418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zoltang #16588 Amit írtam a 12,8 cm Pak 44 Standard-Panzergeschoß -ról az Ian Hogg: Die Deutschen Artillerie Waffen im zweiten Weltkreig, Motorbuch Verlag, 1978 333. oldalon van.
Ebben a könyven a Flak változatnál már szerepel 12,8/10,5cm -es lövedék (itt a nagyobb magasság elérésre). 12,8 cm-es ágyúból tulajdonképpen a 10,5cme-es lövedéket lőttek ki. -
A Micimackó akció csoport hangzatosabb :) -
Apropó Tuvi! Pont valami új klánnevet akarunk választani, ha "Thomas és barátai" lesz a befutó akkor melyik nevet választod? (Gordon stipi-stopi)
Nem sok esély van rá hogy ez lesz, mert perpill a "Micimackó és barátai" jobban áll. -
Nem tudom mennyi Észak-Korea lakossága, de azért vannak Sztálinnak hívei, és van róla szóló honlap is. Azért nem tudjuk lemérni, hogy ott pl. az Interneten mennyi a náci anyag, mert igazából náluk csak JVSZ és KISZ, KJI és ezek rokonai találhatóak meg.
Megj. tegnap valaki kérdezte ingame chaten, hogy van-e valaki Koreából. Erre jött egy válasz: igen, de északról, nem délről. :D Mindenki röhögött, de lehet, hogy tényleg onnan volt az illető.
Egy biztos: vietnamiak annyian vannak, mint a wipe után az egy csatában lévő IS7ek száma lesz. :D -
okés :) -
köszönöm örök hála :) -
lammaer #16582 Fogalmam sincs, attól függ mibe dobál be gyakrabban. Úgy rémlik a PZIV már egész jó kis ágyút fel tud rakni APvel, de ha nagyon nem megy apenetration akkor mehet a 105-ös :) -
Oddball29 #16581 Szerintem már egyikhez se csináltak. 12,8 cm-es biztos nem volt széria APCR, 10,5 cm-es rendszerben pedig a hajóágyúkon kívül csak légelhárító volt (10,5 cm Flugabwehrkanone 38/39). I. V. Hogg. German artillery of world war two.
A 90 mm T15-öt viszont úgy érzem, mintha kicsit alulírták volna. Amit a jugoszlávok teszteltek valószínűleg ugyanazzal a lövedékkel (T33e7) az M47-ről, az 3000 feet/sec kezdősebességű M119/M36/M41 ágyúból kilőve, a T15-ből 3200 feet/sec.
Én olyan teszteredményt láttam, hogy 85mm/55(35 vízszinttől)páncélt ez 2710 feet/sec-nél ütött át, ami 1650 méternek felel meg. Viszont lehet, hogy a korai darabok 3100 feet/sec felett szétesnek, ha páncélt érnek. Az oroszok a saját tesztjeiken a Kwk43-ra ugyanezen célpont ellen 650 métert hoztak ki. A két lőszer (t33 és Pzgr43) 50 fok felett másképp viselkedik.
Na mindegy, ez nem szimulátor. AP-vel így is úgyis kevés lesz T54 ellen, akármelyik verzió.
-
Még anno a nyáron csináltattam egy haverral meg is osztottam, kemény 20 embert érdekelt :D de itt a linket szedd le nyugodtan és használd! :)
Magyar Királyi Honvédség jelzés letöltése -

Ha esetleg készítesz még ilyeneket, akkor nyugodtan küldheted ha nem privát ;)
(Pz IIItól felfele kelllene :D)
lammaer: Pz IVre 105ös vagy 75ös majd? -
Igaza van a faterodnak, viszonylag sokan dolgoznak ezen a napon is.
Én régen például a karácsonyt otthon töltöttem, családosként de ilyenkor általában a "kettes őrség" (Lukácsházán volt a lőszerraktár és ott hivatásosok voltak mindig az őrparancsnokok) jutott osztályrészül. Vagy esetleg az "egyeskapu" de az úgy emlékszem ritkábban. -
Mordak, ehhez mit szólsz? :D
-
lammaer #16576 Há mé, noszogatni kell a gázt meg a vizet hogy follyon?
-
Jó és nyugodt munkát ;)
BUÉK meg mindenkinek.
**--**
Lenne javaslatom onnan is egy-két ember elszállásolására. Kellenek meg jó, hogy vannak csak néha túlzásokba esnek. -
Oddball29 #16574 Az fontos, hogy ezek akkor 30 fokban függőlegestől vannak, nem vízszintből. Vagyis egy t-54 páncélra direkt nem lehet őket értelmezni, ami akkor 120/60. A függőlegestől 60 fokosnak minimum két és félszeres szorzója van. -
És ugye ilyenkor is csak a mentők, rendőrök, tűzoltók dolgoznak a média szerint... apám meg hülyét kap. A Víz az áram a gáz csak úgy jön magától, a mozdonyok is csak úgy elindulnak maguktól, na meg azok is üzemek is mennek emberek nélkül amik folyamatos műszakban vannak.
Boldog új évet mindenkinek!
(főleg azoknak kívánok nyugodt probléma mentes éjszakát, akik dolgoznak ilyenkor is. A többieknek jó bulizást) -
Igen .
Dummy: köszönöm :) -
Boldog új évet mindenkinek!
Én együtt érzek veled, amíg műszakoztam az első 5 évben minden karácsonyt és szilvesztert beszoptam melóhelyen ...
Az meg hogy este 6-kor végez az ember a 12 órás műszakkal, az olyan mintha dolgozna éjjel is ... véletlenül ébredtem fel a TV-ben a himnuszra :(
Nyugodt estét neked, meg minden ma is dolgozónak, a többieknek meg jó szórakozást :) -
yossarianHUN #16570 ez jó megoldás lenne csak az összes túlbuzgó emberjogi szervezet vad hörgésbe kezdene szval nem lenne belőle semmi -
lammaer #16569 Nahát, masiniszta vagy? -
:D -
Én megértem a ruszkikat...én is szemrebbenés nélkül kitűzném az árpádsávos zászlót a bázis zászlóra:)
És boldogabb új esztendőt kívánok nektek az enyémnél, megyek éjszakára melózni, úgyhogy ha nem is tankozással kezdem az új évet, de az tuti hogy a környék első mozdonyát én vezetem hajnalban. Hát ez is valami..
BÚÉK -
Hozzánk hozhatjátok :) Még 1 barakk áll itt Recsken, és kőbánya is megy. -
Jaja :) Egy rugóra jár az agyunk :) -
Ennél már csak az a jobb,amikor ilyen faszokat látok (karlendítés, meg HH meg az apámfasza) orosz nyomiktól.
Egyébként qrva "könnyű" lenne megoldani ezt a kérdést.
Ezeket el kellene vinni mondjuk három-három hónapra Birkenauba illetve a gulágra és pont azokat a körülményeket biztosítani számukra amikben azok a szerencsétlenek részesültek anno. Úgy kajailag mint minden másban (tetvek, besúgók, verések, fa, kő egyéb "kitermelése"). Kíváncsi lennék, hogy lenne e kedvük utána is kartlendíteni meg leninezni. -
Renegade: nagyon igaza a barátodnak.
Jacek: Grat szép :)
BoneDragon: csak áll a garázsban, naponta 3-4x kiviszem egy körre, de annyira nem jó, mint azt sokan gondolnák. Inkább a VK4502. -
tiszta fasza
-
Hát igen ... mi magyarok 1 dolgot biztos mindenkinél milliószor jobban tudunk, és ezt a történelem folyamatosan bizonyítja:
szarul választani :( -
Ott egy mickey maus :) -
hmm először éreztem valami powert német páncélossal a kezemben:D
Most ment fel a 10.5-es a JagdPanther-ra:) első csata KT,Ferdi,IS,Vk3006:) 3200xp:D -
Renegade #16558 *szerinte -
Én le is vettem a csillagokat! XD
-
Renegade #16556 vezető képzésen kapott el egy szóra a mentorom, hogy szerintem bennem erős a náci vonal (ő a nagyon peches csapatban játszott volna egy fiktív töri esetében), aztán megdumáltuk, hogy ez azért annyira nem ül.
Aztán elmondta miért is fontos ez:
nem az a baj, ha egy buta ember szélsőséges eszméket terjeszt, hanem ha egy okos és/vagy karizmatikus, mert abból lesz a baj.
Szóval én akkor kezdek el félni, ha egy karizmatikus ember parlamentbe kerül és a programja nagyon radikális, a vér pistikék meg csak masírozzanak a szobájukba, mindenféle nekik szimpi szimbolúmmal a kezükben :-) -
ok -
jéééé
1%on van a Marder II, én 11en és kilő -.- -
TDantes #16553 Sehogy sem élnél okoska. Akkor sem ha a dédapád katona volt. -
Ha a dédpapám katona volt lenne esélyem talán :S
Csak 1 kukkantás lenne, amúgy nem élnék így az hódziher -
Renegade #16551 szerintem ez tényleg fontos
-
lammaer #16550 "Ha ennyire zavar, levél a fejlesztőknek"
Ahogy elképzelem, egy ilyen levél után már hiába próbálnál belépni a játékba. Szergejéknél még a játékban is jól működik a munkásököl :) -
Renegade #16549 pedig de :-)
azt nem tudom, hogy vajon melyik letünt rezsim éltetői vannak nagyobb számban, de hidd el vannak elegen.
És amíg nem kezelik egyenrangúan bűnösként mindkét felet (és ez már nagy vonalú gesztus, az időintervallum tükrében), addig egy ügyes provokátor nagyon jól tudja befolyásolni a közvéleményt.
Egyszerű példa: Mind Hitler, mind Sztálin díszpolgár volt Budapesten, a különbség, hogy az egyik 1945-ig, a másik 2005ig, és ezekkel az apró tényekkel ügyesen játszva, remek jól lehet manipulálni a közveleményt.
A "legszebb" az egészben, hogy még hazudnia sem kell, ez az ország tobzódik a szélsőségekben, ami a rendszerváltás utáni kormányok közös érdeme.