418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #16428 Csak ha Tier 9es vagy 10-es ellenfelekre lősz (IS4, IS7, VK4502, Maus), a többit általában átlövi a 122-es APvel ha tudod hova kell küldeni (pl királytigrisnél célozd szemből a torony közepét ahol az ágyú van).
Vannak persze kivételek, pl az amerikai heavy tankok (T29 vagy felette) ha csak a tornyukat mutatják szemből akkor HEvel kell megküldeni őket.
Esetleg még pénzspórolás végett scoutokra (Tier4 vagy alatta) meg artykra érdemes HEvel lőni, azok még szeretik -
Szakesz #16427 De ez nem II. világháborús tankos MMO, hanem pusztán tankos MMO. :)
Egyébként a brit tankoknál mi lesz az a plusz, amiért hajlandó lenne bárki is beülni egy Johnny English harckocsiba? Szerintem egy az egyben amcsi tankokat kapunk, maximum más festéssel.
Japán tankokkal mi a helyzet? Azok beáshatják magukat, vagy kérhetnek majd tüzérségi támogatást? Vagy a francia tankok, olyan volt egyáltalán, ami egy tigrist akár megkarcolhatott volna? -
na igen, erre számítottam azért, csak eddig kb egyszer nem voltam közelharcos pályán :D 5 meccs 1 kill továbbra is. A 122-nél érdemesebb a HE-t használni? -
lammaer #16425 Nem az :)
Az accuracy at 100m statot kell nézni, az mutatja hogy 100m-en mennyire hord(hat) félre.
A 100mm-esenél ez 0.37m, a 122-esnél meg 0.4. Nem jelentős a különbség, de a 100-as pontosabb papiron.
Az orosz ágyúk az esetek többségében mindig pontatlanabbak és lassabbak mint a német, cserébe általában nagyobbakat rúgnak.
Pl, mig az IS legerősebb ágyúja 0.4-es pontossággal bir, addig a Tigrisé (tier7) 0.3-as.
A tigris 9-et lő percenként 203-as pennel és 220-as damageval mig az IS 5.56-ot 175-ös pennel és 390-es sebzéssel.
Ezek alapján a német ágyúk tipikusan távolsági mesterlövészkedő harcra mig az oroszok közelharcra valók. Sajnos - nem sajnos, a térképek jelenleg nem akkorák hogy a németek előnye nagyon meglátszódjon ezen a téren. -
A D10T nem egy sniper ágyú az tény :) -
jaa -
lammaer #16422 "hogy oldjuk meg a garázst, mert most 3 tankom van és +2 free hely +1 gold helyem van(asszem 6 hely van, vagy 5)"
Goldból annyit veszel amennyi jólesik, nekem is van vagy 10 tankom jelenleg :)
-
a 122 pontosabb? -
yossarianHUN #16420 avval szenvedek én is rendesen a 100-as nem az én világom vissza fog kerülni a 122-es lassú vagy sem. -
Jó ez az IS. 4 meccsből 1 kill, az is egy PZIII teljesen véletlen eltalálása, mert egyelőre ahogy nézem egyelőre köze nincs a lövésnek ahhoz ahova én elszeretném juttatni. 100-as ágyú, 0 győzelem. Állat :D -
yossarianHUN #16418 hát csak az lesz megint ami az amiknál hogy végignézed a fát és egy tank nincs amit sorozatban gyártottak is volna -
Oddball29 #16417 Eh, Super Pershing már benne van game-ben a T15 ágyúval. A motor és erőátviteles változat meg IRL M46 Pattonként futott. Akkor miért nem inkább M-47? Az a távolságmérőt leszámítva még tisztán vh-s technika, a T-54 ellenfele. Az M-48 az A2 verziótól felfelé egy generációval felette van.
Nagy visítozás lesz, ha megjön az M103, vagy a brit Conqueror. -
TDantes #16416 Nem-e? A francia tank fa már rég kész van, és tuti hogy jobbak lesznek a németeknél. Ezt most borítékolom. -
Szerintem a leírt népekből max a japánoknak lesz új three, a többi az egy "Other tech" részben lesz, és akkor lesz 5 ág.
A kérdés:hogy oldjuk meg a garázst, mert most 3 tankom van és +2 free hely +1 gold helyem van(asszem 6 hely van, vagy 5)
És:
Ezt az új tankot nem azért írtam, hogy egyből Challenger meg Abrams legyen! Jó lenne, de még mindig a II. Világháborúban tartunk(de pl a Maus nem is lőtt egyet sem a II.VHban, az IS7 kész sem volt a II.VHra, az első tankok(Tier 1) pedig 1920-1938 születésűek, tehát nemigen van közük hozzá.) -
Renegade #16414 pedig a japóknál lenne külön torony mozgató legény is (ugye pár tankjukban nem volt torony forgató motor), és minnél skillesebb, annál gyorsabban kurblizik :-) -
lammaer #16413 Hát, francia/japán II.vhs hadiipar termékeből sincs olyan eget rengetően sok sztem... olyan meg pláne nincs, amik képesek lennének effektiven szembeszállni a német/orosz gépekkel. -
kokos #16412 Na az komoly lenne!Egy hasonlót nyomtam ittvan ez! -
spiczi91 #16411 Szerintem megvennék egyet és dirket rohangásznék vele a csatamező közepére. :D -
TDantes #16410 Én eddig nem halottam hogy lengyel tankok is lennének. Angol/francia/japán tankról volt szó. -
spiczi91 #16409 Nem vagyok hitlerjugend, de ettől én is. :D -
Renegade #16408 :-))
mert nincsen humorérzékük, de én is megnézném, ahogy páran, hogyan dobálnák magukat :-) -
Renegade #16407 ww2 online -
lammaer #16406 Na gondolom a sok kis hitlerjugend egyből a szívéhez kapna ettől :) -
kokos #16405 Jaj Dummyboy!Keringőzés közben nem kellene állítani,beállítanád fix 500-ra azt alá vagy fölé célzol mikor hol van! -
Az se lenne rossz csak az teljesen más tészta
pl:
- egy tankba 4 online játékos ülne
- csak belső nézet lenne a tüzérségnek szintén
- a tüzérség kapott koordináták alapján tüzelne
- és még lehetne folytatni......egyszer reméljük lesz valami ilyen is
-
lammaer #16403 Azé érdekes lesz a francia/brit/lengyel/japán tree... a 3 legnagyobb tankgyártó/fejlesztő országból is telenyomták már képzeletbeli tankok tucatjaival a treet hogy meglegyen a 8-10 Tier. Azé megnézem hogy a lengyel hadiiparból hogy kaparnak össze ennyi tankot - talán még Lem science fictionjait is be kell majd tenni. -
Renegade #16402 jöjjön akkor t72 is, sőt, tegyük be a merkavát német top tanknak :-) -
lammaer #16401 Ahogy ismerem őket, ez azt jelenti hogy lenerfelik a T29-et a francba, hogy a T32 emiatt jelentősen erősebbnek látszódjon majd. -
TDantes #16400 A Patton ugyan hogy a bánatba kerül már megint ide? Meg minek fog számítani, tizes tierű közepesnek? Patton tank...igen az kell, még a végén gyengék lennének az amerikaiak a Phersing-el meg a T30-al. -
Ezek szerint csak rájöttek, hogy a T29, T34, T30 ugyan az a tank más ágyúval és több hp-val. -
Renegade #16398 remélem csak részeg és félrebeszél mert ez így, már a lassan a komplett XX. századot felöleli -
Okés :P -
Persze, de majd csak később. -
Ez nem tankszim, ne induljunk el ezen a vonalon, betenné a kaput, ha keringőzés közben nekem távolságot kellene állítani :) -
Más országok nem lesznek?Mert mondogatták nekem hogy Francia, Brit, Japán meg azthiszem Lengyel.
Ezekből lesz is valami? -
peter9228 #16393 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/23003-fireworks-mod/
Ezt próbáljátok ki, nagyon jó:P -
Hmm...Overlord azt írta, hogy változtatni fognak mind a 3 tech-fán.
Részleteket nem mondott, csak azt hogy bekerül pár teljesen új tank is, pl. az amcsikhoz az M48 Patton, az M103 és Super Pershing is.
"All 3 current tech tress are going to modified and improved, the changes affect vehicle tier, type, specs etc, moreover some completely new models are going to be added. US tree will undergo the most substantial changes." -
Próbálj Scoutolni, előre mész és zászlóz, ne kapj lövedéket és ha lehet akkor 1 kill legyen.Így nagyjából 700 expet kell kapni. Én 1 nap alatt kijátszottam a Pz III Ausf. A-t, nem ajánlom hogy végig fejleszd.5 centis ágyút, a legszélső tornyot és a III-at fejleszd, majd utána a többit. Úgyis kell kis pénz a Pz IIIra, ha addig ki van fejlesztve de nincs rá credited, akkor menj a Pz III Ausf A-val amíg nem lesz pénz.Goldból fizess prémiumra, tök mind1 milyenre csak fizess hogy több creditet és exp-t kapj ;) -
lammaer #16390 1. lépés: a rengeteg aranyból amit kapsz prémium megvásárlása -
kokos #16389 Még csak 4 napja játszom,,,de csak ezzel!Szeretem a tankos játékokat mindig"pro"voltam bennük, de ez teljesen megkevert!
Szerintem jobb lett volna ha a célzásra mennek rá.Pl:lövés előtt a távolság beállítás.Nem így mint ebben hol látom ,hol nem.
Amugy most vettem meg a PZ III Ausf-t 3.7cm löveggel van.Nagyon sokat kell játszani hogy feltehessek rá egy 5cm löveget.És még az is édeskevés!
És úgy elég nehéz pontokat gyűjteni ha csak rálövök 3 x de nincs kilőve!