kétség...vagy most kicsit gyorsabb a fejlődés, talán azért hogy kiélvezzük a játékot...de én szerintem cbről obra mehet a soft wipe obről fpre meg wipe...és be happy -
Ha sikerül akkor küldheted nekemis =) -
yossarianHUN #16332 hát ennek őszintén örülnék de legutóbb mikor megfogalmaztam itt a fórumon efeletti reményeimet rövid úton ki lettem ábrándítva és még azt is megkaptam hogy mekkora köcsög vagyok amiért jogosnak tartanám a soft wipeot.
-
peter9228 #16331 Valaki, akinek megvan a Company of Heroes, el tudná küldeni a játék hangfájlait? (Csak az ágyúhang kéne) A WoT hangfájlaiba sikerült beletúrni, már csak kéne egy normális ágyúhang amire lecserélhetném a mostanit:P -
én úgy tudom soft wipe lesz... -
yossarianHUN #16329 legutóbbi értesüléseim szerint egy valentine-t fogunk kapni ruszki cimbijeink jóindulatának jeléül egyébként meg kezdhetünk mindent a nulláról. -
yossarianHUN #16328 visszakapod? most akkor mégis soft wipe lesz? -
most egy tier5+ -os csatába a szerver szíveskedett berakni egy Leichttraktort:D -
Na kezdtem egy másik accot mégis :D Elég hamar kiszedtem a hetzert...Hát basszus nem hittem volna hogy ilyen durva. Pozitívan csalódtam. -
spiczi91 #16324 Hogy az a príszt mekkora egy darab szar, rövid a lőtávja, cserébe nem egyszer volt már, hogy tier8 hevit nem tudta megkarcolni. Baszki, nem tudom ér-e nekem ennyit az M41. :) -
Tök mindegy, mert a befektetett XP-t, pénzt visszakapom wipe után, viszont, ha a személyzetet bukom, akkor azt nem fogom visszakapni. -
yossarianHUN #16322 mindent elvesztesz de akkor legyen inkább még néhány jó meccsed tigrisben mostmár nem érdemes kt-t venni és elkezdeni fejlesztgetni de a döntés a tiéd -
Ez a "nemsoká wipe" ivánéknál kb. semmit sem jelent. Tapasztalat. -
De a fiúkat pont elvesztem Wipe után, nem? -
yossarianHUN #16319 inkább gyúrd ki a fiúkat tekintve hogy nemsokára wipe gondolom úgyse akarsz már új játékszereket ezt élvezd amíg van -
Renegade #16318 addig gyúrjál freere amíg sok aranyat kapunk, ha meg megvan az 50K xp (2Kgold) akkor már veheted is a KT-t :-) -
Nnna, elit lett a Tigrincsem is :)
Melyik éri meg jobban? Legénységre gyúrni az elit xp-ből vagy pedig gyűjteni freebe? -
Mondjuk én most csak Tigerrel megyek. Ha meghalok, akkor alt-tab, email nézés, böngészés, kutya simogatás, stb :) -
Renegade #16315 ugyanaz mint a monostoros pályán, ott sem értik meg sokan, hogy a 8-as út a kulcs, ugyanis ha az arty középen van, akkor csak addig tud lőni, amíg át nem ér a támadó csapat a másik térfélre. Ehelyett mennek csiki csukizni a másik irányba, nem értem én a játékosokat, komolyan nem -
Renegade #16314 jaja, az csak elsőre tűnik camper mapnak, pedig rohadtul fontos, hogy ki ér át először a szárazföld felöli oldalon a másik térfelére -
Nézd, ha kempelünk, ugyanúgy meghalunk, csak 15 perc múlva. Ilyen esetben meg ha min egy tiger szintű tankkal vagy, akkor legalább kinyírsz párat és máris mehetsz egy másik tankoddal. -
Igen, így van. Én egy nyertes csata után mondtam azt amit. Miért? Mert 10-ből 8 alkalommal a balfaszok beállnak kempelni. Ha én el is indulok ismered ugye a mondást, hogy egy fecske nem kecske ;) Szóval az a map egy rakás szar. Pedig jó is lehetne. -
SZU #16311 Ha így veszed, akkor az ágyúval sem tudsz durrogtatni, max. a lőszerrel. ;) -
Adjunktus #16310 "Álcahálóval durrogtattam ki mindenkit,"
Olan nekem is kell!!!Eddig csak az ágyúval sikerült!
-
TDantes #16309 Persze, de egyetlen magányosan támadó tank, annyit se ér mint egy marék szúnyog. Pillanatok alatt szétkapnak. -
Nah kicsit meguntam a németeket ezért elkezdtem az orosz ágat :)
Majd valamikor folytatom a németet csak free expet szerzek